Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tidenes frekkeste kommentar!

"Hei, kan du slutte å skrive så sarkastiske innlegg? :P"

Eh... Nei?

 

Unnskyld meg, men jeg baserer jo hele livet mitt på å være sarakstisk, så dette tar jeg jammen meg alvorlig! Nå er det like før jeg kaster saksa i taket og finner frem dykkermaska, som jeg pleier å siMakan, og jeg som trodde sarkasmen min var godt likt i bloggverdenen. Antakeligvis noen som følte seg litt truffet av"182 ting gutter må vite om jenter"-innlegget jeg skrev forleden dag. Eller muligens de 96 andre sarkastiske innleggene jeg har skrevet i min karriere. Jaja, miss/mr "anonym", jeg har IP-adressen din, så bare regn med å få sarkasmepolitiet på døra any minute. MOAHHAHAHAAA!

Dessuten syns jeg det smilefjeset alene (:P) fortjener et eget sarkastisk blogginnlegg...

 

 

Nå må jeg gå og revurdere hele min eksistens.

 • 182 ting gutter MÅ vite om jenter

  1. Vi liker paprika, eller ikke! Det kommer litt an på.
  2. Dere kan aldri overgå Justin Bieber. ...ever! 
  3. Vi har øyenvipper. 
  4. Kvadratroten av 441 er 21.
  5. Vi liker å reise til storbyer, f.eks. Vitebsk i Hviterussland.
  6. Ost er et meieriprodukt, og Jarlsberg er et osteprodukt.
  7. Vi elsker rosa! Eller gult. Etter svart, brun, rød, grønn, lilla, hvit, oransje, blå, grå, purpur og gull.
  8. ...skal jeg fortsette?

   

  HVA er greia med at 81471 slike lister dukker opp hver dag på blogg.no? Nå vel gutta ha lært seg hva jenter liker, eller hva? På tide å lage lister av et heeeelt nytt tema, folkens! :D
  Made myself clear?

 • Oppskriften til bloggsuksess

  1. Skriv så mange innlegg som mulig per dag. Gjerne et sted mellom 12-15 stk.
  2. Ha rosa bakgrunn, helst med lyserosa farge på skriften, sånn at det er umulig å lese det som står.
  3. Legg bare ut bilder som ikke har noe med innlegget å gjøre. Skriver du et innlegg om økonomiproblemer, legg ved et bilde av deg i bikini.
  4. Pass på å holde innleggene upersonlige. Ha gjerne 3-4 "HOT OR NOT" om dagen, det er ganske spennende.
  5. Syns du lesertallene er lave? Gå inn på 5000 tilfeldige blogger og skriv: "FIN BLOGG - KOMMENTERE TILBAKE?", og drit i hva innlegget faktisk handler om.
  6. Er du fra en dal der ingen skulle tru at nokon kunne bu: skriv på dialekt! Det er bra at 95% ikke skjønner hva du skriver.
  7. Blir du usikker på om du skal fortsette å blogge, skriv noen innlegg om det slik at du får mange fine komplimenter.
  8. Husk å poste "Dagens Outfit" hver eneste dag, selv om du går i slitt joggebukse og ullgenser. Det er radikalt å vise frem slike stiler også.
  9. Ikke gidd å bruk tegnsetting det er egentlig helt unyttig mener nå jeg jeg tror egentlig at hvis man driter i det så får man skrevet så mye mer på kortere tid da og det er jo dette som er hele poenget med å ha blogg he he hva skal du gjøre i helga da
  10. Skriv mange bitre innlegg, gjerne om ting som irriterer deg, men du må huske å presisere at det er viktig å se humoren i det!

   

  Nå er det bare å fly rett til topplisten, dere!
  BARE HYGGELIG!

 • En biografi om sko og gnagsår

  Dette er en liten fortelling om min beste venn, Mr. gnagsår.

  På søndag var jeg nemlig så smart at jeg gikk en to-timers tur i conversesko... Jeg startet med godt mot og tenkte: wow, dette er da ikke noe problem, skoene må ha tilpasset seg foten min! Men neida... Det var jo helt krise etter en times tid, og jeg endte med å hinke hele veien hjem! 

  Iallefall.. Fikk jo et fint, jævla stort gnagsår på høyre hel, som jeg tappert prøvde å plastre med litt first price-plaster! Som man skulle tro falt jo dette plasteret av på vei til skolen, så det var ikke store greiene å skryte av akkurat. Timeplanen gjorde det ikke akkurat lett for Mr. gnagsår å få tid til å pleie seg selv..

  I dag har jeg hatt

  • 75 min. yoga - heldigvis barbent
  • 75 min. klassisk ballett - ballettskoene er så stramme at de tvang plasteret til å holde seg på helen. Mer skade unngått.
  • 90 min. stepp - kriiiiise. Harde steppesko som gnaaaaaager inni det allerede eksisterende gnagsåret og utvider det med noen centimeter, både rundt og innover.
  • 90 min. hiphop - med nesten kule utesko. Her var gnagsåret allerede blusset opp og blitt et verkende rødt SÅR, så det er ikke så spennende å følge med på den fronten lenger. På denne tiden hadde jeg også fått gnagsår under begge storetærne, og DET er jo ganske spennende! 

   

  Nå har jeg satt på ordentlig gnagsårplaster, så Anniken og Mr.gnagsår levde lykkelig alle sine dager.

  The End.

   

 • Tegn på at jeg har blitt gammel...

  Nå vil jeg ikke lenger sove lenge i helgene, jeg vil heller stå opp tidlig "for å få noe ut av dagen!"

  ....?!?!

  Hva er greia med det? Jeg elsker jo å sove, også skal jeg plutselig like å stå opp?! Veldig forvirrende.. I tillegg har jeg vært ut og gått en to timers lang tur, innom Frognerparken tilogmed! Også har jeg støvsugd leiligheten og vasket klær! Nå mangler det bare at jeg lager middag klokka ett og legger meg klokka sju... Dette er på kanten til krise faktisk! Tror dette er et tegn på at jeg blir gammel, hopper fra 21 og rett til 70 år!

  Nå må jeg bare klore meg fast og gjøre alt for å holde meg tilbake her i ungdommen... Får drikke meg dritings på Kalinka 22% og forelske meg i Justin Bieber

   

  Ha en fortreffelig søndag! Nå er det sikkert snart leggetid her.. 

 • Sannheten om Melodi Grand Prix

  Jeg er over gjennomsnittet interessert i melodi grand prix, iallefall i min aldersgruppe. Det er ikke så mange 20-åringer som liker dette "fenomenet" som jeg vil kalle det, det er mest 13-åringer og de litt eldre menneskene over 50 som vier sine lørdager til dette. Hvert år blir jeg helt svimeslått av alt det mølet folk faktisk stemmer frem til finalen. I år er intet unntak, men la meg ta et annet eksempel. Man tenker at de unge stemmer på de unge, og de eldre på de eldre, men dette stemmer ikke, ånei da! Det som er skummelt er at disse to aldersgruppene stemmer på de samme bidragene!

   

  Først har du småbarna. De stemmer selvsagt på Didrik Solli Tangen fordi han ser ut som en kjekk muffins man vil spise opp. De er overbeviste om at han synger gjennom skjermen til akkurat dem, og at de en dag vil møtes og bli head-over-heels forelsket i hverandre, for så å ri inn i solnedgangen og vinne halve kongeriket.

  Deretter har du den eldre generasjonen. De stemmer også på Didrik! Og selv om de ikke innrømmer det selv, så er de like ille som småjentene! De sier at de stemmer fordi "han har jo en så nydelig stemme, og koristene hans var jo utrolig sjarmerende", men egentlig er de like hodestups forelsket i denne kjekkasen som 15-åringene er (noe som er litt mer skremmende siden de fleste er gift med barn og 30 år eldre enn den stakkars gutten).

  Jeg må bare få presisere at dette ikke er et personlig angrep mot Didrik Solli-Tangen på noen som helst måte, det er bare et crazy eksempel. For å være ærlig så var jeg jo en av de som stemte på ham, både på grunn av de lekre tonene og alt det andre lekre ved ham!

  Så er det min aldersgruppe, som inneholder jenter mellom 18-35, og de fleste gutter. Enten så ser de ikke på mgp i det hele tatt, fordi ærlig talt så er det litt pinlig. Eller så gidder de ikke stemme, fordi de vil ikke innrømme at de følger med. Eller så stemmer de faktisk på hun litt kleine 30-åringen som ikke har utseende med seg, men som har en dritbra stemme. 

  I år har vi faktisk vært så heldig å få et kinderegg i bunken! Hun har norges beste sangstemme, hun ser utrolig bra ut og hun kan sikkert ri inn i solnedgangen med dem som ønsker det!
  I kveld stemmer jeg på Reidun Sæther. 

  Gjør du?

 • Resultatet av neseoperasjonen!!

  Vet dere hva som irriterer meg ekstremt mye ved enkelte bloggere?

  Picture this: Du skal skrive et innlegg om dagen din (en helt vanlig dag hvor ingenting spesielt har skjedd). Du vet at tittelen på innlegget ikke kan hete "I dag", fordi da er det virkelig ikke mange som gidder å titte innom. DERFOR er det fristende å lage en heftig tittel som ikke har noe å gjøre med det du skal skrive om, nettopp bare for å få folk til å trykke på linken inn til din blogg! 

  I går kom jeg over en tittel som lød "Jeg har fått en alvorlig sykdom", og nysgjerrig som jeg er, titter jeg selvfølgelig innom for å lese mer om det! Den første setningen var såklart "tulla bare, har ingen alvorlig sykdom", og da kjenner jeg at jeg blir littebittegranne irritert! Ikke fordi hun ikke hadde en alvorlig sykdom selvsagt, men fordi enkelte lager så mye bry for de få ekstra leserne. Spør du meg så mister du flere lesere enn du får med et slikt påfunn. 

  Tenk deg litt om!
  Er du ikke skuffet nå?!
  Du hadde jo egentlig veldig lyst til å se hvordan resultatet av min imaginære nosejob ble!

  Dessverre, jeg ville bare understreke et poeng!

   

 • Lær å snakke som Kristen Stewart!

  Syns denne videoen er helt fantastisk!
  Det er altså ikke Kristen Stewart, men det er helt SYKT likt. Elsker det.

  Likheten er slående.
  Enig? 

 • Ting som irriterer meg...

  1. bloggere som skriver "skal jeg slutte å blogge?:( " bare for å få fine kommentarer
  2. de ekstremt lange (og mange) pausene på tv3
  3. jenter som ikke kan gå i høyhæla sko
  4. når jeg har dårlig tid, og bussen får rødt lys i hvert eneste lyskryss
  5. at sunne matvarer er så DYRT
  6. mennesker i trafikken som IKKE BRUKER BLINKLYS (de er der av en grunn!)
  7. når pcen min bestemmer seg for å fryse hvert 10 sek. og stå slik i 5 minutter... (Den er riktignok fem år)
  8. det å miste ting på gulvet, gjerne flere ganger på rad
  9. hvis folk spør: Er du sur? (da blir jeg iallefall sur!!)
  10. at én kinobillett nå koster mer enn å faktisk kjøpe filmen
  11. de hundretusen outfit-innleggene som postes på blogg.no hver dag
  12. når jeg slår på iPoden, også viser det seg at den er tom for strøm
  13. fastleger som alltid sier: "Det er nok et virus. Ta en paracet!"
  14. og til slutt: bloggere som lager lange lister over ting som irriterer dem...

  ...som dere kanskje skjønner så har jeg ikke hatt en kjempebra dag, for å si det sånn...
  Avslutter kvelden med sjokolade og Ikveld med Ylvis, og håper intenst på en bedre dag imorgen!

  Noe på lista du er enig i?

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits