Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Et glimt fra London

Så tre musikaler da vi var i London! Har sett ghost tidligere også, og takk for det, for denne gangen spilte understudyene for begge hovedrollene, og det var nesten litt krise.

Lion King var fantastisk. Definitivt min favoritt, og kunne sett den ti ganger til! Gåsehud kontinuerlig i over to timer.

Les Miserables.. Har aldri hørt så bra vokalprestasjoner i hele mitt liv. Storslagent og vanvittig bra!!!
Kom dere til London!

 • 2-åring danser på So You Think You Can Dance

  Så søt skal mine barn bli også.

 • Jul i Blåfjell (Folketeateret)

  Vi går var jeg og så Jul i Blåfjell på Folketeateret! Fikk gratisbilletter til premieren igår, og det er jo superstas!

  Det er jo et barnestykke, så enkelte ting syns jeg ble litt kjedelig, men det gav virkelig stemning altså! Dette teaterstykket er jo basert på julekalenderen fra NRK, og det er jo supergreit å se hele greia på 2 timer i stedet for 24 dager... De har med de aller mest kjente sangene fra TV-serien, og jeg må innrømme at gåsehuden kom etter den første tonen de sang.

  Akk, julestemning.

  Seriøst, har du barn/søskenbarn/nieser/nevøer/hvasomhelst rundt 5 år, ta de med deg og se dette! Jeg er sikker på at de vil elske det!

  Ellers:
  Nå er vi midt oppi stresset til juleforestillinga vår, så det blir dårlig med blogging og andre ting. Hodet fokuserer på hva vi skal gjøre, men NÅ er det helg, og den skal feires med taco og Alene Hjemme! 


 • Liker du MUSIKK, DANS og TEATER?

  ..SÅ KOM PÅ FORESTILLING, da vel. 

  Vi på Musikkteaterskolen har en aldri så liten juleforestilling.

  STED: Wallmans Salonger (Mølleparken 6, 0459 Oslo)
  NÅR: Søndag 11. desember
  kl. 16.00 OG kl. 19.30

  Billettene koster 100,- per pers, og kan bestilles !!!!HER!!!!


  I år spiller både 1. klasse og 2. klasse i samme forestilling, hvor 1.kl har første akt, og 2.kl har andre akt! 

  Vi spiller utdrag fra forskjellige musikaler, som f.eks. Sound of Music, Funny Girl, West Side Story og Kiss Me Kate. I tillegg har vi også en liten Disney-medley for dere som liker det (og hvem gjør vel ikke det..)!

  Vi kan love dere et par timer med MASSE glede, fantastiske musikalartister og et show dere vil elske!


  Her er et bilde fra fjorårets juleforestilling, og akkurat dette er et Hairspray-nummer.

  Så.. kommer du? 

 • YLVIS 4

  I går hadde jeg en superbra dag - jeg var nemlig på Edderkoppen Teater og så YLVIS 4!! :D

  Jeg er jo veldig glad i de gutta der, og syns (omtrent) alt de gjør er utrolig morsomt! Vant billettene på en konkurranse som brodreneylvis.blogg.no hadde, og jeg er SÅ takknemlig! Selvfølgelig anbefaler jeg dette showet til alle som liker dem eller syns de har et snev av AWESOMENESS.

  Her får du se bl.a. dukketeater, barbering av baller og tryllekunster! Ikke minst får vi også høre masse musikk, noe som er helt UTROLIG bra! De har så fantastisk gode sangstemmer, at jeg blir helt satt ut når de åpner munnen for å synge! Legger ved et klipp fra showet, nemlig sketchen "Pie Jesu" (som de gjorde på Gullruten tidligere i år).

  Showet er gjennomført på en heeeelt annen måte enn Ylvis 3, men er fortsatt usikker på hvilket show jeg liker best... De sang litt mer i Ylvis 3, mens nå har de flere gjennomførte, større sketcher! Liker rett og slett begge showene utrolig godt, og håper at dette også kommer på DVD sånn at jeg kan se det om og om igjen! :)

  Håper jeg har overtalt noen til å bestille billetter og oppleve en uforglemmelig afffften! 

 • I studio med "I kveld med Ylvis"

  Gjett hva JEG har gjort idag da!

  Det er jo egentlig ikke så vanvittig vanskelig å gjette ettersom jeg allerede har skrevet det i overskriften.. Men uansett så har jeg vært i studio (altså på Riksscenen) og fått med meg "I kveld med Ylvis" live! Veldig gøy å se hvordan alt dette TV-greiene fungerer når man faktisk sitter der og ser på.

  Mange som sier at TV-program mister litt av sjarmen når man sitter i studio, men jeg likte det kjempegodt! De gutta der er jo like morsomme (om ikke enda mer morsomme) når kameraene ikke går! Mulig jeg er litt biased i og med at jeg elsker Ylvis, men det var supergøy uansett. Anbefales! (((:

  Så ikveld filmet de programmet som sendes førstkommende ONSDAG, og det blir er kjempebra show, SÅ DET MÅ DERE SE PÅ!

   

  Har forsåvidt hatt en FLOTT start på uken! Det hørtes veldig sarkastisk ut, men det er det altså IKKE! (Det hørtes forsåvidt også sarkastisk ut, men slik kan jeg holde på i flere dager, så tror vi gir oss der...)

  MÅTTE UKEN FORTSETTE I DENNE FANTASTISKE STIL. 

 • ON BROADWAY - FORESTILLING PÅ EDDERKOPPEN TEATER

  Musikkteaterskolens første kull spiller nå snart sin eksamensforestilling; ON BROADWAY!

  Tid: 10. juni - kl 19.00
  11. juni - kl 19.00

  Sted: Edderkoppen Teater, Oslo

  Barn/Student: 100 kr
  Voksen:  175 kr 


  Vi spiller mange nummer fra forskjellige musikaler, blant annet Chicago, Guys and Dolls, My Fair Lady, Legally Blonde, Kiss Me Kate og mange flere. Vi har jobbet med forestillingen i noen uker nå, og dette kommer til å bli tidenes show! Så er du glad i musikk, dans og teater, ta turen til Edderkoppen!

  På musikkteaterskolen er vi så utrolig heldige som får jobbe med fantastiske koreografer, sangere og skuespillere, så jeg foreslår at du bestiller billett 


  Billetter kan bestilles på billettluka.no (trykk HER)!
  Kan også kjøpes i døra! 

   

  (Hvis du trykker HER så kan du se en video som er satt sammen av forskjellige klipp fra juleforestillingen vår, kanskje det gir videre inspirasjon til å bestille billetter.)

  Håper jeg ser deg på Edderkoppen teater! (:

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits