Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kontakt

 • Vil du leie inn en sanger i bryllupet til din kjære onkel? (Jeg kan synge klassisk!)
 • Trenger du en ny vokalist i rockebandet ditt? (Jeg kan nesten synge rock...) 
 • Syns du MGP-acten din er litt kjedelig uten en bakgrunnsdanser? (Jeg danser hvasomhelst, er spesielt flink på "running man")
 • Eller har du bare lyst til å stalke noen?!

 

Kontakt meg! 

Jeg er som oftest lettest å nå via mail, men kan også nås gjennom Facebook, Twitter og Google+.

 

 Mail:: annikenstrand@gmail.com

 Facebook: http://www.facebook.com/annikenstrand3

 Twitter: @annikenRstrand

 Google+: Anniken Ranum Strand


Foto: Vegar Johnsrud

 • Anniken Ranum Strand

  ..det er mitt navn.

  Den 03.mai i 1990 ble det født en liten jente i Trondheim. Antakeligvis flere, men én av dem var iallefall meg! Har altså vokst  opp i fantastiske Trondheim, men har har tilbringt de siste 3,5 årene i Oslo sammen med kjæresten min. Savner den koselige atmosfæren i Trondheim til tider, men trives godt i storbyen. Blir bortskjemt med kollektivtrafikk og utvalg av matvarebutikker (det er 9 stk innenfor 5 minutters gange fra leiligheten, og da inkluderer jeg ikke kioskene!).

  Har i mange år drevet med sang, dans og teater. Har danset jazz og hip hop ved Step by Step danseskole i Trondheim fra jeg var 13 til 18. Jeg gikk dramalinja på Ringve VGS samtidig som jeg lærte å synge hos Nidarosdomens Pikekor og hos Trondheim Kommunale Musikk- og Kulturskole. Etter videregående bestemte jeg meg for å legge teater helt på hylla og bli akademiker istedet. Studerte psykologi ved NTNU i ett år, før jeg innså at det er ingenting jeg elsker så høyt som teater, musikk og dans. Høsten 2010 flyttet jeg altså til Oslo for å studere på Musikkteaterskolen. Her har det blitt enda mer dans, og nå har jeg nok testet ut en del dansestiler: jazzballett, klassisk ballett, hip hop, stepp, pardans/selskapsdans, showdans, moderne og afrikansk dans. Nå er jeg altså ferdig utdannet musikalartist, og drømmer om en karriere innen dette. Det er lettere sagt enn gjort, men jeg nekter å gi opp med det første, selv om det er mange som kjemper om de samme jobbene her i Oslo. Syns ellers det er koselig med høylytt sang og pianospill, så hvis noen av naboene mine leser dette; beklager bråket!

  Dette er en lett og overfladisk blogg om mitt liv, min hverdag og mine synspunkter. Det blir mye svada i det jeg skriver, så du får lese med et åpent sinn. Forhåpentligvis liker du min småvittige og sarkastiske undertone, og kanskje du vil komme tilbake og lese litt mer?! Begynte å blogge i september 2010 (ikke alltid like engasjerende), but I'm still going strong. Blir også mye mas om film/TV, neglelakk og mine vanvittig mange kjolekjøp.

   

  Let me entertain you!


  Anniken

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits