Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Adventsnegler

Da snakker altså om advents-negler, ikke advent-snegler.

Hm..
Lurer på hvordan en advent-snegle ville sett ut.
Sånn her kanskje?

..okei, uansett:

Jeg har pyntet neglene mine til denne søte adventstid.

Såpass må det være. 
754 Persian Princess fra Isadora.

Elsker Isadora-neglelakkene, og denne var intet unntak. Lillafin og shiny. Lovvvveit.

 • Negledesign: Gull/sort gradient

  Har blitt veldig glad i å lage sånne graderte farger på neglene. Først har jeg hatt på gull, så blir det en mørkere brun mot tuppen. :-)

  Veldig enkelt! Det kjipeste er å vente på at det tørker...

 • Negledesign: DIY - Fargede striper

  Det første du må gjøre er å kjøpe "Nail Art Tape" HER. Jeg kjøpte på Ebay, kostet nesten 6 kr for en rull, svindyre greier.. Disse er gullfargede, men det finnes i andre farger også. Du kan absolutt legge en basefarge og legge tapen på i fine mønster, men her skal vi altså gå hakket høyere på stigen.

  1. Okei, FØRST legger du en valgfri farge som base. Dette er den fargen som stripene vil være.
  Her valgte jeg en grønnblå lakk, som ser veldig mye grønnere ut i virkeligheten. Ikke at det egentlig betyr noe...   2. Finn frem den nyinnkjøpte teipen og legg de i mønster. Jeg ville ha forskjellig på hver negl, men du kan jo selvsagt ha like striper også. NB: IKKE legg på teipen før basen har tørket GODT!!!


  3. Nå skal du legge "basen" i designet, og her valgte jeg hvit. Tenkte at hvitt med grønne striper er kult. Søler masse utenfor neglene slik at alt er dekket bra.

   

  4. VENT til lakken er heeelt tørr! Så tørr at du kan tygge på den uten at det blir merker. Deretter tar du forsiktig av teipen, og TADA:

  (Så må du selvfølgelig fjerne søl utenfor neglene, noe jeg ikke gjorde før jeg tok bilde... Smart!)
  Også må du huske å påføre en blank Top Coat, dette gjør at stripene "glir mer inn" i hvitfargen og ikke ser så ruglete ut slik det gjør ovenfor.

  Lykke til! 

 • Negledesign: Blomsterprint

  Har testet ut noe som heter Konad Nail Stamping Art. Du legger først en neglelakk som base, så trykker du på et valgfritt mønster. Denne gangen ble det blomster på mine negler! Veldig enkelt og pent, kan kjøpes på nelly.com eller ebay. :-)

 • Negledesign: flekkete rosa

  Lys rosa som base, med en mørkere rosa lagt over halve neglen.

 • Ukens negledesign

  Er dere for opptatt med å se på OL til å lese bloggen min? Håper ikke det.

  Her er iallefall mitt nyeste forsøk på et slags negledesign.

  Veldig enkelt, dog effektfullt.
  U like?

 • Ukens negledesign

  Som noen av dere vet så elsker jeg å pynte neglene mine! Har masse neglelakk og mange små, fine koster jeg kan leke meg med. Her er ukens negledesign:

  U like it?

 • Negledesign: Converse

  Har lekt litt med neglelakk idag også, så nå ble langfingeren farget som en converse-sko. Første gang jeg gjorde dette, så syns det ble litt ujevnt osv, men øvelse gjør mester, I guess. (:

  Syns det sett kult ut uansett! Wee. :D

 • Test: Isadora Magnetic Nails

  Jeg var så heldig å få teste ut Isadora Magnetic Nails, så det var veldig hyggelig å hente posten idag! Først var jeg litt skeptisk til hele heia, med at magneter liksom skal lage mønster i neglelakken din?

  ..men det virker altså, og det ser overraskende kult ut! Det er også mulig å kjøpe flere mønster. Jeg syns det stjernemønsteret ser fint ut, men jeg har bare testa bølgemønstret hittil altså.

  Resultatet ble ikke like fint på alle neglene, men øvelse gjør mester, I guess.. I prinsippet enkelt, men jeg anbefaler ikke å se på tv samtidig som man gjør det, heh. Det eneste "negative" jeg har å si er at fargevalget er litt begrenset. Syns den lilla var kjempefin, men ellers var det mange i brune og blå nyanser, og det er ikke jeg så fan av. Men smaken er som baken!

  Anbefales virkelig for et enkelt, men råkult valg av design til neglene dine!

 • Neglelakk - outsider

  Stakkars ringfingeren, den har egen farge og er outsider... Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle teste ut, så da ble det begge! :-D

  Har du en favoritt?

 • Jeg har pønta neglene mine

  Syns det er veldig koselig å pynte på neglene mine. Særlig når jeg har en million gode neglelakker og some time to kill. Her er gårsdagens anstrengelser:

  You like? I know I do.

 • Amatør negledesign

  Jeg kjøpte to neglelakker fra isadora på lørdag, også fikk jeg med en litt fancy "nail art brush" på kjøpet! Testa litt igår, men merker at jeg har litt lite kontroll når det er snakk om detaljer!

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits