Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Juletrefangst

Endelig er det juleferie, og jeg har kommet hjem til Trondheim! Trodde aldri at flyet fra Oslo kom til å ta av, i og med at det var snøstorm på Gardermoen, men det gjorde det altså, og her er jeg! Og gjett hvem som satt foran meg på flyet! Jo, det var jammen meg "Trekant-Thomas" fra trekant på nrk3. Han var ikke så høy i virkeligheten som han ser ut på TV, bare så dere vet det! Uansett...

I går var jeg og familien uti skogen et sted for å finne et juletre. Vi skulle egentlig ha vært der 09.30, men det endte med at vi kom dit kl.12. Så presise er vi, liksom. Og det var jammen ikke bare bare å finne et pent juletre. Det er hundrevis av trær i skogen, men ingen av dem var "juletre-fine" som jeg liker å kalle det. I tillegg var det 20 kuldegrader, noe som gjorde at håret mitt frøs til is! Det var jo koselig. Heldigvis var det allerede et bål der, så vi rakk jo å grille en pølse (oh joy). Vi endte uansett med å hugge ned et halvfint tre etter en times tid. Det er litt for spinkelt, med få greiner og tynn stamme, men det står ute i hagen vår og håper på å få komme inn om noen dager.

Dårlig nyhet til tynne-treet: Tror det ligger an til en tur på Plantasjen for å høste inn en edelgran istedet...Nå går dagene i å møte fine mennesker, gjøre ferdig de siste julegavene og glede meg til julaften! Har bakt Chocolate Chip Cookies, som er det eneste jeg faktisk klarer å bake, og det er jeg overdrevent fornøyd med. Har jo faktisk kjøp Toro Sjokoladekake også, så jeg skal utfordre meg selv litt på den fronten i år altså.

Gleder seg til jul.
-Anniken.

 • Nicest Kids in Town, YEAH!

  God mandag!

  ..og happy santa lucia-dag. Mamma bakte lussekatter til meg som hun hadde med nedover til Oslo. De var veldig gode. Nam. For å fortelle kort om min dag da, så var elevene ved Musikkteaterskolen på to gamlehjem, hvor vi sang noen julesanger og noen nummer fra visningen vår. Tror de satte veldig pris på å få besøk, og det var kjempekoselig å få gjøre noe sånt også. (:

  ..visningen vår ja! Den var jo i GÅR! Etter mange uker, dager og timer med slit så var det endelig julevisning. Tror vi hadde rundt 300 mennesker i salen, og det var jo kjempespennende. Jeg har iallefall ikke spilt for så mange før, og det var litt av et kick! Det var en utrolig slitsom dag i går, med klissete sminke, svette kostymer og såre føtter, men det var så syykt verdt det, det var så gøy! Jeg gleder meg allerede til vi skal begynne med eksamensforestillingen vår, men det er vel enda noen måneder til... Har uansett lagt ved et bilde fra "Nicest Kids in Town" fra Hairspray som vi hadde på visningen i går. Se hvor fine og fargerike vi er!

   


  (Syns forresten bakhodet til denne karen var skremmende flott.)

  Takk til alle våre fantastiske lærere, min fantastiske klasse og til deg som eventuell fantastisk publikummer.

  -Anniken.

 • Stresssss

  Tjohei!

  Nå er det altså blitt desember, og dagen flyr fryktelig fort forbi. Har masse å tenke på for tiden, og i tillegg har jeg klart å pådra meg en bihulebetennelse oppi alt dette. Det er jo bare helt supert. Kommer med en liten oppdatering, særlig da på stressfaktorer. Tror faktisk det hjelper å syte og klage litt, så hold dere fast!

  feks:

  - I dag hadde vi vurderingsklasse i jazzdans, noe som vil tilsvare en semestereksamen-tentamen-test-lignende ting i jazz altså. Går kort og konsist ut på at en sensor ser på en jazzklasse, og gir oss karakter og kommentar ut ifra vår prestasjon. Syns forsåvidt det gikk ganske greit, til tross for min bihulebetennelse. Hele uka har jeg verken klart å ta piruetter eller hoppe, så jeg var kanskje litt negativt innstilt. Jeg var jo på bedringens vei i går, men så tenkte jeg å kjøre på idag i vurd.klassen, og dette angrer jeg litt på nå i ettertid. Gikk på en real smell som man sier, og nå dunker det fælt i hodet mitt igjen. C'est la vie.

  - Kort punkt: har vurderingsklasse i klassisk ballett på førstkommende tirsdag, og deeeeet gruer jeg meg til! Neste punkt, takk:

  - Juleforestilling. Trenger vel egentlig ikke å si mer... Det er nøyaktig 10 (ja?!) dager til visning, og tror alle i klassen begynner å bli litt stressa. Føler det er masssssssse som ikke sitter, og altfor kort tid til å terpe det på. MEN det ender nok med en heidundranes visning allikevel, det er jeg sikker på.
  FYI (nei, jeg bruker ikke forkortelsen seriøst) så kan man nå kjøpe billetter på http://www.musikkteaterskolen.no/
  ..så da får dere bare gjøre det. Neste punkt.

  -  Julegaver. Yikes! Det er jo bare (telle på fingrene) 22 (!!!!!!) (oi, parantes på begge sider av tallet. og denne her i tillegg også! Forvirret?) dager til julaften. Jeg er jo et relativt fornuftig menneske, og er derfor snart ferdig med allllllle julegavene, MEN jeg har en kjæreste som ikke har begynt enda!! Så jeg stresser rett og slett på hans vegne. Takk for den, liksom. Next.

  - Neste uke på MTS (som er den nye, hippe forkortelsen for Musikkteaterskolen), er det masse innstuderingstimer til forestilling, men uka etter deeeer, ja da skjer det mye rart. Har bl.a. en dialogvisning, en anatomiprøve, en prøve i notelære og... ja, det var vel det, men det syns jeg er nok på bare tre dager. Har dessuten ny mesterklasse igjen imorgen, så nå må jeg øøveee.

   

  Tralala.
  -A.

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits