Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Latskap

Herregud, så lat jeg er idag.

 

I går kveld hadde jeg lagt planer for dagen idag
Stå opp kl 08. Spise. Dra på Elixia. Trene. Dra hjem. Spille piano. Henge opp klær. Rydde i klesskapet. Spise litt. Dra på jobb kl 15.

Nå er klokken 12.50, og her er det jeg faktisk har gjort idag:
Sto opp kl 10. Spiste. Slo på TVen. Ble sittende og se Dr.Phil av alle ting. Hang opp klær(jøss!). Tok frem PCen. Planlegger å sitte her frem til jeg drar på jobb.

Jupp, I'm not proud of myself. Satser på en killer dag på jobb ikveld, og en sykt effektiv morgendag. 

Det er AKKURAT DERFOR jeg elsker å ha morgenvakt på jobb. Da begynner jeg kl. 10, og er ferdig en gang mellom 15-18. Jeg får kommet meg opp tidlig, gjort noe, og etter jobb har jeg enda en lang dag foran meg til å gjøre fornuftige ting!! Nå har jeg hatt mange kveldsvakter i det siste, og da er det vanskelig å komme seg ut før jeg må dra på jobb, og jeg bare sløser bort dagene... Er det bare jeg som har det sånn?

Det skal defintivt være mitt nyttårsforsett for 2013. At selv om jeg skal på jobb på kvelden, så MÅ jeg stå opp senest kl 09 og gjøre noe fornuftig (bortsett fra søndager).

 

Sånn, nå er jeg litt motivert. 
Ha en fin dag, alle sammen.

 • Livet går videre..

  ...sesong 2 av Ikveld med Ylvis er ferdig! 

  Ergo, jeg kan sakte men sikkert begynne å tenke på andre ting. Har blitt skremmende hekta på disse gutta, og de som kjenner meg vet at jeg ofte sier "så dere blablabla på ikveld med Ylvis igår elleeer?!??!?!" Uansett, så Ylvis-hekta som jeg er, så har jeg ordnet med en liten tribute til brødrene Ylvisåker og årets sidekick, David Batra. 

  Dette er noen av mine favorittøyeblikk fra I kveld Med Ylvis, sesong 2:
  Enjoy. 

  Musikkvideo: Pressure

  David tar med hunden sin Åke på taxitur

  Bård og Vegard vekker David

  Tid for Hobby: Camping

  The Intelevator:

  Sist, men ikke minst: Ylvis lager sang på russisk og blir superstjerner i Kirgisistan

   

  Det ligger MANGE kjempemorsomme klipp på I KVELD MED YLVIS sin FACEBOOKSIDE. Gå inn der hvis du vil le mer. Altså, nå skal jeg ikke skryte for mye av dem, men de må jo være Norges beste komikere. I tillegg til humor er de også utrolig musikalske og talentfulle, og det er litt frustrerende å se at de mestrer ALT de holder på med (bortsett fra å slå opp telt tydeligvis). Jeg kommer til å ha Ylvis-abstinenser helt frem til neste høst, så får leve på youtube-klipp og gråte meg i søvn. Okeeei okei, nå er det nok, vil bare avslutte med dette:

  Bård og Vegard: jeg elsker dere.

 • Dag 17: 5 negative sider ved meg selv

  1. Jeg har tidenes korteste lunte, og blir veldig fort irritert for ubetydelige ting. (Blir heldigvis fort blid igjen!)
  2. Jeg hater å legge meg, men elsker å sove.
  3. Jeg har en tendens til å drømme meg bort og miste heeelt grepet på virkeligheten. 
  4. Jeg utsetter alt jeg burde gjort right away. 
  5. Jeg har "flink pike-syndromet". Ergo, jeg tillater ikke meg selv å gjøre feil. 
    

  Nå håper jeg dere ble litt bedre kjent med meg! For dere som ikke har lest bloggen før, så må jeg jo høres ut som tidenes mest usikre og sinna jente. Dette er altså bare 5 negative sider ved meg selv, men jeg liker å tro at det finnes mange flere positive sider. 

  Jeg tenker masse for tiden. Hva jeg skal gjøre med livet, hva jeg ønsker å oppnå og hva som skal gjøre livet mitt spennende. Syns det er veldig vanskelig, og jeg må virkelig lære å bare ta én ting av gangen. Akkurat nå studerer jeg ikke, og det trives jeg med. Jeg prøver ikke så hardt for å få jobb innen scene/film, og det er helt greit, jeg trenger faktisk en liten pause fra alt det der. Jeg har uansett bestemt meg for å kjøre på, selv om det kan ta flere år før jeg får den første ordentlige jobben! Jeg er 22 år, og jeg har et langt liv foran meg, så ingen vits i å stresse. Dette året skal jeg bare ta det med ro, gjøre så mye som jeg gidder og så ta det videre derfra. Jeg kunne tenkt meg å studere noe neste år, selv om jeg skal prøve å få jobb innen musikkteater etc. Det er jo greit å ha noe i bakhånd uansett.

  OKEI.. nå ble det seriøst her. 

  Nå skal jeg lukke blogg.no og kose meg med min nye guilty pleasure: Vampire Diaries. Raaawr.

  dw12dt
 • Stikkord:

  Halloween har sklidd helt ut...

  Har Halloween blitt en unnskyldning for å kle seg.. kremt, horete?!

  Nå er det ikke lenger hekser, hvitmalte ansikter og gørr som er tingen, det er sexy sykepleiere og halvnakne cowgirls. Jeg syns det har sklidd litt ut, og at folk virkelig benytter anledningen til å kle seg ut i noe de ellers aldri ville gått i. Joda, det er gøy. Til en viss grad.

   

  Ingen tvil om at hun hadde fått godteri på døra til naboene:

  Sexy Halloween Costumes Pictures
  Lånt fra Google

   

  Jeg liker å se skummel ut, jeg. 

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits