Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Liker du MUSIKK, DANS og TEATER?

..SÅ KOM PÅ FORESTILLING, da vel. 

Vi på Musikkteaterskolen har en aldri så liten juleforestilling.

STED: Wallmans Salonger (Mølleparken 6, 0459 Oslo)
NÅR: Søndag 11. desember
kl. 16.00 OG kl. 19.30

Billettene koster 100,- per pers, og kan bestilles !!!!HER!!!!


I år spiller både 1. klasse og 2. klasse i samme forestilling, hvor 1.kl har første akt, og 2.kl har andre akt! 

Vi spiller utdrag fra forskjellige musikaler, som f.eks. Sound of Music, Funny Girl, West Side Story og Kiss Me Kate. I tillegg har vi også en liten Disney-medley for dere som liker det (og hvem gjør vel ikke det..)!

Vi kan love dere et par timer med MASSE glede, fantastiske musikalartister og et show dere vil elske!


Her er et bilde fra fjorårets juleforestilling, og akkurat dette er et Hairspray-nummer.

Så.. kommer du? 

 • Er du trist og lei? Jeg har løsningen!

  Okei, jeg har ikke løsningen, men Hannibal fra Nordens Herligste har iallefall det!

  Jeg skjønner at Bård blir litt sliten, for å si det sånn...

 • Film; Source Code

  Tittel: Source Code
  Produsjonsår: 2011
  Sjanger: Action/Sci-fi
  Regi: Duncan Jones
  Med: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga ++

  Soldaten Colter Stevens (Gyllehaal) våkner plutselig opp på et tog med mennesker han ikke kjenner, selv om de kjenner han. Etter åtte minutter eksploderer toget, og Stevens våkner opp i et isolert rom med kun en skjerm. Det viser seg at dette er et militært eksperiment kalt Source Code, hvor en soldat blir "sendt" til en parallell verden for å utføre et oppdrag (sinnet hans vel og merke, ikke fysisk). I denne filmen skal han finne mannen som plasserte bomben på toget, og får gang på gang muligheten til å leve de siste åtte minuttene til en av passasjerene på toget.

  Okei, det høres kanskje litt komplisert ut, og det er det også! Flere ganger i løpet av filmen måtte j eg klø meg litt i hodet og oppsummere handlingen, og det blir helt ærlig litt slitsomt. Nå er jeg selvsagt ikke den glupeste i verden, men jeg mener at en film skal være hovedsaklig underholdning, men klø-faktoren bør være tilstede innimellom!

  Men den var virkelig til underholdning, altså! Liker Jake Gyllenhaal kjempegodt som skuespiller, og denne filmen byr på mange, mange overraskelser på bare enogenhalv time! I tillegg er det mystikk, action og et snev av kjærlighet, samtidig som science fiction-tråden gjør dette til en interessant (og merkelig) fremtidsfilm.

  Absolutt verdt å se, særlig hvis du liker filmer som The Adjustment Bureau og The Island.

 • Favoritt-julemusikk

  Julemusikk er et must-have for meg i adventstiden! Uten julemusikk blir det ingen julestemning, og det er enkelte sanger som gir meg det ekstra jule-stikket i magen.
  Knis.

   

  Har du noen julesanger som gir deg ekstra julestemning?


 • Vakker neglelakk

  Har jeg sagt at jeg elsker neglelakk?

  Hadde jeg hatt massemasse penger hadde jeg antakeligvis kjøpt tusenvis av neglelakker i alle mulige farger! Og mange med glitter! Jeg elsker glitter også. Må lage et glitter-innlegg senere! 

  Uansett, denne gangen endte jeg opp med to stk neglelakk fra Isadora!
  Jeg er så utrolig glad i Isadoras Wonder Nail-lakker. Har maaange i skapet, og fler skarre bli, for å si det sånn!

  Vises litt dårlig på bildet, men den ene er iallefall rosa og den andre en brun/bronse. Veldig finee!

  Og hvis noen skulle lure på hvordan det går med godtestoppen min, så går det finfint hittil! Har faktisk ikke spist noooe godteri siden søndag! (Har gitt meg selv lov med bittelitt idag da, siden det er lørdag, hurra!)

  Snart er det jul, og da skal jeg SPISE!!! namnam.

 • Dag 3: Min håndskrift

  Måtte jo bla opp i en random bok for å finne noe jeg hadde skrevet! 
  Det blir jo ikke så mye skriving siden jeg går på en så fysisk skole, men her får dere se litt tips til auditions, hvis dere vil ha det! ^^ Dette er fra en stemmebrukstime med Erik Wenberg Jakobsen.

  Helt alminnelig håndskrift, vil jeg påstå!

 • Lær å snakke som Kristen Stewart!

  Syns denne videoen er helt fantastisk!
  Det er altså ikke Kristen Stewart, men det er helt SYKT likt. Elsker det.

  Likheten er slående.
  Enig? 

 • Fantastiske sangstemmer

  Syns disse to gutta har helt magiske sangstemmer! 
  I tillegg synger de jo "For Good" fra musikalen Wicked, og den er jo SÅ fin. Opprinnelig en jente-duett, men må si at dette funker like bra! :)

  Hvorfor er det ingen med sånn stemme som melder seg på IDOL?!?!?!  

 • Eksamen i klassisk ballett

  Jepp, i dag har jeg gjennomført semesterets eksamen i klassisk ballett!
  Alt i alt er dette den tredje ballett-eksamenen jeg har hatt på musikkteaterskolen, og jeg kan med sikkerhet si at det var mye enklere i dag enn for ett år siden! Forhåpentligvis fordi jeg har blitt bittelitt flinkere siden sist! :D

  Imorgen blir det endel prøver til forestilling, og på torsdag er det klart for eksamen i jazzballett! Gleder meg faktisk litt til denne, ettersom jeg er mye flinkere til å danse jazz. På fredagen kommer Guri Schanke for å ha mesterklasse med oss, og det blir iallefall veldig spennende! 

  Så jada, det er min uke! 
  ...sånn cirka. 


 • Godteristopp MED belønning!

  Okei, nå jeg slutte å spise så mye godteri! 
  Jeg er sikker på at jeg hadde veid 400 kg hvis jeg ikke trente hver dag, og det er ikke helt sunt for å si det sånn... Sjokolade og smågodt er nok det jeg spiser mest av, men potetgull og kjekse er også farlige greier!

  Så har kommet opp med en fin plan!

  I går hang jeg opp en kalender på kjøleskapet, og for hver dag jeg ikke spiser noe godis kan jeg sette et kryss i ruta på datoen! Har prøvd utallige ganger å slutte å spiste godteri, men jeg trenger noe som motiverer meg nok til å holde meg unna, for det er det som er vanskeligst!

  Så når jeg har såså mange kryss kan jeg unne meg en liten belønning:
    5 kryss på rad: Kjøpe en neglelakk fra ELF
  10 kryss på rad: Kjøpe en neglelakk fra Isadora (bedre kvalitet, dyrere)
  15 kryss på rad: Kjøpe en kjole/plagg fra Nelly (maks 400 kr)

  Tviler på at jeg klarer å komme meg til 15 kryss på rad, men det er lov å håpe! 15 dager på rad uten godteri virker helt dust akkurat nå, men på den andre siden så har jeg jo veldig lyst på Nelly-kjole da! :D

  Nå satser jeg på masse motivasjon, og gleder meg allerede til å krysse av første kryss i kveld!!

  ...wish me luck! 

 • Vampyr-galskap

  Nå er det på tide at jeg lufter følelsene mine litt, særlig når det gjelder Twilight-sagaen!

  Jeg leste faktisk den første boka i 2006, da den var helt ny! Fortsatte å lese de påfølgende bøkene, og ble en utrolig stor fan. For ikke å snakke om at jeg hadde tidenes crush for Edward Cullen, selv om han er fiktiv... (woho, team Edward og alt det der)! SÅ kom filmene, og folk ble GALE. Det har tatt HELT av, og dette blir tatt altfor seriøst! Massehysteri, kalles det. Folk går rundt med gylne linser, mange sliper faktisk hjørnetennene sine for å få hoggtenner og folk tatoverer Robert Pattinson sin autograf på kroppen! Det er ikke det at jeg misliker Twilightserien, jeg bare takler ikke at ALT skal handle om det!
  = for en vampyr-galskap!

  ..og det skjønner jeg altså! Jeg liker vampyrer veldig godt, fantasy-bøker/filmer generelt! Akkurat nå har vi Twilight, Vampire Diaries og True Blood som alle tre er veldig populære. Og til dere som sier: "True blood og VD er rip-off av Twilight"... Vet dere ikke at både bøkene til True Blood og VD ble skrevet før Twilightserien? (Og til dere som vet det; flinke mennesker! Måtte bare nevne det.) 

  Det var ordentlig stas da det "bare var jeg" som leste Twilight, og boken betydde noe personlig for meg. Jeg savner faktisk den tiden da jeg leste boka for første gang og falt head over heals for Eddy (heehe). Alt jeg leser om for tiden er Breaking Dawn og skuespillerne fra Twi. Nå gleder jeg meg til den siste filmen er overstått slik at verden kan gå videre! 


  Vær så snill, la det være noen i Norge som føler det samme som meg!?

 • Film! Anbefaling/Anmeldelse

  Som noen her kanskje har fått med seg så fikk jeg teste ut LOVEFiLM i 2 mnd. Det har nå gått 7 uker, og allerede har jeg sett 16 filmer som har landet pent ned i postkassen min!

  Er dere nysgjerrige på hvilke filmer det er? Da skal dere få vite det. 

  • I Am Number Four
  • Sucker Punch
  • Easy A
  • the Last Song
  • Take Me Home Tonight
  • Don't Let Me Go
  • Source Code
  • the Adjustment Bureau
  • 127 Timer
  • the Rite
  • Into the Wild
  • Winter's Bone
  • Red Riding Hood
  • Kung Fu Panda 2
  • Limitless
  • No Strings Attached

  Jeg har jo skrevet en del anbefalinger/anmeldelser av diverse filmer her på bloggen, og skriver gjerne flere! Syns det er så greit å lese om filmer på blogger, kanskje jeg plutselig kommer over en ny og kul film!

  Hvilken av disse filmene har du lyst til å lese noe om?

 • Når begynner julen?

  Før var jeg sånn at "nei, kan ikke spise julemarsipan før 1.desember" (dårlig eksempel siden jeg ikke liker marsipan, men ja..)! Så da ender det altid med at jeg har SÅ julestemning i november, men tvinger meg selv til å fortrenge den, slik at jeg kan ta den opp igjen i desember - MEN problemet er at det er umulig! Da sitter jeg der i desember og føler ikke en dritt, og angrer på at jeg ikke begynte å kose meg tidligere!

  Så i år har jeg bestemt meg for å begynne juletiden/adventstiden når jeg vil!
  Vi har allerede passert midten av november, og NÅ sitter jeg og overfører julemusikk til iPoden! Så er det bare å tenne lys, se julefilmer, spise julegodt og GLEDE seg til jul. Nå mangler vi bare litt snø!

  Så.. Til dere fanatikere som på død og liv må vente med jul til 1. desember: Håper dere ikke mister julestemningen! Jeg skal iallefall kose meg med den nå mens jeg kan! ^^

  Når begynner din jul?

 • Foto; dagens tøyeøvelse

  Det er veldig viktig å tøye ut ryggen etter en lang dag med trening!
  ..særlig mens man ser på TV.

 • Ønskeliste, julen 2011

  • Ny mobil, omg. 
  • Rettetang
  • Neglelakk i alle mulige farger
  • Vakre kjoler og sko
  • Oljekaraffel, gjerneRosendahl Grand Cru
  • Diverse DVDer:
   - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
   - Transformers 3
   - Hangover Part 2
   - Supernatural (sesong 6)
   - Glee (sesong 2)
  • Lego Harry Potter years 5-7 (nintendo wii)
  • Musikk
   - Gavin Degraw: Sweeter
   - James Morrison: The Awakening

  Ser dere noe dere liker? Det gjør jeg.

 • Konkurranse: Vinne Isadora Graffiti Nails?!

  Har nemlig en ubrukt "Graffiti Nails" fra Isadora - i lyserosa. Bruker den ikke selv, så kan like gjerne dele den ut til en leser, hvis noen er lysten på det? :)

  For dere som ikke vet hva det er så er det en krakeleringslakk man fører oppå vanlig neglelakk, slik at den ser sprukket ut! Har en i hvit også, og det er grunnen til at jeg ikke bruker den i lyserosa..

  SÅ.. Det eneste du må gjøre for å få denne stilige greia i postkassen er altså...
  Jeg nærmer meg med stormskritt kommentar nr. 1000, og den personen som kommenterer som nummer 1000 vinner denne neglelakken!

  HURRA!

 • Dag 2: Hva hører jeg på NÅ?!

  Hva hører Anniken mye på for tiden? Dette:
  (trykk ivei så får du se fine klipp fra youtube!) 

  og SNART kan jeg begynne å høre på julemusikk, det er helt fantastisk! Har en lang liste over musikk jeg MÅ høre hver jul, og kommer sikkert til å poste den hvis det er ønsker om det! (:

 • Mer Ylvis!

  Unnskyld for at jeg spammer dere med Ylvis-videoer hele tiden, men som dere kanskje har forstått så syns jeg de er helt konge. 

  Har dere sett denne? 

  Syns Vegard har en helt fantastisk sangstemme, og jeg er overbevist om at denne sangen kunne vunnet hele Eurovision (MED samme tekst)! Amazing.

 • Harry + Edward = Sant?

  plyste, plystre

 • Ting som irriterer meg...

  1. bloggere som skriver "skal jeg slutte å blogge?:( " bare for å få fine kommentarer
  2. de ekstremt lange (og mange) pausene på tv3
  3. jenter som ikke kan gå i høyhæla sko
  4. når jeg har dårlig tid, og bussen får rødt lys i hvert eneste lyskryss
  5. at sunne matvarer er så DYRT
  6. mennesker i trafikken som IKKE BRUKER BLINKLYS (de er der av en grunn!)
  7. når pcen min bestemmer seg for å fryse hvert 10 sek. og stå slik i 5 minutter... (Den er riktignok fem år)
  8. det å miste ting på gulvet, gjerne flere ganger på rad
  9. hvis folk spør: Er du sur? (da blir jeg iallefall sur!!)
  10. at én kinobillett nå koster mer enn å faktisk kjøpe filmen
  11. de hundretusen outfit-innleggene som postes på blogg.no hver dag
  12. når jeg slår på iPoden, også viser det seg at den er tom for strøm
  13. fastleger som alltid sier: "Det er nok et virus. Ta en paracet!"
  14. og til slutt: bloggere som lager lange lister over ting som irriterer dem...

  ...som dere kanskje skjønner så har jeg ikke hatt en kjempebra dag, for å si det sånn...
  Avslutter kvelden med sjokolade og Ikveld med Ylvis, og håper intenst på en bedre dag imorgen!

  Noe på lista du er enig i?

 • Jobbhelg

  Hææi.

  Forrige søndag så tenkte jeg: ah, neste uke blir en FLOTT uke, men nei. 
  Har hatt (enda) en krevende uke på skolen, og da er det som regel veldig godt med helg, men nei.

  På fredag var jeg på Edderkoppen Teater og så YLVIS 4, noe som tok kaka. Nei, det tok hele fuckings bakeriet. Så dro jeg hjem og la meg tidlig, for så å stå opp 08.30 fordi jeg skulle på jobb. Planen var egentlig å dra på bursdag på lørdagskvelden, men jeg var så utrolig sliten... Så da ble det bakt potet og Skal vi Danse istedet, og jeg la meg halv elleve, noe som er litt flaut.

  SÅ var jeg på "jobb" i dag også. Sto opp kl. 06.45 for å være med i to nye reklamefilmer for Coop Prix (har dere sett meg i den med Rachel Nordtømme da?). Var ikke ferdige før kl 18, så det har vært en veldig lang dag idag. Nå sitter jeg hjemme i sofaen, venter på at Alexander skal komme hjem fra joggetur, slik at vi (han) kan lage middag. 


  Forresten, har du/skal du ha barn, eller kjenner du kanskje noen som trenger litt barneutstyr?
  Lik "Barnevognhuset Rudo" (jobben min altså) på Facebook, og de første 300 får en overraskelse!! :)


   

 • YLVIS 4

  I går hadde jeg en superbra dag - jeg var nemlig på Edderkoppen Teater og så YLVIS 4!! :D

  Jeg er jo veldig glad i de gutta der, og syns (omtrent) alt de gjør er utrolig morsomt! Vant billettene på en konkurranse som brodreneylvis.blogg.no hadde, og jeg er SÅ takknemlig! Selvfølgelig anbefaler jeg dette showet til alle som liker dem eller syns de har et snev av AWESOMENESS.

  Her får du se bl.a. dukketeater, barbering av baller og tryllekunster! Ikke minst får vi også høre masse musikk, noe som er helt UTROLIG bra! De har så fantastisk gode sangstemmer, at jeg blir helt satt ut når de åpner munnen for å synge! Legger ved et klipp fra showet, nemlig sketchen "Pie Jesu" (som de gjorde på Gullruten tidligere i år).

  Showet er gjennomført på en heeeelt annen måte enn Ylvis 3, men er fortsatt usikker på hvilket show jeg liker best... De sang litt mer i Ylvis 3, mens nå har de flere gjennomførte, større sketcher! Liker rett og slett begge showene utrolig godt, og håper at dette også kommer på DVD sånn at jeg kan se det om og om igjen! :)

  Håper jeg har overtalt noen til å bestille billetter og oppleve en uforglemmelig afffften! 

 • Møtte tilfeldigvis Robert Pattinson...

  ...FLAKS!

  Pent par, må jeg si!

 • Happy November

  Nå har det jammen blitt november! Tiden går så FORT, og det er ingenting jeg kan gjøre for å få den til å gå saktere... Det er litt sånn blandede følelser, det der. Noe som er helt fantastisk er iallefall at det snart er jul! Jeg er et ekstremt jule-menneske, jeg ellllsker julen, og klarer nesten ikke vente til det blir desember. Julemusikk, snø og god stemning!

  Bare én høstmåned igjen, og så er det vinter! 

   

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits