Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Avhengighet

Det har slått meg at jeg er avhengig av ganske så mye. Sett bort ifra mat, vann, luft, kjærlighet osv, så er det ganske mye rart jeg føler at jeg trenger... Her snakker vi ikke alvorlige avhengninger, men litt mer uskyldige. Jeg er faktisk ganske avhengig av å få skrive om dette, kjenner jeg. (Hehehehehe). Måtte forresten sette dette innlegget under kategorien "Helse" på blogg.no, i tilfelle noen av dere vil betvile min mentale helse etter å ha lest dette.

Here we go!

- Jeg er avhengig av å ha en klokke rundt meg til enhver tid. (Men ikke på armen, for det syns jeg er ganske upraktisk og ekkelt.) Mobil med klokke fungerer, men veggklokke er tingen!

- Jeg må banke i bordet hvis noen sier "bank i bordet" etter å ha sagt noe som -faktisk- kan skje. Eksempel: "Du har ikke hatt influensa enda, bank i bordet." Og det må være et bord, ikke en stol/benk/gulv ellernoe.

- Jeg er avhengig av at det alltid er strøm på iPoden min, sæærlig når jeg tar buss/trikk/vandrer rundt. Det er utrolig irriterende når jeg skal høre på musikk, også slår den seg av etter 20 sekunder. Grr.

- Jeg er avhengig av å snakke med noen hjemmefra minst én gang hver dag. (Savner deg, Trondheim.)

- Jeg er avhengig av TV-serier, og dette er et meget skummelt faktum! Jeg må til enhver tid ha (minimum) én serie å følge med på, enten på TV eller DVD. (Som du kanskje skjønner har jeg sett endel serier...) Tar gjerne imot tips!

- (trenger jeg å si dette?) Jeg er avhengig av sjokolade. Ikke hver dag, men nesten.

- Jeg er avhengig av hårspenner, selv om jeg roter bort ca 300 stk. per år. Jeg er jo forsåvidt enda mer avhengig av hårstrikk, og jeg klarer ikke tenke på hvor mange hårstrikk jeg roter bort per år. (Hvor blir de av?!)

- Jeg er avhengig av Converse-sko, selv om de gir meg gnagsår.

- Jeg er avhengig av å få sove godt om natten, hvis ikke blir jeg fryktelig gretten og ukonsentrert. Må helst ha minimum 7 1/2 time søvn, men det blir dessverre sjeldent noe av.

- Jeg er avhengig av smågodt eller popcorn når jeg drar på kino. (Har btw kinobilletter til "Harry Potter and the Deathly Hallows" 19.11, og det gleder jeg meg til, hurraheioghopp!)

- Jeg er avhengig av positive tilbakemeldinger og fine ord en gang i blant, hvis ikke føles det ut som om hele verden går imot meg.

- Jeg er avhengig av sol om sommeren og snø i jula.

- Jeg har plutselig blitt avhengig av å tøye ut hver dag, hvis ikke blir jeg stiv som en stokk dagen etterpå.

- Jeg er (så sinnsykt) avhengig av vekkerklokke og noen til å dra meg ut av sengen om morgenen, hvis ikke så kommer jeg meg alllllldri opp i tide. Trodde dette ble lettere med årene, jeg...

- Jeg er avhengig av at DVDene mine står i alfabetisk rekkefølge. Jeg rydder gjerne i dine DVDer også, hvis det er ønskelig.

 

Jeg er ganske avhengig av å avslutte nå.

A.

 

 • Sove? Tydeligvis ikke...

  Søvnproblemer, snork...

  Har ikke sovet godt på mangemange dager nå, og det er skikkelig slitsomt. Bruker først kjempelang tid på å sovne, deretter ligger jeg og sover/våkner av og på i enda flere timer. Jeg sover ikke tungt før morgenen kommer, og da blir det enda vanskeligere å komme seg opp av senga for å dra på skolen... Skoledagen er slitsom nok selv med masse søvn, så jeg er helt utslitt for tiden. Mye jobbing frem mot julevisning, og merker det er vanskelig å yte maksimalt. Denne uka har vi faktisk tre timer dansing på søndagen også, så jeg har tenkt å bruke hele kvelden + morgendagen på å slappeav og få litt mer energi. Jippi.

  Jeg er jo en skikkelig tilhenger av kjerringråd, så noen slike (eller faktiske teorier med løsninger) mottas med takk.

  God natt!

     "Det er ingen liten kunst å sove, for å mestre den må man være våken hele dagen."
  -Friedrich Nietzsche

   

 • Føtter som faller av.

  oHoi.

  Dagen i dag har vært slitsom. Se på timeplanen min:

  09.00-10.15: Klassisk ballett
  10.30-12.00: Jazz
  12.45-16.00: Musikaldans/innstudering

  Har hatt bare danseklasser på skolen idag (som dere kanskje skjønte), dvs. ca seks timer dansing! Vet ikke med dere, men jeg syns at det er ganske mye! Har faktisk kraftig undervurdert ballett, det må jeg innrømme. Mye tyngre enn man skulle tro. I tillegg har vi superenergisk Hairspray-medley-dans, og jeg blir faktisk litt sliten bare av å skrive det. Uansett så har det vært en vellllldig gøy dag, masse øving på koreografi til juleforestillingen. Du kommer vel og ser på? Bra. 
  Det føles ut som om føttene mine faller av, men jeg tror ikke de gjør det... Må sjekke for sikkerhets skyld.
  ...nei, de var der enda. Puh.

  Siden jeg har vært så flink å trene idag, så har jeg også vært uflink og kjøpt meg smågodt. Det var verd det, uansett hva andre sier. Så nååå sitter jeg i min deilige sofa, spiser smågodt og hører Alexander juble over at Rosenborg gjorde noe bra (vil jeg tro).

  I morgen er det mesterklasse, og da skal faktisk Lisa Stokke være med å se på/assistere Jannike. Jeg skal ikke fremføre imorgen da, men skulle virkelig ønske at jeg skulle det, det hadde vært veldig gøy å få jobbe med henne også. Men det gjør jo ikke så mye, lærer utrolig mye av å sitte og se på også. Jannike Kruse og Lisa Stokke i mesterklasse da, dere. Vi er heldige!

  Har dessuten blitt merkelig fascinert av Taylor Swift i det siste. Og Spring Awakening-musikk. Også er jeg litt irritert på Megavideo, som bestemte seg for å kjøre den "you have watched 45 minutes of video today blablabla" akkkkkkurat når det var kjempespennende i One Tree Hill. Også har jeg kjøpt meg vintersko! Også har jeg fått en stor blåflekk på kneet. Også vil jeg kjøpe hele Platekompaniet. Også har jeg begynt å kjøpe julegaver. Også mener jeg at fotball bare er flaks, noe som irriterer Alexander. Også har det vært skyfri himmel og sol idag. Også kommer jeg nesten ned i spagaten. Også er jeg veldig klar for fredag og helg. (:

  A

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits