Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens Savn

Fikk så plutselig lyst på Kjeft. Nostalgiii.


 • Oppussing

  Hallais.

  Long time no see (write). Lurer dere fææælt på hva som skjer i livet mitt for tiden? Det trenger dere ikke, det er nemlig utrolig lite spennende som skjer. Jeg har vært medlem av Elixia i ca. en måned, og endelig fikk jeg somlet meg til å ta den der PT-timen som er inkludert. Det var gøy, dét! Ellers... Har fått 80% stilling på Skoringen, så tilbringer en del tid der, for å si det sånn. Har jobbet der i to mnd nå, og tiden går så syyykt fort. Snart er det juuul! Juleprodukter er i butikken allerede, og jeg lengter etter å se snøen dale ned og høre på fin julemusikk.

  Jo, forresten, tilbake til overskriftenn. Jeg har jo pusset litt opp i stua. Nytt kjøkkenbord og nytt "stuebord". Kasta ut den stygge ikea-bordet og plasserte en kiste der istedet. I like it.

  Så sånn ser det ut hos meg. 
  Iallefall litt av det! 

 • Negledesign: Gull/sort gradient

  Har blitt veldig glad i å lage sånne graderte farger på neglene. Først har jeg hatt på gull, så blir det en mørkere brun mot tuppen. :-)

  Veldig enkelt! Det kjipeste er å vente på at det tørker...

 • Besøk

  Se hvem som kom på besøk til meg! (Og som liker å ligge på bagen min under pianokrakken).

  Hurra! Happy er i Oslo for første gang.

 • Dagens irritasjonsmoment

  Okei, picture this:

  Du går på bussen, leter etter et ledig sete i en ellers ganske full buss. Og der - plutselig - får du øye på et ledig sete. På den ene to-seteren sitter ei jente innerst mot vinduet,

  ...og veska hennes sitter på det ytterste!

  ....

  ........

  ............
   

  Jeg tenker: Er du dum, jente? Mangler du en bitteliten skrue? Det er en full buss, mennesker som står i midtgangen, og du flytter ikke på veska di?! Jeg vet det er noen av dere som kanskje føler dere truffet nå, men da får du bare være oppmerksom på det neste gang. De fleste som leser dette har garantert irritert seg over det én eller flere ganger. Hvis det er lite folk på bussen og jeg har stor bag/sekk med meg, så pleier jeg også å sette den på setet ved siden av meg. Men så straks det begynner å komme litt folk, så flytter jeg den på fanget slik at noen får sitte. Er det virkelig så ille å sitte med en fremmed på bussen?

  Nei, nordmenn har mye å lære av engelskmennene. På t-banen i London sitter man omtrent oppå hverandre, og da slår man like gjerne av en prat også!

  Skjerpings!

 • Ukens FUN FACT: Mygg

  // Det er kun mygg av hunkjønn som suger blod //

   

   

   

  ..typisk mannfolk!

 • Dagens sunne måltid

  Kjører litt highcarb ikveld!

  Mousakka!! Oppaaa!

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits