Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Solskinn, støttebandasje og the Social Network.

Hei, sveis.

Kjørte på med en liten alliterasjon på S i tittelen idag, så glad som jeg er i slike gøyale virkemidler i tekst. Kremt. Får vel jobbe meg gjennom det.

Solskinn
Oslo-været har vært skikkelig fint de siste dagene. SOL. Det er ganske kaldt da, og på fredags morgen lå det bittelitt snø på bakken! Når jeg får telefon hjemmefra og hører om den fryktelige snøstormen i Trondheim, ja da føler jeg meg litt glad her jeg sitter og ser på en blå, skyfri himmel og fin sol. (: Uansett, nok om været.

Støttebandasje
Ja, dere ser rett. Jeg har fått en fin, hvit støttebandasje. Har en mulig senebetennelse i håndleddet, og det er litt au. Veldig grusomt er det ikke akkurat, så her trengs det ikke bøttevis med sympati, kanskje bare en desiliter. Særlig praktisk er det når jeg danser tre timer om dagen. Derfor har jeg måttet krype til korset (litt vanskelig å krype med den vonde armen min, though) og funnet frem ispose og støttebandase. Heldigvis begynner det å bli bedre nå, og imorgen er det muligens tilbake til armhevinger i jazzen, jihuu! Pappa syns forøvrig at det ikke var så rart at jeg hadde fått senebetennelse, i og med at jeg går på en teaterskole (sene/scene). Jepp, jeg trakk litt på smilebåndet et øyeblikk, pappaen min er litt morsom."the Social Network"
Jeg og kjærest var på kino i går og så "the Social Network", filmen om Facebook og Mark Zuckerberg og hele gjengen. Ble ikke kjeeeempeimponert av storyline'en, det var stort sett det samme som skjedde gjennom hele filmen, men bortsett fra akkurat dette likte jeg filmen veldig godt. Vittige punchlines og et tema som er veldig aktuelt for oss - Facebook er jo overalt for tiden (Har du en fane med Facebook på skjermen akkurat nå? Det har jeg...). Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til Justin Timberlake som skuespiller, men der må jeg si at jeg ble veldig overrasket. Positivt overrasket altså! Ble ganske imponert også faktisk. Lurer på om jeg syns litt synd på Mark Zuckerberg i ettertid, siden han ble fremstilt som verdens mest usympatiske person... Men hva vet vel jeg - kanskje han er så usympatisk?! Men jeg syns uansett at du, duja, bør se filmen. Definitivt verd pengene, mener jeg! 
- Facebook Me -

Ha en fortsatt strålende søndag, mine venner.

 

-Anniken

 • 5 bilder og 500 ord.

  Det er jo snart en uke siden høstferien var over, men jeg har faktisk en unnskyldning. Har vært syk heeele denne uka, men NÅ kan jeg fortelle litt om fine dager i Trondheim. For det første må jeg jo nevne at jeg var heldig på togturen oppover til Trondheim. Ingen i setet ved siden av, så jeg fikk sove litt osv, selv om det var skremmende kjedelig. På turen til Oslo derimot, fikk jeg sete "feil" vei (baklengs) i en sånn firer-gruppe. Kjempemorsomt med tre gutter på 8 år som stirret på meg i 6 timer og 47 minutter. Takk for den, NSB! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å bestille FLYbilletter til juleferien...

  Jeg syns faktisk Trondheim er en fantastisk fin by om høsten. Jeg hater egentlig høsten, men fine farger og frostrøyk om morgenen minner meg på at det snart er jul (47 dager til 1.desember)! Gikk frivillig til Estenstadhytta dagen etter jeg kom hjem. Ganske utrolig, i og med at jeg hadde planlagt å sitte iro hele høstferien. Som dere ser på bildene over og under, har jeg nylig funnet macro-funksjonen på kameraet, noe jeg overdrevet bruker hele tiden.

  Dette møtte meg da jeg kom hjem til Trondheim. Hjemmelagde skoleboller, kanelsnurrer og lefser (og noen bananer i bakgrunnen?). Jeg lover, jeg er ennå mett av mammas middager/bakverk/kaker/annen mat, og det er snart en uke siden jeg kom tilbake til Oslo... Ikke lett å komme tilbake til strengt studielån og kjedelig matlaging.

  Fikk en dansende flodhest i et kinderegg. Jeg har faktisk en ganske spennende historie om kinderegg. For to uker siden skulle jeg nemlig kose meg med et slikt morsomt sjokolade-egg. Som alle unger synes jeg at kinderegg er ganske kult; det er jo både sjokolade og leke i ett (woho), men det viste seg at jeg skulle bli skuffet! Det var nemlig ikke leke i kinderegget mitt! Jeg vet... det ødela liksom hele uka mi. Livet er ikke lett når man treffer på slike uløselige problemer uten å være forberedt. Har hatt elleve timer terapi i etterkant, og tror nå jeg begynner å komme over sjokket.

  Håper dere tok ironien, og ikke tror jeg er helt... forstyrret.

  Jeg var også til TANNLEGEN da jeg var hjemme. Og som unger flest (igjen), er jeg selvfølgelig redd for tannlegen. Litt rart ettersom mamma er tannhelsesekretær, men det er bare noe med å ligge der hjelpesløs med masse greier inni munnen som skremmer meg. Jeg var uansett så flink at jeg fikk et lykketroll. Ganskje stolt over meg selv. 

  Det var kjempekoselig å komme hjem til hunden min, Happy. Hun ser litt forblåst og stusselig ut på dette bildet, men hun er allikevel min søte, lille vofse. Har itillegg vært på massemassemasse shopping med mamma, noe som gikk utover både min og hennes lommebok. Fikk tid til å møte mange fine mennesker, og jeg gleder meg allerede til juleferien når jeg får se dem igjen. (Dere vet hvem dere er ;);););););)

  Nå skal jeg bli frisk.

 • Vender nesen hjemover.

  Hei høstferie! ♥

  I morgen tidlig setter jeg meg på toget og drar nordover til Trondheim. Det blir godt å komme hjem og slappe av litt, etter noen travle uker på skolen. I løpet av de siste seks dagene har jeg faktisk trent 19,5 timer (bare på skolen), og det syns jeg er ganske sykt. Særlig med tanke på at jeg trente maks TO timer i uka i fjor. Så dette har vært interessant. Har enda ikke vrikket/forstuet/brukket/ødelagt noe (bank i bordet), og det er jo kjempeflott.

  Har forsåvidt hatt en kjempefin uke. Det har som sagt vært mye trening, men masse annet gøy også. Vi avsluttet dagen idag med å øve inn et Hairspray-nummer som vi skal bruke i juleforestillingen. Slik Hairspray-dansing må være det mest slitsomme i verden, men det er nok det morsomste også! Derfor må DU komme på juleforestillingen vår, søndag 12. desember på Wallmans Salonger.

  Jeg har en full-ladet iPod, Camilla Läckberg, litt "lekser" og godteri i sekken, så togturen imorgen skal nok gå bra. Satser også på å få sove litt på toget, men det er jo typisk om jeg ikke får til det. Vedder på at jeg får en sånn "firer", slik at jeg må sitte og se på personen ovenfor. Eller slik at personen ovenfor kan sitte og se på meg! Da kan jeg iallefall ikke sove! Uansett så gleeeeder jeg meg til å komme hjem. (Legger forøvrig med et random tog-bilde av etellerannet sted i Norge)

  Uken hjemme i Trondheim tror jeg blir kjempefin. Har ikke lagt så mange planer enda, men satser definitivt på å slappe av, kose meg masse og møte mine fine trøndervenner! (Også må jeg vel tøye litt også, hvis ikke går det dårlig når vi begynner på skolen igjen.) Mamma har dessuten lovt meg Oreokake til lillebrors bursdag, og det er jo en stor glede i seg selv.

  Gleder meg til å se DEG i Trondheim! (:

   

  -Anniken

   

  I pretend to be other people... In real life that's called schizophrenia. If you get paid to do it it's called acting.

   

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits