Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

MUSE - The 2nd Law (Vurdering)

SANG FOR SANG - beat for beat.

 1. Supremacy: Jeg får lyst til å marsjere. Greit kul låt, typisk Muse, hurra.
 2. Madness: Beste låta på albumet etter min mening. (Og den er jo egentlig litt kjedelig, så det er jo litt skremmende)..
 3. Panic Station: Queen/Michael Jackson mash-up?! Sangen vokser på meg, men refrenget er elendig.
 4. Prelude: Storslagent og heftig, fin liten innledning rett inn til:
 5. Survival: I går skrev jeg at jeg ikke liker denne sangen, men da jeg hørte gjennom albumet ble jeg faktisk lettet da denne sangen kom. Et par minutter for lang, though.
 6. Follow Me: Hva skjer med dårlige refreng på denne plata?! Litt for heftig synth, men en heeeelt grei låt.
 7. Animals: Her har de lekt seg med de spennende funksjonene på keyboardet.. Kjedelig sang, mangler den lille "piffen".
 8. Explorers: Faktisk ganske fin sang! Denne minner litt om den gode, gamle Muse-stilen. Altfor lang, though, og minner om Unintended.
 9. Big Freeze: Haha, fine George Michael-koringer. Ikke så verst faktisk, men den hakkende elgitaren kunne blitt tonet litt ned.
 10. Save Me: Snork! Rockesalme som aldri blir interessant.
 11. Liquid State: Plutselig ble det Black Metal. Hva skjer med Muse, er dette Metallica?!
 12. The 2nd Law: Unsustainable: Er det dubstep jeg hører? Skeptisk... Matthew Bellamy roper i bakgrunnen, og dét er iallefall koselig. 
 13. The 2nd Law: Isolated System: Hm.. Opplagt at de har et tydelig budskap her! Må bare få tid til å analysere det hun nyhetsoppleseren sier. Savner Bellamys søte toner, kjedelig avslutning på albumet.

 

Jeg er så skuffet!! Dette var jammen meg 53 minutter med jævla masse rart. Sitter igjen med en følelse av "hva i all verden var det der?", og det er nok ikke helt bra. Det kan komme av at jeg syns det forrige albumet deres, Resistance, var utrolig bra! Jeg elsker hver eneste sang på det albumet, og jeg hadde nok veldig høye forventninger til the 2nd Law. Jeg er sikker på at flere av sangene på 2nd Law vil vokse på meg jo mer jeg hører på dem, men det var faktisk ingen av de hvor jeg tenkte: Wow, denne sangen likte jeg skikkelig.

Jeg syns dette blir en altfor eksperimentell plate. De har funnet sin sjanger for lenge siden, men liker allikevel å prøve ut masse nytt. Og misforstå meg rett, det er absolutt fint å prøve ut nye ting, men her syns jeg Muse gikk aaaltfor langt utenfor sin sjanger... Dessuten irriterer det meg at de mangler de utrolig catchy'e refrengene de vanligvis har. Snakker om låter som Resistance, Uprising, New Born, Supermassive Black Hole og Time is Running Out, hvor refrengene bare er POW!!

MEN jeg er fortsatt fan, herregud. Denne vurderingen ble sett på med et utrolig kritisk blikk, og dere skal ikke se bort ifra at jeg tar tilbake noe av det jeg har skrevet idag. Har uansett utrolig lyst til å dra på konsert med dem i desember, så får klore til meg noen billetter fra finn.no.

 • Pakke i posten

  Weeeehu, sjekk hva som lå i postkassen min idag:


  Muse - the 2nd Law

  Det morsomme er at offisiell releasedato er ikke før på mandag, men siden jeg forhåndsbestilte den så kom den jammen idag! Har hørt to av sangene på albumet før, Survival og Madness. Syns Survival er en lang og kjedelig sang uten så mye spesielt ved seg, men jeg liker Madness veldig godt. (: Gleder meg til å høre gjennom hele albumet etterpå, og vil definitivt komme med sladder.

  Ha en fabelaktig lørdagskveld, folkens!

   

  ----- Forresten? Vil du kjøpe noen sko? Trykk: KJØP SKO HER!

 • Tidenes skosalg, SE HER!!

  Nå har den store dagen kommet, dere. Jeg må selge endel sko, og det er trist. Dette er sko som enten aldri har blitt brukt eller som kun er brukt én gang.
  Har ikke plass til å ha så mange par i skapet som jeg aldri bruker... Da vil jeg heller gjøre plass til sko jeg faktisk bruker ofte!!

  Frakt kommer utenom, ser helst at kjøper bor i Oslo-området. (:


  Lilla sko med spiss tå og ørliten hel. // DIN SKO
  Str. 37 - Pris: 50,-   Svarte pumps med pigger og diamanter på helen // NELLY
  Str. 37 - Pris: 200


  (Baksiden)


  Enkle, sorte pumps med åpen tå // NEW LOOK
  Str. 37, wide fit - Pris: 150   Beige/nude pumps med åpen tå // NEW LOOK
  Str. 38, wide fit - Pris: 150


  Pensko i sort med detaljer i sølv // DIN SKO
  Str. 38 - Pris: 50   Pensko i en sølv/bronse-farge. // FALKANGER
  Str. 36 - Pris: 100


  Pumps med sølv-paljetter // NELLY
  Str. 37 - Pris: 200


  Pumps med åpen tå i beige/brun tekstil // DIN SKO
  Str. 37 - Pris: 100

  Du kan enten legge inn bud i kommentarfeltet (husk å legge ved e-postadresse), eller sende meg en mail på: annikenstrand@gmail.com

  Håper dere vil hjelpe meg å tømme skapet! :D

 • God føkkings morgen, udisiplinerte verden

  Jeg har så lite selvdisiplin at det er skummelt. Etter jeg kom hjem fra London så tenkte jeg at "NÅ SKAL VIRKELIG ÅRET BEGYNNE". Jeg skulle stå opp tidlig hver dag, og gjøre fornuftige ting frem til jobb. Trene og skrive, rydde og ordne. Flink pike.

  ..det ble ikke sånn vetdu!

   

  Idag skulle jeg stå opp 08.30, men jeg slumret helt til 10.30.............. Er det mulig?! Jeg er så sløv. Har riktignok hatt en slitsom uke, men unnskyld meg. Jeg kan ikke holde på slik, da kommer jeg til å daffe bort et helt år. Nei, fra nå av SKAL jeg være flink. Klokka skal stå på 08.00 hver dag, og så kan jeg gi meg et slumringsmonn (heehehhe) på en halvtime. OPP KL. 08.30! Nå har jeg skrevet det her også, men vitner, så da må det bli slik også!

  Det blir så bra! Akkurat nå er jeg veldig gira. 

  Tviler på at jeg er like gira imorgen tidlig når klokka ringer...

 • Jobb i Operaen

  De to siste dagene har jeg jobbet i Operaen i Oslo faktisk!

  Jepp, ganske kuli. Har vært "prod.ass" som det så fint heter, og tatt hånd om artister og geleidet dem hit og dit.

  Det har vært to laaaaange og slitsomme dager, og jeg er så glad for å være ferdig! Det var veldig gøy da, å være bak scenen for en gangs skyld. Slipper nervøsitet og stress med kostymer osv., også får man bosse rundt folk, moahahha!!

  Nå må jeg prøve å få litt søvn, slik at jeg klarer å jobbe på Skoringen imorgen.
  Min plan om å stresse ned går egentlig ganske dårlig... 

 • Voldemort lever

  Pøh, Harry Potter drepte Voldemort du liksom... Neida, han bosatte seg bare i en bygård i Oslo!

   

 • Ukens FUN FACT: Barbie

  // Barbies fulle navn er Barbara Millicent Roberts. //

  Barbie Doll 

 • Jeg overså bare én liten detalj...

  ...og nå er jeg utslitt.

  Skulle nemlig på Elixia idag, og jeg er glad i gruppetimer, det må jeg bare innrømme. Det er høy musikk, god mulighet til å forbrenne noen kalorier og masse forskjellige å velge mellom. Personlig syns jeg stepklasser er kule, og litt mer utfordrende enn vanlige aerobic (snork). Derfor booket jeg meg på en stepklasse, nemlig Cardio Step Interval.

  Cardio Step.

  CARDIO!!!

  Nå må jeg bare få spesifisere at jeg ikke har trent siden juni, og det er gaaanske lenge siden altså. Herregud, jeg fikk iallefall en pangstart på Elixia, det skal være sikkert og visst. Og ordet "Interval" er ikke så koselig som du tror det er. De "pausene" fra stepkassen vil nemlig si intens styrketrening med manualer eller vektskive. Jeg gleder meg til å bli i bedre form, slik at jeg kan være med i denne timen uten å dø.

  Ha en flott søndagskveld videre, da!
  DERE SKAL VEL SE PÅ "IKVELD MED YLVIS" OM EN TIME!?!?!?!???!?!??!?!?! Huff, jeg elsker dem. 

 • Snill og småvittig jente søker treningspartner

  NÅ har det utrolige skjedd: jeg har meldt meg inn i Elixia. 

  Er supergira på å komme ordentlig igang, hittil har jeg bare vært på én time. Var på Zumba, haaahhah, og jeg er sykt glad jeg har danseerfaring for å si det sånn. Det gikk jammen meg fort, og resten av gruppa hadde tydeligvis vært i den timen før... Uansett, det var gøy, MEN DET VAR ENSOMT!! Noe av det morsomme ved å trene er jo å trene sammen med noen.

  Er det noen snille og ufarlige mennesker her som også trener på Elixia? 
  Jeg føler meg desperat etter Elixia-venner. Særlig noen som liker dansetimene deres! :D

  JA?  

  8 timer på jobb idag, rimelig klar for å sove snart. Så er det rett på jobb imorgen fra 11 - 19.
  PUH! 

 • Et glimt fra London

  Så tre musikaler da vi var i London! Har sett ghost tidligere også, og takk for det, for denne gangen spilte understudyene for begge hovedrollene, og det var nesten litt krise.

  Lion King var fantastisk. Definitivt min favoritt, og kunne sett den ti ganger til! Gåsehud kontinuerlig i over to timer.

  Les Miserables.. Har aldri hørt så bra vokalprestasjoner i hele mitt liv. Storslagent og vanvittig bra!!!
  Kom dere til London!

 • Ooops, I did it again...

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra LONDON!! (Derfor dårlig blogging de siste dagene!)

  Så nå er jeg altså hjemme, ca 4000 kr blakkere, og vesentlig mye av disse pengene er brukt på klær. Billige klær, og derfor jævla mye klær. Aner ikke hvordan jeg skal få plass i skapet, så det blir spennende å se. Dere får se flere bilder osv. utover uka, må pakke ut imorgen (blæ), også skal jeg jobbe heeeeele torsdag, fredag og lørdag.

  Håper dere har savnet meg!

 • Skriveleif

  Det er ikke lett å være en amerikansk vaktmester i Norge.

  *

  LONDON IMORGEN, weeehu!!

  *

   

 • Et vanskelig valg

  SO... Det har skjedd mye siden sist jeg skrev om noe halvseriøst. La oss ta det punktvis. 
  Let's go:

  1. Jeg ble altså ferdig på Musikkteaterskolen i vår, og nå kan jeg kalle meg utdannet musikalartist. Vi fikk dermed tilbud om å ta ekstra 1,5 år  for så å ende opp med en bachelorgrad i musikkteater. Dette har jeg gått og vurdert i et par mnd nå, uten å bli noe særlig klokere. Snarere tvert imot, jeg har bare blitt mer og mer forvirret. 

   NÅ har jeg altså bestemt meg. Jeg skal ikke fortsette på MTS til høsten.

   Grunnen til dette er liksom.. jeg vet ikke, ikke helt lett å si. Det er heller flere små ting som gjør at jeg velger å ikke ta dette ekstra året. Den økonomiske delen er helt klart størst. Det er ganske mye penger å bruke på et år jeg er usikker på om jeg vil ta. Dessuten er jeg ganske psykisk sliten, det er mye press og forventninger på en slik type skole, og jeg trenger rettogslett et år fri. 

   Det vanskeligste er definitivt å ikke fortsette sammen med klassen min. Vi har opplevd så utrolig masse sammen, og det kommer til å være hardt å se dem på scenen mens jeg sitter i salen. Alle lærere, pedagoger og i administrasjonen vil bli savnet, de har hjulpet meg til å stå på og tro på meg selv. Har hatt de beste to årene i hele mitt liv, men det tar jammen meg slutt der.

  2. Jeg har fått meg jobb, det vet dere. Ble jo ansatt som ringehjelp, men nå har altså anledningen kommet og jeg har takket ja til en 50%-stilling. Det blir ca. 60-80 timer i mnd, med mulighet for mer. Så da klarer jeg meg økonomisk sett iallefall, og vel så det! 
  3. Jeg har bestemt meg for å melde meg inn i Elixia, og det gleeeeeder jeg meg til. Har hatt lyst i flere år! Så nå blir det endelig endel trening fremover. 
  4. Jeg skal begynne å være snill mot meg selv. Ta det med roooo, ikke stresse, ikke overarbeide, ikke skyhøye forventninger til meg selv. 
  5. Dessuten må jeg slutte å skrive innlegg i listeform. Det er enklere å lese, men det ser 39148 ganger mer useriøst ut også... (Og dette var jo et ganske seriøst innlegg, right?!)

  Så nå er det bare å begynne livet, du gitt. Iallefall dette året, så får vi se hva fremtiden bringer!

 • Negledesign: DIY - Fargede striper

  Det første du må gjøre er å kjøpe "Nail Art Tape" HER. Jeg kjøpte på Ebay, kostet nesten 6 kr for en rull, svindyre greier.. Disse er gullfargede, men det finnes i andre farger også. Du kan absolutt legge en basefarge og legge tapen på i fine mønster, men her skal vi altså gå hakket høyere på stigen.

  1. Okei, FØRST legger du en valgfri farge som base. Dette er den fargen som stripene vil være.
  Her valgte jeg en grønnblå lakk, som ser veldig mye grønnere ut i virkeligheten. Ikke at det egentlig betyr noe...   2. Finn frem den nyinnkjøpte teipen og legg de i mønster. Jeg ville ha forskjellig på hver negl, men du kan jo selvsagt ha like striper også. NB: IKKE legg på teipen før basen har tørket GODT!!!


  3. Nå skal du legge "basen" i designet, og her valgte jeg hvit. Tenkte at hvitt med grønne striper er kult. Søler masse utenfor neglene slik at alt er dekket bra.

   

  4. VENT til lakken er heeelt tørr! Så tørr at du kan tygge på den uten at det blir merker. Deretter tar du forsiktig av teipen, og TADA:

  (Så må du selvfølgelig fjerne søl utenfor neglene, noe jeg ikke gjorde før jeg tok bilde... Smart!)
  Også må du huske å påføre en blank Top Coat, dette gjør at stripene "glir mer inn" i hvitfargen og ikke ser så ruglete ut slik det gjør ovenfor.

  Lykke til! 

 • NEW HAIRCUT

  ..hva skjer med engelske overskrifter? Uansett, her er min forvandling:
  Klipte meg hos Vitalbeauty på Bislett, meget koselige og flinke folk, anbefales!

  FØR

   

  ETTER


  Deilig å bli kvitt rar ettervekst og få tilbake synet. 

  Nå blir det filmkos på en tirsdagskveld. Herrrrrrlig. 

 • Ukens FUN FACT: Vannhode

  // Hjernen består av omtrent 80% vann! //  ..det er ganske masse vann! 

  Og nå lurer du sikkert på hvilken tegneskole jeg har gått på? Må nok skuffe deg der, alt dette er kun medfødt talent, og kan ikke læres. Beklager.

   

 • Utkledningsfest

  Var på Hollywoodparty på lørdag, og dette ble kveldens kostyme (iallefall litt av det):

  Hellooooo, Hogwarts!!! :D

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits