Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Life in Quarantine

 

Haha, syns denne fyren er ganske genial. Det er bra at enkelte klarer å underholde seg selv.

Dette er forresten også en test på opplastning av videoer på bloggen. Funket det?

 • Remember Me As a Time of Day

   

  Take a look at yourself in the mirror. Who do you see looking back?
  Is it the person you wanna be?
  Or is there someone else you were meant to be? The person you should have been but fell short of.

  Is someone telling you you can?t, or you wont? 
  Because you can.

  Believe that love is out there.
  Believe that dreams come true every day, 
  because they do.

  Sometimes happiness doesn?t come from money, or fame, or power. Sometimes happiness comes from good friends and family, and from the quiet nobility of leading a good life.
  Believe that dreams come true every day, because they do.

  So take a look in that mirror and remind yourself to be happy because you deserve to be.
  Believe that.
  And believe that dreams come true everyday,


  because they do.

   

   

   

   

   

   

  http://www.youtube.com/watch?v=B1LhSW-SpBM

 • The Space in Between

  Okkkkei, så jeg har vært ganske opptatt denne uka. Eller.. nå lyver jeg! Har vel egentlig ikke vært så opptatt, det er vel mer riktig å si at jeg har vært for sliten til å gjøre/skrive noe kult. Gleder meg til høstferie neste uke, da skal jeg hjem til Trondheim! ((((((: I dag (søndag) har jeg faktisk vært på skolen og hatt tre timer jazz med David Byer. (Ja, du leste riktig, på en søndag). Utrolig dyktig (og skremmende) fyr, så jeg er fortsatt litt skjelven, men det var jo veldig gøy også, SEFF.

  Sååå jeg tenkte å skrive litt om skolen da, siden enkelte lurer på hva vi gjør osv. Kan jo skrive opp timeplanen min for denne uka, så får dere se litt selv hva vi gjør. (:

  Mandag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Jazzdans
  12:45-14:15: Stemmebruk
  14:30-16:00: Kor

  Tirsdag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Afrikansk dans
  12:45-14:15: Skuespillerteknikk
  14:30-16:00: Skuespillerteknikk

  Onsdag

  09:00-10:15: Pilates
  10:30-12:00: Jazz
  12:45-14:15: Høre- rytme- og notelære
  14:30-16:00: Ernæring

  Torsdag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Jazzdans
  12:45-14:15: Musikaldans
  14:30-16:00: Kor

  Fredag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Afrikansk dans
  12:45-14:15: Mesterklasse
  14:30-16:00: Skuespillerteknikk

   

  Slike fag som ernæring og afrikansk dans er noe vi bare har i en periode. Da har vi gjesteforelesere/koreografer som virkelig har peiling på det de gjør. Det er fint. Finfint! Har en del andre såkalte støttefag også, men jeg kommer sikkert til å skrive om dem når vi har dem. Messsssterklasse er da, hvis noen lurer, en klasse hvor eleven framfører en sang, og læreren (og eleven) jobber med den sangen, både sangteknisk og hvordan den skal fremføres/riktig uttrykk osvosvosv. Det jeg syns er litt gøy da (hihi) er at læreren i mesterklasse er Jannike Kruse, og hun var jo liksom helten min da jeg var mindre ("hun dama som synger så fint i Aladdin"). Hun er kjempeflink, og jeg blir bare litt blown away når hun underviser (oi, hadde et lite Jan Thomas-moment der, med engelske uttrykk midt i en norsk setning..) Uansett, hun er ekstremt engasjert og bare... veldig flink, så ja... Nemlig! (Håper du leser dette, Jannike, smisksmisk.)

  Litt rart at jeg har brukt så ekstreeeeeeeeeemt mange paranteser idag. (La du merke til det?)

  Så får jeg vel også meddele at Musikkteaterskolen skal ha juleforestilling, wohooo! Dette finner sted den 12. desember, og vi skal faktisk spille på Wallmans Salonger! Måtte utheve enkelte ting her, siden det er en såpass kul greie, liksommm. Apropos Wallmans, vi var der med klassen for et par uker siden, og det var virkelig en fantastisk opplevelse. Så til dere som har lyst på middag + show en dag, dra på Wallmans! Det e verddet!

   

  Snart klar for en ny uke.


  - Anniken.

 • Cease to begin.

  Merk kalenderen, mine venner, for nå er dagen kommet da Anniken Strand endeliiiig har lagd en blogg! Har jo tenkt på dette en stund nå, men jeg er kjent for å utsette ting - dette inkludert. Jeg har tenkt å skrive mest om stort&smått som skjer i mitt (ikke så veldig spennende) liv, egentlig mest fordi jeg liker å skrive, men også litt for å oppdatere venner og familie om hva som skjer. (Mamma spesielt.) Jeg er jo ikke den flinkeste på slike kule datamaskin-greier, så til å begynne med får headeren være randome bygninger. Jeg skal finne noen som kan lage noe kult etterhvert, eller kanskje jeg skal prøve meg på det selv.

  Uansett ...

  Som noen kanskje har fått med seg, har jeg jo flyttet til Oslo! Jeg måtte jo nesten det da jeg kom inn på Musikkteaterskolen, som btw er den beste skolen i hele verden, no kidding. Kommer sikkert til å skrive litt mer om skolen senere, hvis det er ønskelig. Så hverdagen min består pretty much av dans (masse dans), teater og sang, pluss litt ekstra snask. Så om to år er jeg ferdig utdannet musikalartist, og skal hoppe ut i den skumle teaterverdenen.

  Denne uka har jo vært litt interessant. I ernæring har vi regnet ut vårt "hvilestoffskifte", og jeg har dermed funnet ut at jeg forbrenner 1281 kalorier bare ved å sitte og stirre i veggen en hel dag. 1281 kcal vil for eksempel tilsvare:

  - 11,5 kinderegg

  - 656 gram blåbærsyltetøy

  - 18,3 esker smurf

  - 5 bokser leverpostei

  Så jeg kan faktisk forbrenne 18,3 esker smurf (av den grønne sorten) på én dag bare ved å puste. Selv om jeg tror det ville ha ødelagt meg på alle andre måter, så det anbefales nok ikke.

  På fredagen (17.09) var klassen på førpremiere på "Buddy Holly the musical" på Folketeatret. Det var litt mer "konsertformat" enn musikal, men musikken var utrolig stilig. I tillegg var det noen foran oss som hadde tatt to øl for mye, og sånt blir det liv av vet dere! I går kom Alexander sine foreldre på besøk, og da ble det gratis middag og matvarer på oss. Hverdagsgleder. Takk!

  Jeg setter pris på kommentarer, helst hyggelige sådan, men også "forslag til forbedring". Som vi lærte i våre glansdager på Ringve - GT (gode tilbakemeldinger) er verddet (?). Nå skal resten av denne fasjonable søndagen gå med til å øve sang til Mesterklasse og spise taco, jippi.

  Sneiks on a plane.

   

  - Anniken.

 • Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits