Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ikveld med Ylvis

Igår var jeg på Pilotsending av "Ikveld med Ylvis" (sesong 2). 

...

FANTASTISK!

Jeg er stor fan av brødrene, og jeg elsker omtrent alt de gjør. Ler av alt de sier, det er helt tåpelig egentlig... 
Uansett: NORGE, dere har noe å glede dere til altså. Fikk noen smakebiter på hvordan Ylvis-sesongen blir, og den blir morsom.
Jeg ler enda.

Gled dere!!!

 • Ukens FUN FACT: Brusautomater

  // Mer enn 10 mennesker blir drept av brusautomater/snacksautomater per år. //

  ..det er færre folk som blir drept av hai, faktisk.

  Dette MÅ jo være et tegn på at brus/godteri er farlig for helsa!

 • Film; TED

  Tittel: Ted
  Produsjonsår: 2012
  Sjanger: Komedie
  Regi: Seth MacFarlane
  Med: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane ++

  En vinter for mange år siden får en liten gutt en teddybjørn i julegave. Denne gutten, John Bennett (Wahlberg), har ingen venner og blir derfor veldig glad i denne bjørnen. En natt ønsker han seg én ting: at bjørnen var levende, slik at de kunne være venner for alltid. *Stjerneskudd*. Selvsagt går dette ønsket i oppfyllelse, og neste morgen har teddybjørnen blitt en usyldig, levende teddybjørn. Men så er det engang slik at alle vokser opp... John blir voksen, det blir Ted også. De drikker, røyker hasj og skulker jobben - til stor irritasjon for Johns kjæreste Lori (Kunis).

  Dette var en perfekt film å se etter en lang dag på jobb! Jeg ser sjelden komedier på kino (føler ofte det er mer en DVD-sjanger), men veldig deilig å slippe å tenke og bare kose seg!

  Minus
  Jeg har sett masse Family Guy fra før, så humoren i filmen var som forventet: ensporet, men vittig. Syns det var litt dumt at de hang seg opp i kun to ting å spøke om, nemlig promping og homofili. Det var gøy de første fire gangene dere spøkte om det, men når det blir gjentatt såpass mange ganger blir det kjedelig... 

  Traileren for filmen har jo gått på TV en million ganger, og jeg skulle egentlig ønske at jeg ikke hadde sett den.. Syns de har tatt med alle de beste vitsene fra filmen og puttet dem inn i traileren, noe som gjorde at jeg ble liiiitt skuffet. Tror det ville vært morsommere om de hadde spart noen av de beste klippene til den faktiske filmen. Men sånn er livet, og det er lite jeg kan gjøre med det!

  Pluss
  Den ER morsom, altså! Jeg mener ikke å være så negativ, jeg bare ble litt lei av alle homse-vitsene. Filmen inneholder litt action også, noe som passer meg ypperlig, og jeg må innrømme at jeg syns at alle gode filmer bør ha en form for car chase (heeeheh). Syns faktisk de klarte å treffe på de "rørende" punktene også, selv om det selvfølgelig blir ekstreme klisjéer. Klisjè eller ei - det funker for meg.

  Har aldri sett Mark Wahlberg i en komedie før, og det var kult må jeg innrømme. Fine skuespillerprestasjoner, men dette er vel ikke de dypeste karakterene å dømme det på. Ellers var det en hyggelig opplevelse, og jeg kan godt se den igjen, men kommer nok ikke til å kjøpe den.

   

  Litt usikker i karaktergivingen her, men gir den en sterk 4er. 

 • Negledesign: Blomsterprint

  Har testet ut noe som heter Konad Nail Stamping Art. Du legger først en neglelakk som base, så trykker du på et valgfritt mønster. Denne gangen ble det blomster på mine negler! Veldig enkelt og pent, kan kjøpes på nelly.com eller ebay. :-)

 • Jobbjobbjobb...

  ..og atter jobb.

   

  Sorry for tidenes dårligste blogging, folkens. Denne uka har jeg jobbet hver dag, og da er det to grunnet til å ikke blogge:

  1. Jeg har ikke tid/ork.
  2. Jeg er i en skobutikk hele dagen, og det er lite interessant å lese om dag etter dag.

   

  Jeg gidder ikke å lage innlegg uten mening bare for å skrive noe, jeg syns det er bedre å heller vente til jeg har noe fornuftig å si! :D ..og det har jeg egentlig ikke nå heller, så jeg skal slutte. Vil bare si at det går fint på jobb. Har jobbet på Skoringen i én uke nå, og ble kastet rett ut i det. Noen dager er fæle, andre dager er flotte, men sånn er det vel i alle jobber, I guess...

  JO, jeg har en ting å fortelle. Jeg står/går jo masse på jobb, så kjøpte meg et par god-sko, som er av litt bedre kvalitet enn de fra Primark liksom. Mitt første par Ecco-sko, og jeg er meget fornøyd så langt. HURRA for rabatt i Skoringen!!

 • Dag 16: 5 filmer som får meg til å gråte (med video)

  1. To Gode Venner - Todd og Copper
  En enslig, gammel dame finner en dag en liten rev i hagen sin, og hun tar den til seg og han vokser opp hos henne. En dag innser altså damen at reven er et vilt dyr, og hun kjører ham ut i skogen slik at han skal lære å klare seg selv. 


  Jeg hulker, liksom...

   

  2. Armageddon
  Kort fortalt: en rekke oljeborrere blir sendt til en asterioride for å borre ned en bombe og sprenge hele greia før den kræsjer i jorda. Trist: Faren hennes ofrer seg til å bli igjen og detonere bomben for å redde jorda.


  3. Løvenes Konge
  ...når Mufasa dør.

   

  4. Se Opp
  Historien om to mennesker som elsker hverandre. Fem minutter inn i filmen dør kona, og jeg er allerede ødelagt... HVA ER DET DU GJØR MED MEG, DISNEY?!?! 

   

  5. Titanic
  Jacks død. 

  (6.)
  Jeg ville faktisk hatt med en film til på topp 5, men jeg kunne ikke finne noe klipp fra scenen, så jeg får bare nevne den og håpe noen skjønner hva jeg mener:
  DANTE'S PEAK.  Den filmen med vulkanen som kommer til liv igjen. Den utrolig triste scenen hvor de sitter i en robåt på en innsjø av syre, og båten omtrent synker fordi syren ødelegger treverket. Mormoren hopper ut i vannet og drar båten inn til land. Hun blir hardt skadd, de prøver å bære henne ned til byen, men hun dør... :( HULK.

  Kan legge til mange flere filmer på denne lista, bl.a. Ghost, Million Dollar Baby, Den Perfekte Stormen og PS: I Love You (i tillegg til de fleste andre Disney-filmene...)

   

  Noen som kjenner seg igjen?

 • Negledesign: flekkete rosa

  Lys rosa som base, med en mørkere rosa lagt over halve neglen.

 • ..og DER mistet Nelly en kunde!

  Jeg må bare si.. Jeg har elsket Nelly.com i noen år nå, og det er jo så vanvittig mye fint der! Nå derimot, har de endret regler, og dermed forsvinner jeg..

  Det jeg virkelig har likt med Nelly er at man kan kjøpe noe man syns er fint, prøve det hjemme, og hvis det ikke passer er det bare å fylle ut et skjema og sende det tilbake GRATIS, så får du rett størrelse i posten! Det er mange ganger jeg har kjøpt min "vanlige" størrelse, men så har det ikke passet allikevel, størrelser er jo forskjellige. Dermed har det vært SÅ kjekt å bare sende det tilbake og få det i en størrelse mindre/større, helt uten ekstra kostnader.

   

  NÅ har de tatt bort denne muligheten til å bytte varer...

  DVS: Hvis du bestiller en kjole, og den er litt for liten, så må du sende den i retur og betale 35,- for dette. Deretter må du legge inn en ny bestilling på denne kjolen i ønsket størrelse, og da er det ikke sikkert at den finnes på lager engang. Hvis du har brukt gavekort på den første bestillingen, så har du jo mistet dette også, hvis du må kjøpe en helt ny vare... Det blir dyrt til slutt om du må sende tilbake tingene du kjøper..

  Nå syns jeg faktisk det blir litt risky å kjøpe klær uten å få denne muligheten til å bytte de kostnadsfritt, så jeg blir mer fristet til å gå i butikken. 

   

  Jeg kontaktet Nelly for å spørre om dette, og de sa at det var en enklere løsning med retur enn dette med bytter.  

  Enklere for hvem da?
  Ikke kundene iallefall. 

 • En mystisk tikkende lyd...

  Jeg hadde heeeelt glemt denne: 

  Dette må være den mest catchy sangen i hele verden. Denne og Stonehenge!

 • New shoes

  De er ikke pene.
  De er ikke elegante.

  Men de er så kuleeeee!!!
  Liker å kjøre et helt svart, kjedelig antrekk med crazy sko.

 • Dag 15: Min nåværende ønskeliste

  Herregud, denne 30-dagers utfordringen har pågått ekstremt lenge nå. Listen var komplett den 05.07.2011, og jeg har nå kommet halvveis, HAHA! Jeg syns jo det er litt koselig jeg da, å bruke litt tid på dette her, sånn at det blir ordenltig og ikke bare noe TULL!

  Uansett: her kommer min nåværende ønskeliste. Meget materialistisk, men det får dere bare pine dere gjennom. Selvfølgelig vil jeg ha fred på jord, men tviler på at det blir fred av at jeg skriver om det på bloggen...

   

  Støvler som det ikke er hull i  // Julie Dress (Nelly)  // Kuhlo Dress (Nelly) // Frill Aztec Border Dress (Nelly) // Sorte, enkle pumps // MaxFactor Eye Brightening Mascara // Ray Ban Wayfarer
  Alle sesonger av Grey's Anatomy // Min drømmekjole med påfuglmønster // Digispiller // Smykke+øredobb-oppbevaringsgreie (Ebay) // Pomeranian (hund) // Disguise Ring

  Pene pynteputer (Kremmerhuset, Skeidar) // Soya kjøkkenbord (Skeidar) // Walk-in Closet // Wall Stickers // Bormio benk (Skeidar) //  TV-bord (Skeidar)

   

  Tror jeg setter av ca. 20 år, så har jeg kanskje fått hele ønskelisten min?!  :D
  Noe spesielt dere falt for?

 • Ukens FUN FACT: Olsen Twins

   

  // Olsen-tvillingene måtte etter hvert bruke falske tenner under innspillingen av Full House (Under Samme Tak), fordi smilene deres ble mer og mer ulike. Siden de skulle spille én person, måtte de ha helt likt smil, dermed helt like (falske) tenner. //

   
 • Dagens kniseøyeblikk (Nelly)

   

  VRÆL.

  Siden jeg har vært flink og tjent penger de siste dagene, ville jeg premiere meg selv med en fin ting fra Nelly. (Har ikke handlet der siden mars, omgomgomg!!).

  Dere kan jo alltids prøve å gjette hva det er, men dere får uansett ikke se det før det kommer i posten. Men jeg kan røpe at det er SUPERKULT, og ganske så unikt. Nå er dere vel nysgjerrig, kan jeg tenke jeg. Jeg er iallefall glad som en hest!! 

  :D :D :D :D :D

 • Hjelp meg!

  Jeg trenger en utfordring!

  Nå har jeg ikke spilt wordfeud på lenge, frem til nå nettopp, og plutselig ble jeg hekta igjen. Problemet er at ingen av vennene mine gidder å spille lenger, så jeg ender med å spille med dårlige ukjente.

  Så nå trenger jeg noen som kan utfordre meg litt. Vil ikke si at jeg er uovervinnelig, men dere kan jo prøve å slå meg...

  Moahahaaa!

  Legg meg til: annikenstrand

 • Ukens negledesign

  Er dere for opptatt med å se på OL til å lese bloggen min? Håper ikke det.

  Her er iallefall mitt nyeste forsøk på et slags negledesign.

  Veldig enkelt, dog effektfullt.
  U like?

 • Jeg har fått meg jobb!!

  VRÆL!

  Fra onsdag 15.08 jobber jeg på Skoringen, og det er jeg strålende fornøyd med!

  Det hjalp tydeligvis å klage litt over jobb-uflaks på bloggen, for nå har jeg jammen meg fått meg jobb!! Husker dere at jeg skrev om det intervjuet som jeg fikk - men som jeg ikke fikk allikevel? På skoringen, altså. VEL, jeg fikk jo det intervjuet til slutt, og var der idag tidlig. Så tilbød hun meg jobb, og nå er jeg superlykkelig. Virker som et bra og ordentlig sted å jobbe, så jeg gleder meg til å begynne på jobb og bli flink!!


  Ble så glad at jeg måtte klemme skoene mine.

   

  Ellers..
  Jeg har bristet tåa mi. 
  Jeg er tilbake i Oslo.
  Jeg har kjøpt meg 8 par sokker idag. Og 2 tights. Og saltkjeks & brie. (For å feire jobben)
  Jeg var statist i en reklamefilm for SPAR igår. Jada...

   

  Det var dagens update.
  Ha en fortreffelig torsdag! 

   

 • InStAgRaM

  (Nå prøver jeg et lite sosialt eksperiment her, og sjekker om folk blir MER nysgjerrig på et innlegg hvis bokstavene er StOrE oG sMå. Personlig syns jeg det er jævla irriterende, men det kan jo være at jeg skiller meg ut fra gjennomsnittet, hva vet vel jeg..)

   Uansett. Jeg har vært så utrolig treg og nettopp skaffet meg INSTAGRAM. Først synes jeg det var teit, nå elsker jeg det. Hvis du vil se små klipp fra mitt spennende liv, følg meg: annikenstrand

   

   

   

  Detta blir spenn'de!

 • MUSE gjør opprør! GØY!!

  Derfor er MUSE mitt favorittband.

  På et italiensk TV-show ble de tvunget til å spille med playback - noe de ikke var helt fornøyde med, så de byttet plasser på direkten! Vokalisten spiller plutselig trommer, bassisten har fått elgitar, og trommisen synger og spiller bass.

  Verten av programmet legger ikke merke til forandringen, og etter de har spilt intervjuer hun den hun tror er vokalisten. Han spiller med!
  SÅ kult!! 

 • Ukens FUN FACT: Titanic

   // Innspillingen av filmen «Titanic» kostet mer enn selve Titanic! //
 • Jeg har jobb-uflaks...

  Jeg prøver så sykt hardt å få meg jobb!!

   

  Okei, det er ikke heeeelt sant. Hvis jeg ville, hadde jeg nok fått jobb på Rema1000 på dagen. Jeg har blitt litt kresen på jobb, i og med at jeg vil gjerne glede meg til å gå på jobb. Det er utrolig fælt å grue seg hele dagen til å dra på jobb, derfor har jeg valgt å være selektiv. Meget selektiv.

  Derfor får jeg vel egentlig ikke lov til å klage, gjør jeg vel? Nei. 
  Så da slutter jeg med det.


  Hmm, er det noen jobber i avisen, mon tro?

  Min drøm (når det gjelder deltidsjobb) er å jobbe i en skobutikk. Nå har jeg søkt masse foskjellige steder, og gjett hva? Jeg ble spurt om å komme på jobbintervju hos Skoringen! :D SELVSAGT skulle de ansette med én gang, og ville ha meg på intervju førstkommende mandag. Og hvor er jeg? JO, på ferie i Trondheim frem til onsdagen.. UFLAKS! Der forsvant den jobben...

  Jeg prøver å overbevise meg selv om at "alt skjer av en grunn", men det er jammen meg vanskelig. Kanskje det plutselig dukker opp noe helt fantastisk?! 
  Håper på det! 

 • Ukens negledesign

  Som noen av dere vet så elsker jeg å pynte neglene mine! Har masse neglelakk og mange små, fine koster jeg kan leke meg med. Her er ukens negledesign:

  U like it?

 • Dagens bestrebelser

  Av alle ting å gjøre i hele verden, vet du hva jeg har gjort? Joda, jeg har vært på Tusenfryd med lillebror og pappa! ...i tidenes regnvær!! Jeg har aldri sett det hølje ned så kraftig før, men det var iallefall få mennesker i køen.

  I tillegg har jeg blitt kjedelig/gammel?! Blir kvalm og svimmel av karuseller, og jeg som egentlig syns det er såå gøy!

  Her er det bilde av trønderkaster (thunder coaster), leverpostei og lille meg. Usikker på om noen ville kjøpt leverpostei hvis jeg var på boksen...

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits