Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; Charlie St Cloud

Tittel: Charlie St. Cloud
Produsjonsår: 2010
Sjanger: Drama
Regi: Burr Steers
Med: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew

Charlie (Efron) og Sam (Tahan) er brødre, de tar seg av hverandre, hjelper hverandre og konkurrerer i seiling sammen. ..helt til Sam dør i en bilulykke. Charlie begynner å se (og spille baseball med) sin døde lillebror, og bygger hele livet rundt dette. Han slutter med seiling, dropper ut av skolen og får seg jobb som vaktmester på kirkegården. Alt ser riktig trist ut, helt til han møter Tess (Crew)... 

Denne filmen er heeeelt midt på treet. Den ER veldig trist, og jeg syns Zac Efron gjør en god rolle (tror nok jeg har undervurdert ham litt tidligere). Jeg liker jo filmer som handler litt om sære ting, og det å prate med sin døde lillebror er definitivt rett i min rekke. Elsker også å se barske gutter gråte, så takk for det, Zac.

Dessverre har filmen mange teite småting ved seg, bl.a. de 89402470171 klisjéene som er i konstant bruk. Vil ikke røpe noe, men den er litt forutsigbar, og det ødela litt for meg iallefall. MEN det er forsåvidt greit nok, og i tillegg er det jo en veldig søt kjærlighetshistorie som er snurret inn i alt dette, og det liker vi.

Liker du "the Last Song" så er det nok en god mulighet for at du liker denne også. (:

 

Jeg er litt kresen i dag og gir derfor terningkast 3. PLUSS (Strekker litt på terningkast-regelen idag..)

plus sign

 • TV-kos

  Heii!

  Tenkte å (for en gangs skyld) oppdatere litt om hva som skjer i hverdagen min for tiden. Da jeg startet denne bloggen for snart ett år siden (hurra!), så skrev jeg stort sett om hva dagene mine gikk ut på, men etter hvert har jeg begynt med så mye annet forskjellig. 

  Altså.. I morgen har det gått én uke av det nye skoleåret! Jeg er offisielt 2.klassing ved Musikkteaterskolen, og det har vært kjempegøy å møte de nye studentene!! Er allerede sliten (etter bare 6 dager..), og verre skal det bli. Jeg gleder meg veldig også da! Har masse kult å jobbe med utover høsten, bl.a. dialoger fra musikaler, monologer og masse jobbing med auditionrepertoar! Akkurat nå sitter jeg og leter etter en sang fra 30-60-tallet (som jeg skal gjøre på Mesterklasse), og der er det jammen meg mye uinteressant, for å si det sånn...

  Ellers har jeg blitt hekte på House M.D, for jeg må jo ALLTID ha en tv-serie å følge med på. Så nå har jeg altså sett 5 sesonger av House, og etter det tenker jeg å se 2. sesongen av både Glee og Vampire Diaries. (: Tar også imot forslag selvfølgelig!

  Nå er jeg supertrøtt, men først er det IDOL og så Greys Anatomy! =D Blir ordentlig TV-kos her ikveld, blir det det hos deg også? (: 

  Har forresten satt inn en slik "besøkende-teller" på bloggen idag. Gøy å se hvor mange som er innom over lengre tid, ettersom blogg.no bare viser siste 90 dager. Lurer på hvor mange besøkende jeg har hatt om akkurat ett år... Det må jeg huske på å sjekke!

 • OslOve - fin pakke i posten

  Se hva jeg fikk i posten idag:  OSLOVE armbånd. 

  Det koster 99,- for ett armbånd, og omtrent halvparten går rett til røde kors. (:
  De kan kjøpes her: http://www.oslove.no/

  Håper du også vil være med og støtte! (: 

 • Verdens dårligste musikkvideo?!

  Syns denne videoen er helt FANTASTISK! Jeg bare fatter ikke hvem som har ansatt de danserne der, for ikke å snakke om koreografen. Haha, de dansetrinnene der burde ikke ha blitt glemt. Jeg tar hermed på meg ansvaret for å gjøre dem populær igjen ute på byen! Hvem vil joine?


  Armi Ja Danny - I want to love you tender

  Liker spesielt dansetrinnet på 1.04. Nei, dette må nok være verdens BESTE musikkvideo, spør du meg!

  Jeg er helt målløs.

  (Dette er innlegg nr 100 forresten. HURRA!)

 • Film; Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

  Tittel: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
  Produsjonsår: 2011
  Sjanger: Action/Fantasy
  Regi: Rob Marshall
  Med: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Ian McShane ++

  Kjære produsenter, manusforfattere, regissør, skuespillere og andre som har lagd denne (disse) filmen(e):
  Vær så snill, kan ikke dette være den siste PotC-filmen?

   

  Misforstå meg rett, jeg er den STØRSTE fan av "PotC: the Curse of the Black Pearl". Jeg har sett 1ern over 70 ganger, jeg kan omtrent alle replikkene utenat. INGEN vil se filmen med meg lengre, fordi de syns det er så utrolig irriterende at jeg sier replikkene før skuespillerne rekker å si dem (beklager for det).

  1ern var legendarisk.
  2ern var.. som alle oppfølgere. Herlig, men ikke like bra som den første.
  3ern var enda verre, men fortsatt så bra at man vil se den flere ganger (men ikke mer enn 4).
  4ern...  dette blir for dumt. Jeg blir faktisk(!) litt lei meg når de aldri vil gi opp konseptet, men heller fortsetter med å lage middelmådige filmer...

  Etter en litt humpete start får vi vite at det hele dreier seg om "the fountain of youth", altså Ungdomskilden. Hurra! Så sitter man i nesten tre timer og ser på at de leter etter denne kilden da... De leter - de møter en hindring - de leter - de møter en hindring - de leter - DE FINNER DEN - klein slutt - ferdig. Jeg tenkte flere ganger gjennom filmen at: "nå kunne den faktisk ha vært ferdig", men neida.

  MEN jeg skal ikke være helt uforskammet heller! Jeg er jo en fan av Johnny Depp, og han er jo den eneste grunnen til at denne filmen er verdt det! Han er fantastisk i rollen som Jack Sparrow, og det er jo morsomt å se igjen Barbossa også. Innimellom lo jeg faktisk også, selvsagt av noe Sparrow sa/gjorde. Litt dumt at verken Will Turner (Bloom) eller Elizabeth (Knightley) er med, fordi de gav mer til filmene enn jeg i utgangspunktet trodde, altså!

  I tillegg ble jeg veldig fascinert av havfruene. Jeg har kjempelyst til å være en slik! 

  Mulig det har noe med at Jerry Bruckheimer plutselig ikke var regissøren, men jeg vet ikke altså...
  Beklager, folkens, men det blir en tre'er.

   

 • Dagens/ukas innkjøp

  Sennepsgult er sennepsKULT, som jeg pleier å si.  De hadde den ikke i str. 36 (og jeg var innom flere H&M altså), så kjøpte den i 38. Liiiitt stor, men det gjør vel ikke noe?! Hadde sett verre ut om den hadde vært for liten...

  Vil ha? Trykk på bildet!

 • Rebecca Black

  Jeg DIGGER når Rebecca Black kommer til bridgen i "Friday". Snilt av henne å opplyse om hvilke dager uken består av! (:

  "Yesterday was Thursday, Thursday
  Today is Friday, Friday
  We-we-we so exited
  We so exited
  We gonna have a ball today

  Tomorrow is Saturday
  And Sunday comes afterwards"

   

  ...fantastisk. Dette har jeg lurt på lenge, altså!

 • Veske fra Guess

  Har HELT glemt å fortelle om den fine vesken jeg kjøpte på cruiseskipet..
  Jeg tror dette er den første vesken jeg IKKE har kjøpt på H&M etc., så jeg har ikke dårlig samvittighet. Siklet etter denne i flere dager, og jeg hadde angret veldig hvis jeg ikke hadde kjøpt den. 

  ..og det er jo unødvendig!

  Jeg elsker deg, veske.

 • Cruise i Middelhavet - Siste dag

  DAG 7 - siste dag

  ..og vi er til sjøs!
  Hele dagen!
  Dvs: ALLE er ombord.
  Ergo: Det er STAPPFULLT!

  Jeg har nå vært her en uke uten å bli solbrent, men jeg klarte selvfølgelig å bli ekstremt solbrent i dag! Vi lå på øverste dekk, hvor det blåste ganske mye, så vi merket rett og slett ikke at solen varmet oss. 
  = solbrent. 


  En kanin (tror jeg) på senga.


  Det var en helt utrolig farge på vannet! Bildet er ikke redigert, vannet var helt sykt blått! (Jeg hørtes litt dum ut nå..)


  Bare hav foran oss.


  "Alle" var på dekk for å se "Mens belly flop competition" - altså mageplask-konkurranse for menn. Ikke overraskende at denne karen vant.


  På kvelden var det siste dag ved vårt faste middagsbord i restauranten, og det var jo litt vemodig..


  Etterpå bestemte mamma seg for å prøve lykken i Casinoet


  ..men det gikk nok ikke så bra, ettersom hun og Mr. statue er så gretten på dette bildet.


  Siste kveld ble avsluttet i pianobaren. Veldig dyktig og morsom pianist/sanger som underholdte hver kveld!

   

  Og så var turen over... Savner deg allerede Liberty of the Seas.

  Det var litt av en nedtur å komme hjem etter denne ferien. Ingen som plukker opp håndkleet mitt når jeg kaster det på gulvet. Maten blir ikke lagd av seg selv. Jeg kan ikke gå inn i butikker og bare peke på hva jeg vil ha uten å betale for det. Det er regn og 13 grader... Jeg vil tilbake.

 • Cruise i Middelhavet - Napoli

  DAG 6

  Nest siste dag, og vi er i Napoli! (: 
  Skipet la til på havna i selve byen, så her var det ikke lange turen for å komme til en storby. Vi ble advart mot å ha med oss eiendeler av skipet, fordi det er så mye kriminalitet i Napoli. Heldigvis gikk det bra med alle verdisakene våre, men vi holdt på å bli kjørt ned flere ganger! Folk var helt gærne her! De kjører i 100 km/t midt i byen, og det er stappppppfullt av folk! Likte ikke byen så veldig godt, men det hadde kanskje vært koseligere om vi hadde fått være her litt lengre enn noen timer.


  Castel Nuovo


  Castel Nuovo, utrolig kult bilde!


  Jøss, samme motiv som på postkortet!

  Om kvelden var det klart for Chef's formal dinner, hvor kleskoden var Black/Hvite.  Mamma var black/white, men jeg faila og ble hvite/hvite...

  Etter middag var det et storslagent Black&White-party på 11. dekk. 

  Digre isskulpturer,


  ..masse folk,


  ..og kunst lagd av frukt! Fantastisk.

  Nok en vellykket kveld, og i morgen er det siste dag på cruise! :(

 • Cruise i Middelhavet - Civitavecchia (Roma)

  DAG 5

  Det er femte dag på skipet, og vi er i:


  Det var tusenvis av scootere overalt!
  Civitavecchia ligger ca en time utenfor Roma! Vi bestemte oss for å ta hurtigtoget (som bare tar en halvtime) inn til Roma, men det gikk selvfølgelig ikke flere denne dagen... Derfor måtte vi stå(!) på et stappfullt tog i én time inn til Roma! Det var varmt og trangt og ekkelt, men vi kom fram!


  Petersplassen var det første stedet vi var! Deretter tok vi en slik turistbuss rundt Roma. Elsker å sitte oppe i friluft og være turist. Uansett, det var tre timer kø for å komme inn til Peterskirken, så DET gidda vi ikke, for å si det sånn!


  Castel Sant'Angelo. Egentlig interessant for meg bare pga Engler og Demoner (Dan Brown). Skjønner du ikke hva jeg prater om så anbefaler jeg deg å lese boken! (:


  Enellerannen bygning midt i Roma. Aner ikke hva den heter, syns bare den så kul ut. Tusenvis av slike gamle bygninger og kirker i Roma, så det er helt umulig for meg å huske hva de heter...


  Colosseum - jeg visste iallefall hva det var, da! Ble litt overrasket over at det lå midt i Roma, akkurat som en enorm rundkjøring. Stort og stilig var det uansett.


  En bitteliten buss. <3


  Etter noen timer i ørkenvarme Roma dro vi tilbake til Civitavecchia, som var en helt utrolig koselig by. Så ut som det var martnan der, og fikk kjøpt noen artige småting.

  En veldig morsom tilfeldighet: Den første italienske fyren vi prata med hadde vært gift med ei dame fra Møre! Så det første han sa var: "jeg snakker ikke så mye norsk". Veldig komisk. I tillegg møtte vi noen nesten-naboer i Civitavecchia, og DET er jo ganske kult det også!   Jeg fikk dessuten McFlurry med pistasjesmak. Aldri smakt før, men det var namnam.

  Imorgen: Dag 6 og NAPOLI


 • Cruise i Middelhavet - Pisa/Firenze

  DAG 4

  I dag har vi lagt til utenfor Pisa, men pga at det ligger et stykke unna både Pisa og Firenze, så bestemte vi oss for å være på skipet i dag! (: Her er det ting som skjer HELE tiden, så man kjeder seg aldri. Det er et treningssenter med masse aktiviteter, et spa, serviett-bretting og andre rare greier.


  Veldig eksklusivt valg av mat denne dagen. Mamma spiste et pizzastykke mens jeg spiste sjokolade-pannacotta.
  Veldig godt, særlig når alt er gratis.


  Vi fikk tid til å gå på kino en tur! Bare vi og to andre i salen, og vi så Hereafter.


  Noe som er veldig kult er at de bytter ut en del av gulvet i heisene. Når det nærmer seg midnatt kommer det folk, tar ut "torsdag" og setter inn "fredag". Veldig greit egentlig, ettersom man glemmer helt hvilken dag det er, og da er det bare å ta seg en tur i heisen!


  Legger ved et fint bilde. Trappene ned til Platinum Theatre. Pritti kuuul!


  Da vi kom tilbake på rommet etter en lang dag, fant vi en apekatt hengende i taket! Mamma trodde det var en spøkelse, men jeg er ganske sikker på at jeg har rett!

   

  Imorgen er det dag 5 - og vi er i Civitavecchia (ROMA!)

 • Cruise i Middelhavet - Villefrance (Nice)

  Dag 3

  I dag er vi altså i Villefrance, som ligger ca 10 min unna Nice. 


  Hver kveld lå det er slikt Cruise Compass på senga, hvor det var informasjon om den kommende dagen. Hva man kunne finne på i byen, aktiviteter på båten, anbefalinger for dagen osv. Veldig kjekt å ha!


  Villefrance var faktisk en veldig koselig, liten by.


  Her ser vi skipet fra land. Ganske så stort!  Så tok vi altså toget inn til Nice, hvor vi surret litt rundt. Lå litt på stranda, spiste litt is og jeg fikk selvfølgelig shoppet litt. Hvit skinnjakke og mange fine øredobber! (: Vi surra også rundt etter et postkontor, hvor vi kunne kjøpe frimerke og poste postkortene. Lettere sagt enn gjort når folk ikke snakker engelsk...


  På kvelden ble det Saturday Night Fever i Platinum Theatre! 

  

  Imorgen er det allerede dag 4 - og vi er i Pisa

 • Cruise i Middelhavet - Toulon

  DAG 2

  I dag er vi i Toulon, Frankrike. Vi ble veldig sliten av reisen til Barcelona + en lang dag i går, så vi orket ikke å dra inn til selve byen.. Vi vandret bare litt frem og tilbake på havnen, og brukte resten av dagen på skipet! (:


  Byen så fin ut, men vi ville heller chille på båten,


  ..så da ble det soling av ben på balkongen istedet!  Om kvelden var det "Captain's formal dinner", hvor man måtte stille i smoking og penkjole.


  Vi visste jo egentlig ikke om dette, men vi klarte da å skrape sammen noe (:


  Etter middag ble det et fantastisk show i Platinum Theatre, "In the Air". Som navnet tilsier var det masse luftakrobatikk og stunt.


  Da vi kom tilbake på rommet om kvelden hadde vi fått en veldig søt håndkle-elefant.
  Vår Stateroom Attendant (fint ord for vaskehjelp) lagde en slik annenhver dag, og ryddet rommet vårt ca 300 ganger per dag. Ordentlig service altså! 

  I morgen er det dag 3, og da er vi i Villefrance (Nice).

 • Film; Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2)

  IT ALL ENDS...

   

  Tittel: Harry Potter and the Deathly Hallows/Dødstalismanene (Part 2)
  Produsjonsår: 2011
  Sjanger: Fantasy
  Regi: David Yates
  Med: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Ralph Fiennes ++++++++

   

  HERREGUD, som jeg har gleda meg til denne filmen!!! Så den på kino for litt siden, og den var helt fantastisk! Definitivt den beste HP-filmen i rekka, syns jeg! Man blir kastet rett inn i handlingen ettersom Del 1 sluttet ganske brått, og dette gjør at filmen blir spennende fra aller første sekund. Harry fortsetter jakten på de gjenværende malacruxene og kommer stadig nærmere å drepe selveste Voldemort.

  Harry Potter har betydd utrolig mye for meg oppgjennom årene. Leste den første boka da jeg var 12, og har elsket dem fra første stund. Er ikke veldig glad i filmene, ettersom jeg er veldig bestemt på hvordan ting ser ut inni mitt hode, så jeg var ganske nervøs da jeg gikk inn i kinosalen for å se denne aller siste HP-filmen... Den var spennende. Trist! Morsomt. Helt fantastisk. Jeg går aldri på kino ettersom det blitt så dyrt, men SERIØST, denne filmen var så verdt det at det er helt skummelt å tenke på! Se den, hvis ikke kommer jeg og...eh, tvinger deg til å se den! 

  Jeg vet ikke hva mer jeg skal si.. Syns rett og slett denne filmen har alt, og jeg gleder meg til å se den igjen og igjen og igjen og igjen. Det eneste jeg savnet var å få se litt mer av Battle of Hogwarts og duellene som pågikk der inne.


  Det er fysisk og psykisk umulig for meg å gi denne filmen noe annet enn en 6er...
  Denne fortjener dere;

   

   

  J.K. Rowling: Jeg elsker deg!

 • Cruise i Middelhavet - Barcelona

  DAG 1 - BARCELONA

  Jeg og mamma klarte å få tak i superbillige restplass-billetter til et cruise i middelhavet, så da hoppet vi på! Jeg bruker jo vanligvis flere måneder på å lese meg opp på et feriested, men nå var det plutselig bare 2 dager fra vi bestilte til vi reiste, så føler meg ganske så spontan akkurat nå...

  Først tok vi fly ned til Barcelona. Fikk ikke sett selve byen, men så en fin motorvei på strekningen mellom flyplassen og havna! På havna var det flere cruiseskip, og jeg tenkte at "vi skal jo sikkert til det lille der borte", men neida: Vi skulle til det største skipet jeg noensinne har sett! MS Liberty of the Seas - Det var helt fantastisk, med 18 dekk og ALT du kan tenke deg. Stor teatersal, shoppinggate, kinosal, mange svømmebasseng, klatrevegg, surfe-bølge-maskin, fine restauranter osvosv. Fikk høre at det var 4 ganger større enn Titanic, og bare tanken på det er jo litt skremmende. Heldigvis er det ikke så mange isfjell i Middelhavet...


  Har tenkt å legge ut litt bilder osv, sånn dag for dag. Here we go:


  Her er litt av bakerste del av skipet, fra bussen på havna. 


  Vi fikk et veldig fint rom med balkong! (:  Med fint bad..


  ...og fin utsikt,

  ..og en fornøyd mamma.

  
  Etter en lang og kjedelig (men nødvendig) sikkerhetsrutine, hvor alle 5000 passasjerer og ansatte måtte komme seg til sin rette livbåt, var det klart for "Welcome Abord"-show i teatersalen:
  Fantastisk husband som åpnet showet med "Sing Sing Sing",


  ..og en random mann som sto på hodet på en vinflaske!


  Deretter var det en stor parade i gata, eller Royal Promenade som det så fint heter, hvor nesten alle som jobbet på skipet danset frem og tilbake i veldig kule kostymer.

  Så var det 3-retters (gratis) middag før det var godnatt. Må bare si at servicen er helt utrolig her! Har aldri opplevd noe lignende, de gjør seriøst ALT for deg om du spør..

  Gleder meg til dag 2 - da er vi i Toulon (Frankrike)

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits