Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vil du reklamere litt for bloggen din?

Ville bare informere om at Nicole har opprettet en gruppe på Facebook kalt "Norske Bloggere".

Der kan du poste innlegg og reklamere for bloggen din! (: Også en fin mulighet til å oppdage nye blogger, som kanskje ikke er så kjent. Jo flere som melder seg inn i gruppa, jo flere bloggere får vist seg frem og nettverket blir større! Hver dag blir det postet mange ulike innlegg, og du finner garantert noe du er interessert i. Trykk på bildet under for å komme rett til gruppa

Cover photo

 • Slik fungerer gruppa.
  1. Legg til minst 10 venner i gruppen for å få flere lesere. Vedkommende trenger ikke å ha en blogg.
  2. Det er ikke tillatt med reklame for andre grupper, eller online tjenester.
  3. Det er ikke tillatt å poste det samme innlegget mer enn én gang (da blir det mye likt her)!
  4. Ikke spam på veggen (det er heller ikke tillatt å spamme på andres inlegg).
  5. Kos dere!


 • SYK sesongavslutning: Grey's Anatomy

  (Spoiler alert! Ikke les videre hvis du ikke har sett sesong 8.)

   

  HER-E-GUD!

   

  ......................................................  (sånn føler jeg meg nå, etter jeg nettopp så sesongavslutningen)

   

  Jeg fatter ikke hvordan de klarer det om og om igjen! I starten trodde jeg at Grey's Anatomy (eller Grace Atonomy, som jeg kalte det) var en kjip sykehus-serie med ingenting kult som skjedde, men jeg tok så fatalt feil at det er pinlig! Jeg glemmer alltid hvor bra det er mellom sesongene, også blir jeg bare helt blown away... Det har skjedd så masse sykt gjennom alle sesongene, og de bare fortsetter med å gjøre helt crazy ting. Okei, i sesongavslutningen i sesong 8: Kepner består ikke eksamen, alle skal plutselig flytte forskjellige steder, flyet med 6 hovedpersoner STYRTER og Lexie DØØØR!! Omg. Jeg elsker det, samtidig som det er grusomt.

  Tekstforfatterne har tidligere sagt at det er to hovedpersoner som ikke klarer seg etter flystyrten. Hvem tror dere den andre er? Mark? Arizona? Jegvetikkjegjegblirgaaaal. 

  Sesong 9 har premiere i USA 27.september. Det er nesten to mnd til, og jeg kan nesten ikke vente!!
  Ihiihhiihihhiihihihih, gledermeg.

  // Følger du med på Grey's Anatomy? 

 • UKENS FUN FACT: Flodhest

  Etter SYKT mange stemmer i går (ca. 13) ble det altså avgjort at mandag er det kjedeligste dagen, og derfor blir mandag ukens fun fact-dag. Hurra for det.

   

  Så.. over til UKENS FUN FACT:

   

  // Flodhestmelk er rosa, og inneholder ca. 500 kalorier per glass. //

 • Ukens FUN FACT (avstemning)

  Nå har jeg tenkt å starte opp med noe nytt og spennende. Okei, kanskje ikke så veldig spennende, men det er iallefall gøy (og det er jo nesten det eneste jeg bryr meg om)! Syns det er så gøy med blogger som har noe spesielt som skjer på en spesiell dag, og dette blir da min greie: UKENS FUN FACT.

  Jeg tenkte også å kombinere det med mine kunsteriske evner, slik at dere får sett paint-skillz'a mine. Derfor skal jeg legge ved en illustrasjon av ukens fun fact også. Shit, jeg overgår meg selv!

  Hvilken dag er ukens FUNFACT-dag?
    
  pollcode.com free polls 
  (NB: Hvis det kommer opp error-side, er det bare å oppdatere siden!)


  Må jo ha denne morsomme greia på en ellers dritkjedelig dag. Hva er den kjedeligste dagen i uka da? Er det søndag eller er det tirsdag? Eller kanskje lørdag?
  NÅR skal ukens FUN FACT foregå? Dette blir en hårreisende avstemning dere, herreguuuuud, jeg er spent!
 • Hunder er ondskapsfulle (bilde)

  HAHA, jeg digger dette bildet. SE hvor fornøyd hunden til venstre er!
  "Hihi, jeg slipper å ha på krage"

  Skulle ønske min hund kunne smile på den måten også.
  (Bildet er tatt fra google) 

 • WANTS: Trenchcoat

  Det er midt på sommeren, og allerede så lengter jeg etter høsten. Hvorfor? Fordi da kan jeg kjøpe meg denne fiiiine trenchcoaten! Det er ganske sykt, fordi jeg elsker virkelig sommeren. Nå har det jo strengt tatt ikke vært så mye sommer uansett, så kan like gjerne gå til innkjøp av høstklærne. 

   
  Kåpe 399,-    //   H&M  Jeg vet ikke hva det er med den, men jeg bare fallt for den med én gang jeg så den. I tillegg så er den fôret, og dermed litt varmere enn en "vanlig" trenchcoat. Føltes mer ut som en vinterkåpe da jeg hadde prøvde den. Følte meg litt som en kvinnelig Sherlock Holmes. 

 • Morsom faktura i posten

  Fikk en faktura i posten fra Fosna-folket, en avis for Fosen (som ligger i Sør-Trøndelag). Her ble det mye bokstavrim, gitt. De ville at jeg skulle betale for en annonse, og tydeligvis har jeg blitt en 16 år gammel jente som søker sommerjobb! Jeg er ikke 16 år og jeg leser ikke Fosna-folket, men jeg vil gjerne ha sommerjobb da!

  Spesielt.

 • Silikon er best

  ..men plast går bra det også! Jeg har nettopp funnet ut at metallvisp + teflonbunn = krise. Derfor skulle jeg gå til innkjøp av en silikonvisp, men den kostet jo mer enn husleia mi, så endte opp med en av plast til 20 kr.

  Dette tror jeg må være tidenes mest randome blogginnlegg.

 • IKEA

  Nå blir det oppussing inni kjøkkenskapet! Legger ut bilde imorgen! Wee :D

 • Glutenfri mat

  Som dere kanskje vet (men jeg regner ikke med det) så har jeg altså glutenallergi, og hurra for det. Det er jeg veldig takknemlig for, fordi det er så lett å gå ut og bare impulsivt spise noe. Det var meget sterk sarkasme, for de som ikke skjønte det. Neida, men det er jo så mange ute i den store vide verden som har ordentlig farlige sykdommer, også klager jeg over en matallergi. Beklager til dere, og jeg vet jeg er kjip som klager over noe så "enkelt".

  Uansett. Det er jo ikke bare meg som har glutenallergi i Norge, det er faktisk bare flere og flere som blir diagostisert med denne herlige greia. I tillegg er det jo mange som velger å leve med en glutenfri diett uten å ha sykdommen, rett og slett fordi det er sunnere. SÅ: jeg ville bare tipse om en veldig bra nettside å kjøpe glutenfri mat på, nemlig allergikost.no. Der selger de også mat uten melk, hvete, soya, egg osv, og har et veldig godt utvalg når det kommer til (ja nettopp) allergimat!


  Trykk på bildet for å komme til nettsiden deres. Dette er ikke et sponset innlegg.

 • Negledesign: Converse

  Har lekt litt med neglelakk idag også, så nå ble langfingeren farget som en converse-sko. Første gang jeg gjorde dette, så syns det ble litt ujevnt osv, men øvelse gjør mester, I guess. (:

  Syns det sett kult ut uansett! Wee. :D

 • Tidenes frekkeste kommentar!

  "Hei, kan du slutte å skrive så sarkastiske innlegg? :P"

  Eh... Nei?

   

  Unnskyld meg, men jeg baserer jo hele livet mitt på å være sarakstisk, så dette tar jeg jammen meg alvorlig! Nå er det like før jeg kaster saksa i taket og finner frem dykkermaska, som jeg pleier å siMakan, og jeg som trodde sarkasmen min var godt likt i bloggverdenen. Antakeligvis noen som følte seg litt truffet av"182 ting gutter må vite om jenter"-innlegget jeg skrev forleden dag. Eller muligens de 96 andre sarkastiske innleggene jeg har skrevet i min karriere. Jaja, miss/mr "anonym", jeg har IP-adressen din, så bare regn med å få sarkasmepolitiet på døra any minute. MOAHHAHAHAAA!

  Dessuten syns jeg det smilefjeset alene (:P) fortjener et eget sarkastisk blogginnlegg...

   

   

  Nå må jeg gå og revurdere hele min eksistens.

 • Dag 14: Min favorittfilm

  Her-e-gud, dette må være den vanskeligste oppgaven hittil. KAN JEG VELGE FLERE? Nei okei, dette skal jeg klare, beklager det lille utbruddet.

  Jeg er kjent for å like mye rart, for å si det mildt. Tror jeg har minst én elsk-film i hver eneste filmsjanger, og det er ikke grenser for hva jeg synes er kult på film. ALT er kult på film (nesten).  Det hadde vært lettere å plukke ut den dårligste filmen jeg har sett, fordi det er ikke så mange filmer jeg virkelig ikke liker. *kremtthetreeoflifekremt*

  Jeg liker psykologiske thrillerdrama som Fight Club og A Beautiful Mind
  Jeg liker pulserende dansefilmer som Step Up og Burlesque
  Jeg liker teite romantiske komedier som Crazy Stupid Love og Love Actually
  Jeg liker kompliserte filmer som Inception og Imaginarium of Dr. Parnassus
  Jeg liker koselige tegnefilmer som Dragetreneren og To på Rømmen 
  Jeg liker skremmende krisefilmer som Armageddon og 2012
  Jeg liker heftige actionfilmer som Inglorious Basterds og Transformers
  Jeg liker rørende kjærlighetshistorier som Titanic og the Notebook
  Jeg liker storslagne fantasyeventyr som Ringenes Herre og Harry Potter

   

  Men den absolutte favoritten of all times:
  Pirates of the Caribbean - Curse og the Black Pearl   Dette er nok den filmen jeg har sett flest ganger i hele mitt liv. Jeg er sikker på at jeg kan minst 90% av alle replikkene, noe som gjør at folk ikke lenger gidder å se filmen med meg. Det gjelder selvfølgelig bare den første filmen, som er 3904 ganger bedre enn de andre. Genialt.


  Will Turner: You cheated.
  Jack Sparrow: ...pirate! 

 • 2-åring danser på So You Think You Can Dance

  Så søt skal mine barn bli også.

 • Dagens SUPERinnkjøp

  Egentlig er det faktisk gårsdagens superinnkjøp, men syns det fenger litt mer med "dagens". Var på utkikk etter sånne sko da jeg var i London i februar, men fant ikke noe. På Eurosko derimot, der har de salg, og der har de fine skinnsko til halv pris. I LIKE IT! (Dessuten skal jeg på "jobb" imorgen, og da syns jeg det var greit å feire.. eh, ankomst til Oslo?!)


  ROOTS sko i skinn  // Eurosko.

  Define  Dry Shampoo
  Øyenbrynspenn // H&M
  Maxfactor Glossfinity (Top Coat) 

 • 182 ting gutter MÅ vite om jenter

  1. Vi liker paprika, eller ikke! Det kommer litt an på.
  2. Dere kan aldri overgå Justin Bieber. ...ever! 
  3. Vi har øyenvipper. 
  4. Kvadratroten av 441 er 21.
  5. Vi liker å reise til storbyer, f.eks. Vitebsk i Hviterussland.
  6. Ost er et meieriprodukt, og Jarlsberg er et osteprodukt.
  7. Vi elsker rosa! Eller gult. Etter svart, brun, rød, grønn, lilla, hvit, oransje, blå, grå, purpur og gull.
  8. ...skal jeg fortsette?

   

  HVA er greia med at 81471 slike lister dukker opp hver dag på blogg.no? Nå vel gutta ha lært seg hva jenter liker, eller hva? På tide å lage lister av et heeeelt nytt tema, folkens! :D
  Made myself clear?

 • Test: Isadora Magnetic Nails

  Jeg var så heldig å få teste ut Isadora Magnetic Nails, så det var veldig hyggelig å hente posten idag! Først var jeg litt skeptisk til hele heia, med at magneter liksom skal lage mønster i neglelakken din?

  ..men det virker altså, og det ser overraskende kult ut! Det er også mulig å kjøpe flere mønster. Jeg syns det stjernemønsteret ser fint ut, men jeg har bare testa bølgemønstret hittil altså.

  Resultatet ble ikke like fint på alle neglene, men øvelse gjør mester, I guess.. I prinsippet enkelt, men jeg anbefaler ikke å se på tv samtidig som man gjør det, heh. Det eneste "negative" jeg har å si er at fargevalget er litt begrenset. Syns den lilla var kjempefin, men ellers var det mange i brune og blå nyanser, og det er ikke jeg så fan av. Men smaken er som baken!

  Anbefales virkelig for et enkelt, men råkult valg av design til neglene dine!

 • Boktips

  Det er sommer. Hva betyr det?

  Jo, Anniken har endelig tid, overskudd og lyst til å lese bøker. (Skal slutte å skrive om meg selv i 3.person, jeg lover..) Like før jeg dro fra Oslo kjøpte jeg Hunger Games-trilogien, men så dum som jeg var så tok jeg bare med de to første bøkene til Trondheim (jeg undervurderte lesehastigheten min). Nå har jeg ca 100 sider igjen av Catching Fire, og de 100 sidene måååå jeg spare til togturen på onsdagen. Nå har jeg ikke lest på snart en uke, fordi jeg må spare disse siste sidene, men jeg kommer til å lese Mockingjay på bare noen dager..

  DERFOR trenger jeg noen flere boktips. Har noen av dere lest "Fifty Shades of Grey"? Aner ikke hva den handler om, men den er visst en del av en trilogi den også, og det liker jeg. Dere lurer kanskje på hva jeg liker? Jo, det skal jeg fortelle dere.

  1. Fantasy. Harry Potter, LotR, Twilight, House of Night, Evernight+
  2. Krim. Jo Nesbø, Dan Brown, Unni Lindell, Camilla Läckberg+
  3. Gripende historier fra sannheten. Idas Dans, Før jeg dør+  Har du et godt tips?
  Skriv dem ned og gjerne kort hva de handler om også. THANKS! 

 • Min nye favorittbutikk

  Det er så vanskelig å blogge når man ikke gjør noe om dagene... Akkurat nå er jeg på hytta, og der skjer det ikke alltid så masse. I dag planlegger jeg å se noen episoder av SMASH, og det er nok det mest spennende som kommer til å skje. Drar tilbake til Oslo førstkommende onsdag, så da blir det litt mer som skjer (håper jeg). Skal iallefall på en jobbintervju på torsdagen, også skal jeg jobbe for Creacon på lørdagen. Så da får jeg iallefall tjent liiiitt penger, fordi akkurat nå har jeg under 300 kr på kontoen, kjipern.

  Så jeg nøyer meg med å se på fine ting på internett. Akkurat nå er jeg faktisk (til min store forskrekkelse) litt lei av klær/sko. Jeg så litt rundt på Nelly igår, og fikk liksom ikke den lysten til å kjøpe noe... Egentlilg så er jo dette litt forstyrrende syns jeg, men nå har jeg fått øynene opp for noe nytt: Skeidar!

  Ahhh, alt det fine de har på Skeidar. Dette høres nok ut som et innlegg som er stort sponset av Skeidar, men det er det faktisk ikke. Så værsågod for gratisreklamen, Skeidar! Hvis dere leser dette tar jeg gjerne imot et gavekort som takk, heh. Uansett: Plutselig har jeg blitt superinteressert i interiør, og jeg gleeeeder meg til jeg får egen leilighet som jeg kan innrede! 

  Slik som denne f.eks:
  Prato serviettring  

  Jeg aner ikke hva det er, men jeg har lyst til å ha det på stua mi uansett!

 • Neglelakk - outsider

  Stakkars ringfingeren, den har egen farge og er outsider... Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle teste ut, så da ble det begge! :-D

  Har du en favoritt?

 • Er jeg den eneste som ikke kjøper Jeffrey Campbell-sko?

  Jeg ser så utrooolig mange innlegg per dag som handler om disse skoene!
  Enten at alle har lyst på de eller at de nettopp har kjøpt osv. Greit, skoene er jo ganske kule, men de koster jo i underkant av 1700 kr... 1700 kr. for et par sko som egentlig ser ut som treklubber. Det er faktisk halvparten av husleia jeg betaler per måned. Dessuten har de et veldig høyt platå, og jeg ville blitt altfor høy med dem på, så prøver å trøste meg med det.

  Fikk en mail av Nelly for noen dager siden der det sto: SALG PÅ JEFFREY CAMPBELL, og da tenkte jeg et sekund at: JA, kult! Nå har jeg endelig råd. Det viste seg at de fortsatt kostet nesten 1300,- etter å bli nedsatt, så jeg slo fra meg tanken relativt fort...  

   

  Unnskyld meg, men syns dere virkelig det er verdt det å bruke nesten 2000 kr på disse?
    
  Dette er jo et dårlig eksempel (JEG VET), fordi det finnes jo absolutt fine JC-sko, disse var jo helt grusomme. Syns de "vanlige" sorte med brun hæl er de fineste, men jeg har så mye annet jeg kan bruke pengene mine på! Jeg bruker ikke så mye penger på mat i mnd. engang...

  Dere som har 5-6 par av disse skoene, spiser dere ikke mat?!

 • En historie om overlevelse

  Det var en gang to positive jenter fra Trondheim, nærmere bestemt Ranheim. En dag bestemte de seg for å bestige det svært høye fjellet over Væretrøa, nemlig det fryktede Solemsvåttan!! 


  Den skumle og mørke stien som førte opp til Galdhøpiggen2 (som jeg kaller det). Vi måtte stoppe og revurdere turen, men etter en liten pep talk bestemte vi oss for å ta frem motet og kjøre på!

  Modige og uredde som de var la de ut på den lange og fryktelige reisen mot toppen. Denne gangen valgte de rett sti fra starten av (noe de ikke gjorde forrige gang), så etter et kvarter var de ved godt mot, og sikre på å nå toppen denne gang.
  Helt til...:

  ET VEISKILLE! Oh nooo. Høyre eller venstre? Hvilken vei skulle vi gå?! Etter litt logisk tenking ble vi ganske sikre på at den venstre veien var den rette! (Vi fikk egentlig litt vei-hjelp av en kjent forbi-joggende person, en viss kjæreste, Anniken sin kanskje..)

  ..Og jammen var det den rette veien! Etter noen bomturer og feil valg av sti kom vi endelig opp til toppen! HURRA!


  Utsikt over Trondheim. 


  Vi var nå meget positiveog ikke minst lykkelig slitne over at vi hadde klart å komme frem til toppen, bare med et par feil, og vi ville ta den "lette" veien tilbake, så vi ikke gikk oss bort mer.
  Dette skjeddde selvfølgelig ikke. Det viste seg at vi skulle holdtt til venstre, men nei.. Vi gikk rett fram. Heldigvis var det en godt oppgått sti der, så vi visste jo at vi måtte komme ned til sivilisasjonen etter hvert! 

  Det ble mye ukjent skog...


  ..og mange ukjente sauer...


  ...mange skremmende, ukjente sauer faktisk..


  ..så kom vi endelig frem til .. HVOR? MIDT UTI INGENTING. Vi var så langt fra der vi starta at det er ikke morsomt engang. NÅ er det litt morsomt, men det var noen kilometer for langt øst, for å si det sånn...


  Så var det bare å starte på den laaaange gåturen hjem. I veikanten...

   Vi satser på å gå rett vei neste gang. BARE rette stier, aldri noen bomturer. Får ha med oss kart...

 • Ny skomote

  Det er uhyre viktig å ta seg godt ut når man skal ut på tur! Pusesokker i joggesko er tingen.

  Gleder meg til dette blir mer populært enn Jeffrey Campbell.

 • Forsinket bursdagsgave

  Marius var på besøk i trondheim i helga, og da fikk jeg det jeg ønsket meg mest i hele verden!!

  En figur av Troy fra high school musical.

  Takk for den!
  Hm...

 • Twitter. (Gjør som den gale morderfuglen befaler!)

  HEIIIHEI!

  Liker du å lese de små, fiffige setningene jeg skriver?
  Liker du kanskje min søte, sarkastiske undertone?
  Ønsker du kanskje å lese slike spennende greier med en tegnbegrensning på 140 tegn?

  Da syns jeg du skal følge meg på twitter.
  Har nemlig blitt så HIPP at jeg nå har en twitterkonto, hvor jeg daglig (*kremt*) forteller om de heftige tingene som skjer i mit liv. Også har jeg blitt enda mer hip og fått lagt inn en sånn kul knapp på høyresiden her, under bildet. Så hvis du trykker på den rosa T'en der, så vil du på maaagisk vis fly inn på min twitterside. 


  Han her blir rimelig pissed hvis du ikke følger meg nå! Du kan se det gale morderblikket i de sjeleløse øynene hans. 

   

  Jeg trenger venner...

 • Nytt design - og det er ROSA

  Nå har jeg bestemt meg for å være helt ærlig med meg selv, og det medfører at jeg må se på bloggen som det den virkelig er. Ikke en kilde til alvorlige nyheter eller spennende livshistorier, men heller en dagbok om hvilke filmer jeg liker og den nye neglelakken min. Enkel, naiv underholdning for de som ikke gidder å lese noe mer interessant.

  ERGO

  ..så vil jeg at det nye designet mitt skal gjenspeile denne bloggen i all sin enkelhet. Jeg er nok veldig på grensen til rosablogger (minus alle de tusen outfit-innleggene), så hvorfor ikke kjøre ROSA design?! Jeg må innrømme at jeg er veldig glad i rosa også, så nå er jeg ganske fornøyd må jeg si. Det er jo koselig å være på en blogg med litt farger, syns nå jeg. Eller så prøver jeg bare å overbevise meg selv om at dette nye designet med altfor masse rosa er akkurat det jeg trenger...

   

  Får se hvor lenge jeg klarer å overbevise meg selv om at rosa er kult, hvis ikke blir det nok litt fargeforandringer innpå her... 
  UANSETT, I'm back on track with crack in tha hack, og er klar for å blogge om nye naiviteter. KJØR!

 • Oppussing

  De kommende dagene vil bloggen være nede for telling. 

  Har tenkt å bruke litt tid på å pusse opp bloggen, har jo hatt dette designet siden jeg startet å blogge omtrent. Derfor skal alt bort og et helt nytt design skal få plass! (: Så de kommende dagene vil nok bloggen være ganske inaktiv og ellers stygg og uferdig - så bare vent til den blir flott og ferdig.

  Ønsk meg lykke til!

  Anniken

 • Kontakt

  • Vil du leie inn en sanger i bryllupet til din kjære onkel? (Jeg kan synge klassisk!)
  • Trenger du en ny vokalist i rockebandet ditt? (Jeg kan nesten synge rock...) 
  • Syns du MGP-acten din er litt kjedelig uten en bakgrunnsdanser? (Jeg danser hvasomhelst, er spesielt flink på "running man")
  • Eller har du bare lyst til å stalke noen?!

   

  Kontakt meg! 

  Jeg er som oftest lettest å nå via mail, men kan også nås gjennom Facebook, Twitter og Google+.

   

   Mail:: annikenstrand@gmail.com

   Facebook: http://www.facebook.com/annikenstrand3

   Twitter: @annikenRstrand

   Google+: Anniken Ranum Strand


  Foto: Vegar Johnsrud

 • Kinosommer (Snow White and the Huntsman)

  Jeg syns jeg har vært veeeldig mye på kino denne våren/sommeren! 

  Muligens fordi jeg aldri drar på kino, derfor virker det så drastisk akkurat nå. I vår har jeg sett The Avengersthe Hunger Games (to ganger) og i går så jeg faktisk Snow White and the Huntsman. Jeg elsker å gå på kino, men det er så dyyyyrt. Når kino koster mer enn å kjøpe filmen på DVD, blir jeg litt irritert. Uansett er det enkelte filmer som bare må sees på kino, så da biter jeg i det sure eplet og drar.

  Syns den nye Spiderman-filmen (the Amazing Spiderman) ser utrolig kul ut, og dette er iallefall er typisk kinofilm. Jeg elsker Emma Stone, og det er nok den største grunnen til at jeg vil se den. 21 Jump Street og Istid4 ser også gøyal ut, men det er ikke heeeelt kinofilmer. For ikke å snakke om den nye Johnny Depp-filmen Dark Shadows, men den kommer nok snart på DVD..?! Cabin in the Woods derimot, den har jeg lyst til å se! Noen som har sett den og vil anbefale?

  Nei, alt i alt er jeg meget fornøyd med det kinoprogrammet de har satt opp på norske kinoer i sommer. Det regner jo så utrolig masse, så da blir det garantert mer kino isommer. 

  Ang. Snow White and the Huntsman.. Jeg tenkte jeg kunne ta en minianmeldelse av den her nå, siden folk garantert lurer på om den er noe særlig. 
  Okei, here we go: Fin og spennende eventyrfilm med fart og bra tekniske grafikkgreier. Føler jeg har sett det før, though, og det virker veldig som en mash up mellom Alice in Wonderland (2010) og Ringenes Herre... Dessuten er Kristen Stewarts britiske aksent helt krise, så det er ikke rart hun har få replikker i filmen (til tross for at hun er hovedpersonen). Charlize Theron var utrolig bra, og Chris Hemsworth var ikke så verst heller! Uansett, den var kul å se på kino, men kommer ikke til å kjøpe den på DVD, det var nok å se den én gang. Ville nok trillet en svak 4er på terningen. Heeelt middels.

   

  Fortsatt god sommer!

 • MUSE - NY SINGLE

  MUSE kom ut med ny single idag!! Den heter Survival og er den offisielle låta for OL i London 2012.
  Lytt og vurder: 

  Personlig fallt jeg ikke øyeblikkelig for denne slik som de andre singlene de har gitt ut rett før et albumslipp. Før the Resistance (albumet) kom ut i 2009 gav de jo ut singler på både United States of Eurasia og Uprising, og disse er jo helt fantastiske. Syns Survival var litt kjedelig ved første lytting, men får gi den noen sjanser til. (:

  Satser uansett på et KNALLBRA album som kommer i høst!  

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits