Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kos i sola

Koser meg i sola! Har med bok, musikk og is, trenger man mer akkurat nå?! Nei. Ellerjo, vann, jeg er tørst. Er også flink og leter etter monologer mens jeg ligger her, derav den blå boka!

Trondheim er så fantastisk fint når det er sol!!

 • Harry Potter-spill

  Fant et "spill" i går på nettet, hvor det går ut på å nevne 200 karakterer fra Harry Potter-serien på 18 minutter. Jeg klarte 125 navn, men nå sitter jeg helt fast! Kommer ikke på en eneste karakter til! Fatter ikke at det er enda 75 navn jeg ikke klarer å huske på...
  ..det er jo juks å søke opp på google!

  Prøv selv, trykk her! Hvor mange klarte du?

     

 • På "fjelltur"

  Ut på tur, aldri sur.
  (Bortsett fra når du har en million fluer rundt hodet...) 

 • Greetings from Trondheim

  Nå har det vært hele TO dager med sol i Trondheim, det er jo helt fantastisk (bankibordet)! Nå har jeg vært her i snart to uker, og det har ikke vært en solstråle før i går, så jeg løper ut hver gang solen titter frem.

  Igår gikk vi på "fjelltur" til Solemsvåttan, og alle fluene i Norge bestemte seg for å surre rundt hodet mitt hele veien... Jeg innså at jeg ikke hadde tatt med en eneste shorts hit, så jeg dro på H&M og kjøpte to stk på salg. Jeg elsker salg!

  Ellers går timene med til å ligge i sola og lese (og spille Tiny Wings, som er min nyeste spill-forelskelse)! Har nettopp begynt å lese en bok som heter "Water for Elephants", og den virker veldig lovende hittil! (:

   

  Ha en (sol)strålende dag!
  Anniken

 • 30-dagers utfordring: Listen er komplett!

  Så...

  Jeg har fått mange superkule forslag til min 30-dagers utfordring, og nå har jeg satt sammen en liste med de punktene jeg syns var mest interessante (både for meg og for dere). I tillegg så pønsket jeg ut noen morsomme selv, hihi. Tusen takk til alle som har kommet med forslag, og jeg håper dere vil lese listen dere har vært med på å lage.
  Den er som følger:

   

  DAG 1- 15 fakta om meg + et bilde
  DAG 2 - Hva hører jeg på NÅ!?
  DAG 3 - Et bilde av min håndskrift
  DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre
  DAG 5 - Min favorittis
  DAG 6 - Sminketabbe
  DAG 7 - Et bilde av varen jeg sist kjøpte
  DAG 8 - Hva som befinner seg i sminkepungen min
  DAG 9 -  Min favorittartist
  DAG 10 - En bok som har betydd mye for meg
  DAG 11 - 5 ting jeg ikke kan leve uten
  DAG 12 - Favoritt reisemål
  DAG 13 - Et bilde av telefonen min
  DAG 14 - Min favorittfilm
  DAG 15 - Min nåværende ønskeliste
  DAG 16 - 5 filmer som får meg til å gråte
  DAG 17 - 5 negative sider ved meg selv
  DAG 18 - Mitt største "guilty pleasure TV-program"
  DAG 19 - Min leilighet
  DAG 20 - Min største kjendisforelskelse
  DAG 21 - Mitt kjæledyr
  DAG 22 - Min største frykt/fobi
  DAG 23 - Den beste musikalen i verden
  DAG 24 - Mitt favoritt-smykke
  DAG 25 - Et bilde av meg som liten
  DAG 26 - Mine fremtidsplaner
  DAG 27 - Min parfyme
  DAG 28 - Min favorittskuespiller/skuespillerinne
  DAG 29 - Hvordan jeg var som FJORTIZZ
  DAG 30 - 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

   

  VENNLIGST IKKE KOPIER LISTEN, jeg har tross alt satt den sammen selv...

 • Utfordre meg - få kommentar tilbake!!

  Syns det er så gøy å lese blogger som har slik 30-dagers utfordring, så jeg har tenkt å kaste meg uti det selv! For de som ikke vet hva det er, så går det rett og slett ut på å gjøre én bloggutfordring om dagen i 30 dager.
  Vil gjerne at folk kommer med egne utfordringer, slik at det blir ekstra spennende for meg.

  Kan godt skrive opp eksempler på utfordringer:

  • 10 fakta om deg selv 
  • Bilde fra du var liten
  • Din mobiltelefon
  • Din favorittkjendis
  • Hva som finnes i din sminkepung
  • Bilde av varen jeg sist kjøpte

  osvosvosv..

  Kom med mange forslag til hva som skal være med i min 30-dagers utfordring, så velger jeg ut de 30 beste!

  Lover kommentar tilbake til alle som kommer med forslag!

 • Film; Burlesque

  Tittel: Burlesque
  Produsjonsår: 2010
  Sjanger: Musical/Drama
  Regi: Steven Antin
  Med: Christina Aguilera, Cher, Cam Gigandet, Kristen Bell, Eric Dane ++

   

  Handling:
  Ali (Christina Aguilera) er lei av å være småbyjente, og flytter derfor til storbyen Los Angeles. Hun får seg etterhvert jobb som servitør på et Burlesque-sted, hvor hun egentlig drømmer om å være en av jentene på scenen. Etter endel sutring får hun prøvd seg som danser, hvor hun viser sjefs-burlesque-dama (Cher) at hun duger, og ikke bare som danser, men som sanger også! Tidligere har danserne brukt sing-back, men nå blir det omgjort til live sang - med Ali i spissen! Midt oppi alt dette spinner det selvfølgelig også en komplisert kjærlighetshistorie...

  Min mening:
  Det er ikke tvil om at disse folka har blitt inspirert av Coyote Ugly, i og med at det er omtrent den samme storylinen, med noen detaljer byttet ut. Men selv om jeg føler jeg har sett dette før, så er det umulig for meg å ikke bli revet med! I og med at dans og sang er livet mitt, så blir dette automatisk en film jeg liker. Det gjør meg ingen ting at Aguilera ikke er tidenes skuespiller, fordi det funker allikevel. 

  For dere som er interesserte i dans og musikk: Se denne filmen, jeg anbefaler den virkelig. Det er kanskje ikke nødvendig å ta med typen, fordi dette er en jentefilm, and I love it.


  Terningkast 5

   

  - Show me how you burlesque

 • Anniken Ranum Strand

  ..det er mitt navn.

  Den 03.mai i 1990 ble det født en liten jente i Trondheim. Antakeligvis flere, men én av dem var iallefall meg! Har altså vokst  opp i fantastiske Trondheim, men har har tilbringt de siste 3,5 årene i Oslo sammen med kjæresten min. Savner den koselige atmosfæren i Trondheim til tider, men trives godt i storbyen. Blir bortskjemt med kollektivtrafikk og utvalg av matvarebutikker (det er 9 stk innenfor 5 minutters gange fra leiligheten, og da inkluderer jeg ikke kioskene!).

  Har i mange år drevet med sang, dans og teater. Har danset jazz og hip hop ved Step by Step danseskole i Trondheim fra jeg var 13 til 18. Jeg gikk dramalinja på Ringve VGS samtidig som jeg lærte å synge hos Nidarosdomens Pikekor og hos Trondheim Kommunale Musikk- og Kulturskole. Etter videregående bestemte jeg meg for å legge teater helt på hylla og bli akademiker istedet. Studerte psykologi ved NTNU i ett år, før jeg innså at det er ingenting jeg elsker så høyt som teater, musikk og dans. Høsten 2010 flyttet jeg altså til Oslo for å studere på Musikkteaterskolen. Her har det blitt enda mer dans, og nå har jeg nok testet ut en del dansestiler: jazzballett, klassisk ballett, hip hop, stepp, pardans/selskapsdans, showdans, moderne og afrikansk dans. Nå er jeg altså ferdig utdannet musikalartist, og drømmer om en karriere innen dette. Det er lettere sagt enn gjort, men jeg nekter å gi opp med det første, selv om det er mange som kjemper om de samme jobbene her i Oslo. Syns ellers det er koselig med høylytt sang og pianospill, så hvis noen av naboene mine leser dette; beklager bråket!

  Dette er en lett og overfladisk blogg om mitt liv, min hverdag og mine synspunkter. Det blir mye svada i det jeg skriver, så du får lese med et åpent sinn. Forhåpentligvis liker du min småvittige og sarkastiske undertone, og kanskje du vil komme tilbake og lese litt mer?! Begynte å blogge i september 2010 (ikke alltid like engasjerende), but I'm still going strong. Blir også mye mas om film/TV, neglelakk og mine vanvittig mange kjolekjøp.

   

  Let me entertain you!


  Anniken

 • Vil du se min designerkjole?

  Her er den jammen:

  Det er konkurranse på Nelly.com, hvor du kan designe din egen kjole.
  Stem på min kjole ved å trykke på bildet. 
  Mina designade klänning på NELLY.COM
  Mina designade klänning på NELLY.COM
 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits