Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fotokonkurranse

Er med i Foto Knudsen/Oslo City sin fotokonkurranse, hvor temaet er SOMMEROSLO.

Her er mitt bidrag, og du kan stemme på bildet mitt her: http://apps.facebook.com/meltwaterpromo/2158/entry/2890
(Du kan selv være med i konkurransen hvis du trykker på linken og deretter "Delta Nå")

Ingenting beskriver norsk sommer bedre enn dette bildet. Det er jo fine dager, men vi husker alltid regnværsdagene..

 • Dag 13: Telefonen min

  Hvordan tar jeg bilde av telefonen min, når det eneste kameraet jeg har, faktisk er telefonen min? 
  JO, man bruker det dårlige webcameraet på PCen..

  Uansett, her er min elskede telefon: Samsung Galaxy s2. Hvit, ohyeah.

  ..med et bakgrunnsbilde av den søte vovven min.

  Her ser dere jo også den fine, nye neglelakken min! Den er fra Isadoras sommerkolleksjon, og heter Hot Hibiscus hvis du skulle lure på det.
  Er veldig fornøyd med denne telefonen, kan brukes til absolutt alt. Det eneste som er irriterende er at (nesten) alle apps kommer så mye senere på en android-telefon enn på en iPhone. Da jeg endelig fikk lastet ned Rumble på telefonen min, var alle kjempelei av spillet og hadde begynt med noe annet... Ikke det at det er verdens undergang altså, jeg er ikke så overfladisk som jeg ofte virker. 

  0:)

  Har DU en like fin telefon som meg?

 • Har blitt veskedesigner, check it oouuut

  Her er den:


  G
  JERNE TRYKK PÅ BILDET OG STEM PÅ VESKEN MIN. (: 
  Jeg syns iallefall at den ser kul ut! 

 • Ny variant av Wordfeud

  Wordfeud har endelig kommet som brettspill!!! Har venta veldig lenge på dette nå, like før jeg tok patent på det selv, ass.

  Så nå skal jeg tvinge familien min til å spille med meg, hurra! :-D

 • Fine folk har forrett til tacoen

  Syns det er viktig å påpeke tacoens viktighet ved å lage en forrett.
  Melon og spekeskinke var virkelig passende, så nå blir tacoen aldri det samme igjen! Ganske raffinerte greier!

 • På livets landevei

  Alvdal.

  Halvveisish til Trondheim. Rett på Hair på Trøndelag teater, så er det trønderferie!

 • Jeg har en yrkestittel

  Tirsdag var siste skoledag (for now) på MTS og jeg er jammen utdannet musikalartist!

  Vi spilte forestillinger forrige helg, syns det ble en suksess, selv om det alltid er småting som går galt. Det var gøyyyy, og jeg har hatt to superduperfine år på Musikkteaterskolen. Nå har vi jo fått tilbud om å gå et år til, for så å få en bachelor. HM, BACHELOR I MUSIKKTEATER, det frister jo litt?! Har enda ikke bestemt meg om jeg skal gjøre det, men vi skal få mer info i løpet av sommeren, så da har jeg vel litt tid til å tenke på det.


  Foto: Magne Håheim - fra Into the Woods

  Gratulerer til meg, Anniken Ranum Strand, med en tittel som musikalartist.
  I LOVE IT! 

 • Film: Tree of Life

  Tittel: theTree of Life
  Produsjonsår: 2011
  Sjanger: Drama
  Regi: Terrence Malick
  Med: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain ++

  Dette er den rareste filmen jeg noensinne har sett. Vanligvis begynner jeg jo slike filminnlegg med å skrive kort hva filmen handler om. Det er rett og slett helt umulig, fordi jeg aaaaaner ikke hva den handlet om. Det var faktisk over to timer med kløing i hodet og litt latter fordi det var så spesielt. 

  Filmen begynner med at vi får se noen klipp fra en familie på 50ish-tallet, med voiceover såklart. Så kommer det plutelig helt randome videoer av universet og noe som lignet kjemiske prosesser. Noen dinosaurer titter frem og vandrer litt rundt i en skog, og etter 36(!!!) minutter begynner endelig filmen. Trodde jeg iallefall... Den hopper i tid, og plutselig er de på en strand, hvor sønnen (som har blitt voksen) møter foreldrene og seg selv fra fortiden og omg, jeg blir forvirra bare av å skrive om filmen. Tenk deg: National Geographic møter Gudstjeneste møter Jurassic Park. Det bli spesielt.

  Den har jo fått såå masse gode kritikker, fra alle land i hele verden omtrent. Vunnet gullpalme i Cannes og greier. JEG tror: alle anmelderne ser filmen, skjønner ikke en dritt av hva den handler om, men de kan jo selvfølgelig ikke skrive det i en anmeldelse, særlig ikke etter den har vunnet gullpalmen! Da virker de jo dumme, og det vil de vel unngå, det er helt forståelig. Derfor skriver de at "Wow, dette er virkelig et stort stykke kunst, jeg føler meg klokere på livet etter å ha sett denne filmen", også gir de den en 6er... Det er som å titte på et maleri av en svart klatt og bli blown away av det.

  Grunnen til at jeg ville se denne var selvsagt pga Brad Pitt, syns han er amazing. Han gjør jo en god jobb, og det gjør også de andre skuespillerne, absolutt. Det er bare det at... jeg skjønner ikke filmen!!!! Selvfølgelig kan jeg bable om at "den handler nok om eksistensielle spørsmål og meningen med livet, hva som gjør oss til den personen vi er idag" osv, men herregud da!! Det er vanskelig å beskrive det uten at dere har sett det, så se den, så skjønner dere hva jeg snakker om! Eller forresten, ikke se den, det er ikke verdt det. 

   

  Dette blir rett og slett en film som man setter på, gir opp etter en stund, og begynner å støvsuge, gjøre lekser ellerno... 
  Sorry, Mr. gullpalmefilm, du overbeviser ikke meg.

 • Fotoshoot som Askepott

  Om 6 dager er det premiere på forestillingen vår. Første akt er Into the Woods, hvor jeg spiller Askepott (derav bildet). Andre akt er the Wild Party, jeg postet en video derfra tidligere i uken. 


  Foto: Vegar Johnsrud

  Kom og se dette fine kostymet i virkeligheten! På Edderkoppen teater, 15. og 17. juni. Billetter kan bestilles HERHERHERHERHER!!!

 • Hjelp, jeg trenger noen råd

  ...kjerringråd!

  Så er du kanskje en kjerring? Og har du kanskje et råd til meg?
  Ja, DA HAR DU JAMMEN KOMMET TIL RETT STED!

  Problemstilling:

  Du ligger på sofaen. Nesa er tett. Halsen gjør vondt. Hodet dunker slik det gjør når man får feber.
  Du skal spille forestillinger om en uke, og trenger denne uka på å øve. Du må kunne snakke, danse og synge vakkert.
  Du kan ikke bli syk. 

  Hva gjør du da?! 

   
  HJELP! Tar imot alt av hjelp, tenk deg om og gi meg ditt beste bli-frisk-før-du-har-blitt-syk-tips!!

  Kjerringråd som faktisk funker er å foretrekke, men kjerringråd med en eventuell placeboeffekt er heller ikke å forakte (bare ikke fortell det til meg).

 • Oppskriften til bloggsuksess

  1. Skriv så mange innlegg som mulig per dag. Gjerne et sted mellom 12-15 stk.
  2. Ha rosa bakgrunn, helst med lyserosa farge på skriften, sånn at det er umulig å lese det som står.
  3. Legg bare ut bilder som ikke har noe med innlegget å gjøre. Skriver du et innlegg om økonomiproblemer, legg ved et bilde av deg i bikini.
  4. Pass på å holde innleggene upersonlige. Ha gjerne 3-4 "HOT OR NOT" om dagen, det er ganske spennende.
  5. Syns du lesertallene er lave? Gå inn på 5000 tilfeldige blogger og skriv: "FIN BLOGG - KOMMENTERE TILBAKE?", og drit i hva innlegget faktisk handler om.
  6. Er du fra en dal der ingen skulle tru at nokon kunne bu: skriv på dialekt! Det er bra at 95% ikke skjønner hva du skriver.
  7. Blir du usikker på om du skal fortsette å blogge, skriv noen innlegg om det slik at du får mange fine komplimenter.
  8. Husk å poste "Dagens Outfit" hver eneste dag, selv om du går i slitt joggebukse og ullgenser. Det er radikalt å vise frem slike stiler også.
  9. Ikke gidd å bruk tegnsetting det er egentlig helt unyttig mener nå jeg jeg tror egentlig at hvis man driter i det så får man skrevet så mye mer på kortere tid da og det er jo dette som er hele poenget med å ha blogg he he hva skal du gjøre i helga da
  10. Skriv mange bitre innlegg, gjerne om ting som irriterer deg, men du må huske å presisere at det er viktig å se humoren i det!

   

  Nå er det bare å fly rett til topplisten, dere!
  BARE HYGGELIG!

 • Enkel moro

  Jeg elsker autocorrect. Skulle ønske mine skrivefeil ble så randome, men mine blir bare litt rare... Ser ikke folk på mobilen sin når de skriver?! 

   

  FORRESTEN, leter dere etter en morsom blogg å lese (i tillegg til min supermorsomme altså)? Har et lite tips til dere moro-blogg-søkere, har nemlig snublet over ei jente som ikke er redd for å snakke fra lævvvra som man sier i trøndelag. Sjekk ut bloggen hennes: http://bittelilletine.blogg.no/

   

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits