Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg synger og danser (video)

Tenkte jeg skulle legge ut en video fra juleforestillingen på Wallmans Salonger.
Dette er altså 2. klasse ved Musikkteaterskolen. 

Her får dere se sangen "Wild Wild Party" fra en musikal som heter The Wild Party
Dette nummeret handler om to komponister/produsenter som skal sette opp en musikal som er basert på bibelen! 

Hvis dere lurer på hvem jeg er, så har jeg altså på meg en sort og hvit stroppeløs kjole (på venstresiden).

 

Hvis dere har lyst til å se mer, så setter vi opp HELE Wild Party til årets sommerforestilling!
15. og 17. juni på Edderkoppen teater i Oslo!
Bestill billetter her: http://billettluka.no/SearchArrangement.aspx?What=musikkteaterskolen&Where&Type&Until=2013-05-16&Start=2012-05-16
(NB: Det eventet som heter MUSIKALSKE UTDRAG er vår forestilling.) 

 • Jeg har pønta neglene mine

  Syns det er veldig koselig å pynte på neglene mine. Særlig når jeg har en million gode neglelakker og some time to kill. Her er gårsdagens anstrengelser:

  You like? I know I do.

 • Jeg blir aldri helt fornøyd...

  Tenk deg tilbake til januar. 

  Det er vinter. 
  Snø.
  10 minusgrader.
  Forkjølelser.
  Kø.
  Frostskader.


  Nå er det minst 30 varmegrader, sol og sydenvær, og hva gjør jeg? Jo, jeg klager.
  Ganske ironisk at det aldri blir bra nok, vi klager jo uansett hva slags vær det er. Men ærlig talt, Mr. Værgud, det finnes en mellomting altså! Hva med sol og 20 grader? Og litt mindre pollen kanskje, det hadde vært helt supert. I tillegg kan alle biene slutte å stikke oss og maur kan krype et annet sted enn opp beina mine... 

  Vi har hatt eksamen i både jazzballett og klassisk ballett denne uka (og hørelære!), og det blir noen hakk vanskeligere når det er så varmt at man smelter. Alle vinduene står vid åpne, men det hjelper jo lite når det er vindstille og lufta ute er varmere enn inne. Har så vanskelig for å konsentrere meg når det er så varmt, og det var virkelig en utfordring. MEN, jeg vil heller ha det slik enn minusgrader og snøstorm, det lover jeg. For i tillegg til svette og solbrenthet er det jo så masse annet jeg elsker med sommeren!

  Is.
  Sykkel.
  Aker Brygge.
  Sommermusikk.
  Vannmelon.
  Sandaler.
  Jordbær.
  Lite klær.
  Blomster.
  Grilling.                 

     
  Sukk, jeg elsker sommeren altså. Unnskyld for at jeg klager, Mr. Værgud. 

 • Mitt TEAM dersom aliens angrep jorda

  NEVN 5: fiktive personer du ville hatt på DITT TEAM dersom aliens angrep jorda.

   

  1. Albus Dumbledore
   En vimsete og distré bestefartype, sett bort ifra de awesome magiske kreftene. Kan beskytte, heale, skremme, flykte og kjempe. Koselig trollmann!
  2. MacGyver
   Man bør alltid ha noen som kan lage en bombe av gaffateip og gjørme! OG pga. hockeysveisen...
  3. Iron Man/Tony Stark
   Hallo.. Supersmart teknologi-spesialist som tydeligvis kan automatisere ALT! Det er jo helt fantastisk. I tillegg har han sarkastisk humor, og det liker jeg.
  4. Indiana Jones
   Det fantastiske med I.J. er jo at han har blitt jaget og skutt på og nesten drept en million ganger, og alltid overlevd! Det er jo en veldig bra egenskap må jeg si. Dessuten er han snartenkt og en smart professor. 
  5. Edward Cullen
   Han løper sykt fort, han hører andres tanker og han kan ta meg med til lege-pappaen sin om jeg blir skadet. Og man trenger absolutt en hottie-vampyr på laget!!

   


   

  Hvem ville DITT team bestått av?

   

 • Skuffende 17.mai

  Nå er den store dagen overstått! TAKK for det!

  Jeg må først og fremst si at jeg ellllsker 17. mai! Jeg synger og roper og har det gøy hele dagen, spiser is og koser meg med korpsmusikk. Jeg er faktisk skremmende glad i korps, kan stå og se på det i flere timer.. I går ble det nok en litt skuffende 17.mai, for å si det sånn...

  • Jeg var ikke i Trondheim med familien min, men i Oslo.. (Hadde heldigvis venner og kjæreste, hvis ikke hadde jeg ikke stått opp engang..)
  • Det regnet.
  • Jeg hørte ikke et eeeeneste korps. (Savnet særlig Ranheim Musikkforening!)
  • De HAR IKKE borgertog i Oslo!?!?! Hva er greia med det, det er jo det morsomste!
  • Bunaden min er i Trondheim, så jeg måtte gå med en stroppeløs kjole jeg heletiden måtte heise opp.
  • Spiste én is, og fikk vondt i magen.

  Heldigvis avslutta jeg dagen med en heidundranes fest med klassefolk, og det redda virkelig dagen min.. Tror allikevel ikke jeg tør å gi Oslo en ny nasjonaldagsjanse.
  Neste år drar jeg hjem til Trondheim! 

 • Dag 12: Mitt favoritt-reisemål

  LETT!

  Foreldrene mine eier en sånn timeshare-leilighet i Anfi Del Mar på Gran Canaria. Har vært der tre ganger tidligere, og det føles veldig som et hjem nr. 2! Elsker å dra dit, kan virkelig slappe av og glemme alle mine stressende småting som gnaaager i bakhodet når jeg er hjemme. Bare ligge ved bassenget i over 30 varmegrader, spise halvgod biff flere ganger i uken, kjøpe is hver andre time, bli "brun" (som egentlig burde kalles hvit, ettersom huden er mer blålig etter vinteren...), lese klissete bøker om vampyrer og få fregner.''

  Vi skal ikke dit i sommer, og det er jo litt trist.. Da blir det norsk sommer på meg, med upålitelig vær og kjedelige middager (les: pølse og potetmos). Kommer til å leve på McFlurry i sommer, nammm ...

   


  Leilighetene


  Ett av bassengområdene


  Kjøkkenet i leiligheten


  Stua, litt dårlig lys sådan


  Hjerteøya  Trær. Fine, sommerlige, syden-trær!

  HÆ? Vil ikke dere også dra dit med en gang? Det vil iallefall jeg, sukk...


 • Blogg deg til et par sko!

  Jeg ble nettopp medlem av en side hvor man kan vinne fine ting hvis man blogger om de, som f.eks sko, klær, klokker og gavekort. Registrer deg på BuzzBuddy for å være med du også! :) Tenkte jeg skulle teste ut dette for å se om vinnerlykken min plutselig slår til! 

  Uansett, jeg leter etter et fint par hverdagssko som jeg kan bruke på fine vårdager. Syns disse skoene var veldig kule, samtidig som de ikke skiller seg ut veldig! De er fra Iron Fist (som har så utrolig masse fint), og du kan få kjøpt dem på brandos. Jeg VET at jeg egentlig ikke trenger flere sko, men de fleste skoene jeg har er med høye heler, og jeg gidder ikke å gå rundt i flere timer med det. Derfor er jo disse skoene perfekt til bytur på jakt etter flere sko, heeehe. Neida, nå er det slutt.
  Sko - Iron Fist: Lovelace Flat | Utsiden av skoen 

  Du kan se flere bilder av dem her: 
  http://www.buzzbuddy.no/produkt/?p=brandos&id=208&brandosurl=http://www.brandos.no/iron-fist/lovelace-flat-ifloxf0002-cre-cream/a53616

 • Overraskende bursdagskort i posten

  Gjett om jeg ble glad da jeg henta posten idag da! Der lå det nemlig et veldig fint kort, fra en venn jeg hadde glemt for lenge siden...

  Dette var jo veldig overraskende, men hyggelig selvsagt. Jeg liker at de gratulerte meg med 21årsdagen, selv om jeg ble 22. Ikke lett for Donald å huske på når alle vennene hans er født, så jeg tilgir deg Donald. <3

  "Hilsen Donald og alle vennene dine i Andeby". Det føles godt å vite at man har venner! :D

 • Dag 11: 5 ting jeg ikke kan leve uten

  1. Mobiltelefon

  Jeg haaaaaater å gå uten telefonen min. Det hender at jeg glemmer den hjemme når jeg skal på skolen, og jeg føler meg helt naken uten den! Det er ikke det at jeg bruker den så masse når jeg er på skolen, den ligger jo som regel i jakkelomma hele dagen, men vissheten om at den ikke er der gjør meg sprø. 

  2. TV-serier

  Jeg kan sitte og se på TV-serier (på DVD vel og merke) i flere tiimer! Elsker å drømme meg bort i en serie, og bare se episode etter episode som om jeg ikke har noen egne bekymringer. Deteneste problemet jeg har i livet da er om Lucas velger Peyton eller Lindsey, men det kan være ille nok det altså...

  3. Sol

  Nå er det mai. Er det ikke sol hver dag mellom mai og august så blir jeg gretten. Det er faktisk litt slitsomt, fordi vi bor jo i Norge, og her er vi ikke akkurat bortskjemt med sol (selv om det er 930184ganger mer sol her i Oslo enn i Trheim). Lykke = Jeg våkner om morgenen, løfter på gardina, ser at det er sol og blå himmel, og jeg smiler og elsker dagen. 

  4. Sminke

  Til dere som kjenner meg: har dere noen gang sett meg uten sminke?
  Det er jeg ganske sikkert på at dere ikke har, jeg går nemlig veeeeeeldig sjelden uten sminke. Jeg kjører ikke på med hele pakka hver dag, ettersom vi har så mye dansing osv, men jeg går aldriutenfor leiligheten uten eyeliner og mascara. Hvorfor ikke? For jeg ser ut som et spøkelse uten sminke. Jeg er så lys at hele ansiktet mitt ser ut som en beige klatt. Ikke veldig pent, derfor er jegrimelig avhengig av sminke. 

  5. Kjoler

  Jeg er altfor, altfor glad i kjoler. Jeg er alltid på kjolejakt, selv om jeg har skapet fullt av dem! Men det kommer jo stadig nye, vakre kjoler, i tusenvis av farger og fasonger. Tror fakiskt ikke jeg kommertil å få nok av kjoler, noen gang. Heldigvis er jeg så smart at jeg handler aldri noe dyrt, men det går masse penger på Nelly.com, for å si det sånn!

   

  Dette var egentlig altfor få punkter, jeg er jo også avhengig av feks. sjokolade, musikk, klokke, hyggelige mennesker, fine sko, teite småting, komplimenter og søvn. Er du videre interessert kan du jo lese et innlegg jeg skrev for en stund siden, om avhengighet: 

 • Mitt livsmotto

  Husk det!

 • Bursdagsbarn

  I dag fyller jeg altså 22 år, og jeg føler meg like barnslig som alltid! Det er så koselig å ha bursdag, alle er jo søte og hyggelige og jeg føler meg veldig heldig som har så mange gode venner.

  Feiret dagen med "auditiontrening", som viste seg å være en faktisk audition for fritidsresor. Spennende, og skummelt!

  Dagen ble litt bedre da pappa tok med meg og Alexander ut på biffmiddag! Glemte å ta bilde av maten, så dere får bare et bilde av bordet etter vi var rettferdige.Nå ligger jeg henslengt i sofaen med film på tven og boks med is i fanget.

  Life is goooooood!

 • Stem på Årets TV-navn!

  TRYKK PÅ DENNE LINKEN og stem på årets TV-navn.
  Hvis du stemmer så er du også med i trekningen av en reise (eller etellerannet).. 

  Helst foretrekker jeg at du stemmer på Bård og Vegard Ylvisåker, siden de er de kuleste i verden. Unnskyld meg, men nå har Thomas og Harald vært på toppen lenge, på tide å gi kronen videre til disse gutta.

   

  Nå blir det restaurant i finværet etterfulgt av kino. WHAT A DAY!

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits