Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg vant!!

Vant nettopp et solkort med verdi på 500kr fra Brun og Blid! 
Det var Ine Falander sin blogg (trykk HER for å besøke hennes blogg) som hadde en bloggkonkurranse. (:


HURRA, kanskje jeg blir litt brun iår da! Er superlykkelig!

 

Sjekk ut bloggen hennes da, vel! http://inefalander.blogg.no/

 • Hva er greia med søndager?

  Skjønner ikke hva som er greia med søndager.. Synes det er den rareste dagen i hele uka! Det finnes ulike måter å tilbringe søndagen på, ulike måter å tviholde på den siste dagen i uka.

  Daffe-søndag:
  Det er en dag hvor man egentlig ikke vil gjøre noe som helst, bare daffe. Men hvis man sitter og daffer, så har man hele tiden den der "søndagsfølelsen", hvor man hele tiden tenker på at helga er over osv. Også blir jeg plutselig stressa for alt jeg burde gjort, som jeg ikke får tid til i ukedagene... (noe som fører meg over til neste type søndag)

  Fornuftig-søndag:
  Ergo så burde man finne på noe fornuftlig, som feks rydde leiligheten eller kaste masse gammel sminke (som jeg har gjort idag). I dag har jeg også vært en tur på skolen, så jeg har vært rimelig fornuftig! Det som er dumt med en fornuftig-søndag, er at jeg hele tiden tenker på at: "dette er siste hviledag før en ny uke, så jeg burde hvile og sløve". 

  Moro-søndag:
  Man trenger jo ikke å enten daffe eller være fornuftig bare fordi det er søndag! Man kan for eksempel gå på kino, gå en tur eller henge med koselig venner. Jeg pleier iallefall å lengte etter slike søndager, men ofte så er jeg for lat og tar heller en daffe-søndag dessverre. Skal prøve å forbedre meg! 

  Uansett hvordan du tilbringer søndagen din, så kommer mandagen, og med den en helt ny uke. Kanskje det ikke er så dumt med en ny uke?! Det er jo tross alt bare fem dager til fredag, som etter min mening er den beste dagen i uka!

                                             

  Hva slags type søndag har du hatt idag?

 • iPhone, iPad eller iPod touch?

  Hva SKAL jeg kjøpe? Nå har jeg spart masse penger (+ at jeg får ingen på skatten snart), så nå skal jeg kjøpe meg noe fint.

  Er stor fan av apple-produktene, og har fra før av en Ipod nano (4.gen.) som er flittig brukt, så det er ikke hovedsaklig en musikkspiller jeg er ute etter.. Så kanskje Ipod Touch ikke er aktuell allikevel?!

  Vil jo gjerne ha musikk innpå, men også muligheter for å se film. Dessuten vil jeg ha et ok/bra kamera! Skal jeg betale litt ekstra og dermed ha muligheten til å ringe/sende sms også?
  Hva anbefaler folk liksom? Syns det er så vanskelig. 

  iPhone, iPad eller iPod?

   

  Luksusproblem
  - elsker det!  gamle-ipoden.

 • ON BROADWAY - FORESTILLING PÅ EDDERKOPPEN TEATER

  Musikkteaterskolens første kull spiller nå snart sin eksamensforestilling; ON BROADWAY!

  Tid: 10. juni - kl 19.00
  11. juni - kl 19.00

  Sted: Edderkoppen Teater, Oslo

  Barn/Student: 100 kr
  Voksen:  175 kr 


  Vi spiller mange nummer fra forskjellige musikaler, blant annet Chicago, Guys and Dolls, My Fair Lady, Legally Blonde, Kiss Me Kate og mange flere. Vi har jobbet med forestillingen i noen uker nå, og dette kommer til å bli tidenes show! Så er du glad i musikk, dans og teater, ta turen til Edderkoppen!

  På musikkteaterskolen er vi så utrolig heldige som får jobbe med fantastiske koreografer, sangere og skuespillere, så jeg foreslår at du bestiller billett


  Billetter kan bestilles på billettluka.no (trykk HER)!

   

  (Hvis du trykker HER så kan du se en video som er satt sammen av forskjellige klipp fra juleforestillingen vår, kanskje det gir videre inspirasjon til å bestille billetter.)

  Håper jeg ser deg på Edderkoppen teater! (:  

 • Spesiell musikk

  Har du en spesiell sang som du liker litt mer enn alle de andre sangene?
  Som får deg til å slappe av når du er stressa,
  eller smile når du er trist?

  Jeg har mange slike sanger, men spesielt én!

  En gang kjørte jeg bil på Møllenberg i Trondheim, midt på natta. Og takket være alle de dustete enveiskjørte veiene der, så fant jeg ikke veien ut igjen!! Fikk helt panikk, og kjørte rundt og rundt, men jeg fant seriøst ikke veien ut! Så jeg stoppet bilen, satte volumet på fullt og spilte denne sangen:


  Muse - Time is running out

  Jeg klarer ikke å sette ord på hva det er ved denne sangen som gjør den så perfekt. Uansett hva som har skjedd, hvis jeg er trist, sint, skuffa, lei, redd eller bare helt følelsesdød, så klarer denne sangen ALLTID å gjøre meg bedre. Pleier å la den stå på repeat når jeg er hos tannlegen, fordi jeg er ganske livredd når jeg sitter i tannlegestolen..

  Muse redder meg alltid. hjerte

   

  Har du en slik sang?

 • Eksamen i jazzballett

  I dag har jeg hatt eksamen i jazzballett! Kort fortalt så er det en vanlig jazzklasse hvor en sensor ser på oss og vurderer de enkelte. (: Syns det var veldig gøy idag, fordi alle kommer dit med en så enorm konsentrasjon og energi! Det er ikke vanskelig å smile når energinivået er så høyt. Litt vanskelig å si hvordan det gikk, men er ganske fornøyd selv. Føler det var masse som gikk bra, og noen småting som gikk litt dårlig, men det må man bare regne med. Blir spennende å få vite karakteren om et par uker!

  På fredag har vi eksamen i klassisk ballett, og den gruer jeg meg mer til! Har danset en del jazz før, så det er ikke så uvant, men jeg har alllldri danset klassisk før jeg begynte på Musikkteaterskolen. (Med unntak av én time da jeg var ca 7 år.. Nektet å fortsette med ballett fordi jeg syns læreren og de andre barna var så slemme...)

  Er forsåvidt i full sving på skolen med arbeid mot eksamensforestilling! Noen nummer begynner å komme på plass, men det er fortsatt utrolig masse som må gjøres. Vi spiller 10. og 11. juni på Edderkoppen teater, og billetter kan bestilles HER. Forestillingen heter ON BROADWAY, og vi spiller mange nummer fra forskjellige musikaler. Kommer til å skrive litt mer om det om noen dager. (:

  Nå skal jeg tøye ut.

 • Edward Cullen

  Som fan av både Harry Potter og Twilight, så er jo dette bildet midt i blinken for meg.

  Ahhh, hvem elsker vel ikke litt Cedric/Edward-humor?!


  fant det selvfølgelig på google, er ikke så kreativ selv at jeg klarer å lage noe slikt.
  

  Hva foretrekker du, Harry Potter eller Twilight?
  Selv foretrekker jeg Harry Potter, ofcourse.  Selv om jeg hadde tidenes største crush for Edward Cullen da jeg leste førsteboka for 4 (!) år siden!

 • Sanger til bryllup?!

  Hei!

  Er det noen flotte mennesker der ute som har forslag til sanger som kan synges i et bryllup? Kom gjerne med alle typer forslag, vil gjerne ha sanger som kan gjøres a capella (uten komp.), men tar imot alt med takk. Enten sanger som kan synges solo eller i en liten gruppe. (: 

   

  Takk! 

     

 • Dumbledore/Humlesnurr

  Fant et fantastisk bilde på google, som beskriver akkurat det jeg føler for Dumbledore/Humlesnurr. Mulig det ikke gir mening for mennesker som ikke har lest eller sett Harry Potter-filmene.  Det er jo så SANT!!
  Savner deg, Richard Harris, RIP. 

 • Pakke i posten!!

  Jeg elllllsker å få pakke i posten. Resultatet av dette er jo at jeg kjøper masse greier på internett, ofte ting jeg egentlig ikke trenger. I DAG fikk jeg pakke fra kjære Amazon, hvor jeg er en fast kunde. Som mange vet, så liker jeg å kjøpe alle filmene jeg vil se, fordi... ja, det er jo kjekt å ha! I tillegg betaler jeg ca 50 per film, noe som er under halvparten av hva man betaler for å se en film på kino (det har blitt altfor dyrt)...

     I pakken i dag lå det noen godbiter; True Blood (sesong 1 og 2), Juno og My Sister's Keeper.

  Har forsåvidt sett True Blood på TV, men det er gøy å ha, og jeg vil nok se det igjen om litt! Så Juno for noen år siden, og mener å huske jeg syns den var ganske morsom. Har IKKE sett My Sister's Keeper, bare hørt masse bra om den, så den gleder jeg meg til å se! (:

  Har dere sett noe av dette?

 • Min fine bunad


  Graffer-drakt. Fikk den til konfirmasjonen i 2005, og har heldigvis vokst så lite at den passer perfekt enda.   SÅ glad er man på 17.mai! Tjoheiii.
  

 • Film; Knight and Day

  Tittel: Knight and Day
  Produsjonsår: 2010
  Sjanger: Action
  Regi: James Mangold
  Med: Tom Cruise, Cameron Diaz ++

   

  Handler kort sagt om June Havens (Diaz) som befinner seg på feil tid - feil sted, og havner mitt oppi smøret sammen med en spion på rømmen, Roy Miller (Cruise). Hele handlingen går stort sett ut på at de løper et sted, så følger slemmingeneetter, så løper de et nytt sted, og slemmingene følger etter osv. osv. 

  Det første jeg må si (eller det er jo strengt tatt ikke det første), er at jeg er MEGET skeptisk til slike filmer. En action/komedie hvor alle skyter villt, men ingen blir truffet, iallefall ikke heltene. Skuespillere som egentlig er -litt- for gamle til å hoppe ned fra tak og råkjøre motorsykkel. Fly som plutselig sprenges, og med en litt for klein dialog som består av 80% klisjéer. 

  MEN det stoppa ikke meg, vetdere! Modig som jeg er, så satte jeg meg ned for å se denne filmen også. 
  ...det var faktisk ikke så ille. Jeg likte faktisk filmen ganske godt, til min store forundring. Skjønner det ikke enda, for jeg liker vanligvis ikke actionfilmer! Det må ha vært noe spesielt med kvelden... 

  Så kjeder du deg en kveld, og har lyst til å le litt (og himle en del med øynene), så se denne! (:
  - Ingenting er som når Cruise'ern tar av seg skjorta og viser frem gammelmanns-sixpack'en!
  oh yeah. 

  Terningkast 4
   

 • Emosjonell.com

  Har vært skremmende emosjonell idag. Har plutselig leiligheten for meg selv, og det er veldig stille og trist akkurat i dag. I tillegg så begynte jeg å høre på Trassvisa Hennes Tora (trykk play!!), og det gjorde jo saken hundretusen ganger verre.

  Tror dette er den fineste sangen i verden, men den fikk meg ikke akkurat i kjempehumør, for å si det sånn! Allikevel så fortsetter jeg å høre på den... Får trøstespise litt sjokolade og glede meg til ny skoledag imorgen! (:

  (For å fortelle noe superkult da, så har vi i klassen vært på hovedscenen på Oslo Nye idag, for å øve på å snakke på en stor scene. Kjempekult!!)  

 • Film; Dragetreneren

  Okei..

  Jeg tenkte at... siden jeg elsker film og ser masse film heletiden, så vil jeg kanskje begynne å skriv litt om de filmene jeg ser. Begynner selvfølgelig med filmene jeg ser fra NÅ av, og gidder liksom ikke ta opp 9 år gamle filmer, haha. Ikke se på det som en "anmeldelse", men bare en uformell mening om en film du kanskje har sett, eller kanskje vil se?


  Tittel: Dragetreneren (How to train your dragon)
  Produsjonsår: 2010
  Sjanger: Animasjon / Eventyr
  Regi: Peter Hastings
  Med: Jay Barucel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrara ++

   

  Vi får møte den ikke-så-tøffe vikinggutten Hiccup, som bor i vikinglandsbyen Berk, hvor (merkelig nok) alle snakkerirsk bortsett fra denne "lille" gutten. Hans barske far vil selvfølgelig at Hiccup skal bli stor, sterk og tøff, og setter ham i dragetrening, slik at han lærer hvordan man dreper en drage (som det selvsagt finnes hundrevis av). En dag klarer Hiccup å fange en såkalt Night Fury, en rase ingen har klart å fange, men han klarer ikke drepe ham. Dette utvikler seg til å bli et eventyr uten like, oh yeah.

   

  Jeg elsker denne filmen fra start til slutt. Jeg har faktisk ekstremt lyst på en drage som kjæledyr etter jeg så denne! Hvem vil ikke ha en drage som oppfører seg som en hund da?! Minner meg litt om filmen Eragon, bare at denne er hundretusen ganger bedre. 
  Det eneste som er helt latterlig er at Hiccup liksom skal være 11 år, men han snakker og oppfører seg som han er 25. Jaja, ikke alt kan være 100%.

   

  Jeg vil absolutt anbefale denne til alle! Den har humor for både voksne og barn, og den ble faktisk ganske spennende etter hvert. Jeg er ikke så veldig kresen på animasjonsfilmer, fordi jeg elsker filmer som er enkle å se, men dette er definitivt en av de beste anim.filmene jeg har sett, evvvver lizzzm. Tror denne ligger på 2. plass bak "Se Opp" av Disney Pixar (som dere også må se, forresten)!

  (Blir så definitivt) 
  Terningkast 6
   

   

  - Noen som har sett den?

 • Follow my blog with bloglovin

  Fra nå av kan du følge bloggen med Bloglovin. (: Bare se på den fine knappen jeg har fått ------->

 • Å leke med Picasa.

  På toppen av etellerannet i Åre.

   Original.

   Litt lek.

   Masse lek.

  
  Det er så gøy å leke med bilder. Utrolig masse kult å trikse med, men skulle jeg satt inn alle mulighetene, så ville dette blogginnlegget blitt evig langt. Det får holde med disse!

  Er syk, og har kjeda meg i hele daaaag. Nå skal jeg sove av meg feberen.
  Tar gjerne imot bli-frisk-tanker. 

   

   

  

 • SKO!

  I går hadde jeg bursdag, og jeg fikk fine sko av kjærest.

  Jeg elsker dem litt. (Kan forsåvidt kjøpes her)
   

  Fikk også masse annet fint, bl.a. fine penger, fine gavekort og fin DVD. Og fin bursdagsmiddag av pappa. (:
  I tillegg fikk jeg også mange røde, kløende prikker over hele kroppen, noe som var prikken over i'en kan man si!

   

  Da er det jaggu et helt år til neste gang!

  Dessverre.

   

 • Jeg er en verdensstjerne!

  (fikk ikke til å sette inn selve filmen, så bare følg linken!)

   

  http://www.posten.no/digipost/?movieid=2BD4B891DA00586E7C8FEE5D4001EF53

   

   

   

  Ganske fornøyd med meg selv, altså! 

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits