Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 10: En bok som har betydd mye for megDenne var faktisk litt vanskelig.. Har lest så utrolig mange bøker oppgjennom årene, og mange har betydd masse for meg på forskjellige måter. 

Jeg er veldig fan av Jo Nesbø, og særlig bøkene han skriver om Harry Hole. En bok som fikk meg til å tenke var Alkymisten av Paolo Coelho. En av de første ordentlige krimbøkene jeg leste var Engler og Demoner av Dan Brown, og den mener jeg fortsatt er helt fantastisk. En bok jeg gråt mye av er Idas Dans av Gunnhild Corwin. Har lest utrolig masse fantasy, inkl. House of Night-serien, hvis noen vet hva det er! Veldig kul serie, hvis man er litt into fantasy. Pløyde meg også igjennom Lord of the Rings for noen år siden også (kom meg ikke gjennom den siste boka though..), og leste Twilght-serien før den ble kvalmende populær (akkurat det har jeg skrevet et innlegg om tidligere, som du kan lese her).

Men den boka (eller rettere sagt de bøkene) som har betydd mest for meg er helt klart Harry Potter.

Jeg er vanvittig glad i Harry Potter, og har vært det i veldigveldig mange år! Hvordan de gikk fra å være spennende barnebøker jeg ble tvunget til å lese på skolen, til hvordan de ble så viktige at jeg satt på rommet mitt 24/7 for å lese. Mange syns nok det er ganske barnslig å like Harry Potter, og jeg er enig i at de første bøkene er ikke akkurat noe voksenunderholdning. MEN HERREGUD DA, de siste bøkene er jo helt crazy, og jeg fatter ikke hvordan en random dame kan sitte og finne på noe så helt unikt og fantastisk.. Vræl. Hvem gråt ikke når Dumbledore døde liksom!? Det gjorde iallefall jeg. Og ca. siste halvdel av den siste boka... Ups.

Fant et litt morsomt bilde på PCen min! Dette er når jeg nettopp har fått HP and the Deathly Hallows i posten, og jeg er selvsagt veldig lykkelig.

 

 

 

 

 • Ny og vakker kjole (igjen)

  Jeg trenger egentlig ikke å si så mye, jeg..

  Bestilte den fra nelly.com, egentlig for leeenge siden. Så har den vært utsolgt osv, men nå har jeg endelig fått den!!

  Jeg er superhappy, men nå skal jeg ikke kjøpe mer klær på lenge, det loooover jeg altså!

 • Sunn mandagssnacks

  Skal jeg fortelle noe veldig kult?

  Jeg har ikke spist nooooe godteri på to uker!! Ingen sjokolade, potetgull, smågodt, muffins eller kjeks! Det er faktisk helt sykt når det er snakk om meg, jeg spiser jo godteri hver dag omtrent... NOT ANYMORE!

  Så dette er altså kveldens sunne snacks:

  Ganske stolt, om jeg kan si det selv!

  Har faktisk ENDA en god nyhet! Kjøpte meg ny sykkel idag, hurra. Nå kan jeg tråkke rundt i Oslo, blid og fornøyd. Den er veldig søt faktisk, legger ut bilde en annen dag!

  Ha en fin mandagskveld, folkens!

 • Dag 9: Min favorittartist

  /favorittband.
  Dette må være det enkleste punktet på hele 30-dagerslista mi, jeg trenger faktisk ikke tenke meg om engang.

  Mitt favorittband er selvfølgelig...
  MUSE 

  Kan ærlig talt si at jeg ikke er så glad i de fleste av musikkvideoene deres, men det er jo tross alt ikke hovedpoenget, det er musikken! Jeg blir aldri lei Muse. Jeg er sikker på at jeg kan høre de samme sangene om og om igjen til evig tid, og det føles veldig godt å ha sånn musikk. Digger det vide spekteret de har mellom sangene sine, for selv om alt ligger innenfor indie/alternativ rock, så fins det noe for enhver anledning og smak! 

  For ikke å snakke om så har Matthew Bellamy tidenes råeste stemme, de har en trommis som tar av helt og en bassist som står og dunker med hodet flere timer i strekk! 

  Jeg husker en gang jeg kjørte meg bort, midt på natten et forvirrende sted i Trondheim. Bare masse små enveiskjørte gater, og jeg kom meg rett og slett ingen vei med en diger bil. Kort sagt, jeg ble stressaaaa. Jeg stoppet bilen, skrudde opp volumet til HØYT og drømte meg bort i "Time is Running Out". (Jeg kom meg forresten ut til slutt, tror muse har litt av takken for det, faktisk). Har vært på to konserter med dem, Oslo 2009 og Bergen i 2010. Vet de er i studio as we speak og spiller inn det nyeste albumet, og jeg sitter egentlig bare her og venter på at det skal komme ut. Som alle vet - ny plate betyr ny world tour, og da blir Anniken i konserthumør og veldig fornøyd med det.

  Andre som elsker MUSE?

 • Ylvis-musikkvideo-innspilling og alve-sminke

  Det ble jammen en bindestrek-tittel på innlegget i dag. Og i første setning også, gitt! Uansett...

  Spilte i "En midtsommernattsdrøm" i helga, og makeup-artister sminket oss! Vi skulle være feer som trippet rundt i tutu'er, så det var ganske koselig egentlig. Elllllsker å bli sminket av profesjonelle, føler jeg er i så gode hender uansett! Har fortsatt en haug med glitter på kroppen, da. Tror det har klistret seg permanent til huden min, så fra nå av kan dere bare kalle meg Miss Glitter. 

  I går etter skolen var jeg faktisk med som statist i en Ylvis-musikkvideo! Var med som "danser", men det var ikke store greia vi måtte lære oss, litt overdrevent å kalle det dansing. Litt knipsing og risting på hendene, det takler jeg heldigvis relativt greit. Det er jo uansett kuuuult å se hvordan de jobber på sett. Vræl, Vegard Ylvisåker er jo nesten helten min, ble faktisk litt knisete til alt han sa, veldig pinlig når jeg ser tilbake på det idag! Gøy var det uansett, dere må glede dere til neste sesong av programmet, det gjør iallefall jeg! :) 

 • Et veldig alvorlig og seriøst innlegg

  Nå har jeg hatt bloggen i sånn.. 1,5 år! Og på hele den tiden har jeg aldri skrevet et innlegg med et alvorlig tema eller noe seriøse greier.

  Jeg ser stadig bloggere som skriver om ting de har lest i avisa, hva de mener om Israel eller om barn med spiseforstyrrelser. Jeg har naturligvis en personlig mening om alt dette, men jeg vil ikke bruke bloggen min til å legge ut om alle mine rare meninger. Jeg er ikke en person som orker å lese de lange, bildeløse innleggene om en politiker som alle har glemt om et år. Da er det vel ganske selvsagt at jeg ikke gidder å skrive om slikt heller! Jeg skriver om enkle ting.

  Om filmer.
  Om morsomme tulleklipp jeg har sett på Youtube.
  Om gnagsår.
  Om klær jeg har kjøpt meg, ny farge på neglene, min nye hårsveis....

   

  Så er jeg overfladisk? 

  Ja, jeg virker nok veldig overfladisk her inne!
  Det er egentlig helt greit for meg...

   

  Nå ble jo dette det mest seriøst innlegget jeg noengang har skrevet...
  Jeg poster et stort bilde av pommes frites, så dere skjønner at jeg ikke har forandret meg! (:

   

 • Jeg trenger tips til TV-serie, hjeeelp!

  Jeg trenger desperaaaat noe nytt å se på!

  Har i det siste pløyd gjennom masse rart, og nå har jeg faktisk tatt med meg noen sesonger FRIENDS fra Trondheim, bare sånn at jeg har en TV-serie. Er jo i utgangspunktet veldig stor fan av Friends, men det blir jo liiitt kjedelig når jeg har sett alle episodene minst fem ganger. Jeg får bare håpe det er noen episoder jeg har glemt!

  Uansett.. Nå trenger jeg altså litt hjelp! Liker litt forkjellig, kan man si. Så lenge det er litt humor og litt spenning så blir jeg hekta. Litt kliss er fint, men ikke for mye. 

  DISSE seriene LIKER jeg:

  • Supernatural
  • One Tree Hill
  • Vampire Diaries
  • House
  • How I Met Your Mother
  • Community
  • Glee
  • Grey's Anatomy
  • Dexter
  • Gilmore Girls

  For å advare dere så kan jeg nevne noen serier jeg har PRØVD å se, men jeg IKKE liker:

  • Gossip Girl
  • Sons of Anarchy
  • Private Practice
  • Frustrerte Fruer
  • The Wire
  • Californication

   

  Oooooog... KJØR!!

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits