Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Karrierevalg

Jeg møter veldig mange mennesker som spør hva jeg studerer.

"Jeg driver med teater og musikal". 

...
 

Responsene jeg får på dette er ekstremt forskjellige. Det finnes mennesker som elsker at jeg gjør det jeg vil, og følger drømmen osv. Jeg har heldigvis mange venner som støtter valget mitt, og uten dem så tror jeg ikke jeg hadde klart å gjennomføre det. Dessverre er det ikke nok av disse fantastiske menneskene. Som oftest får jeg et skeptisk blikk eller en diskret kommentar om hvor dum jeg er som har valgt dette.

Jada, jeg vet (veldig godt) at det er et risikabelt yrke osv. Har drevet med dette såpass lenge, og oppgjennom årene har jeg fått ekstremt mange varselmeldinger om å finne på noe annet å gjøre. Det er jo litt enklere sagt enn gjort, i og med at det finnes ikke et yrke i verden jeg heller vil ha!

Jeg elsker det jeg gjør, og selvfølgelig vil jeg gi alt for å klare å få til dette. Det er et lite slag i ansiktet når noen forteller at jeg ikke kommer til å klare det. Selv om jeg blir litt mer deppa for hver negative kommentar jeg får, så er det også en stor motivasjon til å jobbe hardt - og vise alle sammen at jeg kan klare dette! Og det skal jeg.

Bare vent og se!

 

 

 • Påske.

  Jeg har vært så heldig å få påskeegg. Mamma syns tydeligvis ikke at jeg har så god ånde, ettersom jeg fikk läkerol frisk pust-drops. Det var uansett tonnevis med sjokolade, så jeg er strrrrålende fornøyd! (:

  Jeg elsker å ha påskeferie. Har endelig tid til å ikke gjøre noen ting, selv om jeg er flink innimellom og øver på skolegreier. Hittil har vi desperat prøvd å stå på slalom, men det er jo ikke snø igjen noen steder, så det ble fort en "lost cause". 

  Akkurat nå har Spotify hengt seg opp, og nå spiller den en klassisk fiolin-sonette jeg aldri har hørt før. Den tar aldri slutt (seriøst!!!), og jeg blir gal. Jeg kan jo slå av lyden, men jeg håper heller på at det kommer noe spennende rundt hjørnet. 
  - det gjorde det riktignok ikke, nå spilles det countrymusikk jeg aldri har hørt før. Lurer på hva Spotty driver med... 

   Har brukt formiddagen på å se "Letters to Juliet", som forresten var i riktig gate akkurat idag. Klissete klisjéfylt film, men det er jo ikke noe som er så lett å se på som det! Jeg liker klisjéer, riktignok i en passelig mengde. Hadde nok blitt rørt til tårer innimellom, om jeg ikke hadde støvsugerlyd og bråk fra familien i bakgrunnen. Får kanskje gi den en sjanse til om noen uker. 


  Nå skal jeg bare gjøre ingenting, før det blir filmkveld hos Marthe (<3) ikveld. Dragetreneren, wohoo!

     

 • Harry Potter

  - trenger jeg å si mer?  Tegnet for hånd og redigert i picasa. Slikt er gøy.

 • Foto; Humle


  Humle, bzz bzz.

  

  Bzz bzz.

 • Heftig oppdatering.

  Tenkte å ta en hurtig oppsummering av livet mitt for tiden:

  - Har ryddet i heeeele klesskapet mitt (og det er stort), og nå ligger alle vår- og sommerklærne mine forrest, slik at de er lett å rive ut nå som det blir varmt i været. (:

  - Har endelig blitt frisk, etter å ha vært kvalm og ekkel i fire måneder, hurraheioghopp. Finally!

  - I dag klarte jeg å ta triple piruetter, og føler meg ganske stolt av (over?) det.

  - Med bare to uker til påske så har vi skrudd opp tempoet på skolen, og har plutselig hatt fremvisning av alt mulig. Stress, men jeg liker det. Koreografen Tomas Glans kommer om noen dager og skal koreografere et nummer til eksamensforestillinga vår, det blir superkult!

  - I går gikk brannalarmen, og det tok over 20 min. før brannvesenet kom, og det var kaldt ute. (Ingen fare, det brant ikke.)

  - Jeg har fått meg jobb! Lørdagshjelp på Barnevognhuset Rudo, rett borti gata. Jeg elsker kort vei til jobb.

  - Mandelstang har blitt min nye favorittsjokolade, noe som gjør at jeg føler meg 60+ år. 

  - Har kjøpt meg en veggdekorasjon. Føler den gjenspeiler meg ganske godt:


  Men siden vi bor i en studentbolig så kan vi ikke henge opp nå på veggene, med spiker liksom..
  Noen som vet om en vidunderteip

   

  -Anniken.

 • Kjoler - en forbannelse?

  Kommer jeg noen gang til å slutte å kjøpe kjoler? 
  Det tviler jeg på. Det tviler jeg så ekstremt på! Mamma er alltid så oppgitt over at jeg alltid kjøper kjoler, og jeg begynner å forstå hva det er hun snakker om. Når man går i en klesbutikk, så plukker man jo ut bare enkelte plagg som henger der for å se på dem. Hver gang jeg "sjekker et plagg", så viser det seg å være en kjole. Blir bare automatisk trukket mot alt som ligner på en kjole. (Nå har jeg skrevet "kjole" så mange ganger at det ser helt rart ut...)

  Heldigvis så kjøper jeg ikke klær (dvs. kjoler) så veldig ofte, så jeg overlever. I tillegg er det snart sommer, så da får jeg endelig brukt noen av de titusenvis av kjolene jeg eier. Gleeeeeder meg. 


  Kjøpte nettopp denne på nelly.com, syns ryggen på den er så veldig fin. (:

   

  - Hva er det med kjoler?!
  

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits