Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Påskestemning

Jeg var jo i utgangspunktet litt negativ til å dra fra sol og sommer i Oslo, og finne frem ullgenser og ski...

Men nå er vi på hytta, og det er påskestemning med snø, sol og sjokolade! Har til og med gått en lang skitur idag, og det er ganske sykt, dersom jeg hater å gå på ski.

Har fått fregner også!

Okei da, det er koselig med påske, men det blir nok deilig å komme tilbake til Oslo og småsko og t-skjorte-vær.

 • Bli med på blogg-LEK!

  Jeg tenkte vi skulle leke litt, det er jo gøy!
  Leken heter "Nevn 5", og er veldig enkel, og man lærer masse om hverandre osv. Så nå har dere sjansen til å bli bedre kjent med meg, og jeg bedre kjent med leserne mine! :) Jeg skal forklare...

  Jeg lager et blogginnlegg som heter feks.
  "Nevn 5: filmer du kan se om og om igjen" (så svarer jeg på dette i innlegget selvsagt)

  1. Ringenes Herre
  2. Inception
  3. the Notebook
  4. Pirates of the Caribbean
  5. Inglourious Basterds

  Deretter må du svare ditt svar på spørsmålet i kommentarfeltet! HØRES IKKE DET GØY UT? Jo.
  I tillegg har dere lov til å komme med forslag til neste "nevn 5", hvis ikke finner jeg på nye selv. 

  Nå ble jo dette et litt kjedelig, ordinært spørsmål, men vi kan jo begynne der, så ser vi om det blir populært eller ikke! Har mange morsomme nevn 5-spørsmål på lager, så her er det bare å følge med!

  Nevn 5: filmer du kan se om og om igjen!

 • En hilsen fra utlandet

  Er på en svipptur i göteborg, veldig koselig! Har vandret rundt i hele dag, så nå blir det ordentlig middag.

  Hejdå!

 • Jeg kler av meg

  Første dag uten skjerf,

  and it feels gooooood!!

  Hvis det begynner å snø igjen nå så blir jeg SUR!

 • Dag 8 - Hva finnes i min sminkepung?

  Denne er til deg, frøken Wiik.

   

  Jeg har jo egentlig masse sminke, og det finnes litt av hvert i den rotete sminkepungen min... DERFOR har jeg valgt ut noen produkter som alllllllltid ligger der:


  Øyenbrynspenn, dipliner, eyeliner, vippetang, parfymeflakong, triple eyeshadow, mascara og knæsj rød lebestift.

  Tipper dette er noe de fleste har i sminkepungen, men hadde ikke plass på kameraet til å ta bilde av alle produktene jeg har. Pleier også å ha med med 3-4 neglelakker hvor enn jeg går (har faktisk en egen sminkepung med bare neglelakker)!

  Nå fikk jeg plutselig lyst til å pynte meg, men det er kanskje litt sent nå...

 • En biografi om sko og gnagsår

  Dette er en liten fortelling om min beste venn, Mr. gnagsår.

  På søndag var jeg nemlig så smart at jeg gikk en to-timers tur i conversesko... Jeg startet med godt mot og tenkte: wow, dette er da ikke noe problem, skoene må ha tilpasset seg foten min! Men neida... Det var jo helt krise etter en times tid, og jeg endte med å hinke hele veien hjem! 

  Iallefall.. Fikk jo et fint, jævla stort gnagsår på høyre hel, som jeg tappert prøvde å plastre med litt first price-plaster! Som man skulle tro falt jo dette plasteret av på vei til skolen, så det var ikke store greiene å skryte av akkurat. Timeplanen gjorde det ikke akkurat lett for Mr. gnagsår å få tid til å pleie seg selv..

  I dag har jeg hatt

  • 75 min. yoga - heldigvis barbent
  • 75 min. klassisk ballett - ballettskoene er så stramme at de tvang plasteret til å holde seg på helen. Mer skade unngått.
  • 90 min. stepp - kriiiiise. Harde steppesko som gnaaaaaager inni det allerede eksisterende gnagsåret og utvider det med noen centimeter, både rundt og innover.
  • 90 min. hiphop - med nesten kule utesko. Her var gnagsåret allerede blusset opp og blitt et verkende rødt SÅR, så det er ikke så spennende å følge med på den fronten lenger. På denne tiden hadde jeg også fått gnagsår under begge storetærne, og DET er jo ganske spennende! 

   

  Nå har jeg satt på ordentlig gnagsårplaster, så Anniken og Mr.gnagsår levde lykkelig alle sine dager.

  The End.

   

 • Tegn på at jeg har blitt gammel...

  Nå vil jeg ikke lenger sove lenge i helgene, jeg vil heller stå opp tidlig "for å få noe ut av dagen!"

  ....?!?!

  Hva er greia med det? Jeg elsker jo å sove, også skal jeg plutselig like å stå opp?! Veldig forvirrende.. I tillegg har jeg vært ut og gått en to timers lang tur, innom Frognerparken tilogmed! Også har jeg støvsugd leiligheten og vasket klær! Nå mangler det bare at jeg lager middag klokka ett og legger meg klokka sju... Dette er på kanten til krise faktisk! Tror dette er et tegn på at jeg blir gammel, hopper fra 21 og rett til 70 år!

  Nå må jeg bare klore meg fast og gjøre alt for å holde meg tilbake her i ungdommen... Får drikke meg dritings på Kalinka 22% og forelske meg i Justin Bieber

   

  Ha en fortreffelig søndag! Nå er det sikkert snart leggetid her.. 

 • EXTREME MAKEOVER

  ...klesskap edition!

  Brukte flere timer på søndagen til å rydde i klesskapet mitt! Endel ble kasta, masse til fretex og noe skal på hytta!

  Jeg gikk altså fra dette:

  (fant jo ingen ting!)

  Til dette:

  Til ENDELIG:

  Nå er det jo så god plass at jeg må ut og kjøpe litt mer klær...

  :-D

 • Film; Drive

  Tittel: Drive
  Produsjonsår: 2011
  Sjanger: Action/Drama
  Regi: Nicolas Winding Refn
  Med: Ryan Gosling, Casey Mulligan, Christina Hendricks, Bryan Cranston ++

   

  Driver (Gosling) er stuntsjåfør og bilmekaniker om dagen, og fluktbilsjåfør om natten! Ikke lett å si noe av handlingen uten at man røper noe, men er du actioninteressert er dette en film definitivt for deg! Men slik som i de fleste actionfilmer handler også denne om kjærlighet og penger. Jeg digger virkelig de scenene med biljakter, syns de har gjort det veldig kult! Hvis noen her har spilt et videospill som heter "Driver", så minner filmen veldig om dette spillet.. Mulig det er meningen, det vet jeg ikke, kanskje det bare er en tilfeldighet. 

  pluss
  Ryan Gosling er virkelig en fantastisk skuespiller, og jeg syns han får skinne i denne filmen, som det så fint heter. Det er veldig mange uttrykksfulle stillheter, med lite tekst og sterke blikk! Det liker jeg. Merker at tekst er så overflødig noen ganger. Nei, nå høres jeg nesten litt for seriøs ut, men det er sant! 

  minus
  Jeg liker ikke at de viser drapene i slik detalj, det blir litt for mye detaljert hodeskalleknusing for min del. Det er mulig jeg har blitt kjedelig, men jeg har bare ikke interesse for å se hvordan man stikker en gaffel i øyet på en mann... Storyen i filmen er vel heller ikke den beste jeg har hørt, men den funker akkurat, mye pga. det gode spillet og noen actionfylte scener.

   

  Litt vanskelig å dømme filmen, jeg hadde hørt så mye bra om den på forhånd, og da er det litt vanskelig for den å leve opp til mine forventninger. Tror det er en fordel å ha over middels interesse for biler og blod, jeg var heldigvis en bil-jente (og ikke dukke-jente) da jeg var liten. Er du en person som bare liker the Last Song, er nok ikke dette helt sjangeren for deg. Men akk, Ryan Gosling, jeg digger deg!

   

 • Amatør negledesign

  Jeg kjøpte to neglelakker fra isadora på lørdag, også fikk jeg med en litt fancy "nail art brush" på kjøpet! Testa litt igår, men merker at jeg har litt lite kontroll når det er snakk om detaljer!

 • Jeg GIR BORT et par sko!

   

  Størrelse 37, kjøpt på nelly.com. Brukt to ganger! Hvis du bor i Oslo kan du hente dem, hvis ikke må du betale frakten! :-)  

  Vil du ha?
  Jeg trekker mellom alle som legger inn en kommentar. Skriv gjerne om du bor i Oslo eller ikke.

  Hurra!

 • Foto; kjærleik

  En gammel stol og hans fru.

 • Enda en syk tilfeldighet!!

  Okei, så her sitter jeg og koser meg og hører på musikk. Lar den randome spotify-lista mi få regjere fritt uten at jeg blander meg inn, mens jeg surfer litt på nettet.

  Så kommer det en veldig fin sang, nemlig "With You" fra Ghost the musical, og jeg synger med som jeg alltid gjør. Jeg trykker meg inn på VG for å sjekke om det er noen kule filmer på TV ikveld, OG VET DERE HVILKEN SOM GÅR DA?

   


  GHOST!!!

   

  Jeg syns iallefall at det er en syk tilfeldighet at i akkurat de 3 minuttene jeg hører på Ghost, skal jeg gå inn og sjekke hva som skjer og den filmen faktisk går! Sånne ting skjer med meg hele tiden! Det er nesten skummelt...

  ..men jeg digger det!

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits