Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 7: mitt siste innkjøp

Nå har jeg jo vært i London, hvor jeg kjøpte klær for altfor masse penger, så tenkte å slå to fluer i en smekk. Siden jeg ikke husker hva jeg kjøpte sist, legger jeg bare ut noen bilder av noen klær/sko som har fått fast plass i skaper mitt etter London-turen!

Blusen og blomsterkjolen er veldig fine, fra River Island. Den andre kjolen er kjøpt på Camden market.

Litt sko da, vet dere. Det må til! Har hatt lyst på slike "nude" pumps kjempelenge! Som dere kanskje ser har jeg blitt litt glad i leopardmønster i det siste. Hihi!

 • Livet er en lek

  Hytteliv er ok+

 • Jeg fikk gåsehud av...

  HOW I MET YOUR MOTHER!

  ...og det syns jeg er litt sært. Men se denne videoen av når Barney (Neil Patrick Harris) synger denne fantastiske lille sangen som heter "Nothing Suits Me Like a Suit". 

  Du fikk litt ståpels selv, ikkesant?
  Dette bekrefter bare min mening om at HIMYM er helt konge, jeg elsker det.  

 • Mitt skjulte talent

  Kommende isdans-stjerne!

  ..eller ikke.

 • Klassetur til London!

  NÅ er jeg altså kommet hjem fra London, hvor MTS har vært på klassetur fra mandag til fredag! Eller, for å være korrekt så er jeg faktisk i Trondheim nå! Kom til Oslo kl 18 på fredag, og dro til Trondheim kl 10 morgenen etter! Tenkte jeg bare skulle gi litt livstegn fra meg, ettersom jeg ikke har postet noe på over en uke.. Sorry, vi hadde ingen internett-tilgang i London.

  Uansett, har hatt en kjempefin tur til London. Jeg brukte så utrolig masse penger på klær og sko, det er faktisk litt skremmende hvordan jeg skal klare å leve frem til neste stipend kommer. Sånn går det når et lekkert par pumps koster bare 100 kr, når de samme ville kostet rundt 700 i Norge... Skal ta litt bilder å legge ut av kuppene mine, men må få komme meg til Oslo og kameraet mitt først.

  Kupp inkluderte:

  • 2 par ballerinasko 
  • 2 par pumps
  • Myke jazzsko
  • 6 kjoler
  • 5 gensere
  • 2 shorts
  • 6 topper
  • småtteri som skjerf, øredobber og smykker
  • litt sminke inkl. en oransje neglelakk jeg har siklet etter leeenge!

  I tillegg så jeg 4 musikaler, og det er jo ikke akkurat kjempebillig (men utrolig verdt det!).
  På mandag så jeg Blood Brothers, som ikke er veldig kjent for meg, men den var virkelig bra! Rørende og morsom, med fin musikk! Tirsdag dro vi på Mamma Mia, feelgood og høy gåsehudfaktor! Onsdag dro vi på fellestur og så Shrek the musical, som var heeeeelt fantastisk! Den anbefales virkelig! Torsdag så vi alle Ghost (basert på filmen med Demi Moore og Patrick Swayze), og den var også helt nydelig. Veldig trist og teknisk avansert (for å si det mildt). Det var litt som å se et trylleshow enkelte ganger...

  Okei, dette var et lite livstegn fra meg! Kommer til å være en smule fraværende denne uka også! Skal være litt med famile og venner i kalde Trondheim (hvor det snør helt sinnsykt), være litt på hytta og få spist masse god mamma-mat!

  Har dere vinterferie også? Skjer det noe spennende kanskje? (:

 • Sannheten om Melodi Grand Prix

  Jeg er over gjennomsnittet interessert i melodi grand prix, iallefall i min aldersgruppe. Det er ikke så mange 20-åringer som liker dette "fenomenet" som jeg vil kalle det, det er mest 13-åringer og de litt eldre menneskene over 50 som vier sine lørdager til dette. Hvert år blir jeg helt svimeslått av alt det mølet folk faktisk stemmer frem til finalen. I år er intet unntak, men la meg ta et annet eksempel. Man tenker at de unge stemmer på de unge, og de eldre på de eldre, men dette stemmer ikke, ånei da! Det som er skummelt er at disse to aldersgruppene stemmer på de samme bidragene!

   

  Først har du småbarna. De stemmer selvsagt på Didrik Solli Tangen fordi han ser ut som en kjekk muffins man vil spise opp. De er overbeviste om at han synger gjennom skjermen til akkurat dem, og at de en dag vil møtes og bli head-over-heels forelsket i hverandre, for så å ri inn i solnedgangen og vinne halve kongeriket.

  Deretter har du den eldre generasjonen. De stemmer også på Didrik! Og selv om de ikke innrømmer det selv, så er de like ille som småjentene! De sier at de stemmer fordi "han har jo en så nydelig stemme, og koristene hans var jo utrolig sjarmerende", men egentlig er de like hodestups forelsket i denne kjekkasen som 15-åringene er (noe som er litt mer skremmende siden de fleste er gift med barn og 30 år eldre enn den stakkars gutten).

  Jeg må bare få presisere at dette ikke er et personlig angrep mot Didrik Solli-Tangen på noen som helst måte, det er bare et crazy eksempel. For å være ærlig så var jeg jo en av de som stemte på ham, både på grunn av de lekre tonene og alt det andre lekre ved ham!

  Så er det min aldersgruppe, som inneholder jenter mellom 18-35, og de fleste gutter. Enten så ser de ikke på mgp i det hele tatt, fordi ærlig talt så er det litt pinlig. Eller så gidder de ikke stemme, fordi de vil ikke innrømme at de følger med. Eller så stemmer de faktisk på hun litt kleine 30-åringen som ikke har utseende med seg, men som har en dritbra stemme. 

  I år har vi faktisk vært så heldig å få et kinderegg i bunken! Hun har norges beste sangstemme, hun ser utrolig bra ut og hun kan sikkert ri inn i solnedgangen med dem som ønsker det!
  I kveld stemmer jeg på Reidun Sæther. 

  Gjør du?

 • Shoppingtips i London?

  På mandag drar vi på klassetur til London, og jeg vil gjerne ha noen tips til hvor man kan shoppe! Har vært der før, så er ikke gira på å ta turist-ruta med Big Ben, Madam Tussaud osv, det har jeg gjort før! Vil rett og slett bruke masse penger på sko, klær og musikaler! 

  Jeg er ikke ute etter sånne superdyre butikker, men slike som har fine og billige klær! :)

   

  Noen tips anyone? 
  Dere vil vel ikke at jeg skal vandre motløst omkring i store London?!

 • Min første audition

  Jeg var på min aller første ordentlige jobbaudition igår!

  Denne var for Kristiansand Dyrepark, sommerjobb som etellerannet i sommer altså. Det ble en lang dag, med en danseaudition først som vi ikke hadde fått beskjed om, men det var jo helt greit. Heldigvis hadde jeg med noe dansetøy! Uansett... Jeg fikk altså ikke noe jobb der, enten så var jeg ikke det de lette etter eller bare dritdårlig, men jeg håper på det første!

  Jeg kommer til å få så utrolig mange nei i løpet av livet mitt, så jeg må bare lære å ikke ta alt så alvorlig. Det var faktisk ganske deilig i går! Man blir jo umiddelbart litt skuffet, men etter noen minutter så la jeg det bare fra meg. Veldig bra jobba, Anniken! Viktig å ikke ta slike ting personlig, da blir man helt ødelagt.

  Tror det har mye å gjøre med at vi har hatt så mange auditiontreninger på skolen, så dette var en veldig fin opplevelse! Kommer nok til å søke neste år også, så vi får se da! :) Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på audition jeg, og enda mer til jeg får mitt første "JA".

 • Det ALLER første blogginnlegget jeg skrev!

  (Feirer straks innlegg nr 200 her på bloggen, så hadde tenkt å se litt tilbake på det aller første blogginnlegget jeg skrev her på bloggen, det var den 19. september 2010. Ganske så koselig og informativt!)

   

  CEASE TO BEGIN (som altså var tittelen på innlegget og også navnet på en One Tree Hill-episode)

  Merk kalenderen, mine venner, for nå er dagen kommet da Anniken Strand endeliiiig har lagd en blogg! Har jo tenkt på dette en stund nå, men jeg er kjent for å utsette ting - dette inkludert. Jeg har tenkt å skrive mest om stort&smått som skjer i mitt (ikke så veldig spennende) liv, egentlig mest fordi jeg liker å skrive, men også litt for å oppdatere venner og familie om hva som skjer. (Mamma spesielt.) Jeg er jo ikke den flinkeste på slike kule datamaskin-greier, så til å begynne med får headeren være randome bygninger. Jeg skal finne noen som kan lage noe kult etterhvert, eller kanskje jeg skal prøve meg på det selv.

  Uansett ...

  Som noen kanskje har fått med seg, har jeg jo flyttet til Oslo! Jeg måtte jo nesten det da jeg kom inn på Musikkteaterskolen, som btw er den beste skolen i hele verden, no kidding. Kommer sikkert til å skrive litt mer om skolen senere, hvis det er ønskelig. Så hverdagen min består pretty much av dans (masse dans), teater og sang, pluss litt ekstra snask. Så om to år er jeg ferdig utdannet musikalartist, og skal hoppe ut i den skumle teaterverdenen.

  Denne uka har jo vært litt interessant. I ernæring har vi regnet ut vårt "hvilestoffskifte", og jeg har dermed funnet ut at jeg forbrenner 1281 kalorier bare ved å sitte og stirre i veggen en hel dag. 1281 kcal vil for eksempel tilsvare:

  - 11,5 kinderegg

  - 656 gram blåbærsyltetøy

  - 18,3 esker smurf

  - 5 bokser leverpostei

  Så jeg kan faktisk forbrenne 18,3 esker smurf (av den grønne sorten) på én dag bare ved å puste. Selv om jeg tror det ville ha ødelagt meg på alle andre måter, så det anbefales nok ikke.

  På fredagen (17.09) var klassen på førpremiere på "Buddy Holly the musical" på Folketeatret. Det var litt mer "konsertformat" enn musikal, men musikken var utrolig stilig. I tillegg var det noen foran oss som hadde tatt to øl for mye, og sånt blir det liv av vet dere! I går kom Alexander sine foreldre på besøk, og da ble det gratis middag og matvarer på oss. Hverdagsgleder. Takk!

  Jeg setter pris på kommentarer, helst hyggelige sådan, men også "forslag til forbedring". Som vi lærte i våre glansdager på Ringve - GT (gode tilbakemeldinger) er verddet (?). Nå skal resten av denne fasjonable søndagen gå med til å øve sang til Mesterklasse og spise taco, jippi.

  Sneiks on a plane.

   

  - Anniken.

 • Konsert!

  På torsdag var jeg på konsert med Gavin Degraw, og det var superkult! Hadde sett setlista på forhånd, så visste sangene han skulle spille, og det er jo nesten et must syns jeg! I tillegg spilte han faktisk "More Than Anyone" (til min store begeistring, for det er en av yndlingslåtene mine! :)

  Jeg hadde jo selvfølgelig klart å misforstå hele opplegget da... Jeg trodde konserten begynte 20.00, men neida, det var dørene til Sentrum Scene som åpnet kl. 20. Så etter å ha stått 40 min i 15 minusgrader, var jeg temmelig irritert og i ikke-konsert-humør

  fant jeg ut at jeg hadde bestilt feil type billetter, nemlig de med fri aldersgrense.. Så da satt vi på galleriet med 200 elleville 14-17-åringer (det var jo egentlig litt god stemning det da)!

  ble klokka 21.30 og ingenting hadde skjedd. Helt til det kom et veldig random oppvarmingsband som sa "Vi skal spille litt før Gavin McGraw kommer", så det var jo litt flaut...

  og  etter de hadde spilt seks dårlige sanger, ble det stille helt til litt over 22, DA KOM ENDELIG GAVIN DEGRAW UT PÅ SCENEN! Iført hatt, og det elsker jeg. (Mer enn bare hatten altså, men hatten var kulest!). Skal legge ut en video fra konserten, han spilte så utrolig mye bra! 

   

  Jeg tror jeg må ha med termos med kaffe og nistemat til neste gang jeg skal på konsert.. 
  Huff, nå hørtes jeg gammel og sliten ut.
  PARTY ON! 

 • Et lite uhell

  :-(

 • Akkurat nå: konsert!

  Fantastisk..

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits