Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ny frisyre, oh yeah!

Hola.

Nå er jeg tilbake i Oslo, etter fem fine dager hjemme i Trondheim. Savner Trondheim, det er en så mye mer koselig by enn det Oslo er, selv om jeg nok blir bosatt her en stund fremover... (Med mindre noen her vil gi meg jobb på Trøndelag Teater?! Det hadde vært superfint.)

Såja.. Har det skjedd noe spennende siden sist? Åjada! Har vært hos frisøren og fått pannelugg. Ble så utrolig lei av å ha langt, kjedelig hår, så måtte friske det litt opp. Vurderte å krølle det, men det tørr jeg ikke helt. Dessuten har jeg møtt fine mennesker som jeg møter altfor sjelden. Også har jeg pyntet meg med falske negler fra H&M (nå mangler jeg på noen av fingrene, så det ser litt rart ut..) Mine naturlige negler brekker hvis de blir mer enn 2mm lange, så det var definitivt spennende å ha såpass lange, selv om disse er den korte varianten. Mistet en nål på gulvet, og det tok nok et par minutter før jeg faktisk fikk den opp!
Legger ut et fint sepia-bilde av både av håret og neglene, selvfølgelig. Sepia = altfor undervurdert.

Fra mandag av så er det fullt kjør på skolen, så skal nyte hele morgendagen og bare gjøre daffe ting. (: Me like.

Tiden går så fort...


De ser ikke så verst ut til å koste 69 kr fra H&M?

 • Foto; Muse


  Muse i Oslo Spektrum, 25.10.09 - Resistance Tour.                  Elsk.

 • Lang natt på legevakten..

  Har dere noen gang hatt vondt et sted, og tenkt at det aldri kom til å slutte å gjøre vondt?
  Slik hadde jeg det i går... I ellevetiden (på kvelden) fikk jeg så utrolig vondt i mellomgulvet, jeg klarte ikke å røre meg! Prøvde forgjeves med smertestillende og avslapping, men etter to timer så ringte jeg taxi og dro på legevakta.

  Jeg liker egentlig ikke å dra på legevakten, fordi jeg føler det må være noe skikkelig alvorlig med meg før jeg kan dra dit. Men jeg dro uansett, og glad er jeg for det, for etter fem timer, mange tester og fire sprøyter så forsvant endelig smertene, og jeg kunne dra hjem. Så i natt har jeg sovet fra 07.00 til 14.30! Alexander var snill kjæreste som fikk meg dit, og ventet på meg alle disse timene. Jeg er heldig.

  Det må være den aller beste følelsen i verden, når man endelig kjenner at smertene avtar og man blir bedre. Jeg elsker å være frisk, haha. Det merker jeg nå!

  For å prate om noe langt mer koselig, så kom jeg hjem fra klassetur på torsdagskvelden. Fem dager i London, og nå er jeg ganske så fattig. Var relativt fornuftlig i forhold til shopping, men pengene går fort når man drar på fire musikaler på West End (så dyrt - men så verdt det). Fikk sett Legally Blonde, Lion King, Wicked og Jersey Boys, og i tillegg så fikk vi komme backstage både på Legally Blonde og Jersey Boys, fantastisk!! Jeg må si at jeg ble mest overrasket av Lion King, det var virkelig en helt utrolig forestilling! Satt med tårer i øynene og frysninger gjennom hele musikalen, så denne anbefaler jeg til alle som er i London! Har endelig kjøpt steppesko og karaktersko med høye heler, så nå gleder jeg meg til å komme igang med stepping, pardans og eksamensforestilling!

  - men først er det vinterferie, og jeg stikker nesa mi en tur innom Trondheim. <3

 • London, baby!

  Guess what...

  Jeg drar til London imorgen! Endelig drar Musikkteaterskolen på sin første utflukt, og jeg gleder meg selvfølgelig kjempemasse. Er litt skeptisk på flyturen, ettersom jeg er litt.. eh, nervøs når det gjelder å fly.
  Kommer til å være helt blakk når jeg kommer hjem! Har allerede billetter til tre musikaler (Legally Blonde, Wicked og Jersey Boys), og når hver billett koster 500-600 kroner, så blir det en del, men det er verd det! Har itillegg planlagt å kjøpe halvpris-billetter på Lion King også, så håper det går fint, for jeg har kjempelyst til å se den (også).

  Var i London sommeren 2009, og jeg elsker byen. Jeg og mamma var der en hel uke, så vi har sett det meste av de "vanlige" turistattraksjonen, som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Westminister Abbey, London Zoo, Madame Tussaud osv.. Så jeg lurer litt på hva vi skal finne på i år, bortsett fra masse shopping og musikal-seing da, og det er jo utrolig bare det. Jeg er uansett overbevist om at turen kommer til å bli minneverdig og rettogslett superdupertrouper (beams are gonna blind me)! Må forresten bruke anledningen til å opplyse alle innbruddstyver om at leiligheten ikke står tom, vi har vaktbikkjer og husets herre er 210 cm og 120 kg (bare muskler). Så der er dessverre ingen vits å komme hit.

  Ønsk meg god tur. 
  (På forhånd takk!)


  London Eye

 • Foto; Hyttetur


  Hyttetur på hytta til Line, (gitarspilling med plekter på strengene). Me like.

 • Foto; Paris


  Paris, 2007. Eiffeltårnet (som om det ikke sa seg selv..)

 • Lucifer Rising

  (Blogginnlegg til alle Supernatural-elskere)

  Okei, i det siste så har jeg drømt så utrooolig mye rart! Tror det kommer at jeg (på svært kort tid) har sett 5 sesonger av Supernatural. Så... De som ikke har sett SN, så gir kanskje ikke dette så mye mening, men iallefall:

  For noen dager siden drømte jeg at kjæresten min var besatt av Lucifer, og hans bror var besatt av Jesus (burde jo vært Michael ifølge SN, menmen..) Det resulterte i en diskusjon mellom dem og at muffinsene jeg holdt på å lage, ble ødelagt. Ganske triste greier det der, at engler og demoner skal ødelegge muffins på den måten.

  I natt drømte jeg at jeg gikk innom nærbutikken her, og der satt Castiel i kassa. Prøvde å overbevise han om at han var in fact Castiel, mens han bare lurte på om jeg ville ha en pose. Tilslutt ble han lei av maset mitt, så han zappet meg til Prix'en rett nedi gata..
  Jeg elsker Castiel forresten, syns det er den kuleste karakteren i Supernatural. Vil du ha bevis? Okei:

  Castiel: [Castiel appears in the motel room] I got your message. It was long, your message. I find the sound of your voice grating.
  Sam: What's wrong with you? 
  [Castiel stands wobbly]
  Sam: Are you... drunk?
  Castiel: Noo! [Stumbles] Yes. 
  Sam: What the hell happened to you?
  Castiel: I found a liquor store.
  Sam: And?
  Castiel: And I drank it!

   

   

  Har også fått en rar greie ved å si engelske setninger i drømmene mine! Eksempel: Jeg blir jaget av en gal mann nedover en gate, og jeg tar opp telefonen, ringer 911 og sier: "There's a killer in town". Veldig spesielt.
  Vel, hvis noen vil prøve seg på drømmetydning, be my guest!

   

  Til neste gang...

  ..Dream A Little Dream of Me.           (som selvfølgelig er tittelen på en SN-episode)

 • Foto; iPod  Den gamle iPoden min. Minnet lever! <3

 • Happy (Birthday)!

  Min lille baby, Happy, har bursdag idag! 
  Hun ble 12 år (evt. 64 menneskeår ifølge en internettside) idag, og tenkte å feire med en liten Happy-kavalkade her på bloggen. Ikke mer å si om det, så la søte bilder av søte Happy overta.

   


  Happy på sommerferie
  Det er faktisk jeg som har tegnet dette kunstverket.
   

  Happy. <3

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits