Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ny hårfarge

Jeg har jo helt glemt å proklamere for hele verden at jeg har farget håret!!

Det er riktignok snart 2 mnd siden, men sånn er det å være glemsk. Har vært blondine heeele livet, så hadde veldig lyst til å prøve noe nytt! FAKTISK så begynte hele greia med at jeg møtte Jan Thomas for et par år siden. Han sa han trodde at jeg ville være finere i brunt hår, selv om det blonde var min naturlige farge. Så da gikk jeg og tenkte litt på det en stund, før jeg endelig slo til.

Så nå er jeg brunette.

 

Jeg... brunette!!

Sick.

 • Tidenes verste audition

  Okei, jeg har helt glemt å fortelle om den verste auditionen (hittil) jeg har vært på. Det var ikke selve auditionopplegget som var dårlig altså, det var bare jeg som gjorde det så grøsselig(!) dårlig. Å her-re-gud, det var så ille, jeg vil egentlig ikke fortelle om det kjenner jeg. Får helt noia bare av å tenke på det.

  O-KEI. Jeg var altså på audition nå nettopp, på chat noir. "Syng en valgfri sang", ganske simple greier sånn sett. Jeg går opp på scenen, fomler med noter og CV. Helt okei presentasjon av meg selv, jeg virket nok en smule distré, men det er jo ikke akkurat uvanlig i denne bransjen... Så begynner sangen:

  Pianisten spiller feil, som som gjør at jeg synger feil, og vi må begynne på nytt. Så synger JEG feil, slik at kompet blir helt rart og ikke på rett sted.  Deretter blir det bare tull med tempo, jeg og pianisten var så lite samkjørte at det er helt insane. På grunn av feil rytme og rart komp så mister jo jeg heeeelt fokus fordi alt bare er helt fucka. Så jeg glemmer teksten og bare finner på noen ord og andre snøvlelyder. Jeg har NULL uttrykk, det er jeg sikker på. Jeg ser nok ut som et spøkelse der jeg står og ikke skjønner en dritt. Så er det duket for den store avslutningen på sangen med noen fine, høye toner som jeg alltid nailer. Selvsagt er vi usynkroniserte, så hun er ferdig å spille lenge før de tre siste tonene. Så jeg bare stopper halvveis i siste takt...

  ...

  Flott.

  Han stakkars regissøren bare: "Ja... Da hører du fra oss neste uke dersom det er aktuelt med en call back". YEAH RIGHT. Mhm..

  Hvorfor må det være sånn at øvingene alltid går bra, men når det faktisk gjelder så blir det bare helt krise? Og når jeg endelig faktisk får komme på en audition, så bare ødelegger jeg alt. Tror jeg enda har til gode å gjøre en dritbra audition, men satser på at den dagen kommer også. Forhåpentligvis om ikke så veldig lenge.

  MEN livet går videre. PYTTPYTT!

  Anniken

 • Musikk til trening

  Jeeeeeg hører på mye rart når det kommer til musikk. De siste par årene har det omtrent bare gått i musicals, ettersom det er det jeg har studert. Ellers har jeg hørt endel på indierock eller koselig chillmusikk. 

  ERGO så slet jeg litt da jeg skulle lage en "treningsspilleliste"...

  Det er litt demotiverende å høre på soundtrack fra Ringenes Herre når man jogger. Her en dag løp jeg på tredemølla, og plutselig kom "Stonehenge" av Ylvis på øret. Jeg lo faktisk høyt. Dere kjenner jo meg, jeg elllllsker Ylvis,  men hallo.. Ikke akkurat den feteste treningsmusikken. Så nå har jeg måttet få tak i masse uvant musikk! Rihanna og Jay Z og altmulig rart jeg aldri har hørt på før, jeg aner ikke engang hva de heter! Dessuten er jeg STOR fan av umtz umtz-musikk når jeg trener, og på dette feltet er jeg faktisk heeeelt blank. Derfor trenger jeg litt hjelp, dere.

  Har dere noen gode tips til treningsmusikk? Særlig noe med litt umtz umtz?
  Låter, artister, album? 

  THANK YOU! 

 • Musikkvideo

  I dag har Morten Abel sluppet ny singel - og med musikkvideo på kjøpet du gitt.
  Og ja da, jeg er med vetdu! Du ser meg innimellom på venstresiden av Mr. Abel.

  Spilte inn dette i november! Utrolig gøy å være med, og veldig kaldt å danse i snøen i bare kjole... Spesiell musikkvideo, men syns sangen er dødskul. Videoen skiller seg iallefall ut fra dagens danse-sexy-videoer. I like it. (:

 • Hvordan motivere seg selv til trening

  Enkelt, bare se på disse:    

  Vips! 
  Nå fikk jeg lyst til å trene.

  Vips 2!
  Nå har jeg booket meg på Cardio Step Interval imorgen kl. 10.

   

  VIPS!  

 • Dag 18: Min største Guilty Pleasure TV-serie

  Eeeehehhehhe. 

  The Vampire Diaries.

  ...SELVSAGT! Hva ellers? Det er klisjé, det er kleint, det er kjærlighet, det er vittig, det er koselig, det er søtt, det er HOT, det er spennende og det er skikkelig avhengighetsdannende. I'm hooked!

  Regner med at de fleste har fått med seg hva denne serien handler om. Kort sagt: Girl meets boy. Boy = vampyr. Så dukker hans slemme, deilige storebror opp og lager helevete. Og begge er selvfølgelig forelsket i samme jenta. WHO TO CHOOSE?! Oh, the drama.. Jeg liker at vampyrer ikke er så snille som Edward (ja, vi er på fornavn). Dessuten er det tusenvis av intriger og problemer og spennende tvister i hver sesong. Seriøst, det skjer så utrolig mye i hver episode at jeg trodde sesong 1 var ferdig etter episode 7. JEG syns det er positivt, men det kan nok bli litt slitsomt i lengden. 

  Jeg skal ikke røpe noe, men VRÆL så spennende siste episode i sesong 3 var!!! (Jeg vet at dere er enige, selv dere som ikke har sett det enda.) Og gidda du ikke følge med mer etter sesong 2? GJØR DET! SE DET! Kongen befaler: Se Vampire Diaries. 

  Ooookei, uansett. Er det bare jeg som vil at Elena og Damon skal være sammen?!?!??!

  Det er bra jeg kan engasjere meg i slik viktig verdensproblematikk.

   

  Anniken

 • Nytt år, nye muligheter

  ..nytt design..

  Syns plutselig alt det rosa ble veldig forstyrrende, så nå er det sort/hvitt som gjelder. Får være flink til å legge ved fargerike bilder. Det var noe med det rosa designet som gjorde at ALT jeg sa ble totalt meningsløst. Faktisk så er mesteparten av det jeg skriver meningsløst. Eller nei, ikke meningsløst, men bare.. ikke veldig viktig for menneskeheten. Viktig for meg, though.

  Uuuuuansett.. Godt nytt år!!
  Har egentlig aldri hatt noen nyttårsforsetter, jeg verken røyker, biter negler eller veier 300 kg. Men i år tenkte jeg å sette noen småting i perspektiv, for å si det på en snill måte.

  For det første så skal jeg trene. Trene for å bli fit, ikke for å bli tynn. 3-5 dager i uka, aldri mindre. Kondis og vekter. 
  Jeg skal bli flinkere til å si JA til ting. Være med på greier jeg egentlig er usikker på! Prøve nye ting, oppleve verden på en annen måte.
  Også skal jeg bli flink til å spille piano. Spille så ofte jeg kan og bli en superpianist.
  Bruke litt tid på meg selv også, ikke bare jobb og trening. Kanskje en liten massasje innimellom? Det høres jammen meg godt ut.

  Veldig ukonkrete mål for 2013, ser jeg nå. Ikke så enkelt når man ikke har et heeelt spesielt mål.
  Kanskje jeg bare skal begynne å røyke slik at jeg kan slutte?!


  Anniken

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits