Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 6: Sminketabbe nr. 1

Heldigvis har jeg ikke hatt mange sminketabber i livet mitt, så det var ikke særlig vanskelig å finne ut stoff til dagens utfordring! Jeg var jo aldri en av de sminkedukkene på ungdomsskolen, så hele den der "bleket-hår-med-brunkremskille-langs-kjevebenet" sparte jeg meg heldigvis for... Akk, skulle ønske den faktiske tabben min skjedde da jeg var fjortis, da hadde jeg iallefall hatt en unnskyldning.

Here it goes. 

Jeg skulle ut til sentrum for å shoppe ellernoe, dette var en lørdag for tre-fire år siden. Jeg husker ikke hva jeg skulle, men jeg vandret uansett alene rundt i Trondheim sentrum, i kanskje et par timer. Jeg hadde akkurat funnet ut at leppestift så ganske kult ut, og pleide å stæsje meg opp med det. Problemet kommer bare når man har en Cover Stick som har nøyaktig samme utseende som leppestiften din...

Oh yeah, da jeg kom hjem igjen(!) merka jeg at jeg hadde tatt på cover stick på leppene! Munnen min var akkurat samme farge som huden min, og det så helt utrolig dumt ut. Det så ut som jeg ikke hadde noen lepper, bare hud og tenner!!! Grusomt.

 • Resultatet av neseoperasjonen!!

  Vet dere hva som irriterer meg ekstremt mye ved enkelte bloggere?

  Picture this: Du skal skrive et innlegg om dagen din (en helt vanlig dag hvor ingenting spesielt har skjedd). Du vet at tittelen på innlegget ikke kan hete "I dag", fordi da er det virkelig ikke mange som gidder å titte innom. DERFOR er det fristende å lage en heftig tittel som ikke har noe å gjøre med det du skal skrive om, nettopp bare for å få folk til å trykke på linken inn til din blogg! 

  I går kom jeg over en tittel som lød "Jeg har fått en alvorlig sykdom", og nysgjerrig som jeg er, titter jeg selvfølgelig innom for å lese mer om det! Den første setningen var såklart "tulla bare, har ingen alvorlig sykdom", og da kjenner jeg at jeg blir littebittegranne irritert! Ikke fordi hun ikke hadde en alvorlig sykdom selvsagt, men fordi enkelte lager så mye bry for de få ekstra leserne. Spør du meg så mister du flere lesere enn du får med et slikt påfunn. 

  Tenk deg litt om!
  Er du ikke skuffet nå?!
  Du hadde jo egentlig veldig lyst til å se hvordan resultatet av min imaginære nosejob ble!

  Dessverre, jeg ville bare understreke et poeng!

   

 • Disney on Ice

  God stemning i Oslo spektrum. :-)

 • Jeg er en RoBoT *robotlyder*

  Jeg er helt fjern, jeg.

  Dagene går fremover, overraskende fort. Merker at jeg er på autopilot halvparten av tiden. Tidligere idag glemte jeg å gå av bussen fordi jeg var så fjern.. Måtte sitte på en holdeplass ekstra, og så gå skamfullt de 100 meterne tilbake! Ikke det at jeg hadde overskudd til å bry meg.

  Jeg lurer på når jeg kommer til å gi opp denne stressende hverdagen, og bare legge meg ned og sove. Sove kan man gjøre når man er død, er det vel noe som heter, uten at jeg blir mer suicidal av den grunn. Jeg har det fint altså, det lover jeg! Jeg hater jo egentlig å klage over slike ting, fordi jeg veeeet at det er hundretusenmillioner mennesker som har det verre enn meg! Noen ganger er det allikevel godt å bare klage litt, og så bli ferdig med det. 

   

   

   

  Heldigvis er det helg, og jeg har bare en million ting å gjøre.
  Gleder meg til London og vinterferie, da er (nesten) alle de
  stressende og grusomme tingene over. Da begynner vi å jobbe
  mot eksamensforestilling, og konfirmasjoner for Human-Etisk
  Forbund, og da går tiden fort dere! 

   

   

  Ønsker alle (inkl meg selv) en fantastisk helg. 

 • Dag 5: Min favoritt-is

  Dream yoghurtis med belgisk sjokolade.. Ah, vann i munnen bare jeg snakker (skriver) om det! Gleder meg til det blir sommer og varmt, slik at jeg har en unnskyldning for å spise sånn is heletiden! O:-)

  Kan noen være så snill og si seg enig med meg her?!

 • Akkurat nå: VAFFEL!

 • Skuespiller i magen? Dansefot? Sangstjerne?

  ..ja, det er ikke måte på hvilke bilder som kan males!

  Poenget er - VIL DU STUDERE DETTE PÅ HELTID?
  Det ville jeg for 1,5 år siden, og derfor dro jeg på opptaksprøve til MUSIKKTEATERSKOLEN (som forøvrig er tidenes beste skole).

  Her får du synge, danse, spille teater, leke, gråte, le, tulle, jobbe og styre i 2 hele år, og du ender opp med en tittel som musikalartist. Høres dette gøy ut? Da burde du lese nærmere om dette på: www.musikkteaterskolen.no 

  Jeg begynte der for snart to år siden, og det har vært en fantastisk tid. Veldig trist at det snart er over, men jeg vil anbefale alle som har talent (evt. lite talent men masse sjarm) å lese mer om dette! :)


  Hvis noen bryr seg: det er faktisk jeg som sitter til høyre og ber til høyere makter. JEG BER OM AT DU SKAL TA TIL VETTET OG SØKE PÅ DENNE FANTASTISKE SKOLEN! 

 • Fremtidsutsikter

  I det siste har jeg vært veldig dårlig til å skrive her altså.. Jeg mener, har bare lagt ut bilder osv, fordi det er så gøy (og enkelt) å bare slenge inn et bilde! Men nå er det på tide å oppdatere middels interesserte lesere i hva som skjer i livet mitt for tiden. OG I FREMTIDEN!

  Tror jeg holder meg til punktskriving, jeg er iallefall én av dem som aldri gidder å lese milelange blogginnlegg...

   • Det har altså vært jul. Jeg har innsett at jeg er bortskjemt, men jeg godtar det! :D Av julegaver kan jeg nevne ny mobil, vinterjakke, flere par sko, filmer, spill, sminke, pyntegreier m.m.
   • Det har vært nyttår. Hurra for 2012, måtte vi ikke dø i desember!
   • Tilbake for fullt på skolen, og er allerede utrolig sliten, både mentalt og fysisk.
   • Hadde auditiontrening på Wallmans Salonger i går. Det gikk heeeelt OK, og jeg fikk ikke callback. Kommer sterkere tilbake neste år!
   • Vi i 2.klasse ved Musikkteaterskolen setter opp vår EGENPRODUKSJON på Wallmans, søndag 5. februar. Det blir veldigveldig gøy, men vi har så utrolig masse å gjøre at jeg blir stressa av å skrive om det.
  • Jeg "leser" for tiden fire bøker: Panserhjerte, Water for Elephants, Buried og the tapte symbol. Har egentlig aldri tid til å lese i noen av dem.. 
  • ..i tillegg leser jeg gjennom tusenvis av manus på leting etter monologer.
  •  Vi har også eksamen for Guildford School of Acting i slutten av måneden, og det er tidenes stressmoment akkurat nå.
  • Siden vi bare har et halvt år igjen på skolen, er jeg i full gang med søking på jobb og auditioner og tjohei. Gleder meg til (hvis) jeg får jobb!!
  • Vi drar på klassetur til London den 13. februar, og uken etter drar jeg på vinterferie til Trondheim! (Vinterens lyspunkt).

  Okei, det holder for idag..

  Var det noen som faktisk orket å lese gjennom?                                

   

 • DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

  Soundtrack - Taylor Swift - Never Grow Up:
   
  1. Donald Duck - jeg var medlem i Donaldklubben i mange år og samlet på bladene. Har nok godt over 200 donaldblader som er satt inn i permer og tatt vare på! :) Hjemme hos mammapappa selvsagt, tar ikke med meg sånt i flyttelasset!


  2. Å ta oppvasken - men det gav seg med årene, for å si det sånn...
     

    

    
  3. Pugge alfabetet - jeg var nerd som liten også, og kunne alfabetet da jeg var tre år. Det aller første ordet jeg lærte å lese var SALG. 
    


     
  4. Pokemon - særlig Pikachu. Jeg hadde tusenvis av pokemonkort og figurer og pokeballer og altmulig. TV-serien var fast hver helg, noe jeg ikke kunne gå glipp av, og jeg må innrømme en hemmlig crush for Ash..
     

    
  5. Mumfie - er det noe mer å si da?! Hør på sangen, den er jo så koselig!! Får helt frysninger her jeg sitter.

   

  Vekket dette noen gode minner eller? 
  Det gjorde det iallefall for meg. 

 • It's never too late

   

 • Film; Transformers: Dark of the Moon

  Tittel: Transformers 3: Dark of the Moon
  Produsjonsår: 2011
  Sjanger: Action/Eventyr/Science Fiction
  Regi: Michael Bay
  Med: Shia Labeouf, Patrick Dempsey, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel ++

   

  Tror dere jeg er en fan av Transformers-konseptet? 
  Tror dere lille, søte, dansende meg er glad i biler som forandrer seg til alien-mekaniske slosskjemper?!

  Det skal jeg love dere at jeg er! 

  Kort sagt så handler filmen om Sam Witwicky (LaBeouf) og hans hottie av en kjæreste (Whiteley) som skal hjelpe autobots'ene (de snille transformers-greiene) å få tak i etellerannet som er på månen. Dette er den tredje filmen i serien. Uansett hvordan jeg prøver å forklare handlingen høres det bare dumt ut, så ja.. Snille robotbiler + Sam og vennene MOT de slemme robotbilene. Fred og kjærlighet anyone? Joda, kanskje..

  Altså, det høres jo skikkelig dust ut når man får høre hva filmene handler om, men æhhh.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare min fascinasjon for disse filmene altså,men hallO! Shia Labeouf ER flink, filmen er veldig morsom (innimellom all skytninga) og McDreamy er skurken. Kan nevne opptil flere kjekke militærmenn også, for de som er interesserte i det. 

  Litt dumt at jeg skriver om den 3. filmen uten å ha skrevet om de to foregående, men jeg syns faktisk denne har klart å holde høyt nivå selv om det er film nr 3! Liker nr. 1 best, men denne kommer på en fin 2.plass.

  UANSETT, liker du action og humor i ett, så er dette jammen noe for deg (og for meg!)
  En klar femmer fra meg! 

 • Jeg får aldri nok av Harry Potter-humor..

  HAHA!

  ..snapes on a plane. Ville blitt tidenes film!

 • Det UMULIGE har skjedd

  En plante har OVERLEVD!! Jeg har vært borte i over to uker, og den lever fortsatt!

  Det er et mirakel..

 • Godt nyttår!

  Velkommen, 2012!
  Måtte det bli et fantastisk år!

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits