Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Storo Awards

I går var alle ansatte ved Storo Storsenter invitert til festligheter! Storo Awards 2013 med prisutdelinger, middag og show ledet av Thomas og Harald.

Dette betyr jo selvfølgelig at man har tidenes anledning til å pynte seg og kline på masse sminke, og her er mitt antrekk for kvelden:

Business up front, party in the back!!

Hadde det veldig gøy med mine flotte kolleger, gleder meg til neste fest!

 • Ny hårfarge

  Jeg har jo helt glemt å proklamere for hele verden at jeg har farget håret!!

  Det er riktignok snart 2 mnd siden, men sånn er det å være glemsk. Har vært blondine heeele livet, så hadde veldig lyst til å prøve noe nytt! FAKTISK så begynte hele greia med at jeg møtte Jan Thomas for et par år siden. Han sa han trodde at jeg ville være finere i brunt hår, selv om det blonde var min naturlige farge. Så da gikk jeg og tenkte litt på det en stund, før jeg endelig slo til.

  Så nå er jeg brunette.

   

  Jeg... brunette!!

  Sick.

 • Tidenes verste audition

  Okei, jeg har helt glemt å fortelle om den verste auditionen (hittil) jeg har vært på. Det var ikke selve auditionopplegget som var dårlig altså, det var bare jeg som gjorde det så grøsselig(!) dårlig. Å her-re-gud, det var så ille, jeg vil egentlig ikke fortelle om det kjenner jeg. Får helt noia bare av å tenke på det.

  O-KEI. Jeg var altså på audition nå nettopp, på chat noir. "Syng en valgfri sang", ganske simple greier sånn sett. Jeg går opp på scenen, fomler med noter og CV. Helt okei presentasjon av meg selv, jeg virket nok en smule distré, men det er jo ikke akkurat uvanlig i denne bransjen... Så begynner sangen:

  Pianisten spiller feil, som som gjør at jeg synger feil, og vi må begynne på nytt. Så synger JEG feil, slik at kompet blir helt rart og ikke på rett sted.  Deretter blir det bare tull med tempo, jeg og pianisten var så lite samkjørte at det er helt insane. På grunn av feil rytme og rart komp så mister jo jeg heeeelt fokus fordi alt bare er helt fucka. Så jeg glemmer teksten og bare finner på noen ord og andre snøvlelyder. Jeg har NULL uttrykk, det er jeg sikker på. Jeg ser nok ut som et spøkelse der jeg står og ikke skjønner en dritt. Så er det duket for den store avslutningen på sangen med noen fine, høye toner som jeg alltid nailer. Selvsagt er vi usynkroniserte, så hun er ferdig å spille lenge før de tre siste tonene. Så jeg bare stopper halvveis i siste takt...

  ...

  Flott.

  Han stakkars regissøren bare: "Ja... Da hører du fra oss neste uke dersom det er aktuelt med en call back". YEAH RIGHT. Mhm..

  Hvorfor må det være sånn at øvingene alltid går bra, men når det faktisk gjelder så blir det bare helt krise? Og når jeg endelig faktisk får komme på en audition, så bare ødelegger jeg alt. Tror jeg enda har til gode å gjøre en dritbra audition, men satser på at den dagen kommer også. Forhåpentligvis om ikke så veldig lenge.

  MEN livet går videre. PYTTPYTT!

  Anniken

 • Hvordan motivere seg selv til trening

  Enkelt, bare se på disse:    

  Vips! 
  Nå fikk jeg lyst til å trene.

  Vips 2!
  Nå har jeg booket meg på Cardio Step Interval imorgen kl. 10.

   

  VIPS!  

 • Nytt år, nye muligheter

  ..nytt design..

  Syns plutselig alt det rosa ble veldig forstyrrende, så nå er det sort/hvitt som gjelder. Får være flink til å legge ved fargerike bilder. Det var noe med det rosa designet som gjorde at ALT jeg sa ble totalt meningsløst. Faktisk så er mesteparten av det jeg skriver meningsløst. Eller nei, ikke meningsløst, men bare.. ikke veldig viktig for menneskeheten. Viktig for meg, though.

  Uuuuuansett.. Godt nytt år!!
  Har egentlig aldri hatt noen nyttårsforsetter, jeg verken røyker, biter negler eller veier 300 kg. Men i år tenkte jeg å sette noen småting i perspektiv, for å si det på en snill måte.

  For det første så skal jeg trene. Trene for å bli fit, ikke for å bli tynn. 3-5 dager i uka, aldri mindre. Kondis og vekter. 
  Jeg skal bli flinkere til å si JA til ting. Være med på greier jeg egentlig er usikker på! Prøve nye ting, oppleve verden på en annen måte.
  Også skal jeg bli flink til å spille piano. Spille så ofte jeg kan og bli en superpianist.
  Bruke litt tid på meg selv også, ikke bare jobb og trening. Kanskje en liten massasje innimellom? Det høres jammen meg godt ut.

  Veldig ukonkrete mål for 2013, ser jeg nå. Ikke så enkelt når man ikke har et heeelt spesielt mål.
  Kanskje jeg bare skal begynne å røyke slik at jeg kan slutte?!


  Anniken

 • Safety First

  Tenn lys!

  Et lys skal brenne for denne lille jord.

  Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

  Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

  Må jord og himmel møtes.

  Et lys er tent for det.

 • Latskap

  Herregud, så lat jeg er idag.

   

  I går kveld hadde jeg lagt planer for dagen idag
  Stå opp kl 08. Spise. Dra på Elixia. Trene. Dra hjem. Spille piano. Henge opp klær. Rydde i klesskapet. Spise litt. Dra på jobb kl 15.

  Nå er klokken 12.50, og her er det jeg faktisk har gjort idag:
  Sto opp kl 10. Spiste. Slo på TVen. Ble sittende og se Dr.Phil av alle ting. Hang opp klær(jøss!). Tok frem PCen. Planlegger å sitte her frem til jeg drar på jobb.

  Jupp, I'm not proud of myself. Satser på en killer dag på jobb ikveld, og en sykt effektiv morgendag. 

  Det er AKKURAT DERFOR jeg elsker å ha morgenvakt på jobb. Da begynner jeg kl. 10, og er ferdig en gang mellom 15-18. Jeg får kommet meg opp tidlig, gjort noe, og etter jobb har jeg enda en lang dag foran meg til å gjøre fornuftige ting!! Nå har jeg hatt mange kveldsvakter i det siste, og da er det vanskelig å komme seg ut før jeg må dra på jobb, og jeg bare sløser bort dagene... Er det bare jeg som har det sånn?

  Det skal defintivt være mitt nyttårsforsett for 2013. At selv om jeg skal på jobb på kvelden, så MÅ jeg stå opp senest kl 09 og gjøre noe fornuftig (bortsett fra søndager).

   

  Sånn, nå er jeg litt motivert. 
  Ha en fin dag, alle sammen.

 • Livet går videre..

  ...sesong 2 av Ikveld med Ylvis er ferdig! 

  Ergo, jeg kan sakte men sikkert begynne å tenke på andre ting. Har blitt skremmende hekta på disse gutta, og de som kjenner meg vet at jeg ofte sier "så dere blablabla på ikveld med Ylvis igår elleeer?!??!?!" Uansett, så Ylvis-hekta som jeg er, så har jeg ordnet med en liten tribute til brødrene Ylvisåker og årets sidekick, David Batra. 

  Dette er noen av mine favorittøyeblikk fra I kveld Med Ylvis, sesong 2:
  Enjoy. 

  Musikkvideo: Pressure

  David tar med hunden sin Åke på taxitur

  Bård og Vegard vekker David

  Tid for Hobby: Camping

  The Intelevator:

  Sist, men ikke minst: Ylvis lager sang på russisk og blir superstjerner i Kirgisistan

   

  Det ligger MANGE kjempemorsomme klipp på I KVELD MED YLVIS sin FACEBOOKSIDE. Gå inn der hvis du vil le mer. Altså, nå skal jeg ikke skryte for mye av dem, men de må jo være Norges beste komikere. I tillegg til humor er de også utrolig musikalske og talentfulle, og det er litt frustrerende å se at de mestrer ALT de holder på med (bortsett fra å slå opp telt tydeligvis). Jeg kommer til å ha Ylvis-abstinenser helt frem til neste høst, så får leve på youtube-klipp og gråte meg i søvn. Okeeei okei, nå er det nok, vil bare avslutte med dette:

  Bård og Vegard: jeg elsker dere.

 • Halloween har sklidd helt ut...

  Har Halloween blitt en unnskyldning for å kle seg.. kremt, horete?!

  Nå er det ikke lenger hekser, hvitmalte ansikter og gørr som er tingen, det er sexy sykepleiere og halvnakne cowgirls. Jeg syns det har sklidd litt ut, og at folk virkelig benytter anledningen til å kle seg ut i noe de ellers aldri ville gått i. Joda, det er gøy. Til en viss grad.

   

  Ingen tvil om at hun hadde fått godteri på døra til naboene:

  Sexy Halloween Costumes Pictures
  Lånt fra Google

   

  Jeg liker å se skummel ut, jeg. 

 • Dagens Savn

  Fikk så plutselig lyst på Kjeft.   Nostalgiii.


 • Oppussing

  Hallais.

  Long time no see (write). Lurer dere fææælt på hva som skjer i livet mitt for tiden? Det trenger dere ikke, det er nemlig utrolig lite spennende som skjer. Jeg har vært medlem av Elixia i ca. en måned, og endelig fikk jeg somlet meg til å ta den der PT-timen som er inkludert. Det var gøy, dét! Ellers... Har fått 80% stilling på Skoringen, så tilbringer en del tid der, for å si det sånn. Har jobbet der i to mnd nå, og tiden går så syyykt fort. Snart er det juuul! Juleprodukter er i butikken allerede, og jeg lengter etter å se snøen dale ned og høre på fin julemusikk.

  Jo, forresten, tilbake til overskriftenn. Jeg har jo pusset litt opp i stua. Nytt kjøkkenbord og nytt "stuebord". Kasta ut den stygge ikea-bordet og plasserte en kiste der istedet. I like it.

  Så sånn ser det ut hos meg. 
  Iallefall litt av det! 

 • Besøk

  Se hvem som kom på besøk til meg! (Og som liker å ligge på bagen min under pianokrakken).

  Hurra! Happy er i Oslo for første gang.

 • Dagens irritasjonsmoment

  Okei, picture this:

  Du går på bussen, leter etter et ledig sete i en ellers ganske full buss. Og der - plutselig - får du øye på et ledig sete. På den ene to-seteren sitter ei jente innerst mot vinduet,

  ...og veska hennes sitter på det ytterste!

  ....

  ........

  ............
   

  Jeg tenker: Er du dum, jente? Mangler du en bitteliten skrue? Det er en full buss, mennesker som står i midtgangen, og du flytter ikke på veska di?! Jeg vet det er noen av dere som kanskje føler dere truffet nå, men da får du bare være oppmerksom på det neste gang. De fleste som leser dette har garantert irritert seg over det én eller flere ganger. Hvis det er lite folk på bussen og jeg har stor bag/sekk med meg, så pleier jeg også å sette den på setet ved siden av meg. Men så straks det begynner å komme litt folk, så flytter jeg den på fanget slik at noen får sitte. Er det virkelig så ille å sitte med en fremmed på bussen?

  Nei, nordmenn har mye å lære av engelskmennene. På t-banen i London sitter man omtrent oppå hverandre, og da slår man like gjerne av en prat også!

  Skjerpings!

 • Dagens sunne måltid

  Kjører litt highcarb ikveld!

  Mousakka!! Oppaaa!

 • Tidenes skosalg, SE HER!!

  Nå har den store dagen kommet, dere. Jeg må selge endel sko, og det er trist. Dette er sko som enten aldri har blitt brukt eller som kun er brukt én gang.
  Har ikke plass til å ha så mange par i skapet som jeg aldri bruker... Da vil jeg heller gjøre plass til sko jeg faktisk bruker ofte!!

  Frakt kommer utenom, ser helst at kjøper bor i Oslo-området. (:


  Lilla sko med spiss tå og ørliten hel. // DIN SKO
  Str. 37 - Pris: 50,-   Svarte pumps med pigger og diamanter på helen // NELLY
  Str. 37 - Pris: 200


  (Baksiden)


  Enkle, sorte pumps med åpen tå // NEW LOOK
  Str. 37, wide fit - Pris: 150   Beige/nude pumps med åpen tå // NEW LOOK
  Str. 38, wide fit - Pris: 150


  Pensko i sort med detaljer i sølv // DIN SKO
  Str. 38 - Pris: 50   Pensko i en sølv/bronse-farge. // FALKANGER
  Str. 36 - Pris: 100


  Pumps med sølv-paljetter // NELLY
  Str. 37 - Pris: 200


  Pumps med åpen tå i beige/brun tekstil // DIN SKO
  Str. 37 - Pris: 100

  Du kan enten legge inn bud i kommentarfeltet (husk å legge ved e-postadresse), eller sende meg en mail på: annikenstrand@gmail.com

  Håper dere vil hjelpe meg å tømme skapet! :D

 • God føkkings morgen, udisiplinerte verden

  Jeg har så lite selvdisiplin at det er skummelt. Etter jeg kom hjem fra London så tenkte jeg at "NÅ SKAL VIRKELIG ÅRET BEGYNNE". Jeg skulle stå opp tidlig hver dag, og gjøre fornuftige ting frem til jobb. Trene og skrive, rydde og ordne. Flink pike.

  ..det ble ikke sånn vetdu!

   

  Idag skulle jeg stå opp 08.30, men jeg slumret helt til 10.30.............. Er det mulig?! Jeg er så sløv. Har riktignok hatt en slitsom uke, men unnskyld meg. Jeg kan ikke holde på slik, da kommer jeg til å daffe bort et helt år. Nei, fra nå av SKAL jeg være flink. Klokka skal stå på 08.00 hver dag, og så kan jeg gi meg et slumringsmonn (heehehhe) på en halvtime. OPP KL. 08.30! Nå har jeg skrevet det her også, men vitner, så da må det bli slik også!

  Det blir så bra! Akkurat nå er jeg veldig gira. 

  Tviler på at jeg er like gira imorgen tidlig når klokka ringer...

 • Jobb i Operaen

  De to siste dagene har jeg jobbet i Operaen i Oslo faktisk!

  Jepp, ganske kuli. Har vært "prod.ass" som det så fint heter, og tatt hånd om artister og geleidet dem hit og dit.

  Det har vært to laaaaange og slitsomme dager, og jeg er så glad for å være ferdig! Det var veldig gøy da, å være bak scenen for en gangs skyld. Slipper nervøsitet og stress med kostymer osv., også får man bosse rundt folk, moahahha!!

  Nå må jeg prøve å få litt søvn, slik at jeg klarer å jobbe på Skoringen imorgen.
  Min plan om å stresse ned går egentlig ganske dårlig... 

 • Jeg overså bare én liten detalj...

  ...og nå er jeg utslitt.

  Skulle nemlig på Elixia idag, og jeg er glad i gruppetimer, det må jeg bare innrømme. Det er høy musikk, god mulighet til å forbrenne noen kalorier og masse forskjellige å velge mellom. Personlig syns jeg stepklasser er kule, og litt mer utfordrende enn vanlige aerobic (snork). Derfor booket jeg meg på en stepklasse, nemlig Cardio Step Interval.

  Cardio Step.

  CARDIO!!!

  Nå må jeg bare få spesifisere at jeg ikke har trent siden juni, og det er gaaanske lenge siden altså. Herregud, jeg fikk iallefall en pangstart på Elixia, det skal være sikkert og visst. Og ordet "Interval" er ikke så koselig som du tror det er. De "pausene" fra stepkassen vil nemlig si intens styrketrening med manualer eller vektskive. Jeg gleder meg til å bli i bedre form, slik at jeg kan være med i denne timen uten å dø.

  Ha en flott søndagskveld videre, da!
  DERE SKAL VEL SE PÅ "IKVELD MED YLVIS" OM EN TIME!?!?!?!???!?!??!?!?! Huff, jeg elsker dem. 

 • Snill og småvittig jente søker treningspartner

  NÅ har det utrolige skjedd: jeg har meldt meg inn i Elixia. 

  Er supergira på å komme ordentlig igang, hittil har jeg bare vært på én time. Var på Zumba, haaahhah, og jeg er sykt glad jeg har danseerfaring for å si det sånn. Det gikk jammen meg fort, og resten av gruppa hadde tydeligvis vært i den timen før... Uansett, det var gøy, MEN DET VAR ENSOMT!! Noe av det morsomme ved å trene er jo å trene sammen med noen.

  Er det noen snille og ufarlige mennesker her som også trener på Elixia? 
  Jeg føler meg desperat etter Elixia-venner. Særlig noen som liker dansetimene deres! :D

  JA?  

  8 timer på jobb idag, rimelig klar for å sove snart. Så er det rett på jobb imorgen fra 11 - 19.
  PUH! 

 • Et vanskelig valg

  SO... Det har skjedd mye siden sist jeg skrev om noe halvseriøst. La oss ta det punktvis. 
  Let's go:

  1. Jeg ble altså ferdig på Musikkteaterskolen i vår, og nå kan jeg kalle meg utdannet musikalartist. Vi fikk dermed tilbud om å ta ekstra 1,5 år  for så å ende opp med en bachelorgrad i musikkteater. Dette har jeg gått og vurdert i et par mnd nå, uten å bli noe særlig klokere. Snarere tvert imot, jeg har bare blitt mer og mer forvirret. 

   NÅ har jeg altså bestemt meg. Jeg skal ikke fortsette på MTS til høsten.

   Grunnen til dette er liksom.. jeg vet ikke, ikke helt lett å si. Det er heller flere små ting som gjør at jeg velger å ikke ta dette ekstra året. Den økonomiske delen er helt klart størst. Det er ganske mye penger å bruke på et år jeg er usikker på om jeg vil ta. Dessuten er jeg ganske psykisk sliten, det er mye press og forventninger på en slik type skole, og jeg trenger rettogslett et år fri. 

   Det vanskeligste er definitivt å ikke fortsette sammen med klassen min. Vi har opplevd så utrolig masse sammen, og det kommer til å være hardt å se dem på scenen mens jeg sitter i salen. Alle lærere, pedagoger og i administrasjonen vil bli savnet, de har hjulpet meg til å stå på og tro på meg selv. Har hatt de beste to årene i hele mitt liv, men det tar jammen meg slutt der.

  2. Jeg har fått meg jobb, det vet dere. Ble jo ansatt som ringehjelp, men nå har altså anledningen kommet og jeg har takket ja til en 50%-stilling. Det blir ca. 60-80 timer i mnd, med mulighet for mer. Så da klarer jeg meg økonomisk sett iallefall, og vel så det! 
  3. Jeg har bestemt meg for å melde meg inn i Elixia, og det gleeeeeder jeg meg til. Har hatt lyst i flere år! Så nå blir det endelig endel trening fremover. 
  4. Jeg skal begynne å være snill mot meg selv. Ta det med roooo, ikke stresse, ikke overarbeide, ikke skyhøye forventninger til meg selv. 
  5. Dessuten må jeg slutte å skrive innlegg i listeform. Det er enklere å lese, men det ser 39148 ganger mer useriøst ut også... (Og dette var jo et ganske seriøst innlegg, right?!)

  Så nå er det bare å begynne livet, du gitt. Iallefall dette året, så får vi se hva fremtiden bringer!

 • NEW HAIRCUT

  ..hva skjer med engelske overskrifter? Uansett, her er min forvandling:
  Klipte meg hos Vitalbeauty på Bislett, meget koselige og flinke folk, anbefales!

  FØR

   

  ETTER


  Deilig å bli kvitt rar ettervekst og få tilbake synet. 

  Nå blir det filmkos på en tirsdagskveld. Herrrrrrlig. 

 • Utkledningsfest

  Var på Hollywoodparty på lørdag, og dette ble kveldens kostyme (iallefall litt av det):

  Hellooooo, Hogwarts!!! :D

 • Jobbjobbjobb...

  ..og atter jobb.

   

  Sorry for tidenes dårligste blogging, folkens. Denne uka har jeg jobbet hver dag, og da er det to grunnet til å ikke blogge:

  1. Jeg har ikke tid/ork.
  2. Jeg er i en skobutikk hele dagen, og det er lite interessant å lese om dag etter dag.

   

  Jeg gidder ikke å lage innlegg uten mening bare for å skrive noe, jeg syns det er bedre å heller vente til jeg har noe fornuftig å si! :D ..og det har jeg egentlig ikke nå heller, så jeg skal slutte. Vil bare si at det går fint på jobb. Har jobbet på Skoringen i én uke nå, og ble kastet rett ut i det. Noen dager er fæle, andre dager er flotte, men sånn er det vel i alle jobber, I guess...

  JO, jeg har en ting å fortelle. Jeg står/går jo masse på jobb, så kjøpte meg et par god-sko, som er av litt bedre kvalitet enn de fra Primark liksom. Mitt første par Ecco-sko, og jeg er meget fornøyd så langt. HURRA for rabatt i Skoringen!!

 • ..og DER mistet Nelly en kunde!

  Jeg må bare si.. Jeg har elsket Nelly.com i noen år nå, og det er jo så vanvittig mye fint der! Nå derimot, har de endret regler, og dermed forsvinner jeg..

  Det jeg virkelig har likt med Nelly er at man kan kjøpe noe man syns er fint, prøve det hjemme, og hvis det ikke passer er det bare å fylle ut et skjema og sende det tilbake GRATIS, så får du rett størrelse i posten! Det er mange ganger jeg har kjøpt min "vanlige" størrelse, men så har det ikke passet allikevel, størrelser er jo forskjellige. Dermed har det vært SÅ kjekt å bare sende det tilbake og få det i en størrelse mindre/større, helt uten ekstra kostnader.

   

  NÅ har de tatt bort denne muligheten til å bytte varer...

  DVS: Hvis du bestiller en kjole, og den er litt for liten, så må du sende den i retur og betale 35,- for dette. Deretter må du legge inn en ny bestilling på denne kjolen i ønsket størrelse, og da er det ikke sikkert at den finnes på lager engang. Hvis du har brukt gavekort på den første bestillingen, så har du jo mistet dette også, hvis du må kjøpe en helt ny vare... Det blir dyrt til slutt om du må sende tilbake tingene du kjøper..

  Nå syns jeg faktisk det blir litt risky å kjøpe klær uten å få denne muligheten til å bytte de kostnadsfritt, så jeg blir mer fristet til å gå i butikken. 

   

  Jeg kontaktet Nelly for å spørre om dette, og de sa at det var en enklere løsning med retur enn dette med bytter.  

  Enklere for hvem da?
  Ikke kundene iallefall. 

 • Dagens kniseøyeblikk (Nelly)

   

  VRÆL.

  Siden jeg har vært flink og tjent penger de siste dagene, ville jeg premiere meg selv med en fin ting fra Nelly. (Har ikke handlet der siden mars, omgomgomg!!).

  Dere kan jo alltids prøve å gjette hva det er, men dere får uansett ikke se det før det kommer i posten. Men jeg kan røpe at det er SUPERKULT, og ganske så unikt. Nå er dere vel nysgjerrig, kan jeg tenke jeg. Jeg er iallefall glad som en hest!! 

  :D :D :D :D :D

 • Hjelp meg!

  Jeg trenger en utfordring!

  Nå har jeg ikke spilt wordfeud på lenge, frem til nå nettopp, og plutselig ble jeg hekta igjen. Problemet er at ingen av vennene mine gidder å spille lenger, så jeg ender med å spille med dårlige ukjente.

  Så nå trenger jeg noen som kan utfordre meg litt. Vil ikke si at jeg er uovervinnelig, men dere kan jo prøve å slå meg...

  Moahahaaa!

  Legg meg til: annikenstrand

 • Jeg har fått meg jobb!!

  VRÆL!

  Fra onsdag 15.08 jobber jeg på Skoringen, og det er jeg strålende fornøyd med!

  Det hjalp tydeligvis å klage litt over jobb-uflaks på bloggen, for nå har jeg jammen meg fått meg jobb!! Husker dere at jeg skrev om det intervjuet som jeg fikk - men som jeg ikke fikk allikevel? På skoringen, altså. VEL, jeg fikk jo det intervjuet til slutt, og var der idag tidlig. Så tilbød hun meg jobb, og nå er jeg superlykkelig. Virker som et bra og ordentlig sted å jobbe, så jeg gleder meg til å begynne på jobb og bli flink!!


  Ble så glad at jeg måtte klemme skoene mine.

   

  Ellers..
  Jeg har bristet tåa mi. 
  Jeg er tilbake i Oslo.
  Jeg har kjøpt meg 8 par sokker idag. Og 2 tights. Og saltkjeks & brie. (For å feire jobben)
  Jeg var statist i en reklamefilm for SPAR igår. Jada...

   

  Det var dagens update.
  Ha en fortreffelig torsdag! 

   

 • Jeg har jobb-uflaks...

  Jeg prøver så sykt hardt å få meg jobb!!

   

  Okei, det er ikke heeeelt sant. Hvis jeg ville, hadde jeg nok fått jobb på Rema1000 på dagen. Jeg har blitt litt kresen på jobb, i og med at jeg vil gjerne glede meg til å gå på jobb. Det er utrolig fælt å grue seg hele dagen til å dra på jobb, derfor har jeg valgt å være selektiv. Meget selektiv.

  Derfor får jeg vel egentlig ikke lov til å klage, gjør jeg vel? Nei. 
  Så da slutter jeg med det.


  Hmm, er det noen jobber i avisen, mon tro?

  Min drøm (når det gjelder deltidsjobb) er å jobbe i en skobutikk. Nå har jeg søkt masse foskjellige steder, og gjett hva? Jeg ble spurt om å komme på jobbintervju hos Skoringen! :D SELVSAGT skulle de ansette med én gang, og ville ha meg på intervju førstkommende mandag. Og hvor er jeg? JO, på ferie i Trondheim frem til onsdagen.. UFLAKS! Der forsvant den jobben...

  Jeg prøver å overbevise meg selv om at "alt skjer av en grunn", men det er jammen meg vanskelig. Kanskje det plutselig dukker opp noe helt fantastisk?! 
  Håper på det! 

 • Dagens bestrebelser

  Av alle ting å gjøre i hele verden, vet du hva jeg har gjort? Joda, jeg har vært på Tusenfryd med lillebror og pappa! ...i tidenes regnvær!! Jeg har aldri sett det hølje ned så kraftig før, men det var iallefall få mennesker i køen.

  I tillegg har jeg blitt kjedelig/gammel?! Blir kvalm og svimmel av karuseller, og jeg som egentlig syns det er såå gøy!

  Her er det bilde av trønderkaster (thunder coaster), leverpostei og lille meg. Usikker på om noen ville kjøpt leverpostei hvis jeg var på boksen...

 • Vil du reklamere litt for bloggen din?

  Ville bare informere om at Nicole har opprettet en gruppe på Facebook kalt "Norske Bloggere".

  Der kan du poste innlegg og reklamere for bloggen din! (: Også en fin mulighet til å oppdage nye blogger, som kanskje ikke er så kjent. Jo flere som melder seg inn i gruppa, jo flere bloggere får vist seg frem og nettverket blir større! Hver dag blir det postet mange ulike innlegg, og du finner garantert noe du er interessert i. Trykk på bildet under for å komme rett til gruppa

  Cover photo

  • Slik fungerer gruppa.
   1. Legg til minst 10 venner i gruppen for å få flere lesere. Vedkommende trenger ikke å ha en blogg.
   2. Det er ikke tillatt med reklame for andre grupper, eller online tjenester.
   3. Det er ikke tillatt å poste det samme innlegget mer enn én gang (da blir det mye likt her)!
   4. Ikke spam på veggen (det er heller ikke tillatt å spamme på andres inlegg).
   5. Kos dere!


 • SYK sesongavslutning: Grey's Anatomy

  (Spoiler alert! Ikke les videre hvis du ikke har sett sesong 8.)

   

  HER-E-GUD!

   

  ......................................................  (sånn føler jeg meg nå, etter jeg nettopp så sesongavslutningen)

   

  Jeg fatter ikke hvordan de klarer det om og om igjen! I starten trodde jeg at Grey's Anatomy (eller Grace Atonomy, som jeg kalte det) var en kjip sykehus-serie med ingenting kult som skjedde, men jeg tok så fatalt feil at det er pinlig! Jeg glemmer alltid hvor bra det er mellom sesongene, også blir jeg bare helt blown away... Det har skjedd så masse sykt gjennom alle sesongene, og de bare fortsetter med å gjøre helt crazy ting. Okei, i sesongavslutningen i sesong 8: Kepner består ikke eksamen, alle skal plutselig flytte forskjellige steder, flyet med 6 hovedpersoner STYRTER og Lexie DØØØR!! Omg. Jeg elsker det, samtidig som det er grusomt.

  Tekstforfatterne har tidligere sagt at det er to hovedpersoner som ikke klarer seg etter flystyrten. Hvem tror dere den andre er? Mark? Arizona? Jegvetikkjegjegblirgaaaal. 

  Sesong 9 har premiere i USA 27.september. Det er nesten to mnd til, og jeg kan nesten ikke vente!!
  Ihiihhiihihhiihihihih, gledermeg.

  // Følger du med på Grey's Anatomy? 

 • WANTS: Trenchcoat

  Det er midt på sommeren, og allerede så lengter jeg etter høsten. Hvorfor? Fordi da kan jeg kjøpe meg denne fiiiine trenchcoaten! Det er ganske sykt, fordi jeg elsker virkelig sommeren. Nå har det jo strengt tatt ikke vært så mye sommer uansett, så kan like gjerne gå til innkjøp av høstklærne. 

   
  Kåpe 399,-    //   H&M  Jeg vet ikke hva det er med den, men jeg bare fallt for den med én gang jeg så den. I tillegg så er den fôret, og dermed litt varmere enn en "vanlig" trenchcoat. Føltes mer ut som en vinterkåpe da jeg hadde prøvde den. Følte meg litt som en kvinnelig Sherlock Holmes. 

 • Morsom faktura i posten

  Fikk en faktura i posten fra Fosna-folket, en avis for Fosen (som ligger i Sør-Trøndelag). Her ble det mye bokstavrim, gitt. De ville at jeg skulle betale for en annonse, og tydeligvis har jeg blitt en 16 år gammel jente som søker sommerjobb! Jeg er ikke 16 år og jeg leser ikke Fosna-folket, men jeg vil gjerne ha sommerjobb da!

  Spesielt.

 • Silikon er best

  ..men plast går bra det også! Jeg har nettopp funnet ut at metallvisp + teflonbunn = krise. Derfor skulle jeg gå til innkjøp av en silikonvisp, men den kostet jo mer enn husleia mi, så endte opp med en av plast til 20 kr.

  Dette tror jeg må være tidenes mest randome blogginnlegg.

 • Glutenfri mat

  Som dere kanskje vet (men jeg regner ikke med det) så har jeg altså glutenallergi, og hurra for det. Det er jeg veldig takknemlig for, fordi det er så lett å gå ut og bare impulsivt spise noe. Det var meget sterk sarkasme, for de som ikke skjønte det. Neida, men det er jo så mange ute i den store vide verden som har ordentlig farlige sykdommer, også klager jeg over en matallergi. Beklager til dere, og jeg vet jeg er kjip som klager over noe så "enkelt".

  Uansett. Det er jo ikke bare meg som har glutenallergi i Norge, det er faktisk bare flere og flere som blir diagostisert med denne herlige greia. I tillegg er det jo mange som velger å leve med en glutenfri diett uten å ha sykdommen, rett og slett fordi det er sunnere. SÅ: jeg ville bare tipse om en veldig bra nettside å kjøpe glutenfri mat på, nemlig allergikost.no. Der selger de også mat uten melk, hvete, soya, egg osv, og har et veldig godt utvalg når det kommer til (ja nettopp) allergimat!


  Trykk på bildet for å komme til nettsiden deres. Dette er ikke et sponset innlegg.

 • Boktips

  Det er sommer. Hva betyr det?

  Jo, Anniken har endelig tid, overskudd og lyst til å lese bøker. (Skal slutte å skrive om meg selv i 3.person, jeg lover..) Like før jeg dro fra Oslo kjøpte jeg Hunger Games-trilogien, men så dum som jeg var så tok jeg bare med de to første bøkene til Trondheim (jeg undervurderte lesehastigheten min). Nå har jeg ca 100 sider igjen av Catching Fire, og de 100 sidene måååå jeg spare til togturen på onsdagen. Nå har jeg ikke lest på snart en uke, fordi jeg må spare disse siste sidene, men jeg kommer til å lese Mockingjay på bare noen dager..

  DERFOR trenger jeg noen flere boktips. Har noen av dere lest "Fifty Shades of Grey"? Aner ikke hva den handler om, men den er visst en del av en trilogi den også, og det liker jeg. Dere lurer kanskje på hva jeg liker? Jo, det skal jeg fortelle dere.

  1. Fantasy. Harry Potter, LotR, Twilight, House of Night, Evernight+
  2. Krim. Jo Nesbø, Dan Brown, Unni Lindell, Camilla Läckberg+
  3. Gripende historier fra sannheten. Idas Dans, Før jeg dør+  Har du et godt tips?
  Skriv dem ned og gjerne kort hva de handler om også. THANKS! 

 • Min nye favorittbutikk

  Det er så vanskelig å blogge når man ikke gjør noe om dagene... Akkurat nå er jeg på hytta, og der skjer det ikke alltid så masse. I dag planlegger jeg å se noen episoder av SMASH, og det er nok det mest spennende som kommer til å skje. Drar tilbake til Oslo førstkommende onsdag, så da blir det litt mer som skjer (håper jeg). Skal iallefall på en jobbintervju på torsdagen, også skal jeg jobbe for Creacon på lørdagen. Så da får jeg iallefall tjent liiiitt penger, fordi akkurat nå har jeg under 300 kr på kontoen, kjipern.

  Så jeg nøyer meg med å se på fine ting på internett. Akkurat nå er jeg faktisk (til min store forskrekkelse) litt lei av klær/sko. Jeg så litt rundt på Nelly igår, og fikk liksom ikke den lysten til å kjøpe noe... Egentlilg så er jo dette litt forstyrrende syns jeg, men nå har jeg fått øynene opp for noe nytt: Skeidar!

  Ahhh, alt det fine de har på Skeidar. Dette høres nok ut som et innlegg som er stort sponset av Skeidar, men det er det faktisk ikke. Så værsågod for gratisreklamen, Skeidar! Hvis dere leser dette tar jeg gjerne imot et gavekort som takk, heh. Uansett: Plutselig har jeg blitt superinteressert i interiør, og jeg gleeeeder meg til jeg får egen leilighet som jeg kan innrede! 

  Slik som denne f.eks:
  Prato serviettring  

  Jeg aner ikke hva det er, men jeg har lyst til å ha det på stua mi uansett!

 • Er jeg den eneste som ikke kjøper Jeffrey Campbell-sko?

  Jeg ser så utrooolig mange innlegg per dag som handler om disse skoene!
  Enten at alle har lyst på de eller at de nettopp har kjøpt osv. Greit, skoene er jo ganske kule, men de koster jo i underkant av 1700 kr... 1700 kr. for et par sko som egentlig ser ut som treklubber. Det er faktisk halvparten av husleia jeg betaler per måned. Dessuten har de et veldig høyt platå, og jeg ville blitt altfor høy med dem på, så prøver å trøste meg med det.

  Fikk en mail av Nelly for noen dager siden der det sto: SALG PÅ JEFFREY CAMPBELL, og da tenkte jeg et sekund at: JA, kult! Nå har jeg endelig råd. Det viste seg at de fortsatt kostet nesten 1300,- etter å bli nedsatt, så jeg slo fra meg tanken relativt fort...  

   

  Unnskyld meg, men syns dere virkelig det er verdt det å bruke nesten 2000 kr på disse?
    
  Dette er jo et dårlig eksempel (JEG VET), fordi det finnes jo absolutt fine JC-sko, disse var jo helt grusomme. Syns de "vanlige" sorte med brun hæl er de fineste, men jeg har så mye annet jeg kan bruke pengene mine på! Jeg bruker ikke så mye penger på mat i mnd. engang...

  Dere som har 5-6 par av disse skoene, spiser dere ikke mat?!

 • En historie om overlevelse

  Det var en gang to positive jenter fra Trondheim, nærmere bestemt Ranheim. En dag bestemte de seg for å bestige det svært høye fjellet over Væretrøa, nemlig det fryktede Solemsvåttan!! 


  Den skumle og mørke stien som førte opp til Galdhøpiggen2 (som jeg kaller det). Vi måtte stoppe og revurdere turen, men etter en liten pep talk bestemte vi oss for å ta frem motet og kjøre på!

  Modige og uredde som de var la de ut på den lange og fryktelige reisen mot toppen. Denne gangen valgte de rett sti fra starten av (noe de ikke gjorde forrige gang), så etter et kvarter var de ved godt mot, og sikre på å nå toppen denne gang.
  Helt til...:

  ET VEISKILLE! Oh nooo. Høyre eller venstre? Hvilken vei skulle vi gå?! Etter litt logisk tenking ble vi ganske sikre på at den venstre veien var den rette! (Vi fikk egentlig litt vei-hjelp av en kjent forbi-joggende person, en viss kjæreste, Anniken sin kanskje..)

  ..Og jammen var det den rette veien! Etter noen bomturer og feil valg av sti kom vi endelig opp til toppen! HURRA!


  Utsikt over Trondheim. 


  Vi var nå meget positiveog ikke minst lykkelig slitne over at vi hadde klart å komme frem til toppen, bare med et par feil, og vi ville ta den "lette" veien tilbake, så vi ikke gikk oss bort mer.
  Dette skjeddde selvfølgelig ikke. Det viste seg at vi skulle holdtt til venstre, men nei.. Vi gikk rett fram. Heldigvis var det en godt oppgått sti der, så vi visste jo at vi måtte komme ned til sivilisasjonen etter hvert! 

  Det ble mye ukjent skog...


  ..og mange ukjente sauer...


  ...mange skremmende, ukjente sauer faktisk..


  ..så kom vi endelig frem til .. HVOR? MIDT UTI INGENTING. Vi var så langt fra der vi starta at det er ikke morsomt engang. NÅ er det litt morsomt, men det var noen kilometer for langt øst, for å si det sånn...


  Så var det bare å starte på den laaaange gåturen hjem. I veikanten...

   Vi satser på å gå rett vei neste gang. BARE rette stier, aldri noen bomturer. Får ha med oss kart...

 • Ny skomote

  Det er uhyre viktig å ta seg godt ut når man skal ut på tur! Pusesokker i joggesko er tingen.

  Gleder meg til dette blir mer populært enn Jeffrey Campbell.

 • Forsinket bursdagsgave

  Marius var på besøk i trondheim i helga, og da fikk jeg det jeg ønsket meg mest i hele verden!!

  En figur av Troy fra high school musical.

  Takk for den!
  Hm...

 • Twitter. (Gjør som den gale morderfuglen befaler!)

  HEIIIHEI!

  Liker du å lese de små, fiffige setningene jeg skriver?
  Liker du kanskje min søte, sarkastiske undertone?
  Ønsker du kanskje å lese slike spennende greier med en tegnbegrensning på 140 tegn?

  Da syns jeg du skal følge meg på twitter.
  Har nemlig blitt så HIPP at jeg nå har en twitterkonto, hvor jeg daglig (*kremt*) forteller om de heftige tingene som skjer i mit liv. Også har jeg blitt enda mer hip og fått lagt inn en sånn kul knapp på høyresiden her, under bildet. Så hvis du trykker på den rosa T'en der, så vil du på maaagisk vis fly inn på min twitterside. 


  Han her blir rimelig pissed hvis du ikke følger meg nå! Du kan se det gale morderblikket i de sjeleløse øynene hans. 

   

  Jeg trenger venner...

 • Nytt design - og det er ROSA

  Nå har jeg bestemt meg for å være helt ærlig med meg selv, og det medfører at jeg må se på bloggen som det den virkelig er. Ikke en kilde til alvorlige nyheter eller spennende livshistorier, men heller en dagbok om hvilke filmer jeg liker og den nye neglelakken min. Enkel, naiv underholdning for de som ikke gidder å lese noe mer interessant.

  ERGO

  ..så vil jeg at det nye designet mitt skal gjenspeile denne bloggen i all sin enkelhet. Jeg er nok veldig på grensen til rosablogger (minus alle de tusen outfit-innleggene), så hvorfor ikke kjøre ROSA design?! Jeg må innrømme at jeg er veldig glad i rosa også, så nå er jeg ganske fornøyd må jeg si. Det er jo koselig å være på en blogg med litt farger, syns nå jeg. Eller så prøver jeg bare å overbevise meg selv om at dette nye designet med altfor masse rosa er akkurat det jeg trenger...

   

  Får se hvor lenge jeg klarer å overbevise meg selv om at rosa er kult, hvis ikke blir det nok litt fargeforandringer innpå her... 
  UANSETT, I'm back on track with crack in tha hack, og er klar for å blogge om nye naiviteter. KJØR!

 • Oppussing

  De kommende dagene vil bloggen være nede for telling. 

  Har tenkt å bruke litt tid på å pusse opp bloggen, har jo hatt dette designet siden jeg startet å blogge omtrent. Derfor skal alt bort og et helt nytt design skal få plass! (: Så de kommende dagene vil nok bloggen være ganske inaktiv og ellers stygg og uferdig - så bare vent til den blir flott og ferdig.

  Ønsk meg lykke til!

  Anniken

 • Har blitt veskedesigner, check it oouuut

  Her er den:


  G
  JERNE TRYKK PÅ BILDET OG STEM PÅ VESKEN MIN. (: 
  Jeg syns iallefall at den ser kul ut! 

 • Ny variant av Wordfeud

  Wordfeud har endelig kommet som brettspill!!! Har venta veldig lenge på dette nå, like før jeg tok patent på det selv, ass.

  Så nå skal jeg tvinge familien min til å spille med meg, hurra! :-D

 • Fine folk har forrett til tacoen

  Syns det er viktig å påpeke tacoens viktighet ved å lage en forrett.
  Melon og spekeskinke var virkelig passende, så nå blir tacoen aldri det samme igjen! Ganske raffinerte greier!

 • Hjelp, jeg trenger noen råd

  ...kjerringråd!

  Så er du kanskje en kjerring? Og har du kanskje et råd til meg?
  Ja, DA HAR DU JAMMEN KOMMET TIL RETT STED!

  Problemstilling:

  Du ligger på sofaen. Nesa er tett. Halsen gjør vondt. Hodet dunker slik det gjør når man får feber.
  Du skal spille forestillinger om en uke, og trenger denne uka på å øve. Du må kunne snakke, danse og synge vakkert.
  Du kan ikke bli syk. 

  Hva gjør du da?! 

   
  HJELP! Tar imot alt av hjelp, tenk deg om og gi meg ditt beste bli-frisk-før-du-har-blitt-syk-tips!!

  Kjerringråd som faktisk funker er å foretrekke, men kjerringråd med en eventuell placeboeffekt er heller ikke å forakte (bare ikke fortell det til meg).

 • Jeg blir aldri helt fornøyd...

  Tenk deg tilbake til januar. 

  Det er vinter. 
  Snø.
  10 minusgrader.
  Forkjølelser.
  Kø.
  Frostskader.


  Nå er det minst 30 varmegrader, sol og sydenvær, og hva gjør jeg? Jo, jeg klager.
  Ganske ironisk at det aldri blir bra nok, vi klager jo uansett hva slags vær det er. Men ærlig talt, Mr. Værgud, det finnes en mellomting altså! Hva med sol og 20 grader? Og litt mindre pollen kanskje, det hadde vært helt supert. I tillegg kan alle biene slutte å stikke oss og maur kan krype et annet sted enn opp beina mine... 

  Vi har hatt eksamen i både jazzballett og klassisk ballett denne uka (og hørelære!), og det blir noen hakk vanskeligere når det er så varmt at man smelter. Alle vinduene står vid åpne, men det hjelper jo lite når det er vindstille og lufta ute er varmere enn inne. Har så vanskelig for å konsentrere meg når det er så varmt, og det var virkelig en utfordring. MEN, jeg vil heller ha det slik enn minusgrader og snøstorm, det lover jeg. For i tillegg til svette og solbrenthet er det jo så masse annet jeg elsker med sommeren!

  Is.
  Sykkel.
  Aker Brygge.
  Sommermusikk.
  Vannmelon.
  Sandaler.
  Jordbær.
  Lite klær.
  Blomster.
  Grilling.                 

     
  Sukk, jeg elsker sommeren altså. Unnskyld for at jeg klager, Mr. Værgud. 

 • Skuffende 17.mai

  Nå er den store dagen overstått! TAKK for det!

  Jeg må først og fremst si at jeg ellllsker 17. mai! Jeg synger og roper og har det gøy hele dagen, spiser is og koser meg med korpsmusikk. Jeg er faktisk skremmende glad i korps, kan stå og se på det i flere timer.. I går ble det nok en litt skuffende 17.mai, for å si det sånn...

  • Jeg var ikke i Trondheim med familien min, men i Oslo.. (Hadde heldigvis venner og kjæreste, hvis ikke hadde jeg ikke stått opp engang..)
  • Det regnet.
  • Jeg hørte ikke et eeeeneste korps. (Savnet særlig Ranheim Musikkforening!)
  • De HAR IKKE borgertog i Oslo!?!?! Hva er greia med det, det er jo det morsomste!
  • Bunaden min er i Trondheim, så jeg måtte gå med en stroppeløs kjole jeg heletiden måtte heise opp.
  • Spiste én is, og fikk vondt i magen.

  Heldigvis avslutta jeg dagen med en heidundranes fest med klassefolk, og det redda virkelig dagen min.. Tror allikevel ikke jeg tør å gi Oslo en ny nasjonaldagsjanse.
  Neste år drar jeg hjem til Trondheim! 

 • Blogg deg til et par sko!

  Jeg ble nettopp medlem av en side hvor man kan vinne fine ting hvis man blogger om de, som f.eks sko, klær, klokker og gavekort. Registrer deg på BuzzBuddy for å være med du også! :) Tenkte jeg skulle teste ut dette for å se om vinnerlykken min plutselig slår til! 

  Uansett, jeg leter etter et fint par hverdagssko som jeg kan bruke på fine vårdager. Syns disse skoene var veldig kule, samtidig som de ikke skiller seg ut veldig! De er fra Iron Fist (som har så utrolig masse fint), og du kan få kjøpt dem på brandos. Jeg VET at jeg egentlig ikke trenger flere sko, men de fleste skoene jeg har er med høye heler, og jeg gidder ikke å gå rundt i flere timer med det. Derfor er jo disse skoene perfekt til bytur på jakt etter flere sko, heeehe. Neida, nå er det slutt.
  Sko - Iron Fist: Lovelace Flat | Utsiden av skoen 

  Du kan se flere bilder av dem her: 
  http://www.buzzbuddy.no/produkt/?p=brandos&id=208&brandosurl=http://www.brandos.no/iron-fist/lovelace-flat-ifloxf0002-cre-cream/a53616

 • Overraskende bursdagskort i posten

  Gjett om jeg ble glad da jeg henta posten idag da! Der lå det nemlig et veldig fint kort, fra en venn jeg hadde glemt for lenge siden...

  Dette var jo veldig overraskende, men hyggelig selvsagt. Jeg liker at de gratulerte meg med 21årsdagen, selv om jeg ble 22. Ikke lett for Donald å huske på når alle vennene hans er født, så jeg tilgir deg Donald. <3

  "Hilsen Donald og alle vennene dine i Andeby". Det føles godt å vite at man har venner! :D

 • Stem på Årets TV-navn!

  TRYKK PÅ DENNE LINKEN og stem på årets TV-navn.
  Hvis du stemmer så er du også med i trekningen av en reise (eller etellerannet).. 

  Helst foretrekker jeg at du stemmer på Bård og Vegard Ylvisåker, siden de er de kuleste i verden. Unnskyld meg, men nå har Thomas og Harald vært på toppen lenge, på tide å gi kronen videre til disse gutta.

   

  Nå blir det restaurant i finværet etterfulgt av kino. WHAT A DAY!

 • Sunn mandagssnacks

  Skal jeg fortelle noe veldig kult?

  Jeg har ikke spist nooooe godteri på to uker!! Ingen sjokolade, potetgull, smågodt, muffins eller kjeks! Det er faktisk helt sykt når det er snakk om meg, jeg spiser jo godteri hver dag omtrent... NOT ANYMORE!

  Så dette er altså kveldens sunne snacks:

  Ganske stolt, om jeg kan si det selv!

  Har faktisk ENDA en god nyhet! Kjøpte meg ny sykkel idag, hurra. Nå kan jeg tråkke rundt i Oslo, blid og fornøyd. Den er veldig søt faktisk, legger ut bilde en annen dag!

  Ha en fin mandagskveld, folkens!

 • Ylvis-musikkvideo-innspilling og alve-sminke

  Det ble jammen en bindestrek-tittel på innlegget i dag. Og i første setning også, gitt! Uansett...

  Spilte i "En midtsommernattsdrøm" i helga, og makeup-artister sminket oss! Vi skulle være feer som trippet rundt i tutu'er, så det var ganske koselig egentlig. Elllllsker å bli sminket av profesjonelle, føler jeg er i så gode hender uansett! Har fortsatt en haug med glitter på kroppen, da. Tror det har klistret seg permanent til huden min, så fra nå av kan dere bare kalle meg Miss Glitter. 

  I går etter skolen var jeg faktisk med som statist i en Ylvis-musikkvideo! Var med som "danser", men det var ikke store greia vi måtte lære oss, litt overdrevent å kalle det dansing. Litt knipsing og risting på hendene, det takler jeg heldigvis relativt greit. Det er jo uansett kuuuult å se hvordan de jobber på sett. Vræl, Vegard Ylvisåker er jo nesten helten min, ble faktisk litt knisete til alt han sa, veldig pinlig når jeg ser tilbake på det idag! Gøy var det uansett, dere må glede dere til neste sesong av programmet, det gjør iallefall jeg! :) 

 • Et veldig alvorlig og seriøst innlegg

  Nå har jeg hatt bloggen i sånn.. 1,5 år! Og på hele den tiden har jeg aldri skrevet et innlegg med et alvorlig tema eller noe seriøse greier.

  Jeg ser stadig bloggere som skriver om ting de har lest i avisa, hva de mener om Israel eller om barn med spiseforstyrrelser. Jeg har naturligvis en personlig mening om alt dette, men jeg vil ikke bruke bloggen min til å legge ut om alle mine rare meninger. Jeg er ikke en person som orker å lese de lange, bildeløse innleggene om en politiker som alle har glemt om et år. Da er det vel ganske selvsagt at jeg ikke gidder å skrive om slikt heller! Jeg skriver om enkle ting.

  Om filmer.
  Om morsomme tulleklipp jeg har sett på Youtube.
  Om gnagsår.
  Om klær jeg har kjøpt meg, ny farge på neglene, min nye hårsveis....

   

  Så er jeg overfladisk? 

  Ja, jeg virker nok veldig overfladisk her inne!
  Det er egentlig helt greit for meg...

   

  Nå ble jo dette det mest seriøst innlegget jeg noengang har skrevet...
  Jeg poster et stort bilde av pommes frites, så dere skjønner at jeg ikke har forandret meg! (:

   

 • Jeg trenger tips til TV-serie, hjeeelp!

  Jeg trenger desperaaaat noe nytt å se på!

  Har i det siste pløyd gjennom masse rart, og nå har jeg faktisk tatt med meg noen sesonger FRIENDS fra Trondheim, bare sånn at jeg har en TV-serie. Er jo i utgangspunktet veldig stor fan av Friends, men det blir jo liiitt kjedelig når jeg har sett alle episodene minst fem ganger. Jeg får bare håpe det er noen episoder jeg har glemt!

  Uansett.. Nå trenger jeg altså litt hjelp! Liker litt forkjellig, kan man si. Så lenge det er litt humor og litt spenning så blir jeg hekta. Litt kliss er fint, men ikke for mye. 

  DISSE seriene LIKER jeg:

  • Supernatural
  • One Tree Hill
  • Vampire Diaries
  • House
  • How I Met Your Mother
  • Community
  • Glee
  • Grey's Anatomy
  • Dexter
  • Gilmore Girls

  For å advare dere så kan jeg nevne noen serier jeg har PRØVD å se, men jeg IKKE liker:

  • Gossip Girl
  • Sons of Anarchy
  • Private Practice
  • Frustrerte Fruer
  • The Wire
  • Californication

   

  Oooooog... KJØR!!

 • Jeg kler av meg

  Første dag uten skjerf,

  and it feels gooooood!!

  Hvis det begynner å snø igjen nå så blir jeg SUR!

 • EXTREME MAKEOVER

  ...klesskap edition!

  Brukte flere timer på søndagen til å rydde i klesskapet mitt! Endel ble kasta, masse til fretex og noe skal på hytta!

  Jeg gikk altså fra dette:

  (fant jo ingen ting!)

  Til dette:

  Til ENDELIG:

  Nå er det jo så god plass at jeg må ut og kjøpe litt mer klær...

  :-D

 • Jeg GIR BORT et par sko!

   

  Størrelse 37, kjøpt på nelly.com. Brukt to ganger! Hvis du bor i Oslo kan du hente dem, hvis ikke må du betale frakten! :-)  

  Vil du ha?
  Jeg trekker mellom alle som legger inn en kommentar. Skriv gjerne om du bor i Oslo eller ikke.

  Hurra!

 • Enda en syk tilfeldighet!!

  Okei, så her sitter jeg og koser meg og hører på musikk. Lar den randome spotify-lista mi få regjere fritt uten at jeg blander meg inn, mens jeg surfer litt på nettet.

  Så kommer det en veldig fin sang, nemlig "With You" fra Ghost the musical, og jeg synger med som jeg alltid gjør. Jeg trykker meg inn på VG for å sjekke om det er noen kule filmer på TV ikveld, OG VET DERE HVILKEN SOM GÅR DA?

   


  GHOST!!!

   

  Jeg syns iallefall at det er en syk tilfeldighet at i akkurat de 3 minuttene jeg hører på Ghost, skal jeg gå inn og sjekke hva som skjer og den filmen faktisk går! Sånne ting skjer med meg hele tiden! Det er nesten skummelt...

  ..men jeg digger det!

 • Min første audition

  Jeg var på min aller første ordentlige jobbaudition igår!

  Denne var for Kristiansand Dyrepark, sommerjobb som etellerannet i sommer altså. Det ble en lang dag, med en danseaudition først som vi ikke hadde fått beskjed om, men det var jo helt greit. Heldigvis hadde jeg med noe dansetøy! Uansett... Jeg fikk altså ikke noe jobb der, enten så var jeg ikke det de lette etter eller bare dritdårlig, men jeg håper på det første!

  Jeg kommer til å få så utrolig mange nei i løpet av livet mitt, så jeg må bare lære å ikke ta alt så alvorlig. Det var faktisk ganske deilig i går! Man blir jo umiddelbart litt skuffet, men etter noen minutter så la jeg det bare fra meg. Veldig bra jobba, Anniken! Viktig å ikke ta slike ting personlig, da blir man helt ødelagt.

  Tror det har mye å gjøre med at vi har hatt så mange auditiontreninger på skolen, så dette var en veldig fin opplevelse! Kommer nok til å søke neste år også, så vi får se da! :) Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på audition jeg, og enda mer til jeg får mitt første "JA".

 • Det ALLER første blogginnlegget jeg skrev!

  (Feirer straks innlegg nr 200 her på bloggen, så hadde tenkt å se litt tilbake på det aller første blogginnlegget jeg skrev her på bloggen, det var den 19. september 2010. Ganske så koselig og informativt!)

   

  CEASE TO BEGIN (som altså var tittelen på innlegget og også navnet på en One Tree Hill-episode)

  Merk kalenderen, mine venner, for nå er dagen kommet da Anniken Strand endeliiiig har lagd en blogg! Har jo tenkt på dette en stund nå, men jeg er kjent for å utsette ting - dette inkludert. Jeg har tenkt å skrive mest om stort&smått som skjer i mitt (ikke så veldig spennende) liv, egentlig mest fordi jeg liker å skrive, men også litt for å oppdatere venner og familie om hva som skjer. (Mamma spesielt.) Jeg er jo ikke den flinkeste på slike kule datamaskin-greier, så til å begynne med får headeren være randome bygninger. Jeg skal finne noen som kan lage noe kult etterhvert, eller kanskje jeg skal prøve meg på det selv.

  Uansett ...

  Som noen kanskje har fått med seg, har jeg jo flyttet til Oslo! Jeg måtte jo nesten det da jeg kom inn på Musikkteaterskolen, som btw er den beste skolen i hele verden, no kidding. Kommer sikkert til å skrive litt mer om skolen senere, hvis det er ønskelig. Så hverdagen min består pretty much av dans (masse dans), teater og sang, pluss litt ekstra snask. Så om to år er jeg ferdig utdannet musikalartist, og skal hoppe ut i den skumle teaterverdenen.

  Denne uka har jo vært litt interessant. I ernæring har vi regnet ut vårt "hvilestoffskifte", og jeg har dermed funnet ut at jeg forbrenner 1281 kalorier bare ved å sitte og stirre i veggen en hel dag. 1281 kcal vil for eksempel tilsvare:

  - 11,5 kinderegg

  - 656 gram blåbærsyltetøy

  - 18,3 esker smurf

  - 5 bokser leverpostei

  Så jeg kan faktisk forbrenne 18,3 esker smurf (av den grønne sorten) på én dag bare ved å puste. Selv om jeg tror det ville ha ødelagt meg på alle andre måter, så det anbefales nok ikke.

  På fredagen (17.09) var klassen på førpremiere på "Buddy Holly the musical" på Folketeatret. Det var litt mer "konsertformat" enn musikal, men musikken var utrolig stilig. I tillegg var det noen foran oss som hadde tatt to øl for mye, og sånt blir det liv av vet dere! I går kom Alexander sine foreldre på besøk, og da ble det gratis middag og matvarer på oss. Hverdagsgleder. Takk!

  Jeg setter pris på kommentarer, helst hyggelige sådan, men også "forslag til forbedring". Som vi lærte i våre glansdager på Ringve - GT (gode tilbakemeldinger) er verddet (?). Nå skal resten av denne fasjonable søndagen gå med til å øve sang til Mesterklasse og spise taco, jippi.

  Sneiks on a plane.

   

  - Anniken.

 • Jeg er en RoBoT *robotlyder*

  Jeg er helt fjern, jeg.

  Dagene går fremover, overraskende fort. Merker at jeg er på autopilot halvparten av tiden. Tidligere idag glemte jeg å gå av bussen fordi jeg var så fjern.. Måtte sitte på en holdeplass ekstra, og så gå skamfullt de 100 meterne tilbake! Ikke det at jeg hadde overskudd til å bry meg.

  Jeg lurer på når jeg kommer til å gi opp denne stressende hverdagen, og bare legge meg ned og sove. Sove kan man gjøre når man er død, er det vel noe som heter, uten at jeg blir mer suicidal av den grunn. Jeg har det fint altså, det lover jeg! Jeg hater jo egentlig å klage over slike ting, fordi jeg veeeet at det er hundretusenmillioner mennesker som har det verre enn meg! Noen ganger er det allikevel godt å bare klage litt, og så bli ferdig med det. 

   

   

   

  Heldigvis er det helg, og jeg har bare en million ting å gjøre.
  Gleder meg til London og vinterferie, da er (nesten) alle de
  stressende og grusomme tingene over. Da begynner vi å jobbe
  mot eksamensforestilling, og konfirmasjoner for Human-Etisk
  Forbund, og da går tiden fort dere! 

   

   

  Ønsker alle (inkl meg selv) en fantastisk helg. 

 • Fremtidsutsikter

  I det siste har jeg vært veldig dårlig til å skrive her altså.. Jeg mener, har bare lagt ut bilder osv, fordi det er så gøy (og enkelt) å bare slenge inn et bilde! Men nå er det på tide å oppdatere middels interesserte lesere i hva som skjer i livet mitt for tiden. OG I FREMTIDEN!

  Tror jeg holder meg til punktskriving, jeg er iallefall én av dem som aldri gidder å lese milelange blogginnlegg...

   • Det har altså vært jul. Jeg har innsett at jeg er bortskjemt, men jeg godtar det! :D Av julegaver kan jeg nevne ny mobil, vinterjakke, flere par sko, filmer, spill, sminke, pyntegreier m.m.
   • Det har vært nyttår. Hurra for 2012, måtte vi ikke dø i desember!
   • Tilbake for fullt på skolen, og er allerede utrolig sliten, både mentalt og fysisk.
   • Hadde auditiontrening på Wallmans Salonger i går. Det gikk heeeelt OK, og jeg fikk ikke callback. Kommer sterkere tilbake neste år!
   • Vi i 2.klasse ved Musikkteaterskolen setter opp vår EGENPRODUKSJON på Wallmans, søndag 5. februar. Det blir veldigveldig gøy, men vi har så utrolig masse å gjøre at jeg blir stressa av å skrive om det.
  • Jeg "leser" for tiden fire bøker: Panserhjerte, Water for Elephants, Buried og the tapte symbol. Har egentlig aldri tid til å lese i noen av dem.. 
  • ..i tillegg leser jeg gjennom tusenvis av manus på leting etter monologer.
  •  Vi har også eksamen for Guildford School of Acting i slutten av måneden, og det er tidenes stressmoment akkurat nå.
  • Siden vi bare har et halvt år igjen på skolen, er jeg i full gang med søking på jobb og auditioner og tjohei. Gleder meg til (hvis) jeg får jobb!!
  • Vi drar på klassetur til London den 13. februar, og uken etter drar jeg på vinterferie til Trondheim! (Vinterens lyspunkt).

  Okei, det holder for idag..

  Var det noen som faktisk orket å lese gjennom?                                

   

 • It's never too late

   

 • Det UMULIGE har skjedd

  En plante har OVERLEVD!! Jeg har vært borte i over to uker, og den lever fortsatt!

  Det er et mirakel..

 • Wordfeud...

  Jeg er (som resten av norge) blitt litt hekta på wordfeud... Jeg har liksom fått litt over 100 poeng før, men plutselig flaksa jeg meg til over 300 poeng på ett ord!! (spill med meg da: annikenstrand)

  Haha, så nerdete jeg høres ut noen ganger!

  Her et iallefall bildebeviset på min genialitet:

 • Hjertelig tusen takk, Plantasjen

  ...for at du har reddet julen! (For de som ikke leste bloggen min i juletider ifjor, kan jeg si at vårt selvhugde "juletre " var helt KRISE!

  I år er jeg fornøyd! :D

 • Bloggen har juleferie

  Jeg hater jo egentlig bloggere som unnskylder seg for at de ikke blogger, så derfor skal jeg ikke unnskylde noe som helst.  Jeg skal bare informere om at jeg har tusen millioner ting å gjøre for tiden, så derfor er det ikke så mye dødtid til å sitte og tulle på blogg.no! :D

  Jeg elsker jul.
  Jeg gleder meg så SYKT til jul.
  Nå sitter jeg bare og venter på julaften. Imorgen skal vi ta inn juletreet og pynte det, og herregud, jeg gleder meg sånn til jul!

   

  Ønsker alle mine lesere (og selvsagt alle andre mennesker i hele verden) en fantastisk jul.

 • Desember? Is? JA!

  Det er aldri for kaldt for is (og spesielt når man har vondt i halsen)! Og sjekk ut min nye gull-neglelakk<3

 • Grønne linser (ikke den spiselige sorten, altså..)

  Har prøvd meg på noen grønne fargelinser i det siste!

  Syns det var ganske fint egentlig. (:

  De sitter veldig godt og er enkle å sette inn/ta ut! 
  Jeg har styrke i mine, men det er ikke nødvendig. 

 • Fargepreferanser

  ...i nonstop!

  Her ser dere altså bildebeviset, det er alltid de sorte og de røde som ligger igjen - de er nemlig best!

  Og hvis det er noen ekstremt nonstop-interesserte her, dette er rekkefølgen jeg spiser nonstop i:

  Brun
  Oransje
  Grønn
  Gul
  Rød
  Svart

  NÅ ble dere vel overrasket, hohoiii! Jeg er craaaazyyy altså!

 • Ensomt juleverksted

  Minner igjen på julekonkurranse: http://annikenrstrand.blogg.no/1323273255_julekonkurranse.html

  Jeg har altså vært vert (hehe, vært vert) i mitt eget litt juleverksted. Det var ikke så mange som møtte opp, det var faktisk bare meg, men så hadde jeg ikke invitert noen flere heller da!

  La oss se på noen koselige bilder fra kvelden:


  Først må man sette stemningen med julemusikk og levende lys  Så blir det masse rot med lim og glitter og maling og kliss..  ..men så ender det med søte konglenisser.


  Her sitter jeg og maler smånisser. (Samtidig som jeg ser på The Holiday) Multitasking på høyt nivå!


  Her er de ferdigmalt, med øyne! De ble veldig søte iallefall!

  er du i min vennekrets, vil du sannsynligvis få en slik liten søtnos i julegaven din.
  Bare gled dere!

  (Hvorfor er det ingen kategori på blogg.no som heter JUL?)

 • JULEKALENDER

  Jeg har verdens beste foreldre.

   

  Ja, jeg er 21 år.
  Ja, jeg har fått gavekalender.
  JA, JEG ER LYKKELIG!

 • De ulike stadiene...

  ...i en forestillingsperiode.

   

  Stadium 1: Spenning og forventninger

  2 mnd til forestilling. Denne deler begynner med en gang manus/sanger/noter/roller blir delt ut. Det er spennende å sette igang, og tenke på hvor sinnsykt kult dette blir. Ingen bekymringer for fremtiden, og man tenker at "denne gangen skal jeg ikke stresse når det er én uke igjen". Særlig...

  Stadium 2: Øve. Masse.

  1 mnd til forestilling. ØveøveøveøveøveøveøveøveøveøveØVE, men uten å ha satt det i sammenheng! Sanger øves for seg selv, og tilhørende dansetrinn øves for seg selv. Man funderer over hvordan dette skal bli når det blir ferdig, for på dette stadiet er det ganske vanskelig å se hvordan dette skal ende.

  Stadium 3: Småstressa

  Det er to uker igjen til premiere, og enda er det syv nummer som ikke er påbegynt. Sang og dans settes sammen for første gang - og det er helt krise. Kostymer er ikke diskutert, rekkefølge på forestilling er ikke bestemt og man begynner å kjenne stresset smyge seg på. Allikevel har man tid nok til å tenke: pytt, det går fint, det er jo to uker igjen...

  Stadium 4: STRESS

  Én uke til premiere. Det føles umulig å bli ferdig til premiere, med fortsatt fire nummer som ikke er påbegynt, kostymer mangler fortsatt og man begynner å blande korstemmer og dansetrinn og toner med hverandre! Sang og dans begynner endelig å kunne kombineres, men man dør litt fordi man har for dårlig kondis til å danse og synge samtidig. Man gråter over den minste lille ting og tilbringer alle døgnets timer til å terpe sangtekster og dansetrinn.

  Stadium 5: Lettelse

  Premiere. Plutselig er forestillingsdagen der, kanskje to uker for tidlig - men det går alltid bra uansett. Det er det som er så fantastisk med dette! Uansett hvor mye man stresser og jobber og tenker at man ALDRI blir ferdig, så er man ALLTID klar til premiere, og det blir dritbra. Man begynner allerede å glede seg til neste gang. Yeah!

  Vil du komme på Musikkteaterskolen juleforestilling nå?
  Vi har jobbet hardt for å få til dette, så billetter kan du bestille på Musikkteaterskolen.no.

 • Godteristopp MED belønning!

  Okei, nå jeg slutte å spise så mye godteri! 
  Jeg er sikker på at jeg hadde veid 400 kg hvis jeg ikke trente hver dag, og det er ikke helt sunt for å si det sånn... Sjokolade og smågodt er nok det jeg spiser mest av, men potetgull og kjekse er også farlige greier!

  Så har kommet opp med en fin plan!

  I går hang jeg opp en kalender på kjøleskapet, og for hver dag jeg ikke spiser noe godis kan jeg sette et kryss i ruta på datoen! Har prøvd utallige ganger å slutte å spiste godteri, men jeg trenger noe som motiverer meg nok til å holde meg unna, for det er det som er vanskeligst!

  Så når jeg har såså mange kryss kan jeg unne meg en liten belønning:
    5 kryss på rad: Kjøpe en neglelakk fra ELF
  10 kryss på rad: Kjøpe en neglelakk fra Isadora (bedre kvalitet, dyrere)
  15 kryss på rad: Kjøpe en kjole/plagg fra Nelly (maks 400 kr)

  Tviler på at jeg klarer å komme meg til 15 kryss på rad, men det er lov å håpe! 15 dager på rad uten godteri virker helt dust akkurat nå, men på den andre siden så har jeg jo veldig lyst på Nelly-kjole da! :D

  Nå satser jeg på masse motivasjon, og gleder meg allerede til å krysse av første kryss i kveld!!

  ...wish me luck! 

 • Vampyr-galskap

  Nå er det på tide at jeg lufter følelsene mine litt, særlig når det gjelder Twilight-sagaen!

  Jeg leste faktisk den første boka i 2006, da den var helt ny! Fortsatte å lese de påfølgende bøkene, og ble en utrolig stor fan. For ikke å snakke om at jeg hadde tidenes crush for Edward Cullen, selv om han er fiktiv... (woho, team Edward og alt det der)! SÅ kom filmene, og folk ble GALE. Det har tatt HELT av, og dette blir tatt altfor seriøst! Massehysteri, kalles det. Folk går rundt med gylne linser, mange sliper faktisk hjørnetennene sine for å få hoggtenner og folk tatoverer Robert Pattinson sin autograf på kroppen! Det er ikke det at jeg misliker Twilightserien, jeg bare takler ikke at ALT skal handle om det!
  = for en vampyr-galskap!

  ..og det skjønner jeg altså! Jeg liker vampyrer veldig godt, fantasy-bøker/filmer generelt! Akkurat nå har vi Twilight, Vampire Diaries og True Blood som alle tre er veldig populære. Og til dere som sier: "True blood og VD er rip-off av Twilight"... Vet dere ikke at både bøkene til True Blood og VD ble skrevet før Twilightserien? (Og til dere som vet det; flinke mennesker! Måtte bare nevne det.) 

  Det var ordentlig stas da det "bare var jeg" som leste Twilight, og boken betydde noe personlig for meg. Jeg savner faktisk den tiden da jeg leste boka for første gang og falt head over heals for Eddy (heehe). Alt jeg leser om for tiden er Breaking Dawn og skuespillerne fra Twi. Nå gleder jeg meg til den siste filmen er overstått slik at verden kan gå videre! 


  Vær så snill, la det være noen i Norge som føler det samme som meg!?

 • Når begynner julen?

  Før var jeg sånn at "nei, kan ikke spise julemarsipan før 1.desember" (dårlig eksempel siden jeg ikke liker marsipan, men ja..)! Så da ender det altid med at jeg har SÅ julestemning i november, men tvinger meg selv til å fortrenge den, slik at jeg kan ta den opp igjen i desember - MEN problemet er at det er umulig! Da sitter jeg der i desember og føler ikke en dritt, og angrer på at jeg ikke begynte å kose meg tidligere!

  Så i år har jeg bestemt meg for å begynne juletiden/adventstiden når jeg vil!
  Vi har allerede passert midten av november, og NÅ sitter jeg og overfører julemusikk til iPoden! Så er det bare å tenne lys, se julefilmer, spise julegodt og GLEDE seg til jul. Nå mangler vi bare litt snø!

  Så.. Til dere fanatikere som på død og liv må vente med jul til 1. desember: Håper dere ikke mister julestemningen! Jeg skal iallefall kose meg med den nå mens jeg kan! ^^

  Når begynner din jul?

 • Ønskeliste, julen 2011

  • Ny mobil, omg. 
  • Rettetang
  • Neglelakk i alle mulige farger
  • Vakre kjoler og sko
  • Oljekaraffel, gjerneRosendahl Grand Cru
  • Diverse DVDer:
   - Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
   - Transformers 3
   - Hangover Part 2
   - Supernatural (sesong 6)
   - Glee (sesong 2)
  • Lego Harry Potter years 5-7 (nintendo wii)
  • Musikk
   - Gavin Degraw: Sweeter
   - James Morrison: The Awakening

  Ser dere noe dere liker? Det gjør jeg.

 • Jobbhelg

  Hææi.

  Forrige søndag så tenkte jeg: ah, neste uke blir en FLOTT uke, men nei. 
  Har hatt (enda) en krevende uke på skolen, og da er det som regel veldig godt med helg, men nei.

  På fredag var jeg på Edderkoppen Teater og så YLVIS 4, noe som tok kaka. Nei, det tok hele fuckings bakeriet. Så dro jeg hjem og la meg tidlig, for så å stå opp 08.30 fordi jeg skulle på jobb. Planen var egentlig å dra på bursdag på lørdagskvelden, men jeg var så utrolig sliten... Så da ble det bakt potet og Skal vi Danse istedet, og jeg la meg halv elleve, noe som er litt flaut.

  SÅ var jeg på "jobb" i dag også. Sto opp kl. 06.45 for å være med i to nye reklamefilmer for Coop Prix (har dere sett meg i den med Rachel Nordtømme da?). Var ikke ferdige før kl 18, så det har vært en veldig lang dag idag. Nå sitter jeg hjemme i sofaen, venter på at Alexander skal komme hjem fra joggetur, slik at vi (han) kan lage middag. 


  Forresten, har du/skal du ha barn, eller kjenner du kanskje noen som trenger litt barneutstyr?
  Lik "Barnevognhuset Rudo" (jobben min altså) på Facebook, og de første 300 får en overraskelse!! :)


   

 • Happy November

  Nå har det jammen blitt november! Tiden går så FORT, og det er ingenting jeg kan gjøre for å få den til å gå saktere... Det er litt sånn blandede følelser, det der. Noe som er helt fantastisk er iallefall at det snart er jul! Jeg er et ekstremt jule-menneske, jeg ellllsker julen, og klarer nesten ikke vente til det blir desember. Julemusikk, snø og god stemning!

  Bare én høstmåned igjen, og så er det vinter! 

   

 • Halloween-kostyme

  Uuuhuhuuu

   

 • Sponsorpakke

  Har altså fått min første sponsorpakke, denne var fra Enklere Liv! :)
  Du kan bli medlem av "Like'n'share", så kan du også få slike gøyale pakker i posten! 

  Tangle Teezer

  Denne hårbørsten skal visstnok være en mester på flokete hår! For å være ærlig så er jeg veldig skeptisk til slike produkter, fordi jeg mener at det er bare tull. Med denne ble jeg faktisk litt paff, den gredde ut flokene mine uten at jeg merket det engang.. Jeg bøyer meg i støvet, denne var utrolig god å bruke! Litt keitete form på den, gjør det litt vanskelig å holde den på en god måte, men ellers anbefales denne til alle med flokete hår, eller bare hår generelt!


  Parfymeflakong
   

  Dette er den beste oppfinnelsen jeg har sett på lenge! Hvor mange ganger har jeg ikke blitt irritert over at jeg ikke kan ha med parfymen min på ferie, fordi den er for stor til å frakte i håndbaggasjen (man vil jo ikke risikere å få den knust i kofferten)?! Altfor mange ganger! Denne har plass til nok parfyme, men ikke over grensen for hvor mye væske man kan ta med seg! Dessuten er den super-handy å ha med på skolen, ut på byen etc, fordi den går så lett ned i veska! Aldri mer skal jeg lukte vondt!


  Clipa

  Denne er jeg mer skeptisk til... Det er altså en ring som kan bøyes på midten, slik at veska di skal slippe å stå på gulvet, men heller henge i denne klipen! Det som er positivt er at denne lille klipen klarte å holde oppe min stooore bag. Det er jo kjekt å ha hvis man absolutt vil ha veska hengende fra bordkanten istedet for på gulvet, men ikke en banebrytende oppfinnelse, vil jeg påstå...

  Jeg er veldig fornøyd med 2/3 altså, og hvis noen av dere skulle bli overbevist kan dette kjøpes på Enklere Liv (du kan trykke på bildene)!


 • Endelig bedring...

  Etter å ha ligget langflat siden søndag, har jeg endeliiig begynt å se litt bedring i formen! Feberen er borte, hodepinen er borte, nå er det bare hoste, tett nese og stemmeløshet igjen... Det har jeg faktisk feiret med en tur på butikken, haha. Enkle gleder når man har vært bundet til sofaen de siste dagene. Har i tillegg levd på tørre brødskiver og tacorester siden mandag, så jeg hadde egentlig ikke noe valg ang. butikken.

  Hva gjør man når man går på en musikalskole, og ikke får lov til å trene, snakke eller synge? Jo, da holder man seg hjemme, men imorgen må jeg tilbake på skolen. Har allerede gått glipp av veldig masse, så jeg må dra dit imorgen, selv om jeg ikke kan bidra med noe... Men forsåvidt greit å være ferdig med høstinfluensaen! 

  De siste tre dagene har jeg også sett nesten hele sesong 2 av Vampire Diaries, noe som har reddet meg fra å dø av kjedsomhet, så takk for det! :) Det skjer jo så utrolig mye i den serien at det føles ut som jeg har sett fem sesonger allerede... Ellers har jeg knasket vitaminer og halspastiller, spist isbiter og sett i taket. Lite produktiv uke med andre ord...

                                         
  Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ser slik ut..

 • Stakkars meg..

  Syns veldig synd på meg selv idag, har nemlig skikkeligskikkelig influensa!

  Har vært hjemme fra skolen idag, og det hater jeg fordi jeg går glipp av så utrolig mye! :(  Men det var rett og slett ikke snakk om å dra på skolen i dag, har ikke vært så dårlig på lenge.. Tips til å bli fort frisk?

  Ville bare bruke bloggen til å få klage litt og kanskje få litt sympati, hihi. 
  Håper på en bedre dag imorgen! 

 • Innspilling av reklamefilm!

  Huhei, i dag har jeg vært med i en reklamefilm!

  ..og ikke bare ÉN, men tre faktisk! Du vet kanskje de der Coop Prix-reklamene, hvor en kjendis tror de får en gratis vare osv? Jepp, jeg er med som statist i tre av de som kommer på TV nå fremover i tiden. 

  Jeg gjør ikke så masse, bare pakker litt varer og går, men gøy var det allikevel! :D Moro å få være med på et faktisk filmsett og lære litt om hvordan det fungerer! Har vært der helt siden kl 08 i morrest, så nå er jeg ganske så sliten.. Nå blir det kosemiddag og TV-kveld, før det atter en gang starter en ny skoleuke imorgen! :)

 • Min dag:

  HVA har Anniken Strand gjort idag? Jo, det skal jeg fortelle deg!

  1. 75 minutter pilates. Det var mer slitsomt enn noen gang..
  2. 75 minutter klassisk ballett. (Blir 1000 ganger mer slitsomt rett etter en pilatestime, omg..) 
  3. Jeg drakk sjokolademelk. Det var godt.
  4. 90 minutter kor. Vi synger "the lonely goatherd" fra Sound of Music, og det er så KULT!
  5. 90 minutter jazzballett. Slitsomt, men utrolig gøy, så da går det bra..
  6. Jeg drakk mer sjokolademelk. Det var helt ok.
  7. Analyse av sanger fra Wicked. Fant forresten en utrolig fin versjon av "For Good", trykk HER for å se den!
  8. Lekse i høre- og notelære, bl.a. sette besifring på "Hey Jude" og notere ned hundretusen intervaller (for dere som snakker musikkspråk så skjønner dere vel at det tok litt tid...)
  9. I KVELD MED YLVIS, hurra! :D Fin slutt på kvelden!

  Just another day in Strand universe!

  OG FORRESTEN: HUSK PÅ KONKURRANSEN MIN! 


 • Tips: Det er VELDIG viktig å teste gummistøvler!!

  Det er faktisk veldig viktig å teste om gummistøvlene dine er vanntette!   ...mine var ikke det...!

 • Min aller første hyttetur

  Okei, det er ikke min ALLER første hyttetur, men det er den første hytteturen på en hytte som er MIN! :D

  Eller... hytta er jo strengt tatt ikke min, men den er iallefall foreldrene mine sin, og da er den litt min også. Altså, mamma og pappa har endelig tatt steget og kjøpt seg hytte. Den ligger i såkalte Haukåtjenn, som er et sted (nesten) ved Selbusjøen, om jeg har forstått det rett.. Består av en hovedhytte og to anneks, og masse blåbær rundt. 

  For å være ærlig så er jeg ikke noe særlig hyttemenneske. Jeg liker å holde meg i huset mitt, men denne hytta er jo ikke så langt fra et hus, så jeg gleder meg til å bli et semi-hyttemenneske! Tror det blir veldig fint når snøen kommer, også kan man gå på skøyter på vannet, og DET gleder jeg meg til!

  Anyways, her er noen bilder:


  Hyttetunet vårt, hurra


  Utsikt fra verandaen  Det største annekset og oppkjørselen


  Kjøkken (som ikke skal se så rotete ut når vi er ferdige)


  Veranda


  Og ikke minst; MINE NYE HYTTETØFLER!!!

   

  Har enda ikke noe å sove i eller sitte på, så det var nok litt overdrevent å kalle dette en hyttetur, men gøy var det uansett! (:

   

 • Innkjøp av pene ting

  Kjøpte noen ringer/smykker hos accessories89.blogg.no, og fikk dem i posten for noen dager siden.
  Har utviklet en elsk for ugler, så det ble jammen noen ugle-ting. Det selges masse fint på bloggen hennes, så stikk innom en tur og se! (: 


  Elsker denne klokka. Henger rundt halsen min heletiden.

 • Hva gjør du når det ringer på døra?

  Nå skal vi ha en liten gjettelek:

  Jeg er hjemme alene en kveld, og plutselig ringer det på døra. Jeg venter ikke besøk og det er ikke så mange av vennene mine i Oslo som vet hvor jeg bor...

  HVA GJØR JEG?


  1. Åpner døra, vel. Det er sikkert noen hyggelige ukjente mennesker som vil spørre om veien til nærmeste apotek.
  2. Går skeptisk bort til døra, legger øre inntil for å lytte. Prøver å titte ut vinduet, for å kanskje se noe. Åpner døra forsiktig ca 5 min etter at det ringte på.
  3. Slår av TVen og later som jeg ikke er hjemme. Det er sikkert en gal mann som kommer for å kidnappe meg.

  ...  Jeg er så paranoid at alternativ 2 er det riktige svaret. Jeg blir skikkelig skeptisk når at det ringer på døra! Ukjente nummer på telefonen går greit, for det er jo bare gjennom telefonen, MEN hvis det plutselig ringer på døra - nei da åpner jeg ikke. Er det noen jeg kjenner så ringer de etterpå for å si at "hei, står utenfor, kan du åpne?" .

  Så vil du komme på besøk? Si fra først, hvis ikke blir du stående ute!

  Er det bare jeg som er slik?

 • Disco-kostyme

  Har altså vært på Disco-fest, og slik så jeg ut:  Ble heller en blanding av 80's og hippie, men det får da være nærme nok disco, tenker jeg...

   

  Jeg bare elsker å ta trikk gjennom hele Oslo i et slikt kostyme.

 • Har klippet av meg (nesten) alt håret!!

  Jeg overdriver selvfølgelig..

  MEN det føles virkelig ut som jeg har kjipt av nesten alt håret! Hadde hår til midt på ryggen tidligere idag, og nå har jeg plutselig til skuldrene... Det så ut som 5 personer hadde klippet seg etter jeg hadde vært der, men alt håret kom fra meg! :o

  Jeg GLEDER meg til å ta piruetter med mitt nye hår imorgen. Ser for meg at det er litt lettere å få med hodet når det ikke er en 5-kilos klump som henger i nakken.. Og til å vaske det, og føne det og børste det. Og ikke få hundretusenvis av floker. Hurra! 
 • Ny header, HURRA!

  Fikk http://lillenette.blogg.no/ til å lage ny header til meg.

  BLE DEN IKKE FIN? Jo, det syns jeg.
 • TV-kos

  Heii!

  Tenkte å (for en gangs skyld) oppdatere litt om hva som skjer i hverdagen min for tiden. Da jeg startet denne bloggen for snart ett år siden (hurra!), så skrev jeg stort sett om hva dagene mine gikk ut på, men etter hvert har jeg begynt med så mye annet forskjellig. 

  Altså.. I morgen har det gått én uke av det nye skoleåret! Jeg er offisielt 2.klassing ved Musikkteaterskolen, og det har vært kjempegøy å møte de nye studentene!! Er allerede sliten (etter bare 6 dager..), og verre skal det bli. Jeg gleder meg veldig også da! Har masse kult å jobbe med utover høsten, bl.a. dialoger fra musikaler, monologer og masse jobbing med auditionrepertoar! Akkurat nå sitter jeg og leter etter en sang fra 30-60-tallet (som jeg skal gjøre på Mesterklasse), og der er det jammen meg mye uinteressant, for å si det sånn...

  Ellers har jeg blitt hekte på House M.D, for jeg må jo ALLTID ha en tv-serie å følge med på. Så nå har jeg altså sett 5 sesonger av House, og etter det tenker jeg å se 2. sesongen av både Glee og Vampire Diaries. (: Tar også imot forslag selvfølgelig!

  Nå er jeg supertrøtt, men først er det IDOL og så Greys Anatomy! =D Blir ordentlig TV-kos her ikveld, blir det det hos deg også? (: 

  Har forresten satt inn en slik "besøkende-teller" på bloggen idag. Gøy å se hvor mange som er innom over lengre tid, ettersom blogg.no bare viser siste 90 dager. Lurer på hvor mange besøkende jeg har hatt om akkurat ett år... Det må jeg huske på å sjekke!

 • OslOve - fin pakke i posten

  Se hva jeg fikk i posten idag:  OSLOVE armbånd. 

  Det koster 99,- for ett armbånd, og omtrent halvparten går rett til røde kors. (:
  De kan kjøpes her: http://www.oslove.no/

  Håper du også vil være med og støtte! (: 

 • Kos i sola

  Koser meg i sola! Har med bok, musikk og is, trenger man mer akkurat nå?! Nei. Ellerjo, vann, jeg er tørst. Er også flink og leter etter monologer mens jeg ligger her, derav den blå boka!

  Trondheim er så fantastisk fint når det er sol!!

 • Greetings from Trondheim

  Nå har det vært hele TO dager med sol i Trondheim, det er jo helt fantastisk (bankibordet)! Nå har jeg vært her i snart to uker, og det har ikke vært en solstråle før i går, så jeg løper ut hver gang solen titter frem.

  Igår gikk vi på "fjelltur" til Solemsvåttan, og alle fluene i Norge bestemte seg for å surre rundt hodet mitt hele veien... Jeg innså at jeg ikke hadde tatt med en eneste shorts hit, så jeg dro på H&M og kjøpte to stk på salg. Jeg elsker salg!

  Ellers går timene med til å ligge i sola og lese (og spille Tiny Wings, som er min nyeste spill-forelskelse)! Har nettopp begynt å lese en bok som heter "Water for Elephants", og den virker veldig lovende hittil! (:

   

  Ha en (sol)strålende dag!
  Anniken

 • Blogg VS Blogg

  Jeg ble trukket ut til å være med i en blogg VS blogg, hurra. Dette er første gangen jeg blir valgt ut til noe slikt, så jeg syns det er litt morsomt, da.

  Du kan se den andre bloggen og evt. stemme på min bloggher: http://choee.blogg.no/1309177283_blogg_vs_blogg_ble_de.html

  Kjempegøy!

   

  Har forresten kommet meg hjem til Trondheim nå, hvor jeg ble møtt av nybakte boller, kanelboller OG fylte horn. Mamma er snill og flink. <3 Planene fremover vil gå mye i å treffe koselige mennesker og holde meg i form. Kan jo ikke komme tilbake på skolen i august og bli anpusten etter 1 minutt.

  Noen som vet av fine turstier etc. i Trondheim?

 • GRATIS Bloggshout

  Vet du at man kan få gratis bloggshout?

  Ved å registrere deg på www.blogshout.no så kan du shoute dine innlegg gratis. 
  Det er også gratis å registrere seg.

  Tenkte jeg skulle si fra om dette fordi det ikke er så mange som vet om siden enda. Jeg har iallefall fått mange flere lesere etter jeg begynte å shoute bloggen innpå der, så det anbefales virkelig! (: 

 • Er jeg den eneste i Norge?

  Er jeg det...?

   

  Er jeg den ENESTE i Norge som egentlig ikke vil ha sommerferie?
  Greit, jeg vil gjerne ha sommer, og kanskje et par uker fri! Men TO MÅNEDER uten å danse, uten å synge, uten å tulle rundt på skolen hver dag, det er kjedelig. 

  Jeg er litt kjip når jeg sier dette, men jeg elsker skolen min. Hadde en kjempefin avslutning idag, og jeg gleder meg til å begynne i 2.klasse til høsten. (: 

  Dette MÅ jeg gjøre i sommer:
   - finne sanger til mesterklasse/audition
   - finne monologer
   - danse, trene, tøye, strekke, løpe, svømme, trene.
   
  - lære meg å være slem 


  Jeg er så heldig som har det så FINT! Hurra.

 • Ikkeno' overskudd.. (Helt til jeg fikk en pakke i posten!!)

  Prøver å tvinge meg selv til å blogge for tiden, men jeg har bare ikke nooooe overskudd til å gjøre det. På mandag kom jeg hjem fra skolen 21.30, og i går kom jeg hjem kl 20. Så da blir det somregel enkel mat, litt TV og så legger jeg meg!

  I dag slutta jeg kl 16, og benyttet sjansen til å løpe hjem (løp selvfølgelig ikke) for å få mest mulig tid til å slappe av. Er midt oppi stress med eksamensforestilling, i tillegg til at vi har tre eksamener uka etter forestilling også... *sukk*

  MEN, jeg har hatt et lyspunkt idag: jeg var nemlig på posten og hentet de nye skoene mine!!


  De koster bare 169 kr (!!!!!) på Nelly.com ---->
  Kjempefine sko, de satt som et skudd! 
  Burde faktisk hatt en kategori på bloggen som heter "pakke i posten" ettersom jeg får så mange av dem... 
   

  Imorgen tidlig er det tilbake på skolen med masse øvinger! Det er jo veldig gøy, men nå er jeg litt sliten. Gleder meg kjempemasse til forestillingen (les mer her), og det blir superkult!!

  Avslutter dagen med en passende sang: 


  Elisa - Dancing 

   

   

  Mat - øve - TV - sove.
  Snakkes!

 • Jeg vant!!

  Vant nettopp et solkort med verdi på 500kr fra Brun og Blid! 
  Det var Ine Falander sin blogg (trykk HER for å besøke hennes blogg) som hadde en bloggkonkurranse. (:


  HURRA, kanskje jeg blir litt brun iår da! Er superlykkelig!

   

  Sjekk ut bloggen hennes da, vel! http://inefalander.blogg.no/  

 • Hva er greia med søndager?

  Skjønner ikke hva som er greia med søndager.. Synes det er den rareste dagen i hele uka! Det finnes ulike måter å tilbringe søndagen på, ulike måter å tviholde på den siste dagen i uka.

  Daffe-søndag:
  Det er en dag hvor man egentlig ikke vil gjøre noe som helst, bare daffe. Men hvis man sitter og daffer, så har man hele tiden den der "søndagsfølelsen", hvor man hele tiden tenker på at helga er over osv. Også blir jeg plutselig stressa for alt jeg burde gjort, som jeg ikke får tid til i ukedagene... (noe som fører meg over til neste type søndag)

  Fornuftig-søndag:
  Ergo så burde man finne på noe fornuftlig, som feks rydde leiligheten eller kaste masse gammel sminke (som jeg har gjort idag). I dag har jeg også vært en tur på skolen, så jeg har vært rimelig fornuftig! Det som er dumt med en fornuftig-søndag, er at jeg hele tiden tenker på at: "dette er siste hviledag før en ny uke, så jeg burde hvile og sløve". 

  Moro-søndag:
  Man trenger jo ikke å enten daffe eller være fornuftig bare fordi det er søndag! Man kan for eksempel gå på kino, gå en tur eller henge med koselig venner. Jeg pleier iallefall å lengte etter slike søndager, men ofte så er jeg for lat og tar heller en daffe-søndag dessverre. Skal prøve å forbedre meg! 

  Uansett hvordan du tilbringer søndagen din, så kommer mandagen, og med den en helt ny uke. Kanskje det ikke er så dumt med en ny uke?! Det er jo tross alt bare fem dager til fredag, som etter min mening er den beste dagen i uka!

                                             

  Hva slags type søndag har du hatt idag?

 • iPhone, iPad eller iPod touch?

  Hva SKAL jeg kjøpe? Nå har jeg spart masse penger (+ at jeg får ingen på skatten snart), så nå skal jeg kjøpe meg noe fint.

  Er stor fan av apple-produktene, og har fra før av en Ipod nano (4.gen.) som er flittig brukt, så det er ikke hovedsaklig en musikkspiller jeg er ute etter.. Så kanskje Ipod Touch ikke er aktuell allikevel?!

  Vil jo gjerne ha musikk innpå, men også muligheter for å se film. Dessuten vil jeg ha et ok/bra kamera! Skal jeg betale litt ekstra og dermed ha muligheten til å ringe/sende sms også?
  Hva anbefaler folk liksom? Syns det er så vanskelig. 

  iPhone, iPad eller iPod?

   

  Luksusproblem
  - elsker det!  gamle-ipoden.

 • Emosjonell.com

  Har vært skremmende emosjonell idag. Har plutselig leiligheten for meg selv, og det er veldig stille og trist akkurat i dag. I tillegg så begynte jeg å høre på Trassvisa Hennes Tora (trykk play!!), og det gjorde jo saken hundretusen ganger verre.

  Tror dette er den fineste sangen i verden, men den fikk meg ikke akkurat i kjempehumør, for å si det sånn! Allikevel så fortsetter jeg å høre på den... Får trøstespise litt sjokolade og glede meg til ny skoledag imorgen! (:

  (For å fortelle noe superkult da, så har vi i klassen vært på hovedscenen på Oslo Nye idag, for å øve på å snakke på en stor scene. Kjempekult!!)  

 • Follow my blog with bloglovin

  Fra nå av kan du følge bloggen med Bloglovin. (: Bare se på den fine knappen jeg har fått ------->

 • Påske.

  Jeg har vært så heldig å få påskeegg. Mamma syns tydeligvis ikke at jeg har så god ånde, ettersom jeg fikk läkerol frisk pust-drops. Det var uansett tonnevis med sjokolade, så jeg er strrrrålende fornøyd! (:

  Jeg elsker å ha påskeferie. Har endelig tid til å ikke gjøre noen ting, selv om jeg er flink innimellom og øver på skolegreier. Hittil har vi desperat prøvd å stå på slalom, men det er jo ikke snø igjen noen steder, så det ble fort en "lost cause". 

  Akkurat nå har Spotify hengt seg opp, og nå spiller den en klassisk fiolin-sonette jeg aldri har hørt før. Den tar aldri slutt (seriøst!!!), og jeg blir gal. Jeg kan jo slå av lyden, men jeg håper heller på at det kommer noe spennende rundt hjørnet. 
  - det gjorde det riktignok ikke, nå spilles det countrymusikk jeg aldri har hørt før. Lurer på hva Spotty driver med... 

   Har brukt formiddagen på å se "Letters to Juliet", som forresten var i riktig gate akkurat idag. Klissete klisjéfylt film, men det er jo ikke noe som er så lett å se på som det! Jeg liker klisjéer, riktignok i en passelig mengde. Hadde nok blitt rørt til tårer innimellom, om jeg ikke hadde støvsugerlyd og bråk fra familien i bakgrunnen. Får kanskje gi den en sjanse til om noen uker. 


  Nå skal jeg bare gjøre ingenting, før det blir filmkveld hos Marthe (<3) ikveld. Dragetreneren, wohoo!

     

 • Heftig oppdatering.

  Tenkte å ta en hurtig oppsummering av livet mitt for tiden:

  - Har ryddet i heeeele klesskapet mitt (og det er stort), og nå ligger alle vår- og sommerklærne mine forrest, slik at de er lett å rive ut nå som det blir varmt i været. (:

  - Har endelig blitt frisk, etter å ha vært kvalm og ekkel i fire måneder, hurraheioghopp. Finally!

  - I dag klarte jeg å ta triple piruetter, og føler meg ganske stolt av (over?) det.

  - Med bare to uker til påske så har vi skrudd opp tempoet på skolen, og har plutselig hatt fremvisning av alt mulig. Stress, men jeg liker det. Koreografen Tomas Glans kommer om noen dager og skal koreografere et nummer til eksamensforestillinga vår, det blir superkult!

  - I går gikk brannalarmen, og det tok over 20 min. før brannvesenet kom, og det var kaldt ute. (Ingen fare, det brant ikke.)

  - Jeg har fått meg jobb! Lørdagshjelp på Barnevognhuset Rudo, rett borti gata. Jeg elsker kort vei til jobb.

  - Mandelstang har blitt min nye favorittsjokolade, noe som gjør at jeg føler meg 60+ år. 

  - Har kjøpt meg en veggdekorasjon. Føler den gjenspeiler meg ganske godt:


  Men siden vi bor i en studentbolig så kan vi ikke henge opp nå på veggene, med spiker liksom..
  Noen som vet om en vidunderteip

   

  -Anniken.

 • Sprøyteskrekk

  Har fått en kjempefin blå strek oppover armen etter en sprøyte. (Vises dårlig med mitt mobilkamera, men..)
  Syns det ser så makabert ut, også har jeg i tillegg sprøyteskrekk, så får helt skjelvinger av å se ned på armen min. 


  Auch.


  Folk spør meg hvorfor jeg er så redd for sprøyter, men HALLO! En lang nål stikkes inn i armen din?! Hvem er ikke redd for det, sier nå jeg.. Prøver stadig å overkomme frykten, men blir som regel i besvimelsesmodus lenge før det stikkes, så får nok jobbe litt mer med den.

  La oss håpe det blir lenge til neste gang.

 • Life Looks Better In Spring.

  ♪ Soundtrack: Jon Lilygreen & the Islanders - Life Looks Better In Spring. ♫

   

  Jeg gleder meg til det blir så varmt ute at jeg kan gå i småsko uten å fryse.

  Gå til skolen i bare genser.  (eller.. ikke bare genser, men ingen ytterjakke!)

  Ha på solbriller hele tiden, særlig når det regner.

  La nyvasket hår tørke i solen.

  Sitte ute i lunsjpausen og nyte solen.

  Gå på kiwi i nevnte lunsjpause og kjøpe is.

  Spise nevnte is. I solen. Med småsko på. Og i bare genser. (Eller... ikke bare genser osv.)

  Gleder meg til det er så varmt ute at vi kan ha opp vinduene til dansesalen vår (som inneholder skremmende lite brukbar oksygen etter et par timer med trening).

  Og til jeg kan bruke alle de blomstrete kjolene/skjørtene mine. Får meg bare ikke til å bruke blomstrete plagg i vinterhalvåret.

  Jeg vil smile og høre på Postgirobygget.

  Sitte på et grønt gress og spise jordbær og vannmelon.

  Bli solbrent fordi jeg undervurderer solen. Så kommer jeg til å klage over det i lang tid, men fortsatt ikke ha på solkrem.. (noen lærer aldri.)

   


  Jeg elsker virkelig våren og sommeren. 
  Hvor lenge må jeg vente?!

 • "Jeg gjør det imorgen.."

  Jeg utsetter alt mulig.

  ...seriøst!

   

  Okei, la oss si at jeg har en greie jeg burde gjort på mandag. Så tenker jeg: det trenger ikke å gjøres enda, så jeg utsetter det. Så gjør jeg dette hver dag i to uker, og vips så har jeg 14 ting jeg skulle gjort. Blir rett og slett bare verre med årene... Akkurat nå har jeg ca fem forskjellige danseklasser i uken, og alle har forskjellige øvelser/koreografier, også har jeg sanger, teatertekster, hørelære osv. Heldigvis har vi ikke så mange teoretiske klasser, det hadde jo vært helt krise! Jeg får jo ikke øvd på noe, fordi jeg prioriterer andre ting!

  Feks.. Jeg burde skrevet ned noen greier til jazzdans på fredag, men hva gjør jeg i stedet? Alt mulig rart!! Ser på teite programmer på TV som jeg aldri(!) har sett før, rydder i klærne mine eller skriver blogginnlegg! Dermed er dette blogginnlegget faktisk en av årsakene til at dette blogginnlegget blir skrevet! Eller? Hm... Uansett: Jeg trenger en seriøst bra motivasjonsteknikk for å gjøre ting når de skal gjøres!

  Forslag?

 • Lang natt på legevakten..

  Har dere noen gang hatt vondt et sted, og tenkt at det aldri kom til å slutte å gjøre vondt?
  Slik hadde jeg det i går... I ellevetiden (på kvelden) fikk jeg så utrolig vondt i mellomgulvet, jeg klarte ikke å røre meg! Prøvde forgjeves med smertestillende og avslapping, men etter to timer så ringte jeg taxi og dro på legevakta.

  Jeg liker egentlig ikke å dra på legevakten, fordi jeg føler det må være noe skikkelig alvorlig med meg før jeg kan dra dit. Men jeg dro uansett, og glad er jeg for det, for etter fem timer, mange tester og fire sprøyter så forsvant endelig smertene, og jeg kunne dra hjem. Så i natt har jeg sovet fra 07.00 til 14.30! Alexander var snill kjæreste som fikk meg dit, og ventet på meg alle disse timene. Jeg er heldig.

  Det må være den aller beste følelsen i verden, når man endelig kjenner at smertene avtar og man blir bedre. Jeg elsker å være frisk, haha. Det merker jeg nå!

  For å prate om noe langt mer koselig, så kom jeg hjem fra klassetur på torsdagskvelden. Fem dager i London, og nå er jeg ganske så fattig. Var relativt fornuftlig i forhold til shopping, men pengene går fort når man drar på fire musikaler på West End (så dyrt - men så verdt det). Fikk sett Legally Blonde, Lion King, Wicked og Jersey Boys, og i tillegg så fikk vi komme backstage både på Legally Blonde og Jersey Boys, fantastisk!! Jeg må si at jeg ble mest overrasket av Lion King, det var virkelig en helt utrolig forestilling! Satt med tårer i øynene og frysninger gjennom hele musikalen, så denne anbefaler jeg til alle som er i London! Har endelig kjøpt steppesko og karaktersko med høye heler, så nå gleder jeg meg til å komme igang med stepping, pardans og eksamensforestilling!

  - men først er det vinterferie, og jeg stikker nesa mi en tur innom Trondheim. <3

 • London, baby!

  Guess what...

  Jeg drar til London imorgen! Endelig drar Musikkteaterskolen på sin første utflukt, og jeg gleder meg selvfølgelig kjempemasse. Er litt skeptisk på flyturen, ettersom jeg er litt.. eh, nervøs når det gjelder å fly.
  Kommer til å være helt blakk når jeg kommer hjem! Har allerede billetter til tre musikaler (Legally Blonde, Wicked og Jersey Boys), og når hver billett koster 500-600 kroner, så blir det en del, men det er verd det! Har itillegg planlagt å kjøpe halvpris-billetter på Lion King også, så håper det går fint, for jeg har kjempelyst til å se den (også).

  Var i London sommeren 2009, og jeg elsker byen. Jeg og mamma var der en hel uke, så vi har sett det meste av de "vanlige" turistattraksjonen, som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Westminister Abbey, London Zoo, Madame Tussaud osv.. Så jeg lurer litt på hva vi skal finne på i år, bortsett fra masse shopping og musikal-seing da, og det er jo utrolig bare det. Jeg er uansett overbevist om at turen kommer til å bli minneverdig og rettogslett superdupertrouper (beams are gonna blind me)! Må forresten bruke anledningen til å opplyse alle innbruddstyver om at leiligheten ikke står tom, vi har vaktbikkjer og husets herre er 210 cm og 120 kg (bare muskler). Så der er dessverre ingen vits å komme hit.

  Ønsk meg god tur. 
  (På forhånd takk!)


  London Eye

 • Lys/Ku i tunnelen.

  Mimrer litt om Knutsen og Ludvigsen samtidig som jeg filosoferer. Høres litt dramatisk ut at jeg skriver "lys i tunnelen" (Skriver jeg tunnel på rett måte?!) Fordi jeg er jo egentlig ikke i noen som helst tunnel for tiden, verken bokstavelig eller metaforisk! Uansett tunnel eller ikke, jeg har masse å glede meg til fremover, og ville bare spre min fremtidsglede over på dere!

  Kjør:

  Førstkommende onsdag skal jeg (og klassefolk) se We Will Rock You på Folketeatret. Gleder meg enORMT.
  Skal også se Jungelboken på Chat Noir 1. februar.
  Vi skal OGSÅ se The Producers på Oslo Nye i starten av februar. Jeg er veldig heldig som går på en sånn fin skole som gir oss billetter til alt mulig. (:
  13. februar drar jeg til London, whoopie. Og bare på disse fem dagene har jeg tonnevis av ting å glede meg til. Jeg skal iallefall få med meg tre musikaler, kjøpe steppesko, kjøpe karaktersko, kjøpe vanlige sko, kjøpe fine danseklær, kanskje andre typer fine klær også og muligens ta et dansekurs på Pineapple Dance Studio. 
  Etter London så er det konsert med Band of Horses i Oslo Spektrum, og det blir svingende, vil jeg tro.
  Deretter er det hjem til Trondheim på vinterferie, hvor jeg sikkert blir tvingt med ut på ski. Jeg hater å gå på ski.
  SÅ er det plutselig mars, og da begynner vi å jobbe med eksamensforestillingen vår på skolen, og det blir GØY.
  Og så er det plutselig april, og lang påskeferie, hvor jeg sikkert blir tvingt med på enda mer ski. For ikke å snakke om at VÅREN er rett rundt hjørnet.
  Etterpå er det mai, og da kommer lillebrors konfirmasjon, oppdrag med skolen og 17.mai (hipp hurra!). Holdt nesten på å glemme min egen bursdag, 3.mai. Det er jo en eksepsjonelt viktig hendelse i mai.
  Så kommer 11. og 12. juni, og da har Musikkteaterskolen eksamensforestilling.
  Gleder meg vanvittig til Olsok den 29. juli også.  

  ..så egentlig er det ikke så lenge til sommerferie, høst, jul og nyttår. ;)))) Bare å begynne å glede seg til 2012, dere!

  -Anniken.

 • Weeks Go By Like Days.

  *kremt* GODT NYTT ÅR! ...og god jul. 
  (Jepp, har gått inn i det nye året med ca ett blogginnlegg i måneden. Kjempeambisiøst...) Tiden går så fort! For å ta en kort oppsummering så har jeg hatt en kjemmmmmmpefin juleferie hjemme i Trondheim, og fikk masse fint (og noe rart) til jul. Jeg elsker jul. Gleder meg allerede til neste jul, selv om det er litt teit. Uansett, har så masse å skrive nå at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Kan jo ikke pøse på med massemasse informasjon heller, for da blir ikke dette mye interessant.  Derfor later jeg som jeg fortsatt har oppdatert jevnlig, og forteller bare om nylige hendelser! smil.

  Tirsdag - fredag forrige uke hadde vi kurs i teatersminke på skolen, og det var skikkelig kult! Til tross for at jeg var syk (igjen!), fikk vi leke oss med å kline masse sminke i ansiktet. Vi lærte å legge foundation, highlights, skygge, rouge, øyenskygge, eyeliner, øyenbryn og lebestift, for de som er interessert. Maria var i frisør-humør, og fikk leke seg med håret mitt også. Ganske radikalt, ikkesant?!


  Snart begynner vi med både stepp og pardans (og scenekamp) på skolen, og det gleder jeg meg veldig til! I tillegg så drar vi på klassetur til London om en måned, og da blir det vel en del West End-musikaler og shopping av billige danseklær, joy! Har vært i London bare én gang før, men elsker byen allerede. Hvis noen har kule must-see-tips til London, så bare informer meg, jeg tar gjerne imot forslag.

  Har dessuten kjøpt meg sesong 7 av One Tree Hill, derav tittelen på blogginnlegget (som forøvrig er navnet på en episode). Har jo sett det på internett for lenge siden, men gleder meg skikkelig til å se det igjen! Jeg er jo en TV-serie-freak, men begynner å gå tom for ting jeg vil se! JEG TRENGER TIPS!
  På forhånd takk.

  Har så masse å skrive om, så får begynne å oppdatere denne greia litt oftere. Man skulle tro at jeg har veldig masse kult som skjer i livet mitt hele tiden, slik at jeg ikke rekker å skrive; men dessverre (for meg) så stemmer nok ikke det. Eller... gjør det?

 • Juletrefangst

  Endelig er det juleferie, og jeg har kommet hjem til Trondheim! Trodde aldri at flyet fra Oslo kom til å ta av, i og med at det var snøstorm på Gardermoen, men det gjorde det altså, og her er jeg! Og gjett hvem som satt foran meg på flyet! Jo, det var jammen meg "Trekant-Thomas" fra trekant på nrk3. Han var ikke så høy i virkeligheten som han ser ut på TV, bare så dere vet det! Uansett...

  I går var jeg og familien uti skogen et sted for å finne et juletre. Vi skulle egentlig ha vært der 09.30, men det endte med at vi kom dit kl.12. Så presise er vi, liksom. Og det var jammen ikke bare bare å finne et pent juletre. Det er hundrevis av trær i skogen, men ingen av dem var "juletre-fine" som jeg liker å kalle det. I tillegg var det 20 kuldegrader, noe som gjorde at håret mitt frøs til is! Det var jo koselig. Heldigvis var det allerede et bål der, så vi rakk jo å grille en pølse (oh joy). Vi endte uansett med å hugge ned et halvfint tre etter en times tid. Det er litt for spinkelt, med få greiner og tynn stamme, men det står ute i hagen vår og håper på å få komme inn om noen dager.

  Dårlig nyhet til tynne-treet: Tror det ligger an til en tur på Plantasjen for å høste inn en edelgran istedet...  Nå går dagene i å møte fine mennesker, gjøre ferdig de siste julegavene og glede meg til julaften! Har bakt Chocolate Chip Cookies, som er det eneste jeg faktisk klarer å bake, og det er jeg overdrevent fornøyd med. Har jo faktisk kjøp Toro Sjokoladekake også, så jeg skal utfordre meg selv litt på den fronten i år altså.

  Gleder seg til jul.
  -Anniken.

 • Stresssss

  Tjohei!

  Nå er det altså blitt desember, og dagen flyr fryktelig fort forbi. Har masse å tenke på for tiden, og i tillegg har jeg klart å pådra meg en bihulebetennelse oppi alt dette. Det er jo bare helt supert. Kommer med en liten oppdatering, særlig da på stressfaktorer. Tror faktisk det hjelper å syte og klage litt, så hold dere fast!

  feks:

  - I dag hadde vi vurderingsklasse i jazzdans, noe som vil tilsvare en semestereksamen-tentamen-test-lignende ting i jazz altså. Går kort og konsist ut på at en sensor ser på en jazzklasse, og gir oss karakter og kommentar ut ifra vår prestasjon. Syns forsåvidt det gikk ganske greit, til tross for min bihulebetennelse. Hele uka har jeg verken klart å ta piruetter eller hoppe, så jeg var kanskje litt negativt innstilt. Jeg var jo på bedringens vei i går, men så tenkte jeg å kjøre på idag i vurd.klassen, og dette angrer jeg litt på nå i ettertid. Gikk på en real smell som man sier, og nå dunker det fælt i hodet mitt igjen. C'est la vie.

  - Kort punkt: har vurderingsklasse i klassisk ballett på førstkommende tirsdag, og deeeeet gruer jeg meg til! Neste punkt, takk:

  - Juleforestilling. Trenger vel egentlig ikke å si mer... Det er nøyaktig 10 (ja?!) dager til visning, og tror alle i klassen begynner å bli litt stressa. Føler det er masssssssse som ikke sitter, og altfor kort tid til å terpe det på. MEN det ender nok med en heidundranes visning allikevel, det er jeg sikker på.
  FYI (nei, jeg bruker ikke forkortelsen seriøst) så kan man nå kjøpe billetter på http://www.musikkteaterskolen.no/
  ..så da får dere bare gjøre det. Neste punkt.

  -  Julegaver. Yikes! Det er jo bare (telle på fingrene) 22 (!!!!!!) (oi, parantes på begge sider av tallet. og denne her i tillegg også! Forvirret?) dager til julaften. Jeg er jo et relativt fornuftig menneske, og er derfor snart ferdig med allllllle julegavene, MEN jeg har en kjæreste som ikke har begynt enda!! Så jeg stresser rett og slett på hans vegne. Takk for den, liksom. Next.

  - Neste uke på MTS (som er den nye, hippe forkortelsen for Musikkteaterskolen), er det masse innstuderingstimer til forestilling, men uka etter deeeer, ja da skjer det mye rart. Har bl.a. en dialogvisning, en anatomiprøve, en prøve i notelære og... ja, det var vel det, men det syns jeg er nok på bare tre dager. Har dessuten ny mesterklasse igjen imorgen, så nå må jeg øøveee.

   

  Tralala.
  -A.

 • Avhengighet

  Det har slått meg at jeg er avhengig av ganske så mye. Sett bort ifra mat, vann, luft, kjærlighet osv, så er det ganske mye rart jeg føler at jeg trenger... Her snakker vi ikke alvorlige avhengninger, men litt mer uskyldige. Jeg er faktisk ganske avhengig av å få skrive om dette, kjenner jeg. (Hehehehehe). Måtte forresten sette dette innlegget under kategorien "Helse" på blogg.no, i tilfelle noen av dere vil betvile min mentale helse etter å ha lest dette.

  Here we go!

  - Jeg er avhengig av å ha en klokke rundt meg til enhver tid. (Men ikke på armen, for det syns jeg er ganske upraktisk og ekkelt.) Mobil med klokke fungerer, men veggklokke er tingen!

  - Jeg må banke i bordet hvis noen sier "bank i bordet" etter å ha sagt noe som -faktisk- kan skje. Eksempel: "Du har ikke hatt influensa enda, bank i bordet." Og det må være et bord, ikke en stol/benk/gulv ellernoe.

  - Jeg er avhengig av at det alltid er strøm på iPoden min, sæærlig når jeg tar buss/trikk/vandrer rundt. Det er utrolig irriterende når jeg skal høre på musikk, også slår den seg av etter 20 sekunder. Grr.

  - Jeg er avhengig av å snakke med noen hjemmefra minst én gang hver dag. (Savner deg, Trondheim.)

  - Jeg er avhengig av TV-serier, og dette er et meget skummelt faktum! Jeg må til enhver tid ha (minimum) én serie å følge med på, enten på TV eller DVD. (Som du kanskje skjønner har jeg sett endel serier...) Tar gjerne imot tips!

  - (trenger jeg å si dette?) Jeg er avhengig av sjokolade. Ikke hver dag, men nesten.

  - Jeg er avhengig av hårspenner, selv om jeg roter bort ca 300 stk. per år. Jeg er jo forsåvidt enda mer avhengig av hårstrikk, og jeg klarer ikke tenke på hvor mange hårstrikk jeg roter bort per år. (Hvor blir de av?!)

  - Jeg er avhengig av Converse-sko, selv om de gir meg gnagsår.

  - Jeg er avhengig av å få sove godt om natten, hvis ikke blir jeg fryktelig gretten og ukonsentrert. Må helst ha minimum 7 1/2 time søvn, men det blir dessverre sjeldent noe av.

  - Jeg er avhengig av smågodt eller popcorn når jeg drar på kino. (Har btw kinobilletter til "Harry Potter and the Deathly Hallows" 19.11, og det gleder jeg meg til, hurraheioghopp!)

  - Jeg er avhengig av positive tilbakemeldinger og fine ord en gang i blant, hvis ikke føles det ut som om hele verden går imot meg.

  - Jeg er avhengig av sol om sommeren og snø i jula.

  - Jeg har plutselig blitt avhengig av å tøye ut hver dag, hvis ikke blir jeg stiv som en stokk dagen etterpå.

  - Jeg er (så sinnsykt) avhengig av vekkerklokke og noen til å dra meg ut av sengen om morgenen, hvis ikke så kommer jeg meg alllllldri opp i tide. Trodde dette ble lettere med årene, jeg...

  - Jeg er avhengig av at DVDene mine står i alfabetisk rekkefølge. Jeg rydder gjerne i dine DVDer også, hvis det er ønskelig.

   

  Jeg er ganske avhengig av å avslutte nå.

  A.

   

 • Sove? Tydeligvis ikke...

  Søvnproblemer, snork...

  Har ikke sovet godt på mangemange dager nå, og det er skikkelig slitsomt. Bruker først kjempelang tid på å sovne, deretter ligger jeg og sover/våkner av og på i enda flere timer. Jeg sover ikke tungt før morgenen kommer, og da blir det enda vanskeligere å komme seg opp av senga for å dra på skolen... Skoledagen er slitsom nok selv med masse søvn, så jeg er helt utslitt for tiden. Mye jobbing frem mot julevisning, og merker det er vanskelig å yte maksimalt. Denne uka har vi faktisk tre timer dansing på søndagen også, så jeg har tenkt å bruke hele kvelden + morgendagen på å slappeav og få litt mer energi. Jippi.

  Jeg er jo en skikkelig tilhenger av kjerringråd, så noen slike (eller faktiske teorier med løsninger) mottas med takk.

  God natt!

     "Det er ingen liten kunst å sove, for å mestre den må man være våken hele dagen."
  -Friedrich Nietzsche

   

 • 5 bilder og 500 ord.

  Det er jo snart en uke siden høstferien var over, men jeg har faktisk en unnskyldning. Har vært syk heeele denne uka, men NÅ kan jeg fortelle litt om fine dager i Trondheim. For det første må jeg jo nevne at jeg var heldig på togturen oppover til Trondheim. Ingen i setet ved siden av, så jeg fikk sove litt osv, selv om det var skremmende kjedelig. På turen til Oslo derimot, fikk jeg sete "feil" vei (baklengs) i en sånn firer-gruppe. Kjempemorsomt med tre gutter på 8 år som stirret på meg i 6 timer og 47 minutter. Takk for den, NSB! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å bestille FLYbilletter til juleferien...

  Jeg syns faktisk Trondheim er en fantastisk fin by om høsten. Jeg hater egentlig høsten, men fine farger og frostrøyk om morgenen minner meg på at det snart er jul (47 dager til 1.desember)! Gikk frivillig til Estenstadhytta dagen etter jeg kom hjem. Ganske utrolig, i og med at jeg hadde planlagt å sitte iro hele høstferien. Som dere ser på bildene over og under, har jeg nylig funnet macro-funksjonen på kameraet, noe jeg overdrevet bruker hele tiden.

  Dette møtte meg da jeg kom hjem til Trondheim. Hjemmelagde skoleboller, kanelsnurrer og lefser (og noen bananer i bakgrunnen?). Jeg lover, jeg er ennå mett av mammas middager/bakverk/kaker/annen mat, og det er snart en uke siden jeg kom tilbake til Oslo... Ikke lett å komme tilbake til strengt studielån og kjedelig matlaging.

  Fikk en dansende flodhest i et kinderegg. Jeg har faktisk en ganske spennende historie om kinderegg. For to uker siden skulle jeg nemlig kose meg med et slikt morsomt sjokolade-egg. Som alle unger synes jeg at kinderegg er ganske kult; det er jo både sjokolade og leke i ett (woho), men det viste seg at jeg skulle bli skuffet! Det var nemlig ikke leke i kinderegget mitt! Jeg vet... det ødela liksom hele uka mi. Livet er ikke lett når man treffer på slike uløselige problemer uten å være forberedt. Har hatt elleve timer terapi i etterkant, og tror nå jeg begynner å komme over sjokket.

  Håper dere tok ironien, og ikke tror jeg er helt... forstyrret.

  Jeg var også til TANNLEGEN da jeg var hjemme. Og som unger flest (igjen), er jeg selvfølgelig redd for tannlegen. Litt rart ettersom mamma er tannhelsesekretær, men det er bare noe med å ligge der hjelpesløs med masse greier inni munnen som skremmer meg. Jeg var uansett så flink at jeg fikk et lykketroll. Ganskje stolt over meg selv. 

  Det var kjempekoselig å komme hjem til hunden min, Happy. Hun ser litt forblåst og stusselig ut på dette bildet, men hun er allikevel min søte, lille vofse. Har itillegg vært på massemassemasse shopping med mamma, noe som gikk utover både min og hennes lommebok. Fikk tid til å møte mange fine mennesker, og jeg gleder meg allerede til juleferien når jeg får se dem igjen. (Dere vet hvem dere er ;);););););)

  Nå skal jeg bli frisk.

 • Vender nesen hjemover.

  Hei høstferie! ♥

  I morgen tidlig setter jeg meg på toget og drar nordover til Trondheim. Det blir godt å komme hjem og slappe av litt, etter noen travle uker på skolen. I løpet av de siste seks dagene har jeg faktisk trent 19,5 timer (bare på skolen), og det syns jeg er ganske sykt. Særlig med tanke på at jeg trente maks TO timer i uka i fjor. Så dette har vært interessant. Har enda ikke vrikket/forstuet/brukket/ødelagt noe (bank i bordet), og det er jo kjempeflott.

  Har forsåvidt hatt en kjempefin uke. Det har som sagt vært mye trening, men masse annet gøy også. Vi avsluttet dagen idag med å øve inn et Hairspray-nummer som vi skal bruke i juleforestillingen. Slik Hairspray-dansing må være det mest slitsomme i verden, men det er nok det morsomste også! Derfor må DU komme på juleforestillingen vår, søndag 12. desember på Wallmans Salonger.

  Jeg har en full-ladet iPod, Camilla Läckberg, litt "lekser" og godteri i sekken, så togturen imorgen skal nok gå bra. Satser også på å få sove litt på toget, men det er jo typisk om jeg ikke får til det. Vedder på at jeg får en sånn "firer", slik at jeg må sitte og se på personen ovenfor. Eller slik at personen ovenfor kan sitte og se på meg! Da kan jeg iallefall ikke sove! Uansett så gleeeeder jeg meg til å komme hjem. (Legger forøvrig med et random tog-bilde av etellerannet sted i Norge)

  Uken hjemme i Trondheim tror jeg blir kjempefin. Har ikke lagt så mange planer enda, men satser definitivt på å slappe av, kose meg masse og møte mine fine trøndervenner! (Også må jeg vel tøye litt også, hvis ikke går det dårlig når vi begynner på skolen igjen.) Mamma har dessuten lovt meg Oreokake til lillebrors bursdag, og det er jo en stor glede i seg selv.

  Gleder meg til å se DEG i Trondheim! (:

   

  -Anniken

   

  I pretend to be other people... In real life that's called schizophrenia. If you get paid to do it it's called acting.

   

 • The Space in Between

  Okkkkei, så jeg har vært ganske opptatt denne uka. Eller.. nå lyver jeg! Har vel egentlig ikke vært så opptatt, det er vel mer riktig å si at jeg har vært for sliten til å gjøre/skrive noe kult. Gleder meg til høstferie neste uke, da skal jeg hjem til Trondheim! ((((((: I dag (søndag) har jeg faktisk vært på skolen og hatt tre timer jazz med David Byer. (Ja, du leste riktig, på en søndag). Utrolig dyktig (og skremmende) fyr, så jeg er fortsatt litt skjelven, men det var jo veldig gøy også, SEFF.

  Sååå jeg tenkte å skrive litt om skolen da, siden enkelte lurer på hva vi gjør osv. Kan jo skrive opp timeplanen min for denne uka, så får dere se litt selv hva vi gjør. (:

  Mandag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Jazzdans
  12:45-14:15: Stemmebruk
  14:30-16:00: Kor

  Tirsdag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Afrikansk dans
  12:45-14:15: Skuespillerteknikk
  14:30-16:00: Skuespillerteknikk

  Onsdag

  09:00-10:15: Pilates
  10:30-12:00: Jazz
  12:45-14:15: Høre- rytme- og notelære
  14:30-16:00: Ernæring

  Torsdag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Jazzdans
  12:45-14:15: Musikaldans
  14:30-16:00: Kor

  Fredag

  09:00-10:15: Klassisk ballett
  10:30-12:00: Afrikansk dans
  12:45-14:15: Mesterklasse
  14:30-16:00: Skuespillerteknikk

   

  Slike fag som ernæring og afrikansk dans er noe vi bare har i en periode. Da har vi gjesteforelesere/koreografer som virkelig har peiling på det de gjør. Det er fint. Finfint! Har en del andre såkalte støttefag også, men jeg kommer sikkert til å skrive om dem når vi har dem. Messsssterklasse er da, hvis noen lurer, en klasse hvor eleven framfører en sang, og læreren (og eleven) jobber med den sangen, både sangteknisk og hvordan den skal fremføres/riktig uttrykk osvosvosv. Det jeg syns er litt gøy da (hihi) er at læreren i mesterklasse er Jannike Kruse, og hun var jo liksom helten min da jeg var mindre ("hun dama som synger så fint i Aladdin"). Hun er kjempeflink, og jeg blir bare litt blown away når hun underviser (oi, hadde et lite Jan Thomas-moment der, med engelske uttrykk midt i en norsk setning..) Uansett, hun er ekstremt engasjert og bare... veldig flink, så ja... Nemlig! (Håper du leser dette, Jannike, smisksmisk.)

  Litt rart at jeg har brukt så ekstreeeeeeeeeemt mange paranteser idag. (La du merke til det?)

  Så får jeg vel også meddele at Musikkteaterskolen skal ha juleforestilling, wohooo! Dette finner sted den 12. desember, og vi skal faktisk spille på Wallmans Salonger! Måtte utheve enkelte ting her, siden det er en såpass kul greie, liksommm. Apropos Wallmans, vi var der med klassen for et par uker siden, og det var virkelig en fantastisk opplevelse. Så til dere som har lyst på middag + show en dag, dra på Wallmans! Det e verddet!

   

  Snart klar for en ny uke.


  - Anniken.

 • Cease to begin.

  Merk kalenderen, mine venner, for nå er dagen kommet da Anniken Strand endeliiiig har lagd en blogg! Har jo tenkt på dette en stund nå, men jeg er kjent for å utsette ting - dette inkludert. Jeg har tenkt å skrive mest om stort&smått som skjer i mitt (ikke så veldig spennende) liv, egentlig mest fordi jeg liker å skrive, men også litt for å oppdatere venner og familie om hva som skjer. (Mamma spesielt.) Jeg er jo ikke den flinkeste på slike kule datamaskin-greier, så til å begynne med får headeren være randome bygninger. Jeg skal finne noen som kan lage noe kult etterhvert, eller kanskje jeg skal prøve meg på det selv.

  Uansett ...

  Som noen kanskje har fått med seg, har jeg jo flyttet til Oslo! Jeg måtte jo nesten det da jeg kom inn på Musikkteaterskolen, som btw er den beste skolen i hele verden, no kidding. Kommer sikkert til å skrive litt mer om skolen senere, hvis det er ønskelig. Så hverdagen min består pretty much av dans (masse dans), teater og sang, pluss litt ekstra snask. Så om to år er jeg ferdig utdannet musikalartist, og skal hoppe ut i den skumle teaterverdenen.

  Denne uka har jo vært litt interessant. I ernæring har vi regnet ut vårt "hvilestoffskifte", og jeg har dermed funnet ut at jeg forbrenner 1281 kalorier bare ved å sitte og stirre i veggen en hel dag. 1281 kcal vil for eksempel tilsvare:

  - 11,5 kinderegg

  - 656 gram blåbærsyltetøy

  - 18,3 esker smurf

  - 5 bokser leverpostei

  Så jeg kan faktisk forbrenne 18,3 esker smurf (av den grønne sorten) på én dag bare ved å puste. Selv om jeg tror det ville ha ødelagt meg på alle andre måter, så det anbefales nok ikke.

  På fredagen (17.09) var klassen på førpremiere på "Buddy Holly the musical" på Folketeatret. Det var litt mer "konsertformat" enn musikal, men musikken var utrolig stilig. I tillegg var det noen foran oss som hadde tatt to øl for mye, og sånt blir det liv av vet dere! I går kom Alexander sine foreldre på besøk, og da ble det gratis middag og matvarer på oss. Hverdagsgleder. Takk!

  Jeg setter pris på kommentarer, helst hyggelige sådan, men også "forslag til forbedring". Som vi lærte i våre glansdager på Ringve - GT (gode tilbakemeldinger) er verddet (?). Nå skal resten av denne fasjonable søndagen gå med til å øve sang til Mesterklasse og spise taco, jippi.

  Sneiks on a plane.

   

  - Anniken.

 • Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits