Follow on Bloglovin

AnnikenRStrand - Mitt liv i dur og moll
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 18: Min største Guilty Pleasure TV-serie

Eeeehehhehhe. 

The Vampire Diaries.

...SELVSAGT! Hva ellers? Det er klisjé, det er kleint, det er kjærlighet, det er vittig, det er koselig, det er søtt, det er HOT, det er spennende og det er skikkelig avhengighetsdannende. I'm hooked!

Regner med at de fleste har fått med seg hva denne serien handler om. Kort sagt: Girl meets boy. Boy = vampyr. Så dukker hans slemme, deilige storebror opp og lager helevete. Og begge er selvfølgelig forelsket i samme jenta. WHO TO CHOOSE?! Oh, the drama.. Jeg liker at vampyrer ikke er så snille som Edward (ja, vi er på fornavn). Dessuten er det tusenvis av intriger og problemer og spennende tvister i hver sesong. Seriøst, det skjer så utrolig mye i hver episode at jeg trodde sesong 1 var ferdig etter episode 7. JEG syns det er positivt, men det kan nok bli litt slitsomt i lengden. 

Jeg skal ikke røpe noe, men VRÆL så spennende siste episode i sesong 3 var!!! (Jeg vet at dere er enige, selv dere som ikke har sett det enda.) Og gidda du ikke følge med mer etter sesong 2? GJØR DET! SE DET! Kongen befaler: Se Vampire Diaries. 

Ooookei, uansett. Er det bare jeg som vil at Elena og Damon skal være sammen?!?!??!

Det er bra jeg kan engasjere meg i slik viktig verdensproblematikk.

 

Anniken

 • Dag 17: 5 negative sider ved meg selv

  1. Jeg har tidenes korteste lunte, og blir veldig fort irritert for ubetydelige ting. (Blir heldigvis fort blid igjen!)
  2. Jeg hater å legge meg, men elsker å sove.
  3. Jeg har en tendens til å drømme meg bort og miste heeelt grepet på virkeligheten. 
  4. Jeg utsetter alt jeg burde gjort right away. 
  5. Jeg har "flink pike-syndromet". Ergo, jeg tillater ikke meg selv å gjøre feil. 
    

  Nå håper jeg dere ble litt bedre kjent med meg! For dere som ikke har lest bloggen før, så må jeg jo høres ut som tidenes mest usikre og sinna jente. Dette er altså bare 5 negative sider ved meg selv, men jeg liker å tro at det finnes mange flere positive sider. 

  Jeg tenker masse for tiden. Hva jeg skal gjøre med livet, hva jeg ønsker å oppnå og hva som skal gjøre livet mitt spennende. Syns det er veldig vanskelig, og jeg må virkelig lære å bare ta én ting av gangen. Akkurat nå studerer jeg ikke, og det trives jeg med. Jeg prøver ikke så hardt for å få jobb innen scene/film, og det er helt greit, jeg trenger faktisk en liten pause fra alt det der. Jeg har uansett bestemt meg for å kjøre på, selv om det kan ta flere år før jeg får den første ordentlige jobben! Jeg er 22 år, og jeg har et langt liv foran meg, så ingen vits i å stresse. Dette året skal jeg bare ta det med ro, gjøre så mye som jeg gidder og så ta det videre derfra. Jeg kunne tenkt meg å studere noe neste år, selv om jeg skal prøve å få jobb innen musikkteater etc. Det er jo greit å ha noe i bakhånd uansett.

  OKEI.. nå ble det seriøst her. 

  Nå skal jeg lukke blogg.no og kose meg med min nye guilty pleasure: Vampire Diaries. Raaawr.

  dw12dt
 • Stikkord:

  Dag 16: 5 filmer som får meg til å gråte (med video)

  1. To Gode Venner - Todd og Copper
  En enslig, gammel dame finner en dag en liten rev i hagen sin, og hun tar den til seg og han vokser opp hos henne. En dag innser altså damen at reven er et vilt dyr, og hun kjører ham ut i skogen slik at han skal lære å klare seg selv. 


  Jeg hulker, liksom...

   

  2. Armageddon
  Kort fortalt: en rekke oljeborrere blir sendt til en asterioride for å borre ned en bombe og sprenge hele greia før den kræsjer i jorda. Trist: Faren hennes ofrer seg til å bli igjen og detonere bomben for å redde jorda.


  3. Løvenes Konge
  ...når Mufasa dør.

   

  4. Se Opp
  Historien om to mennesker som elsker hverandre. Fem minutter inn i filmen dør kona, og jeg er allerede ødelagt... HVA ER DET DU GJØR MED MEG, DISNEY?!?! 

   

  5. Titanic
  Jacks død. 

  (6.)
  Jeg ville faktisk hatt med en film til på topp 5, men jeg kunne ikke finne noe klipp fra scenen, så jeg får bare nevne den og håpe noen skjønner hva jeg mener:
  DANTE'S PEAK.  Den filmen med vulkanen som kommer til liv igjen. Den utrolig triste scenen hvor de sitter i en robåt på en innsjø av syre, og båten omtrent synker fordi syren ødelegger treverket. Mormoren hopper ut i vannet og drar båten inn til land. Hun blir hardt skadd, de prøver å bære henne ned til byen, men hun dør... :( HULK.

  Kan legge til mange flere filmer på denne lista, bl.a. Ghost, Million Dollar Baby, Den Perfekte Stormen og PS: I Love You (i tillegg til de fleste andre Disney-filmene...)

   

  Noen som kjenner seg igjen?

 • Dag 15: Min nåværende ønskeliste

  Herregud, denne 30-dagers utfordringen har pågått ekstremt lenge nå. Listen var komplett den 05.07.2011, og jeg har nå kommet halvveis, HAHA! Jeg syns jo det er litt koselig jeg da, å bruke litt tid på dette her, sånn at det blir ordenltig og ikke bare noe TULL!

  Uansett: her kommer min nåværende ønskeliste. Meget materialistisk, men det får dere bare pine dere gjennom. Selvfølgelig vil jeg ha fred på jord, men tviler på at det blir fred av at jeg skriver om det på bloggen...

   

  Støvler som det ikke er hull i  // Julie Dress (Nelly)  // Kuhlo Dress (Nelly) // Frill Aztec Border Dress (Nelly) // Sorte, enkle pumps // MaxFactor Eye Brightening Mascara // Ray Ban Wayfarer
  Alle sesonger av Grey's Anatomy // Min drømmekjole med påfuglmønster // Digispiller // Smykke+øredobb-oppbevaringsgreie (Ebay) // Pomeranian (hund) // Disguise Ring

  Pene pynteputer (Kremmerhuset, Skeidar) // Soya kjøkkenbord (Skeidar) // Walk-in Closet // Wall Stickers // Bormio benk (Skeidar) //  TV-bord (Skeidar)

   

  Tror jeg setter av ca. 20 år, så har jeg kanskje fått hele ønskelisten min?!  :D
  Noe spesielt dere falt for?

 • Dag 14: Min favorittfilm

  Her-e-gud, dette må være den vanskeligste oppgaven hittil. KAN JEG VELGE FLERE? Nei okei, dette skal jeg klare, beklager det lille utbruddet.

  Jeg er kjent for å like mye rart, for å si det mildt. Tror jeg har minst én elsk-film i hver eneste filmsjanger, og det er ikke grenser for hva jeg synes er kult på film. ALT er kult på film (nesten).  Det hadde vært lettere å plukke ut den dårligste filmen jeg har sett, fordi det er ikke så mange filmer jeg virkelig ikke liker. *kremtthetreeoflifekremt*

  Jeg liker psykologiske thrillerdrama som Fight Club og A Beautiful Mind
  Jeg liker pulserende dansefilmer som Step Up og Burlesque
  Jeg liker teite romantiske komedier som Crazy Stupid Love og Love Actually
  Jeg liker kompliserte filmer som Inception og Imaginarium of Dr. Parnassus
  Jeg liker koselige tegnefilmer som Dragetreneren og To på Rømmen 
  Jeg liker skremmende krisefilmer som Armageddon og 2012
  Jeg liker heftige actionfilmer som Inglorious Basterds og Transformers
  Jeg liker rørende kjærlighetshistorier som Titanic og the Notebook
  Jeg liker storslagne fantasyeventyr som Ringenes Herre og Harry Potter

   

  Men den absolutte favoritten of all times:
  Pirates of the Caribbean - Curse og the Black Pearl   Dette er nok den filmen jeg har sett flest ganger i hele mitt liv. Jeg er sikker på at jeg kan minst 90% av alle replikkene, noe som gjør at folk ikke lenger gidder å se filmen med meg. Det gjelder selvfølgelig bare den første filmen, som er 3904 ganger bedre enn de andre. Genialt.


  Will Turner: You cheated.
  Jack Sparrow: ...pirate! 

 • Dag 13: Telefonen min

  Hvordan tar jeg bilde av telefonen min, når det eneste kameraet jeg har, faktisk er telefonen min? 
  JO, man bruker det dårlige webcameraet på PCen..

  Uansett, her er min elskede telefon: Samsung Galaxy s2. Hvit, ohyeah.

  ..med et bakgrunnsbilde av den søte vovven min.

  Her ser dere jo også den fine, nye neglelakken min! Den er fra Isadoras sommerkolleksjon, og heter Hot Hibiscus hvis du skulle lure på det.
  Er veldig fornøyd med denne telefonen, kan brukes til absolutt alt. Det eneste som er irriterende er at (nesten) alle apps kommer så mye senere på en android-telefon enn på en iPhone. Da jeg endelig fikk lastet ned Rumble på telefonen min, var alle kjempelei av spillet og hadde begynt med noe annet... Ikke det at det er verdens undergang altså, jeg er ikke så overfladisk som jeg ofte virker. 

  0:)

  Har DU en like fin telefon som meg?

 • Dag 12: Mitt favoritt-reisemål

  LETT!

  Foreldrene mine eier en sånn timeshare-leilighet i Anfi Del Mar på Gran Canaria. Har vært der tre ganger tidligere, og det føles veldig som et hjem nr. 2! Elsker å dra dit, kan virkelig slappe av og glemme alle mine stressende småting som gnaaager i bakhodet når jeg er hjemme. Bare ligge ved bassenget i over 30 varmegrader, spise halvgod biff flere ganger i uken, kjøpe is hver andre time, bli "brun" (som egentlig burde kalles hvit, ettersom huden er mer blålig etter vinteren...), lese klissete bøker om vampyrer og få fregner.''

  Vi skal ikke dit i sommer, og det er jo litt trist.. Da blir det norsk sommer på meg, med upålitelig vær og kjedelige middager (les: pølse og potetmos). Kommer til å leve på McFlurry i sommer, nammm ...

   


  Leilighetene


  Ett av bassengområdene


  Kjøkkenet i leiligheten


  Stua, litt dårlig lys sådan


  Hjerteøya  Trær. Fine, sommerlige, syden-trær!

  HÆ? Vil ikke dere også dra dit med en gang? Det vil iallefall jeg, sukk...


 • Dag 11: 5 ting jeg ikke kan leve uten

  1. Mobiltelefon

  Jeg haaaaaater å gå uten telefonen min. Det hender at jeg glemmer den hjemme når jeg skal på skolen, og jeg føler meg helt naken uten den! Det er ikke det at jeg bruker den så masse når jeg er på skolen, den ligger jo som regel i jakkelomma hele dagen, men vissheten om at den ikke er der gjør meg sprø. 

  2. TV-serier

  Jeg kan sitte og se på TV-serier (på DVD vel og merke) i flere tiimer! Elsker å drømme meg bort i en serie, og bare se episode etter episode som om jeg ikke har noen egne bekymringer. Deteneste problemet jeg har i livet da er om Lucas velger Peyton eller Lindsey, men det kan være ille nok det altså...

  3. Sol

  Nå er det mai. Er det ikke sol hver dag mellom mai og august så blir jeg gretten. Det er faktisk litt slitsomt, fordi vi bor jo i Norge, og her er vi ikke akkurat bortskjemt med sol (selv om det er 930184ganger mer sol her i Oslo enn i Trheim). Lykke = Jeg våkner om morgenen, løfter på gardina, ser at det er sol og blå himmel, og jeg smiler og elsker dagen. 

  4. Sminke

  Til dere som kjenner meg: har dere noen gang sett meg uten sminke?
  Det er jeg ganske sikkert på at dere ikke har, jeg går nemlig veeeeeeldig sjelden uten sminke. Jeg kjører ikke på med hele pakka hver dag, ettersom vi har så mye dansing osv, men jeg går aldriutenfor leiligheten uten eyeliner og mascara. Hvorfor ikke? For jeg ser ut som et spøkelse uten sminke. Jeg er så lys at hele ansiktet mitt ser ut som en beige klatt. Ikke veldig pent, derfor er jegrimelig avhengig av sminke. 

  5. Kjoler

  Jeg er altfor, altfor glad i kjoler. Jeg er alltid på kjolejakt, selv om jeg har skapet fullt av dem! Men det kommer jo stadig nye, vakre kjoler, i tusenvis av farger og fasonger. Tror fakiskt ikke jeg kommertil å få nok av kjoler, noen gang. Heldigvis er jeg så smart at jeg handler aldri noe dyrt, men det går masse penger på Nelly.com, for å si det sånn!

   

  Dette var egentlig altfor få punkter, jeg er jo også avhengig av feks. sjokolade, musikk, klokke, hyggelige mennesker, fine sko, teite småting, komplimenter og søvn. Er du videre interessert kan du jo lese et innlegg jeg skrev for en stund siden, om avhengighet: 

 • Dag 10: En bok som har betydd mye for meg  Denne var faktisk litt vanskelig.. Har lest så utrolig mange bøker oppgjennom årene, og mange har betydd masse for meg på forskjellige måter. 

  Jeg er veldig fan av Jo Nesbø, og særlig bøkene han skriver om Harry Hole. En bok som fikk meg til å tenke var Alkymisten av Paolo Coelho. En av de første ordentlige krimbøkene jeg leste var Engler og Demoner av Dan Brown, og den mener jeg fortsatt er helt fantastisk. En bok jeg gråt mye av er Idas Dans av Gunnhild Corwin. Har lest utrolig masse fantasy, inkl. House of Night-serien, hvis noen vet hva det er! Veldig kul serie, hvis man er litt into fantasy. Pløyde meg også igjennom Lord of the Rings for noen år siden også (kom meg ikke gjennom den siste boka though..), og leste Twilght-serien før den ble kvalmende populær (akkurat det har jeg skrevet et innlegg om tidligere, som du kan lese her).

  Men den boka (eller rettere sagt de bøkene) som har betydd mest for meg er helt klart Harry Potter.

  Jeg er vanvittig glad i Harry Potter, og har vært det i veldigveldig mange år! Hvordan de gikk fra å være spennende barnebøker jeg ble tvunget til å lese på skolen, til hvordan de ble så viktige at jeg satt på rommet mitt 24/7 for å lese. Mange syns nok det er ganske barnslig å like Harry Potter, og jeg er enig i at de første bøkene er ikke akkurat noe voksenunderholdning. MEN HERREGUD DA, de siste bøkene er jo helt crazy, og jeg fatter ikke hvordan en random dame kan sitte og finne på noe så helt unikt og fantastisk.. Vræl. Hvem gråt ikke når Dumbledore døde liksom!? Det gjorde iallefall jeg. Og ca. siste halvdel av den siste boka... Ups.

  Fant et litt morsomt bilde på PCen min! Dette er når jeg nettopp har fått HP and the Deathly Hallows i posten, og jeg er selvsagt veldig lykkelig.

   

   

   

   

 • Dag 9: Min favorittartist

  /favorittband.
  Dette må være det enkleste punktet på hele 30-dagerslista mi, jeg trenger faktisk ikke tenke meg om engang.

  Mitt favorittband er selvfølgelig...
  MUSE 

  Kan ærlig talt si at jeg ikke er så glad i de fleste av musikkvideoene deres, men det er jo tross alt ikke hovedpoenget, det er musikken! Jeg blir aldri lei Muse. Jeg er sikker på at jeg kan høre de samme sangene om og om igjen til evig tid, og det føles veldig godt å ha sånn musikk. Digger det vide spekteret de har mellom sangene sine, for selv om alt ligger innenfor indie/alternativ rock, så fins det noe for enhver anledning og smak! 

  For ikke å snakke om så har Matthew Bellamy tidenes råeste stemme, de har en trommis som tar av helt og en bassist som står og dunker med hodet flere timer i strekk! 

  Jeg husker en gang jeg kjørte meg bort, midt på natten et forvirrende sted i Trondheim. Bare masse små enveiskjørte gater, og jeg kom meg rett og slett ingen vei med en diger bil. Kort sagt, jeg ble stressaaaa. Jeg stoppet bilen, skrudde opp volumet til HØYT og drømte meg bort i "Time is Running Out". (Jeg kom meg forresten ut til slutt, tror muse har litt av takken for det, faktisk). Har vært på to konserter med dem, Oslo 2009 og Bergen i 2010. Vet de er i studio as we speak og spiller inn det nyeste albumet, og jeg sitter egentlig bare her og venter på at det skal komme ut. Som alle vet - ny plate betyr ny world tour, og da blir Anniken i konserthumør og veldig fornøyd med det.

  Andre som elsker MUSE?

 • Dag 8 - Hva finnes i min sminkepung?

  Denne er til deg, frøken Wiik.

   

  Jeg har jo egentlig masse sminke, og det finnes litt av hvert i den rotete sminkepungen min... DERFOR har jeg valgt ut noen produkter som alllllllltid ligger der:


  Øyenbrynspenn, dipliner, eyeliner, vippetang, parfymeflakong, triple eyeshadow, mascara og knæsj rød lebestift.

  Tipper dette er noe de fleste har i sminkepungen, men hadde ikke plass på kameraet til å ta bilde av alle produktene jeg har. Pleier også å ha med med 3-4 neglelakker hvor enn jeg går (har faktisk en egen sminkepung med bare neglelakker)!

  Nå fikk jeg plutselig lyst til å pynte meg, men det er kanskje litt sent nå...

 • Dag 7: mitt siste innkjøp

  Nå har jeg jo vært i London, hvor jeg kjøpte klær for altfor masse penger, så tenkte å slå to fluer i en smekk. Siden jeg ikke husker hva jeg kjøpte sist, legger jeg bare ut noen bilder av noen klær/sko som har fått fast plass i skaper mitt etter London-turen!

  Blusen og blomsterkjolen er veldig fine, fra River Island. Den andre kjolen er kjøpt på Camden market.

  Litt sko da, vet dere. Det må til! Har hatt lyst på slike "nude" pumps kjempelenge! Som dere kanskje ser har jeg blitt litt glad i leopardmønster i det siste. Hihi!

 • Dag 6: Sminketabbe nr. 1

  Heldigvis har jeg ikke hatt mange sminketabber i livet mitt, så det var ikke særlig vanskelig å finne ut stoff til dagens utfordring! Jeg var jo aldri en av de sminkedukkene på ungdomsskolen, så hele den der "bleket-hår-med-brunkremskille-langs-kjevebenet" sparte jeg meg heldigvis for... Akk, skulle ønske den faktiske tabben min skjedde da jeg var fjortis, da hadde jeg iallefall hatt en unnskyldning.

  Here it goes. 

  Jeg skulle ut til sentrum for å shoppe ellernoe, dette var en lørdag for tre-fire år siden. Jeg husker ikke hva jeg skulle, men jeg vandret uansett alene rundt i Trondheim sentrum, i kanskje et par timer. Jeg hadde akkurat funnet ut at leppestift så ganske kult ut, og pleide å stæsje meg opp med det. Problemet kommer bare når man har en Cover Stick som har nøyaktig samme utseende som leppestiften din...

  Oh yeah, da jeg kom hjem igjen(!) merka jeg at jeg hadde tatt på cover stick på leppene! Munnen min var akkurat samme farge som huden min, og det så helt utrolig dumt ut. Det så ut som jeg ikke hadde noen lepper, bare hud og tenner!!! Grusomt.

 • Dag 5: Min favoritt-is

  Dream yoghurtis med belgisk sjokolade.. Ah, vann i munnen bare jeg snakker (skriver) om det! Gleder meg til det blir sommer og varmt, slik at jeg har en unnskyldning for å spise sånn is heletiden! O:-)

  Kan noen være så snill og si seg enig med meg her?!

 • DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

  Soundtrack - Taylor Swift - Never Grow Up:
   
  1. Donald Duck - jeg var medlem i Donaldklubben i mange år og samlet på bladene. Har nok godt over 200 donaldblader som er satt inn i permer og tatt vare på! :) Hjemme hos mammapappa selvsagt, tar ikke med meg sånt i flyttelasset!


  2. Å ta oppvasken - men det gav seg med årene, for å si det sånn...
     

    

    
  3. Pugge alfabetet - jeg var nerd som liten også, og kunne alfabetet da jeg var tre år. Det aller første ordet jeg lærte å lese var SALG. 
    


     
  4. Pokemon - særlig Pikachu. Jeg hadde tusenvis av pokemonkort og figurer og pokeballer og altmulig. TV-serien var fast hver helg, noe jeg ikke kunne gå glipp av, og jeg må innrømme en hemmlig crush for Ash..
     

    
  5. Mumfie - er det noe mer å si da?! Hør på sangen, den er jo så koselig!! Får helt frysninger her jeg sitter.

   

  Vekket dette noen gode minner eller? 
  Det gjorde det iallefall for meg. 

 • Dag 3: Min håndskrift

  Måtte jo bla opp i en random bok for å finne noe jeg hadde skrevet! 
  Det blir jo ikke så mye skriving siden jeg går på en så fysisk skole, men her får dere se litt tips til auditions, hvis dere vil ha det! ^^ Dette er fra en stemmebrukstime med Erik Wenberg Jakobsen.

  Helt alminnelig håndskrift, vil jeg påstå!

 • Dag 2: Hva hører jeg på NÅ?!

  Hva hører Anniken mye på for tiden? Dette:
  (trykk ivei så får du se fine klipp fra youtube!) 

  og SNART kan jeg begynne å høre på julemusikk, det er helt fantastisk! Har en lang liste over musikk jeg MÅ høre hver jul, og kommer sikkert til å poste den hvis det er ønsker om det! (:

 • Dag 1: 15 fakta om meg selv + bilde

  Først må jeg bare påpeke at jeg har helt glemt denne 30-dagers utfordringen jeg begav med ut på! Jeg lagde lista over de forskjellige 30 emnene, men så kom jeg jammen ikke lenger enn det.. Anyway, here it goes:

   

  1. Først samler jeg all kjedelig fakta i ett punkt:  Anniken, født 1990, trønder, bor i Oslo, studerer musikkteater.
  2. Bor sammen med kjæresten min, vi har vært sammen i over fire år
  3. Jeg elsker klær, spesielt kjoler og sko
  4. Til tross for min elsk for klær/sko er jeg veldig økonomisk bevisst
  5. Jeg har glutenallergi
  6. Jeg kan synge, spille gitar, piano og saksofon
  7. Hater å lage mat, men elsker å spise
  8. Jeg er nærsynt 
  9. Eier rundt 200 DVDer, og alle skal ha plass i hylla
  10. Har danset siden jeg var 13 år (fra 7 år om man regner drilling som dans)
  11. Muse er mitt favorittband, og jeg hevder alternativ rock er det jeg hører mest på,
  12. ...men egentlig så smuglytter jeg på country/pop
  13. Jeg dreper alle planter jeg har (ikke med vilje)
  14. Er ekstremt pirkete når det gjelder norsk grammatikk, så her finner dere ikke mange skrivefeil
  15. Jeg liker ikke å høre på radio, syns det er for mye mas og bråk

  Kom plutselig på en million ting jeg ville skrive, men her har dere iallefall 15 relativt kule fakta om meg!

 • 30-dagers utfordring: Listen er komplett!

  Så...

  Jeg har fått mange superkule forslag til min 30-dagers utfordring, og nå har jeg satt sammen en liste med de punktene jeg syns var mest interessante (både for meg og for dere). I tillegg så pønsket jeg ut noen morsomme selv, hihi. Tusen takk til alle som har kommet med forslag, og jeg håper dere vil lese listen dere har vært med på å lage.
  Den er som følger:

   

  DAG 1- 15 fakta om meg + et bilde
  DAG 2 - Hva hører jeg på NÅ!?
  DAG 3 - Et bilde av min håndskrift
  DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre
  DAG 5 - Min favorittis
  DAG 6 - Sminketabbe
  DAG 7 - Et bilde av varen jeg sist kjøpte
  DAG 8 - Hva som befinner seg i sminkepungen min
  DAG 9 -  Min favorittartist
  DAG 10 - En bok som har betydd mye for meg
  DAG 11 - 5 ting jeg ikke kan leve uten
  DAG 12 - Favoritt reisemål
  DAG 13 - Et bilde av telefonen min
  DAG 14 - Min favorittfilm
  DAG 15 - Min nåværende ønskeliste
  DAG 16 - 5 filmer som får meg til å gråte
  DAG 17 - 5 negative sider ved meg selv
  DAG 18 - Mitt største "guilty pleasure TV-program"
  DAG 19 - Min leilighet
  DAG 20 - Min største kjendisforelskelse
  DAG 21 - Mitt kjæledyr
  DAG 22 - Min største frykt/fobi
  DAG 23 - Den beste musikalen i verden
  DAG 24 - Mitt favoritt-smykke
  DAG 25 - Et bilde av meg som liten
  DAG 26 - Mine fremtidsplaner
  DAG 27 - Min parfyme
  DAG 28 - Min favorittskuespiller/skuespillerinne
  DAG 29 - Hvordan jeg var som FJORTIZZ
  DAG 30 - 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

   

  VENNLIGST IKKE KOPIER LISTEN, jeg har tross alt satt den sammen selv...

 • R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits