Follow on Bloglovin

Tidenes verste audition (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tidenes verste audition

Okei, jeg har helt glemt å fortelle om den verste auditionen (hittil) jeg har vært på. Det var ikke selve auditionopplegget som var dårlig altså, det var bare jeg som gjorde det så grøsselig(!) dårlig. Å her-re-gud, det var så ille, jeg vil egentlig ikke fortelle om det kjenner jeg. Får helt noia bare av å tenke på det.

O-KEI. Jeg var altså på audition nå nettopp, på chat noir. "Syng en valgfri sang", ganske simple greier sånn sett. Jeg går opp på scenen, fomler med noter og CV. Helt okei presentasjon av meg selv, jeg virket nok en smule distré, men det er jo ikke akkurat uvanlig i denne bransjen... Så begynner sangen:

Pianisten spiller feil, som som gjør at jeg synger feil, og vi må begynne på nytt. Så synger JEG feil, slik at kompet blir helt rart og ikke på rett sted.  Deretter blir det bare tull med tempo, jeg og pianisten var så lite samkjørte at det er helt insane. På grunn av feil rytme og rart komp så mister jo jeg heeeelt fokus fordi alt bare er helt fucka. Så jeg glemmer teksten og bare finner på noen ord og andre snøvlelyder. Jeg har NULL uttrykk, det er jeg sikker på. Jeg ser nok ut som et spøkelse der jeg står og ikke skjønner en dritt. Så er det duket for den store avslutningen på sangen med noen fine, høye toner som jeg alltid nailer. Selvsagt er vi usynkroniserte, så hun er ferdig å spille lenge før de tre siste tonene. Så jeg bare stopper halvveis i siste takt...

...

Flott.

Han stakkars regissøren bare: "Ja... Da hører du fra oss neste uke dersom det er aktuelt med en call back". YEAH RIGHT. Mhm..

Hvorfor må det være sånn at øvingene alltid går bra, men når det faktisk gjelder så blir det bare helt krise? Og når jeg endelig faktisk får komme på en audition, så bare ødelegger jeg alt. Tror jeg enda har til gode å gjøre en dritbra audition, men satser på at den dagen kommer også. Forhåpentligvis om ikke så veldig lenge.

MEN livet går videre. PYTTPYTT!

Anniken


 • 24.01.2013 kl.07:35
  For hver audition så er du en erfaring rikere. Prøv og tenk på det slik. Jeg har nå aldri vært på noe slikt men jeg kan bare tenke meg at det der ikke er noe kult. Tvi tvi....... ;-)
  27.01.2013 kl.00:38
  Enig med ''damestuff'' sin kommentar! :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits