Follow on Bloglovin

Musikk til trening (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Musikk til trening

Jeeeeeg hører på mye rart når det kommer til musikk. De siste par årene har det omtrent bare gått i musicals, ettersom det er det jeg har studert. Ellers har jeg hørt endel på indierock eller koselig chillmusikk. 

ERGO så slet jeg litt da jeg skulle lage en "treningsspilleliste"...

Det er litt demotiverende å høre på soundtrack fra Ringenes Herre når man jogger. Her en dag løp jeg på tredemølla, og plutselig kom "Stonehenge" av Ylvis på øret. Jeg lo faktisk høyt. Dere kjenner jo meg, jeg elllllsker Ylvis,  men hallo.. Ikke akkurat den feteste treningsmusikken. Så nå har jeg måttet få tak i masse uvant musikk! Rihanna og Jay Z og altmulig rart jeg aldri har hørt på før, jeg aner ikke engang hva de heter! Dessuten er jeg STOR fan av umtz umtz-musikk når jeg trener, og på dette feltet er jeg faktisk heeeelt blank. Derfor trenger jeg litt hjelp, dere.

Har dere noen gode tips til treningsmusikk? Særlig noe med litt umtz umtz?
Låter, artister, album? 

THANK YOU! 


 • 15.01.2013 kl.17:31
  sv; Jeg er 1.74 5 6??? Mellom der et sted, og det er mange heite gutter som er mye høyere enn meg, jeg føler meg faktisk lav noen ganger :-P

  Men jeg har ikke sett han som spiller Finnick i andre filmer, og det vil jeg ikke heller, denne må nok bli den første :-)
  15.01.2013 kl.19:18
  sv; Jeg syns Peeta er en wierdo som vi ikke ser den virkelige siden til. Syns det er teit at han er så ballete, og vi ikke ser mer om folka ifra byen, annet at de har mer penger enn de i Stollen. :-P De virker skikkelig kule og greier i boka, men vi ser ikke forskjell på de i uttaket engang. Alle har like klær. Katniss fikk klær mora hadde da hun var ung og bodde i byen, men de som er oppvokst i Stollen burde jo ha dårligere klær. Amatørisk. Åååå, nå badmouther jeg Hunger Games, jeg er slem ;o

  Men Peeta og Katniss ender opp sammen, liker ikke! Gale er perfekt, og jeg hater at Finnick døde.
  15.01.2013 kl.22:02
  sv; jeg vil prøve å lese bøkene på engelsk, for der er det kanskje annerledes, for de norske oversetterne viser seg gang på gang å være dårlige. Sikkert ikke forskjell da, men.

  Jeg liker også den første boka best, får så følelse av den på en måte, satte meg ganske bra inn i boka.

  Jeg bestilte jo bøkene fordi jeg så at Liam Hemsworth var med i filmen, og bildet så bra ut, haha! Men så visste jeg ikke hvem Storm var av de, om han ble med på arenaen eller om han ble hjemme, og da jeg visste hvem som var hvem var Storm allerede favoritt, for Peeta var så sipette helt ifra første stund egentlig. Rett etter utaket og hun gikk på rommet sitt på toget fant jeg ut hvem han var :-P Men Peeta er jo ganske bra også da, selvom han virker helt hjernedød noen ganger.

  Jeg kunne ønske serien kunne tatt en annen tørn. Så Haymitch, Finnick, Mags og Katniss satt i det "teltet" første natta, de løp sammen, men med en gang jeg tenker på stranda nå, så ville ikke Haymitch passa inn da. Men det ville ha vært mye bedre om Haymitch var med på arenaen, kanskje en snøstorm arena der de måtte gjemme seg i snøhuler og Finnick og Haymitch passa på alle sammen. Og da kunne alle dratt til distrikt 12 igjen, sammen med de andre, og ødelagt gjerdet, pussa opp der, og lagd det dritfint. Også kunne bok3 handlet om at Katniss, Peeta og Haymitch var mentorer, så Rory og Prim kunne blitt valgt ut, og greier. Så kunne vi sett mer ifra mentorenes side og Capitol, og alt sammen, mens de hemmelig prøvde å ødelegge for lekene en gang for alle.

  Også er det teit at i de norske bøkene heter Capitol det samme. Akkurat det jeg sa om dårligere oversettere. Capitol betyr Hovedstaten på Norsk. Kunne heller skrivd det da :-P


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits