Follow on Bloglovin

Musikkvideo (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Musikkvideo

I dag har Morten Abel sluppet ny singel - og med musikkvideo på kjøpet du gitt.
Og ja da, jeg er med vetdu! Du ser meg innimellom på venstresiden av Mr. Abel.

Spilte inn dette i november! Utrolig gøy å være med, og veldig kaldt å danse i snøen i bare kjole... Spesiell musikkvideo, men syns sangen er dødskul. Videoen skiller seg iallefall ut fra dagens danse-sexy-videoer. I like it. (:


 • 16.01.2013 kl.11:38
  sv; Ja, da jeg kunne lage en bedre vending på 30 sekunder, så burde noen andre også klare det. Og det er så teit på slutten av boka da de er voksne og greier, for Katniss virker mer mentalt forstyrret der, enn resten av serien :-P Jeg syns det er teit at alle ble så mongo. Greit å være redde for å dø og greier, men alle gjør jo det, selvom de er inne på en arena, i det virkelige liv er det jo ingen vinnere, der dør alle. :-P Selvom jeg skjønner at det var traumatisk! Men jeg syns alt i distrikt13 ble helt feil, og sånn. Med tanke på at Katniss var så mentalforstyrret. Og da de gikk igjennom de kapselgreiene å. Det ble litt for mye. :-P


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits