Follow on Bloglovin

Nytt år, nye muligheter (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nytt år, nye muligheter

..nytt design..

Syns plutselig alt det rosa ble veldig forstyrrende, så nå er det sort/hvitt som gjelder. Får være flink til å legge ved fargerike bilder. Det var noe med det rosa designet som gjorde at ALT jeg sa ble totalt meningsløst. Faktisk så er mesteparten av det jeg skriver meningsløst. Eller nei, ikke meningsløst, men bare.. ikke veldig viktig for menneskeheten. Viktig for meg, though.

Uuuuuansett.. Godt nytt år!!
Har egentlig aldri hatt noen nyttårsforsetter, jeg verken røyker, biter negler eller veier 300 kg. Men i år tenkte jeg å sette noen småting i perspektiv, for å si det på en snill måte.

For det første så skal jeg trene. Trene for å bli fit, ikke for å bli tynn. 3-5 dager i uka, aldri mindre. Kondis og vekter. 
Jeg skal bli flinkere til å si JA til ting. Være med på greier jeg egentlig er usikker på! Prøve nye ting, oppleve verden på en annen måte.
Også skal jeg bli flink til å spille piano. Spille så ofte jeg kan og bli en superpianist.
Bruke litt tid på meg selv også, ikke bare jobb og trening. Kanskje en liten massasje innimellom? Det høres jammen meg godt ut.

Veldig ukonkrete mål for 2013, ser jeg nå. Ikke så enkelt når man ikke har et heeelt spesielt mål.
Kanskje jeg bare skal begynne å røyke slik at jeg kan slutte?!


Anniken


 • 02.01.2013 kl.11:47
  Godt nyttår :)
  02.01.2013 kl.12:05
  :-) Godt nytt år
  03.01.2013 kl.15:21
  HEI, ANNIKEN!

  Lenge siden! Hvordan går det med deg?:)
  03.01.2013 kl.15:23
  FilmLiv.blogg: HEI!! :D Veldig lenge siden! Har vært kjip på bloggefronten, tok helt juleferie i desember, men nå er jeg tilbake!! Alt er bra, begynner på jobb på mandag, så tviholder på siste rest av ferien! Alt bra med deg også? :)
  03.01.2013 kl.15:29
  Jeg tok jo en høstpause, så ikke bekymre deg. Leserne er så flotte og trofaste :))

  Flink du er! Ja, da er det bare å nyte de siste dagene :)

  Alt er bra med meg også, ja. Reiser tilbake til Stavanger på søndag og begynner på skolen igjen på mandag.

  Du er jo glad i dans og musikaler og sånt, sant? Jeg har fått en rolle i skolemusikalen! Det er dødskult :)
  03.01.2013 kl.15:37
  FilmLiv.blogg: :OOOO Har du? Gratulerer! Fortell!! Hvilken musikal? Hvilken rolle? Det ER faktisk dødskult! Tror jeg er enda mer gira enn deg, faktisk.
  03.01.2013 kl.16:08
  Haha, ja, kjempegøy!!

  Har du sett Hairspray? Hvis du har, så skal jeg spille Seaweed. Vet ikke om det sier deg noe, hehe :P
  03.01.2013 kl.16:11
  FilmLiv.blogg: Om jeg har sett Hairspray?! Pleeease. Vi har faktisk gjort en del Hairspray-nummer med skolen: Good Morning Baltimore, I Can Hear the Bells, Welcome to the Sixties, Nicest kids in town og Without Love! :D
  Har sett det i London også faktisk! Uansett. DET er utrolig kult, det er jo en utrolig kul rolle! Skal du synge Run and tell that også? Digger den sangen. Vræl, jeg vil se!!
  03.01.2013 kl.16:31
  Oi, såpass! Hehe. NICE!

  Jaaa, jeg skal synge Run and tell that, og den er så fryktelig vanskelig! Det blir veldig spennende å ha den rollen! Vi begynner å øve allerede neste uke, woooh. Run and tell that, Without love og You can't stop the beat. UTFORDRING!
  03.01.2013 kl.16:34
  FilmLiv.blogg: You can't stop the beat er jo et maraton av en sang! Det er jo forsåvidt Run and tell that også. Du får begynne å jogge og synge samtidig, det er veldig god bra! :D

  Åå, skulle ønske jeg også var med! Tvi tvi med øvinger, og du må fortelle litt om det på bloggen etterhvert som tiden går! :)
  03.01.2013 kl.16:42
  "Det er veldig god bra", heheh

  Takk, trenger litt lykke her, hehe! :)

  Jepp, skal oppdatere!
  03.01.2013 kl.16:48
  FilmLiv.blogg: HAHA, oisann. Litt problemer med å uttrykke meg selv. Det er veldig bra, skulle det stå. Brabrabra, veldig bra.
  03.01.2013 kl.16:51
  Hehe :D


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits