Follow on Bloglovin

Latskap (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Latskap

Herregud, så lat jeg er idag.

 

I går kveld hadde jeg lagt planer for dagen idag
Stå opp kl 08. Spise. Dra på Elixia. Trene. Dra hjem. Spille piano. Henge opp klær. Rydde i klesskapet. Spise litt. Dra på jobb kl 15.

Nå er klokken 12.50, og her er det jeg faktisk har gjort idag:
Sto opp kl 10. Spiste. Slo på TVen. Ble sittende og se Dr.Phil av alle ting. Hang opp klær(jøss!). Tok frem PCen. Planlegger å sitte her frem til jeg drar på jobb.

Jupp, I'm not proud of myself. Satser på en killer dag på jobb ikveld, og en sykt effektiv morgendag. 

Det er AKKURAT DERFOR jeg elsker å ha morgenvakt på jobb. Da begynner jeg kl. 10, og er ferdig en gang mellom 15-18. Jeg får kommet meg opp tidlig, gjort noe, og etter jobb har jeg enda en lang dag foran meg til å gjøre fornuftige ting!! Nå har jeg hatt mange kveldsvakter i det siste, og da er det vanskelig å komme seg ut før jeg må dra på jobb, og jeg bare sløser bort dagene... Er det bare jeg som har det sånn?

Det skal defintivt være mitt nyttårsforsett for 2013. At selv om jeg skal på jobb på kvelden, så MÅ jeg stå opp senest kl 09 og gjøre noe fornuftig (bortsett fra søndager).

 

Sånn, nå er jeg litt motivert. 
Ha en fin dag, alle sammen.
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits