Follow on Bloglovin

Dag 18: Min største Guilty Pleasure TV-serie (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 18: Min største Guilty Pleasure TV-serie

Eeeehehhehhe. 

The Vampire Diaries.

...SELVSAGT! Hva ellers? Det er klisjé, det er kleint, det er kjærlighet, det er vittig, det er koselig, det er søtt, det er HOT, det er spennende og det er skikkelig avhengighetsdannende. I'm hooked!

Regner med at de fleste har fått med seg hva denne serien handler om. Kort sagt: Girl meets boy. Boy = vampyr. Så dukker hans slemme, deilige storebror opp og lager helevete. Og begge er selvfølgelig forelsket i samme jenta. WHO TO CHOOSE?! Oh, the drama.. Jeg liker at vampyrer ikke er så snille som Edward (ja, vi er på fornavn). Dessuten er det tusenvis av intriger og problemer og spennende tvister i hver sesong. Seriøst, det skjer så utrolig mye i hver episode at jeg trodde sesong 1 var ferdig etter episode 7. JEG syns det er positivt, men det kan nok bli litt slitsomt i lengden. 

Jeg skal ikke røpe noe, men VRÆL så spennende siste episode i sesong 3 var!!! (Jeg vet at dere er enige, selv dere som ikke har sett det enda.) Og gidda du ikke følge med mer etter sesong 2? GJØR DET! SE DET! Kongen befaler: Se Vampire Diaries. 

Ooookei, uansett. Er det bare jeg som vil at Elena og Damon skal være sammen?!?!??!

Det er bra jeg kan engasjere meg i slik viktig verdensproblematikk.

 

Anniken


 • 20.01.2013 kl.08:02
  Hahaha, ja, jeg er også en følger av denne serien. kan bli litt lei av hovedpersonens syting, men ellers like rjeg den kjempe godt :D
  20.01.2013 kl.13:31
  Elin Kingsrød: Du, det er jeg helt enig i faktisk! Hun sutrer over alt, særlig nå i 4. sesong. Men underholdning er underholdning, hehe.


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits