Follow on Bloglovin

Livet går videre.. (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Livet går videre..

...sesong 2 av Ikveld med Ylvis er ferdig! 

Ergo, jeg kan sakte men sikkert begynne å tenke på andre ting. Har blitt skremmende hekta på disse gutta, og de som kjenner meg vet at jeg ofte sier "så dere blablabla på ikveld med Ylvis igår elleeer?!??!?!" Uansett, så Ylvis-hekta som jeg er, så har jeg ordnet med en liten tribute til brødrene Ylvisåker og årets sidekick, David Batra. 

Dette er noen av mine favorittøyeblikk fra I kveld Med Ylvis, sesong 2:
Enjoy. 

Musikkvideo: Pressure

David tar med hunden sin Åke på taxitur

Bård og Vegard vekker David

Tid for Hobby: Camping

The Intelevator:

Sist, men ikke minst: Ylvis lager sang på russisk og blir superstjerner i Kirgisistan

 

Det ligger MANGE kjempemorsomme klipp på I KVELD MED YLVIS sin FACEBOOKSIDE. Gå inn der hvis du vil le mer. Altså, nå skal jeg ikke skryte for mye av dem, men de må jo være Norges beste komikere. I tillegg til humor er de også utrolig musikalske og talentfulle, og det er litt frustrerende å se at de mestrer ALT de holder på med (bortsett fra å slå opp telt tydeligvis). Jeg kommer til å ha Ylvis-abstinenser helt frem til neste høst, så får leve på youtube-klipp og gråte meg i søvn. Okeeei okei, nå er det nok, vil bare avslutte med dette:

Bård og Vegard: jeg elsker dere.


 • 15.11.2012 kl.08:27
  Herlige og komiske gutter ha, ha, ha :-)

  Linemor

  18.11.2012 kl.10:51
  Så. Sykt. Enig.


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits