Follow on Bloglovin

Oppussing (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Oppussing

Hallais.

Long time no see (write). Lurer dere fææælt på hva som skjer i livet mitt for tiden? Det trenger dere ikke, det er nemlig utrolig lite spennende som skjer. Jeg har vært medlem av Elixia i ca. en måned, og endelig fikk jeg somlet meg til å ta den der PT-timen som er inkludert. Det var gøy, dét! Ellers... Har fått 80% stilling på Skoringen, så tilbringer en del tid der, for å si det sånn. Har jobbet der i to mnd nå, og tiden går så syyykt fort. Snart er det juuul! Juleprodukter er i butikken allerede, og jeg lengter etter å se snøen dale ned og høre på fin julemusikk.

Jo, forresten, tilbake til overskriftenn. Jeg har jo pusset litt opp i stua. Nytt kjøkkenbord og nytt "stuebord". Kasta ut den stygge ikea-bordet og plasserte en kiste der istedet. I like it.

Så sånn ser det ut hos meg. 
Iallefall litt av det! 


 • 17.10.2012 kl.21:45
  Så fint :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits