Follow on Bloglovin

Dagens irritasjonsmoment (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens irritasjonsmoment

Okei, picture this:

Du går på bussen, leter etter et ledig sete i en ellers ganske full buss. Og der - plutselig - får du øye på et ledig sete. På den ene to-seteren sitter ei jente innerst mot vinduet,

...og veska hennes sitter på det ytterste!

....

........

............
 

Jeg tenker: Er du dum, jente? Mangler du en bitteliten skrue? Det er en full buss, mennesker som står i midtgangen, og du flytter ikke på veska di?! Jeg vet det er noen av dere som kanskje føler dere truffet nå, men da får du bare være oppmerksom på det neste gang. De fleste som leser dette har garantert irritert seg over det én eller flere ganger. Hvis det er lite folk på bussen og jeg har stor bag/sekk med meg, så pleier jeg også å sette den på setet ved siden av meg. Men så straks det begynner å komme litt folk, så flytter jeg den på fanget slik at noen får sitte. Er det virkelig så ille å sitte med en fremmed på bussen?

Nei, nordmenn har mye å lære av engelskmennene. På t-banen i London sitter man omtrent oppå hverandre, og da slår man like gjerne av en prat også!

Skjerpings!


 • 04.10.2012 kl.19:32
  Høres irriterende ut. Jeg slipper heldigvis det der, siden jeg holder meg til taxi, isteden for buss :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits