Follow on Bloglovin

MUSE - The 2nd Law (Vurdering) (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

MUSE - The 2nd Law (Vurdering)

SANG FOR SANG - beat for beat.

 1. Supremacy: Jeg får lyst til å marsjere. Greit kul låt, typisk Muse, hurra.
 2. Madness: Beste låta på albumet etter min mening. (Og den er jo egentlig litt kjedelig, så det er jo litt skremmende)..
 3. Panic Station: Queen/Michael Jackson mash-up?! Sangen vokser på meg, men refrenget er elendig.
 4. Prelude: Storslagent og heftig, fin liten innledning rett inn til:
 5. Survival: I går skrev jeg at jeg ikke liker denne sangen, men da jeg hørte gjennom albumet ble jeg faktisk lettet da denne sangen kom. Et par minutter for lang, though.
 6. Follow Me: Hva skjer med dårlige refreng på denne plata?! Litt for heftig synth, men en heeeelt grei låt.
 7. Animals: Her har de lekt seg med de spennende funksjonene på keyboardet.. Kjedelig sang, mangler den lille "piffen".
 8. Explorers: Faktisk ganske fin sang! Denne minner litt om den gode, gamle Muse-stilen. Altfor lang, though, og minner om Unintended.
 9. Big Freeze: Haha, fine George Michael-koringer. Ikke så verst faktisk, men den hakkende elgitaren kunne blitt tonet litt ned.
 10. Save Me: Snork! Rockesalme som aldri blir interessant.
 11. Liquid State: Plutselig ble det Black Metal. Hva skjer med Muse, er dette Metallica?!
 12. The 2nd Law: Unsustainable: Er det dubstep jeg hører? Skeptisk... Matthew Bellamy roper i bakgrunnen, og dét er iallefall koselig. 
 13. The 2nd Law: Isolated System: Hm.. Opplagt at de har et tydelig budskap her! Må bare få tid til å analysere det hun nyhetsoppleseren sier. Savner Bellamys søte toner, kjedelig avslutning på albumet.

 

Jeg er så skuffet!! Dette var jammen meg 53 minutter med jævla masse rart. Sitter igjen med en følelse av "hva i all verden var det der?", og det er nok ikke helt bra. Det kan komme av at jeg syns det forrige albumet deres, Resistance, var utrolig bra! Jeg elsker hver eneste sang på det albumet, og jeg hadde nok veldig høye forventninger til the 2nd Law. Jeg er sikker på at flere av sangene på 2nd Law vil vokse på meg jo mer jeg hører på dem, men det var faktisk ingen av de hvor jeg tenkte: Wow, denne sangen likte jeg skikkelig.

Jeg syns dette blir en altfor eksperimentell plate. De har funnet sin sjanger for lenge siden, men liker allikevel å prøve ut masse nytt. Og misforstå meg rett, det er absolutt fint å prøve ut nye ting, men her syns jeg Muse gikk aaaltfor langt utenfor sin sjanger... Dessuten irriterer det meg at de mangler de utrolig catchy'e refrengene de vanligvis har. Snakker om låter som Resistance, Uprising, New Born, Supermassive Black Hole og Time is Running Out, hvor refrengene bare er POW!!

MEN jeg er fortsatt fan, herregud. Denne vurderingen ble sett på med et utrolig kritisk blikk, og dere skal ikke se bort ifra at jeg tar tilbake noe av det jeg har skrevet idag. Har uansett utrolig lyst til å dra på konsert med dem i desember, så får klore til meg noen billetter fra finn.no.
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits