Follow on Bloglovin

God føkkings morgen, udisiplinerte verden (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

God føkkings morgen, udisiplinerte verden

Jeg har så lite selvdisiplin at det er skummelt. Etter jeg kom hjem fra London så tenkte jeg at "NÅ SKAL VIRKELIG ÅRET BEGYNNE". Jeg skulle stå opp tidlig hver dag, og gjøre fornuftige ting frem til jobb. Trene og skrive, rydde og ordne. Flink pike.

..det ble ikke sånn vetdu!

 

Idag skulle jeg stå opp 08.30, men jeg slumret helt til 10.30.............. Er det mulig?! Jeg er så sløv. Har riktignok hatt en slitsom uke, men unnskyld meg. Jeg kan ikke holde på slik, da kommer jeg til å daffe bort et helt år. Nei, fra nå av SKAL jeg være flink. Klokka skal stå på 08.00 hver dag, og så kan jeg gi meg et slumringsmonn (heehehhe) på en halvtime. OPP KL. 08.30! Nå har jeg skrevet det her også, men vitner, så da må det bli slik også!

Det blir så bra! Akkurat nå er jeg veldig gira. 

Tviler på at jeg er like gira imorgen tidlig når klokka ringer...
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits