Follow on Bloglovin

Jeg overså bare én liten detalj... (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg overså bare én liten detalj...

...og nå er jeg utslitt.

Skulle nemlig på Elixia idag, og jeg er glad i gruppetimer, det må jeg bare innrømme. Det er høy musikk, god mulighet til å forbrenne noen kalorier og masse forskjellige å velge mellom. Personlig syns jeg stepklasser er kule, og litt mer utfordrende enn vanlige aerobic (snork). Derfor booket jeg meg på en stepklasse, nemlig Cardio Step Interval.

Cardio Step.

CARDIO!!!

Nå må jeg bare få spesifisere at jeg ikke har trent siden juni, og det er gaaanske lenge siden altså. Herregud, jeg fikk iallefall en pangstart på Elixia, det skal være sikkert og visst. Og ordet "Interval" er ikke så koselig som du tror det er. De "pausene" fra stepkassen vil nemlig si intens styrketrening med manualer eller vektskive. Jeg gleder meg til å bli i bedre form, slik at jeg kan være med i denne timen uten å dø.

Ha en flott søndagskveld videre, da!
DERE SKAL VEL SE PÅ "IKVELD MED YLVIS" OM EN TIME!?!?!?!???!?!??!?!?! Huff, jeg elsker dem. 




 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits