Follow on Bloglovin

Et vanskelig valg (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Et vanskelig valg

SO... Det har skjedd mye siden sist jeg skrev om noe halvseriøst. La oss ta det punktvis. 
Let's go:

 1. Jeg ble altså ferdig på Musikkteaterskolen i vår, og nå kan jeg kalle meg utdannet musikalartist. Vi fikk dermed tilbud om å ta ekstra 1,5 år  for så å ende opp med en bachelorgrad i musikkteater. Dette har jeg gått og vurdert i et par mnd nå, uten å bli noe særlig klokere. Snarere tvert imot, jeg har bare blitt mer og mer forvirret. 

  NÅ har jeg altså bestemt meg. Jeg skal ikke fortsette på MTS til høsten.

  Grunnen til dette er liksom.. jeg vet ikke, ikke helt lett å si. Det er heller flere små ting som gjør at jeg velger å ikke ta dette ekstra året. Den økonomiske delen er helt klart størst. Det er ganske mye penger å bruke på et år jeg er usikker på om jeg vil ta. Dessuten er jeg ganske psykisk sliten, det er mye press og forventninger på en slik type skole, og jeg trenger rettogslett et år fri. 

  Det vanskeligste er definitivt å ikke fortsette sammen med klassen min. Vi har opplevd så utrolig masse sammen, og det kommer til å være hardt å se dem på scenen mens jeg sitter i salen. Alle lærere, pedagoger og i administrasjonen vil bli savnet, de har hjulpet meg til å stå på og tro på meg selv. Har hatt de beste to årene i hele mitt liv, men det tar jammen meg slutt der.

 2. Jeg har fått meg jobb, det vet dere. Ble jo ansatt som ringehjelp, men nå har altså anledningen kommet og jeg har takket ja til en 50%-stilling. Det blir ca. 60-80 timer i mnd, med mulighet for mer. Så da klarer jeg meg økonomisk sett iallefall, og vel så det! 
 3. Jeg har bestemt meg for å melde meg inn i Elixia, og det gleeeeeder jeg meg til. Har hatt lyst i flere år! Så nå blir det endelig endel trening fremover. 
 4. Jeg skal begynne å være snill mot meg selv. Ta det med roooo, ikke stresse, ikke overarbeide, ikke skyhøye forventninger til meg selv. 
 5. Dessuten må jeg slutte å skrive innlegg i listeform. Det er enklere å lese, men det ser 39148 ganger mer useriøst ut også... (Og dette var jo et ganske seriøst innlegg, right?!)

Så nå er det bare å begynne livet, du gitt. Iallefall dette året, så får vi se hva fremtiden bringer!


 • 06.09.2012 kl.22:44
  Uff, hater når det kommer til vanskelige valg! Og jeg som er så sinnsykt ubestemmelig. Jepp, hater det.

  Håper du tar de rette valgene for deg, vet det er vanskelig. Lykke til <3
  07.09.2012 kl.12:00
  Hei, fine du <3 Trist at du ikke skal fortsette på MTS, men jeg er glad på dine vegene at du har klart å bestemme deg og ser positivt fremover. Gratulerer med jobb også! Det har vært utrolig koselig å bli kjent med deg, og jeg ønsker deg all lykke fremover. Håper vi ses om ikke så altfor lenge. Om du tar turen til England håper jeg vi rekker å ses!

  Klem fra Lillen
  13.09.2012 kl.20:30
  uff lykke til..
  13.09.2012 kl.20:39
  Uff, du får ha masse lykke til iallefall :-)
  13.09.2012 kl.21:00
  Lykke til da :)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits