Follow on Bloglovin

Negledesign: DIY - Fargede striper (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Negledesign: DIY - Fargede striper

Det første du må gjøre er å kjøpe "Nail Art Tape" HER. Jeg kjøpte på Ebay, kostet nesten 6 kr for en rull, svindyre greier.. Disse er gullfargede, men det finnes i andre farger også. Du kan absolutt legge en basefarge og legge tapen på i fine mønster, men her skal vi altså gå hakket høyere på stigen.

1. Okei, FØRST legger du en valgfri farge som base. Dette er den fargen som stripene vil være.
Her valgte jeg en grønnblå lakk, som ser veldig mye grønnere ut i virkeligheten. Ikke at det egentlig betyr noe... 2. Finn frem den nyinnkjøpte teipen og legg de i mønster. Jeg ville ha forskjellig på hver negl, men du kan jo selvsagt ha like striper også. NB: IKKE legg på teipen før basen har tørket GODT!!!


3. Nå skal du legge "basen" i designet, og her valgte jeg hvit. Tenkte at hvitt med grønne striper er kult. Søler masse utenfor neglene slik at alt er dekket bra.

 

4. VENT til lakken er heeelt tørr! Så tørr at du kan tygge på den uten at det blir merker. Deretter tar du forsiktig av teipen, og TADA:

(Så må du selvfølgelig fjerne søl utenfor neglene, noe jeg ikke gjorde før jeg tok bilde... Smart!)
Også må du huske å påføre en blank Top Coat, dette gjør at stripene "glir mer inn" i hvitfargen og ikke ser så ruglete ut slik det gjør ovenfor.

Lykke til! 


 • 05.09.2012 kl.15:33
  Fint :D
  07.09.2012 kl.16:47
  Knallstilige negler!
  17.09.2012 kl.23:11
  Det var kjempekult! Men det tok vel kanskje litt tid?
  17.09.2012 kl.23:14
  marievz: Det som tar lengst tid er å vente til lakken tørker mellom hvert steg... DET er kjedelig, det.


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits