Follow on Bloglovin

Dag 17: 5 negative sider ved meg selv (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 17: 5 negative sider ved meg selv

 1. Jeg har tidenes korteste lunte, og blir veldig fort irritert for ubetydelige ting. (Blir heldigvis fort blid igjen!)
 2. Jeg hater å legge meg, men elsker å sove.
 3. Jeg har en tendens til å drømme meg bort og miste heeelt grepet på virkeligheten. 
 4. Jeg utsetter alt jeg burde gjort right away. 
 5. Jeg har "flink pike-syndromet". Ergo, jeg tillater ikke meg selv å gjøre feil. 
   

Nå håper jeg dere ble litt bedre kjent med meg! For dere som ikke har lest bloggen før, så må jeg jo høres ut som tidenes mest usikre og sinna jente. Dette er altså bare 5 negative sider ved meg selv, men jeg liker å tro at det finnes mange flere positive sider. 

Jeg tenker masse for tiden. Hva jeg skal gjøre med livet, hva jeg ønsker å oppnå og hva som skal gjøre livet mitt spennende. Syns det er veldig vanskelig, og jeg må virkelig lære å bare ta én ting av gangen. Akkurat nå studerer jeg ikke, og det trives jeg med. Jeg prøver ikke så hardt for å få jobb innen scene/film, og det er helt greit, jeg trenger faktisk en liten pause fra alt det der. Jeg har uansett bestemt meg for å kjøre på, selv om det kan ta flere år før jeg får den første ordentlige jobben! Jeg er 22 år, og jeg har et langt liv foran meg, så ingen vits i å stresse. Dette året skal jeg bare ta det med ro, gjøre så mye som jeg gidder og så ta det videre derfra. Jeg kunne tenkt meg å studere noe neste år, selv om jeg skal prøve å få jobb innen musikkteater etc. Det er jo greit å ha noe i bakhånd uansett.

OKEI.. nå ble det seriøst her. 

Nå skal jeg lukke blogg.no og kose meg med min nye guilty pleasure: Vampire Diaries. Raaawr.

dw12dt
 • Stikkord:

  05.11.2012 kl.21:22
  Jeg er heelt lik!! Har forresten vurdering på bloggen min, bli med??
  11.11.2012 kl.19:21
  Vi har noen tilfelles ;)


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits