Follow on Bloglovin

Film; TED (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Film; TED

Tittel: Ted
Produsjonsår: 2012
Sjanger: Komedie
Regi: Seth MacFarlane
Med: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane ++

En vinter for mange år siden får en liten gutt en teddybjørn i julegave. Denne gutten, John Bennett (Wahlberg), har ingen venner og blir derfor veldig glad i denne bjørnen. En natt ønsker han seg én ting: at bjørnen var levende, slik at de kunne være venner for alltid. *Stjerneskudd*. Selvsagt går dette ønsket i oppfyllelse, og neste morgen har teddybjørnen blitt en usyldig, levende teddybjørn. Men så er det engang slik at alle vokser opp... John blir voksen, det blir Ted også. De drikker, røyker hasj og skulker jobben - til stor irritasjon for Johns kjæreste Lori (Kunis).

Dette var en perfekt film å se etter en lang dag på jobb! Jeg ser sjelden komedier på kino (føler ofte det er mer en DVD-sjanger), men veldig deilig å slippe å tenke og bare kose seg!

Minus
Jeg har sett masse Family Guy fra før, så humoren i filmen var som forventet: ensporet, men vittig. Syns det var litt dumt at de hang seg opp i kun to ting å spøke om, nemlig promping og homofili. Det var gøy de første fire gangene dere spøkte om det, men når det blir gjentatt såpass mange ganger blir det kjedelig... 

Traileren for filmen har jo gått på TV en million ganger, og jeg skulle egentlig ønske at jeg ikke hadde sett den.. Syns de har tatt med alle de beste vitsene fra filmen og puttet dem inn i traileren, noe som gjorde at jeg ble liiiitt skuffet. Tror det ville vært morsommere om de hadde spart noen av de beste klippene til den faktiske filmen. Men sånn er livet, og det er lite jeg kan gjøre med det!

Pluss
Den ER morsom, altså! Jeg mener ikke å være så negativ, jeg bare ble litt lei av alle homse-vitsene. Filmen inneholder litt action også, noe som passer meg ypperlig, og jeg må innrømme at jeg syns at alle gode filmer bør ha en form for car chase (heeeheh). Syns faktisk de klarte å treffe på de "rørende" punktene også, selv om det selvfølgelig blir ekstreme klisjéer. Klisjè eller ei - det funker for meg.

Har aldri sett Mark Wahlberg i en komedie før, og det var kult må jeg innrømme. Fine skuespillerprestasjoner, men dette er vel ikke de dypeste karakterene å dømme det på. Ellers var det en hyggelig opplevelse, og jeg kan godt se den igjen, men kommer nok ikke til å kjøpe den.

 

Litt usikker i karaktergivingen her, men gir den en sterk 4er. 
 • Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits