Follow on Bloglovin

Jobbjobbjobb... (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jobbjobbjobb...

..og atter jobb.

 

Sorry for tidenes dårligste blogging, folkens. Denne uka har jeg jobbet hver dag, og da er det to grunnet til å ikke blogge:

 1. Jeg har ikke tid/ork.
 2. Jeg er i en skobutikk hele dagen, og det er lite interessant å lese om dag etter dag.

 

Jeg gidder ikke å lage innlegg uten mening bare for å skrive noe, jeg syns det er bedre å heller vente til jeg har noe fornuftig å si! :D ..og det har jeg egentlig ikke nå heller, så jeg skal slutte. Vil bare si at det går fint på jobb. Har jobbet på Skoringen i én uke nå, og ble kastet rett ut i det. Noen dager er fæle, andre dager er flotte, men sånn er det vel i alle jobber, I guess...

JO, jeg har en ting å fortelle. Jeg står/går jo masse på jobb, så kjøpte meg et par god-sko, som er av litt bedre kvalitet enn de fra Primark liksom. Mitt første par Ecco-sko, og jeg er meget fornøyd så langt. HURRA for rabatt i Skoringen!!


 • 24.08.2012 kl.22:41
  så fine sko :)
  25.08.2012 kl.18:49
  Kjempe fine sko! :D Ha en fin lørdagskveld!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits