Follow on Bloglovin

Dag 16: 5 filmer som får meg til å gråte (med video) (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 16: 5 filmer som får meg til å gråte (med video)

1. To Gode Venner - Todd og Copper
En enslig, gammel dame finner en dag en liten rev i hagen sin, og hun tar den til seg og han vokser opp hos henne. En dag innser altså damen at reven er et vilt dyr, og hun kjører ham ut i skogen slik at han skal lære å klare seg selv. 


Jeg hulker, liksom...

 

2. Armageddon
Kort fortalt: en rekke oljeborrere blir sendt til en asterioride for å borre ned en bombe og sprenge hele greia før den kræsjer i jorda. Trist: Faren hennes ofrer seg til å bli igjen og detonere bomben for å redde jorda.


3. Løvenes Konge
...når Mufasa dør.

 

4. Se Opp
Historien om to mennesker som elsker hverandre. Fem minutter inn i filmen dør kona, og jeg er allerede ødelagt... HVA ER DET DU GJØR MED MEG, DISNEY?!?! 

 

5. Titanic
Jacks død. 

(6.)
Jeg ville faktisk hatt med en film til på topp 5, men jeg kunne ikke finne noe klipp fra scenen, så jeg får bare nevne den og håpe noen skjønner hva jeg mener:
DANTE'S PEAK.  Den filmen med vulkanen som kommer til liv igjen. Den utrolig triste scenen hvor de sitter i en robåt på en innsjø av syre, og båten omtrent synker fordi syren ødelegger treverket. Mormoren hopper ut i vannet og drar båten inn til land. Hun blir hardt skadd, de prøver å bære henne ned til byen, men hun dør... :( HULK.

Kan legge til mange flere filmer på denne lista, bl.a. Ghost, Million Dollar Baby, Den Perfekte Stormen og PS: I Love You (i tillegg til de fleste andre Disney-filmene...)

 

Noen som kjenner seg igjen?


 • 22.08.2012 kl.19:41
  Ja, den med se opp, mufasas død, titanic og todd og copper! :-(
  22.08.2012 kl.22:13
  begynner å hylgrine av titanic å se opp:-(
  24.08.2012 kl.13:25
  Vi har anbefalt din blogg:

  http://filmliv.blogg.no/1345717444_reklame_for_andre_blo.html

  PS: JA, disse filmene er kjempetriste
  24.08.2012 kl.15:33
  aww<3
  24.08.2012 kl.19:41
  Egentlig ikke ;p Er ikke den typen som får tårer i øyne av triste filmer. Men når hunder eller dyr dør .. Det er seriøst det verste! :p


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits