Follow on Bloglovin

Test: Isadora Magnetic Nails (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Test: Isadora Magnetic Nails

Jeg var så heldig å få teste ut Isadora Magnetic Nails, så det var veldig hyggelig å hente posten idag! Først var jeg litt skeptisk til hele heia, med at magneter liksom skal lage mønster i neglelakken din?

..men det virker altså, og det ser overraskende kult ut! Det er også mulig å kjøpe flere mønster. Jeg syns det stjernemønsteret ser fint ut, men jeg har bare testa bølgemønstret hittil altså.

Resultatet ble ikke like fint på alle neglene, men øvelse gjør mester, I guess.. I prinsippet enkelt, men jeg anbefaler ikke å se på tv samtidig som man gjør det, heh. Det eneste "negative" jeg har å si er at fargevalget er litt begrenset. Syns den lilla var kjempefin, men ellers var det mange i brune og blå nyanser, og det er ikke jeg så fan av. Men smaken er som baken!

Anbefales virkelig for et enkelt, men råkult valg av design til neglene dine!


 • 19.07.2012 kl.15:54
  Sp kult :)
  19.07.2012 kl.18:17
  Veldig fin farge på neglelakken! :D fin blogg (:
  21.07.2012 kl.16:49
  Må sikkert prøve :-)

  Synes resultatet såg veldig bra ut jeg.
  29.07.2012 kl.23:46
  Rålekkert! Har lurt på å kjøpe disse. Jeg har jo hatt en veldig "fetish" for den cracked effekten som kom ut for ei stund siden. Skal jammen santen meg ta å skaffe meg denne jeg også! =)
  29.07.2012 kl.23:54
  Nicole: Ja, jeg skal kjøpe flere sånne mønster :) Pass på å ikke hold magneten for nærme neglen, da ødelegges mønsteret!


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits