Follow on Bloglovin

En historie om overlevelse (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En historie om overlevelse

Det var en gang to positive jenter fra Trondheim, nærmere bestemt Ranheim. En dag bestemte de seg for å bestige det svært høye fjellet over Væretrøa, nemlig det fryktede Solemsvåttan!! 


Den skumle og mørke stien som førte opp til Galdhøpiggen2 (som jeg kaller det). Vi måtte stoppe og revurdere turen, men etter en liten pep talk bestemte vi oss for å ta frem motet og kjøre på!

Modige og uredde som de var la de ut på den lange og fryktelige reisen mot toppen. Denne gangen valgte de rett sti fra starten av (noe de ikke gjorde forrige gang), så etter et kvarter var de ved godt mot, og sikre på å nå toppen denne gang.
Helt til...:

ET VEISKILLE! Oh nooo. Høyre eller venstre? Hvilken vei skulle vi gå?! Etter litt logisk tenking ble vi ganske sikre på at den venstre veien var den rette! (Vi fikk egentlig litt vei-hjelp av en kjent forbi-joggende person, en viss kjæreste, Anniken sin kanskje..)

..Og jammen var det den rette veien! Etter noen bomturer og feil valg av sti kom vi endelig opp til toppen! HURRA!


Utsikt over Trondheim. 


Vi var nå meget positiveog ikke minst lykkelig slitne over at vi hadde klart å komme frem til toppen, bare med et par feil, og vi ville ta den "lette" veien tilbake, så vi ikke gikk oss bort mer.
Dette skjeddde selvfølgelig ikke. Det viste seg at vi skulle holdtt til venstre, men nei.. Vi gikk rett fram. Heldigvis var det en godt oppgått sti der, så vi visste jo at vi måtte komme ned til sivilisasjonen etter hvert! 

Det ble mye ukjent skog...


..og mange ukjente sauer...


...mange skremmende, ukjente sauer faktisk..


..så kom vi endelig frem til .. HVOR? MIDT UTI INGENTING. Vi var så langt fra der vi starta at det er ikke morsomt engang. NÅ er det litt morsomt, men det var noen kilometer for langt øst, for å si det sånn...


Så var det bare å starte på den laaaange gåturen hjem. I veikanten...

 Vi satser på å gå rett vei neste gang. BARE rette stier, aldri noen bomturer. Får ha med oss kart...


 • 12.07.2012 kl.22:46
  Kjempe bra!

  Fin blogg ;)
  13.07.2012 kl.08:24
  sv; Samme her! Det er så uvirkelig, på en dum måte. Jeg tror alle først ble fanget av magien, og da vi tenkte oss om og hvordan hele opplegget var, så ble vi først paffe, så ble alt latterlig. Helt klart at jeg skal se siste filmen, jeg har klart meg sålangt :-)) Så den siste nå ved å slite meg igjennom også egentlig, haha.
  13.07.2012 kl.13:26
  Haha uffda... Det blir i hvert fall en god historie og latter i etterkant :)
  13.07.2012 kl.13:32
  digger bloggen♥


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits