Follow on Bloglovin

Kinosommer (Snow White and the Huntsman) (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kinosommer (Snow White and the Huntsman)

Jeg syns jeg har vært veeeldig mye på kino denne våren/sommeren! 

Muligens fordi jeg aldri drar på kino, derfor virker det så drastisk akkurat nå. I vår har jeg sett The Avengersthe Hunger Games (to ganger) og i går så jeg faktisk Snow White and the Huntsman. Jeg elsker å gå på kino, men det er så dyyyyrt. Når kino koster mer enn å kjøpe filmen på DVD, blir jeg litt irritert. Uansett er det enkelte filmer som bare må sees på kino, så da biter jeg i det sure eplet og drar.

Syns den nye Spiderman-filmen (the Amazing Spiderman) ser utrolig kul ut, og dette er iallefall er typisk kinofilm. Jeg elsker Emma Stone, og det er nok den største grunnen til at jeg vil se den. 21 Jump Street og Istid4 ser også gøyal ut, men det er ikke heeeelt kinofilmer. For ikke å snakke om den nye Johnny Depp-filmen Dark Shadows, men den kommer nok snart på DVD..?! Cabin in the Woods derimot, den har jeg lyst til å se! Noen som har sett den og vil anbefale?

Nei, alt i alt er jeg meget fornøyd med det kinoprogrammet de har satt opp på norske kinoer i sommer. Det regner jo så utrolig masse, så da blir det garantert mer kino isommer. 

Ang. Snow White and the Huntsman.. Jeg tenkte jeg kunne ta en minianmeldelse av den her nå, siden folk garantert lurer på om den er noe særlig. 
Okei, here we go: Fin og spennende eventyrfilm med fart og bra tekniske grafikkgreier. Føler jeg har sett det før, though, og det virker veldig som en mash up mellom Alice in Wonderland (2010) og Ringenes Herre... Dessuten er Kristen Stewarts britiske aksent helt krise, så det er ikke rart hun har få replikker i filmen (til tross for at hun er hovedpersonen). Charlize Theron var utrolig bra, og Chris Hemsworth var ikke så verst heller! Uansett, den var kul å se på kino, men kommer ikke til å kjøpe den på DVD, det var nok å se den én gang. Ville nok trillet en svak 4er på terningen. Heeelt middels.

 

Fortsatt god sommer!


 • 02.07.2012 kl.18:10
  ser ganske gøy ut men den går ikke i Risør lenger♥
  04.07.2012 kl.13:40
  Den filmen vil jeg se :)
  06.07.2012 kl.22:13
  Jaså, så du er sanger. Så spennende! lsker å synge. Får forhåpentligvis plass hos sangpedagog snart jeg =)))
  09.07.2012 kl.13:48
  I *AM* N I C O L E: Ja, det er jeg. :D Så gøy da, håper du får plass! (:


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits