Follow on Bloglovin

Dag 11: 5 ting jeg ikke kan leve uten (AnnikenRStrand)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dag 11: 5 ting jeg ikke kan leve uten

1. Mobiltelefon

Jeg haaaaaater å gå uten telefonen min. Det hender at jeg glemmer den hjemme når jeg skal på skolen, og jeg føler meg helt naken uten den! Det er ikke det at jeg bruker den så masse når jeg er på skolen, den ligger jo som regel i jakkelomma hele dagen, men vissheten om at den ikke er der gjør meg sprø. 

2. TV-serier

Jeg kan sitte og se på TV-serier (på DVD vel og merke) i flere tiimer! Elsker å drømme meg bort i en serie, og bare se episode etter episode som om jeg ikke har noen egne bekymringer. Deteneste problemet jeg har i livet da er om Lucas velger Peyton eller Lindsey, men det kan være ille nok det altså...

3. Sol

Nå er det mai. Er det ikke sol hver dag mellom mai og august så blir jeg gretten. Det er faktisk litt slitsomt, fordi vi bor jo i Norge, og her er vi ikke akkurat bortskjemt med sol (selv om det er 930184ganger mer sol her i Oslo enn i Trheim). Lykke = Jeg våkner om morgenen, løfter på gardina, ser at det er sol og blå himmel, og jeg smiler og elsker dagen. 

4. Sminke

Til dere som kjenner meg: har dere noen gang sett meg uten sminke?
Det er jeg ganske sikkert på at dere ikke har, jeg går nemlig veeeeeeldig sjelden uten sminke. Jeg kjører ikke på med hele pakka hver dag, ettersom vi har så mye dansing osv, men jeg går aldriutenfor leiligheten uten eyeliner og mascara. Hvorfor ikke? For jeg ser ut som et spøkelse uten sminke. Jeg er så lys at hele ansiktet mitt ser ut som en beige klatt. Ikke veldig pent, derfor er jegrimelig avhengig av sminke. 

5. Kjoler

Jeg er altfor, altfor glad i kjoler. Jeg er alltid på kjolejakt, selv om jeg har skapet fullt av dem! Men det kommer jo stadig nye, vakre kjoler, i tusenvis av farger og fasonger. Tror fakiskt ikke jeg kommertil å få nok av kjoler, noen gang. Heldigvis er jeg så smart at jeg handler aldri noe dyrt, men det går masse penger på Nelly.com, for å si det sånn!

 

Dette var egentlig altfor få punkter, jeg er jo også avhengig av feks. sjokolade, musikk, klokke, hyggelige mennesker, fine sko, teite småting, komplimenter og søvn. Er du videre interessert kan du jo lese et innlegg jeg skrev for en stund siden, om avhengighet: 


 • 07.05.2012 kl.22:38
  fin blogg:D
  23.05.2012 kl.18:07
  Er helt avhengig av sminke jeg også! Hehe, du er ikke den enseste som ser ut som et spøkelse uten det!:p


  Skriv en ny kommentar

  R is for... Ranum. Har et middels spennende liv, men jeg liker uansett å fortelle andre om det. Elsker film, smuglytter til countrymusikk og danser meg gjennom hverdagen. Jeg er utdannet musikalartist, trønder i Oslo og liker å bruke pengene mine på pene ting. Jeg er nok litt overfladisk, men jeg er et bra menneske, så shut up!!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits